Na bet365 je neki dan bila 3.80 na Gabalu, a sad je 1.70. Na Siroki je bila 1.80, a sad je 4.20rigotina je napisao/la:dobro je opala kvota na ovu gabalu u zadnjih par dana. U svakom slucaju sretno!

Na bet365 je neki dan bila 3.80 na Gabalu, a sad je 1.70. Na Siroki je bila 1.80, a sad je 4.20rigotina je napisao/la:dobro je opala kvota na ovu gabalu u zadnjih par dana. U svakom slucaju sretno!
Uci bola yebo tekmu,vi svakako prolazite ova prva dva pretkolaAndroid je napisao/la:IDMAN TV prenosi,sad mi javise ovi sa neke azrebejdzanske sportske stranice![]()
Pokusao sam danas uciti ali ne ide,samo se na utakmicu misli
Mendy je spic,ovaj ja mislim krilo,ocito je proigrao tamo...Signore je napisao/la:Ako im Dodo igra u napadu onda nema brige za Siroki
Vidjet cemo ga danas. Samo nek pruzi partiju slicnu onim kakve je pruzao u Dinamu i bit ce to fantasticno.Android je napisao/la:Mendy je spic,ovaj ja mislim krilo,ocito je proigrao tamo...Signore je napisao/la:Ako im Dodo igra u napadu onda nema brige za Siroki
hercegovina liveElegant je napisao/la:Ima li prijenost utakmice, linkovi ?
koji je ono retard bio boze dragiSignore je napisao/la:Ako im Dodo igra u napadu onda nema brige za Siroki
Mate Pehar zvani sikiradimitrijevic je napisao/la:Ravnopravni ste ako ne i opasniji.Ovaj osmica je los kod vas
Trenutno korisnika/ca: bvsic, delko, Direktorcic, jurisicduska, kolezeljovac, MikiPirs i 46 gostiju.