HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Жика Павловић
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
" ? се "?
To i mene zanmima,vidim na ttx-u piše 87' minut 0:0...na livescoreu isto,valjda se igra" ? je napisao/la:" ? се "?

it's football day
0-0 sve u svemu izgleda da ce ceh platiti zvijezda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jos jedan dokaz da smo bolji,da je bilo pravde u prvoj utakmici ,i tri boda bi vam uzeli ,ali svakako vam sretno u nastavku! 

nek opet ponove, zrinjski nije pobjedio 

Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
Odlicno, bod protiv Rudara kuci !! 

Tek sada vidim da Peric nema blage veze sa odabirom sastava,Arezina udje zadnjih 20ak min i Zrinjski ima dvije 100% sanse zahvaljujuci njemu ,prvo idealan nabacaj na Kristinu "ogromnu" glavu ,ovaj vjeciti talenat nije uspio postici gol sa 3m,dok je druga sansa bila nakon slobodnog udarce i Arezininog suta mladi Sesar umijesto da prebaci loptu na drugu stativu gdje je sam Bekic bio puca u vanjski dio mreze,do tada Zrinjski nije imao niti polusanse a kamoli neku sansu ozbiljnu,Arezina svojim ulaskom takodjer dugim loptama izbacuje igrace u sansu ili priliku za centarsut ,maestralnim svojim potezima,zalosno da jedan takav igrac grije klupu ,danas me je glava zabolila od muke kada vidim onu patnju na terenu i bezidejnost!
Rudar je ekipa koja je losa kao i mi,tako da danasnja utakmica je bila za zaborav,ovakvim saranjem sa sastavima i novim igracima svako malo nece nam nicega dobrog donijeti ,Zvijezdu uz ovakvu igru nema sanse pobjediti,Anicic takodjer na klupi,jedini igrac koji moze opucati uz Arezinu sa 30ak m!
Odbrana Markic Anicic puno bolja nego kada je tu panj Radeljic!
Rudar je ekipa koja je losa kao i mi,tako da danasnja utakmica je bila za zaborav,ovakvim saranjem sa sastavima i novim igracima svako malo nece nam nicega dobrog donijeti ,Zvijezdu uz ovakvu igru nema sanse pobjediti,Anicic takodjer na klupi,jedini igrac koji moze opucati uz Arezinu sa 30ak m!
Odbrana Markic Anicic puno bolja nego kada je tu panj Radeljic!
po tebi taj arezina to jest dijete treba da odigra 4 utakmice u 10 dana
Ako ne mogu igrati ,ako nisu spremni onda nisu za profesionalnog nogometa,o cemu pricas?Tkanton je napisao/la:po tebi taj arezina to jest dijete treba da odigra 4 utakmice u 10 dana
Omaraju citavu zimu i ljeto a problem utakmice za redom igrati par dana,jak ritam u premijer ligi BiH ili sto vec?

Pa za nase igrace jest puno zato i igraju u nasoj ligi a ne negdje vani
Kako ste dobro bili krenuli i sve favorite ste opbiejdili kuci zeljo,borac,siroki... i onda pad u igri. Uzimajuci tezi raspored u drugom dijelu sezone tesko cete do evrope.
Zrinjski Mostar
Mala je zimska pauza od tri mjeseca i nekoliko dana.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vjeruj mi da nije u Mostaru nikome do europe,jer kad smo se sramotili prije dok smo jaci bili zamisli kako bi sada prolazili,nesto kao Zeljo protiv Izraelaca,ne hvala,spominju se pojacanja ako se prodje u polufinale kupa i ako se ostane na 3. mjestu koje vodi u europu jer ovi sadasnji igraci vjetrovatno nisu sposobni da odigraju nesto jace,bolje i kvalitetnije!terabajt je napisao/la:Kako ste dobro bili krenuli i sve favorite ste opbiejdili kuci zeljo,borac,siroki... i onda pad u igri. Uzimajuci tezi raspored u drugom dijelu sezone tesko cete do evrope.
Danas je nastupila ekipa: Melher,Markovic,Zurzinov(Cilic),Markic,M Anicic,Scepanovic(Arezina)Brlenic(Anicic I),Sesar,Muminovic,Bekic,Kristo!
Nije bilo Milicevica,Lazara,Stojkica,Bubala,Radeljica
Svaka utakmica drugi sastav,nemozes niti ocekivati neku uigranu akciju jer se igraci na terenu ne poznaju i puno lutaju!

Samo mi nije jasno sto je danas odmarao "glavne" igrace (Milicevic,Marjanovic i ostali, jer i ovako kako igraju duplo su bolji od Kriste,Sese...), nije valjda da misli da mozemo nesto uraditi u Sarajevu
Pa jel' bolje da smo danas isli na pobjedu s prvim sastavom, pa onda nek odmaraju protiv Sarajeva jer ionako nam je pusiona..
Sad bi opet rezerve trebale igrat protiv Sa, da se ovi ne umore za kup ?

Pa jel' bolje da smo danas isli na pobjedu s prvim sastavom, pa onda nek odmaraju protiv Sarajeva jer ionako nam je pusiona..

Peric bi trebao odgovoriti na naka pitanja!starmo94 je napisao/la:Samo mi nije jasno sto je danas odmarao "glavne" igrace (Milicevic,Marjanovic i ostali, jer i ovako kako igraju duplo su bolji od Kriste,Sese...), nije valjda da misli da mozemo nesto uraditi u Sarajevu![]()
Danas Zurzinov previse isao na desnu stranu,Peric se izivcirao par puta se derao na njega,rezultat toga izmjena na poluvremenu!
Sjecate li se ovih rijeci:

Jel' im to ta krv ?i opet ponavljam tko nije spreman za Zrinjski krvariti , ne treba ni da bude ovdje, ja sam spreman za Zrinjski poginuti, a oni moraju biti spremni krvariti i tako ćemo se odnositi prema svakoj utakmici bila domaća bila gostujuća.

Arežina je jučer za mladu reprezentaciju odigrao 35 minuta, puno je trčao pokušavajući se dokazati Jagodiću, tako da bi bilo vrlo glupo staviti ga u igru od početka.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Nisam danas gledao čitavu tekmu zbog poslovnih obaveza ali ono što sam vidio je bilo očekivano loše.Nadao sam se da bar nećemo primiti gol a da ćemo iskoristiti neku grešku Rudara ili neku od rijetkih prilika.Na sreću nismo ga primili ali na žalost ni dali.
U nedjelju su igrali Marjanović , Miličević , Bubalo ,Pehar pa smo svi žugali na njih a danas su igrali neku drugi ali opet sve isto.Mislim da je bilo tko igrao da se ništa veliko ne bi promjenilo.Mi očito trenutno ne da igramo loše nego ja na žalost ne vidim šta to mi igramo.Nekakav raspored imamo pozadi u zadnjoj liniji ali prema naprijed ja ne vidim ni koncepcije , ni rasporeda- jednom riječju jedno veliko NIŠTA.
Zašto ,šta je uzrok ,to je teško reći?Da li je moguće da nas je sreća mazila u 10-ak utakmica?- sumnjam.
Da li je moguće da nam Pero Stojkić toliko fali jer naš se pad u formi i rezultatu poklapa sa njegovom povredom?Pero fali sigurno ali toliko da nitko drugi ne može ništa napraviti...Sumnjam i u to.
Je li ekipa tjelesno pala i ne može držati ovaj ritam srijeda -nedjelja?Vjerovatno.
Fincijski problemi u klubu?U ovo trenutno nisam upućen.
Možda je najbliže istini da je pomalo od svega ovog utjecalo na današnje stanje u prvoj ekipi!Sreća je da su ostale još dvije utakmice do kraja prvenstva i i Zvijezda u kupu.
Šta uraditi dalje?Ja pojma nemam!Ja se nikada ne predajem ali protiv Sarajeva su nam šanse za neki bod ravne nuli ,mislio sam da neću nikada napisati nešto ovako ali možda bi najbolje bilo pokušati izvući častan poraz i ne obrukati se a sačuvati snagu za uzvrat u kupu jer Zvijezda je otprilike u rangu Rudara i možda uspijemo iščupati kakvu pobjedu i prolaz dalje.Gradski derbi?Ovakvi kavi smo i bod bi nam bio velik,na žalost!
Je li riješnje da promjenimo trenera ? Ne znam ......
U nedjelju su igrali Marjanović , Miličević , Bubalo ,Pehar pa smo svi žugali na njih a danas su igrali neku drugi ali opet sve isto.Mislim da je bilo tko igrao da se ništa veliko ne bi promjenilo.Mi očito trenutno ne da igramo loše nego ja na žalost ne vidim šta to mi igramo.Nekakav raspored imamo pozadi u zadnjoj liniji ali prema naprijed ja ne vidim ni koncepcije , ni rasporeda- jednom riječju jedno veliko NIŠTA.
Zašto ,šta je uzrok ,to je teško reći?Da li je moguće da nas je sreća mazila u 10-ak utakmica?- sumnjam.
Da li je moguće da nam Pero Stojkić toliko fali jer naš se pad u formi i rezultatu poklapa sa njegovom povredom?Pero fali sigurno ali toliko da nitko drugi ne može ništa napraviti...Sumnjam i u to.
Je li ekipa tjelesno pala i ne može držati ovaj ritam srijeda -nedjelja?Vjerovatno.
Fincijski problemi u klubu?U ovo trenutno nisam upućen.
Možda je najbliže istini da je pomalo od svega ovog utjecalo na današnje stanje u prvoj ekipi!Sreća je da su ostale još dvije utakmice do kraja prvenstva i i Zvijezda u kupu.
Šta uraditi dalje?Ja pojma nemam!Ja se nikada ne predajem ali protiv Sarajeva su nam šanse za neki bod ravne nuli ,mislio sam da neću nikada napisati nešto ovako ali možda bi najbolje bilo pokušati izvući častan poraz i ne obrukati se a sačuvati snagu za uzvrat u kupu jer Zvijezda je otprilike u rangu Rudara i možda uspijemo iščupati kakvu pobjedu i prolaz dalje.Gradski derbi?Ovakvi kavi smo i bod bi nam bio velik,na žalost!
Je li riješnje da promjenimo trenera ? Ne znam ......
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Ja više volim ovakav bod pošteno zaslužen nego da nam sudija nategne neki penal , prizna neki nepostojeći gol ili nešto slično.Današnja tri boda nama bi bila velika kao Hum jer bi pobjegli na tri boda pratiteljima na ljestvici ali očito mi ne radimo sa sucima i to nam ne treba.Možda izgubimo sve tekme do kraja ali neka bude pošteno pa kako god bude.anelpik je napisao/la:nek opet ponove, zrinjski nije pobjedio
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
remi je bio i najrealniji,igra je ipak bolja nego protiv olimpica,pozdravljma ovu odluku da se da prilika mladim igracima brlenic,sesar,cilic,bekic i jos je trebalo ubacit mladih,bolje da igraju da skupe iskustva i stasaju kao igraci,samo treba vise borbenosti,bolje da oni gube pa i nije mi krivo,ekipu za europe nemamo to je svima jasno,....gurat malce,pa cemo dogodine imati finu ekipu

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.