Nemoj ljude, slave titulu...NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Najveća korist remija Sarajeva i Čelika je ta što će pitari malo sjahat s naše teme.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nemoj ljude, slave titulu...NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Najveća korist remija Sarajeva i Čelika je ta što će pitari malo sjahat s naše teme.
+1NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Najveća korist remija Sarajeva i Čelika je ta što će pitari malo sjahat s naše teme.
Nece biti izjednaceno uzecemo je glat.Samo da kvazistrucnjaci skontaju da se igra jos kola osim prvog i da sve i jednoj ekipi a to je pokazalo i dansnje kolo treba vremena da udje u ritam a nijedna ga ekipa nemoze drzati cijelu sezonu kao sto je to nama uspjelo prosle godine ili leotaru nekad.diplomatija je napisao/la:Hvala Bogu odlicno nam se poklopise ovi vecerasnji rezultati, liga ce biti izjednacenija nego ikad, da je sad samo Borca dobiti.
Vala bas,svega sam se nacitao zadnjih dana.Sreca pa nisam puno aktivan ovdje sto se tice postova,dzaba bih se iznervirao.(Ne mislim samo na fanove Sarajeva,nego opcenito na situaciju ovog threada).NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Najveća korist remija Sarajeva i Čelika je ta što će pitari malo sjahat s naše teme.
ma samo idioti nisu zadovoljni bodom,ja prezadovoljan znajuci da nam je Travnik prisao golu jednom ili dva puta meni je u redu,imali smo svoje prilike nismo imali srece i to je to..Ja samo cekam da se vrati Smajic da konacno pokaze sta zna,i da krene Brkovic,bice tu neke nove svjezine u igri,lijepo bi bilo sredinu malo osvjeziti tu ali otom potompile87 je napisao/la:Nece biti izjednaceno uzecemo je glat.Samo da kvazistrucnjaci skontaju da se igra jos kola osim prvog i da sve i jednoj ekipi a to je pokazalo i dansnje kolo treba vremena da udje u ritam a nijedna ga ekipa nemoze drzati cijelu sezonu kao sto je to nama uspjelo prosle godine ili leotaru nekad.diplomatija je napisao/la:Hvala Bogu odlicno nam se poklopise ovi vecerasnji rezultati, liga ce biti izjednacenija nego ikad, da je sad samo Borca dobiti.
mene sikira Smajic, dole u Medjugorju je po cijelu noc na FB, a i od kako su se vratili doceka sehur, ne znam kako ode na treningold school je napisao/la:ma samo idioti nisu zadovoljni bodom,ja prezadovoljan znajuci da nam je Travnik prisao golu jednom ili dva puta meni je u redu,imali smo svoje prilike nismo imali srece i to je to..Ja samo cekam da se vrati Smajic da konacno pokaze sta zna,i da krene Brkovic,bice tu neke nove svjezine u igri,lijepo bi bilo sredinu malo osvjeziti tu ali otom potompile87 je napisao/la:Nece biti izjednaceno uzecemo je glat.Samo da kvazistrucnjaci skontaju da se igra jos kola osim prvog i da sve i jednoj ekipi a to je pokazalo i dansnje kolo treba vremena da udje u ritam a nijedna ga ekipa nemoze drzati cijelu sezonu kao sto je to nama uspjelo prosle godine ili leotaru nekad.diplomatija je napisao/la:Hvala Bogu odlicno nam se poklopise ovi vecerasnji rezultati, liga ce biti izjednacenija nego ikad, da je sad samo Borca dobiti.
Izgleda da sam pogresno skontao,moja greska sto se ljutis odmananek je napisao/la:Procitaj fino sta pise, to je nagradna igra i oni daju besplatnu kartu. Pa haj ti meni reci imal logike da je djaba a raja kupila bruku polugodisnjih ulaznica.
Ne vjerujem sam sebi više moj Acoaleksandar_veliki je napisao/la:Nedjelja 19:45. Pa fakat vi jos ne vjerujete ovom portalu, ne znam sta vam jepinki je napisao/la:Haha za ne povjerovati čime se služe ovi maleni
Nego možda bi Brković mogao od početka protiv Borca?
Ima li neko info kad je i u koliko tačno utakmica?