Jedno je zajebancija nas i ostalih, Velez-Čelik, pa nekad se i pretjera yebes ga. Al tebe izgleda bas to pogadja haha, svaki post o Čeliku, idi nek ti ko stravu salije, dozovi se.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Beduin i ovaj lazni profil pastrmke pappipapp od zadnjih 100 postova 99 o Čeliku..bolest
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Igrajte u Federaciji, a trenirajte na Marsu!
Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske juče je poslalo odgovor Fudbalskom savezu Republike Srpske i navelo da bi se o početku treninga, odnosno bavljena sportom moglo raspravljati tek oko 1. jula ove godine.
To je na neki način bio i znak sarajevskim medijima i pojedincima da na sebi svojstven način komentarišu ovaj dopis. Većina njih u njemu traže neke zadnje namjere, a ne razmišljaju o zdravlju sportista, trenera...
Ima čak onih koji ''savjetuju'' klubove iz Republike Srpske da svoje mečeve igraju i Federaciji Bosne i Hercegovine. Jedan od njih je i direktor Veleža Džemil Šoše. On je rekao da bi bilo sigurno klubova iz Federacije koji bi ustupili terene Borcu, Radniku i Zvijezdi 09.
Evo sve i da pristanu na ovu ponudu direktora Veleža i igraju na tim terenima, moramo da ga upitamo, a gdje bi trenirali ovi klubovi. Možda na Marsu???
Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske juče je poslalo odgovor Fudbalskom savezu Republike Srpske i navelo da bi se o početku treninga, odnosno bavljena sportom moglo raspravljati tek oko 1. jula ove godine.
To je na neki način bio i znak sarajevskim medijima i pojedincima da na sebi svojstven način komentarišu ovaj dopis. Većina njih u njemu traže neke zadnje namjere, a ne razmišljaju o zdravlju sportista, trenera...
Ima čak onih koji ''savjetuju'' klubove iz Republike Srpske da svoje mečeve igraju i Federaciji Bosne i Hercegovine. Jedan od njih je i direktor Veleža Džemil Šoše. On je rekao da bi bilo sigurno klubova iz Federacije koji bi ustupili terene Borcu, Radniku i Zvijezdi 09.
Evo sve i da pristanu na ovu ponudu direktora Veleža i igraju na tim terenima, moramo da ga upitamo, a gdje bi trenirali ovi klubovi. Možda na Marsu???
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Smijes li po 1000 maraka ako si toliko siguran da se okladimo da nisam papi i da papi nije nikako u BiH. Pitat cemo admina a ja cu ti u pp poslati iz koje zemlje se moj drug pisa po vama. Ali nemoj mi kasnije nemam marke teska situacija. Znam da si u minusu na tekucem i da nemas 70 maraka u kuci ali satisvakcija mi svrsit po vama pogotovo po tebi. Posebno nakon onog tvog seljackog kompleksa prema Hrvatskoj pa ljudi dodjose do finala SP

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Beduin
- Kontakt:
Gdje Beduin o Celiku?
Osim ako ti ne dozivljavas moje objektivno misljenje kao atak na tvoj klub. Ja sam samo realista, ili da se sezona nastavi i ispadnu 2 najgora tima (sto bi bilo najvise fer, makar i Sloboda to bila na kraju) ili da se objavi kraj sezone i ispadnu 2 trenutno najgora u ligi, a titulu osvoji trenutno najbolji na tabeli.
Ko je tebi/vama kriv sto sve hocete na guzove, ispadate vec 2 puta i oba puta da vas se ostavlja u ligi. Ovakvo misljenje bih imao i prema svakom drugom klubu, a ne Celiku koji mi je uvijek bio drag.
Ja samo ne volim muljanja, uzimanje i dobijanje na guzove, nego fer borbom i radom. A ti sad vidi ko je ovdje realan, a ko nema obraza.
Ako je moj klub mogao ispasti jer je bio najgori u ligi, moze i svaki drugi. Zbog toga se i igra fudbal, borba, strast, neizvjesnost. U suprotnom taj klub mi pada u ocima, postaje omrazen usljed nefer borbe. Nista licno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nisu mi jasni ovi iz Zenice. Kaze onaj jedan pastrmka ce se roknut ako Celik ostane
brato moj ako vas ismijavam ne znaci da imam neki kompleks prema tom jako jadnom i tako osramocenom klubu kao sto je Celik. Cak sta vise volio bi da ostanete da se izivljavamo nad vama. Gasenje nikome ne zelim osim jednom klubu ali ni prema njima ne osjecam neki kompleks jer zivim toliko i znam velicinu mog kluba i vas ostalih. Uzivajte bola nije vam strmkapa i niko iz Mostara dusman. Glavom garantujem da vam niko od nas nece sutra nista ruzno napisati kada ne dobijete licencu i kada vas nabiju nogom u cvajtu. Vidit cete kako ce vas svi ismijavati samo mi necemo. I prije ce vam Velez pomoci nego sarajevski klubovi 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ne znam sta te pogadja istina, od zadnjih 100 postova imas 99 OBJEKTIVNIH O Čeliku.Beduin je napisao/la: ↑05 maj 2020, 11:06Gdje Beduin o Celiku?
Osim ako ti ne dozivljavas moje objektivno misljenje kao atak na tvoj klub. Ja sam samo realista, ili da se sezona nastavi i ispadnu 2 najgora tima (sto bi bilo najvise fer, makar i Sloboda to bila na kraju) ili da se objavi kraj sezone i ispadnu 2 trenutno najgora u ligi, a titulu osvoji trenutno najbolji na tabeli.
Ko je tebi/vama kriv sto sve hocete na guzove, ispadate vec 2 puta i oba puta da vas se ostavlja u ligi. Ovakvo misljenje bih imao i prema svakom drugom klubu, a ne Celiku koji mi je uvijek bio drag.
Ja samo ne volim muljanja, uzimanje i dobijanje na guzove, nego fer borbom i radom. A ti sad vidi ko je ovdje realan, a ko nema obraza.
Ako je moj klub mogao ispasti jer je bio najgori u ligi, moze i svaki drugi. Zbog toga se i igra fudbal, borba, strast, neizvjesnost. U suprotnom taj klub mi pada u ocima, postaje omrazen usljed nefer borbe. Nista licno.
Ti nemas obraza, kada Borac ne plati dugove pred komisijom koju nadzire UEFA onda je Čelik kriv.
A kad Čelik ne plati dugove i oduzimaju mu bodove, suspenduju igrace, nedozvoljavaju odigrati utakmicu onda je opet Čelik kriv.
Ne budi licemjer ako pozivas da je Borac trebao ostati a nije platio dugove onda isto tako pozivaj da nam se vrate oduzeti bodovi zbog dugova koje smo osvojili ove sezone na zelenom terenu i neka nam se dozvoli igranje utakmica koje su nam zabranjene bile zbog duga.
To je tvoja objektivnost. Kada Čelik ne plati kaznjavanje i oduzimanje je ok, ali kad Borac ne plati dugove onda je Čelik kriv.
Mene bi bilo stid pisati to sto ti pises ovdje u zadnjih 6 mjeseci.
Kada bi trebala biti sluzbena i konacna odluka o tome nastavlja li se ili ne, tko donosi tu odluku.Ako donosi predsjednik saveza i npr.kaze frajer ne igra se dalje, moze li netko iz uefe ponistiti njegovu odluku i narediti da se prvenstvo mora zavrsiti, ne razumijem se u tematiku a zanima me. hvala
- Beduin
- Kontakt:
Neistina, nisam rekao da je Borac trebao ostati u ligi s obzirom da nije mogao dobiti licencu. Trebao je uci 1 klub iz nizeg ranga koji se tokom cijele sezone borio za ulazak u PL, to bi bilo fer, to bi bila nagrada za trud, nagrada za borbu tokom cijele sezone. A u biti su dali nagradu Celiku kao 2. najgorem klubu u ligi te sezone, klubu koji je na zelenom terenu ispao u nizi rang.avenija je napisao/la: ↑05 maj 2020, 11:24Ne znam sta te pogadja istina, od zadnjih 100 postova imas 99 OBJEKTIVNIH O Čeliku.Beduin je napisao/la: ↑05 maj 2020, 11:06Gdje Beduin o Celiku?
Ti nemas obraza, kada Borac ne plati dugove pred komisijom koju nadzire UEFA onda je Čelik kriv.
A kad Čelik ne plati dugove i oduzimaju mu bodove, suspenduju igrace, nedozvoljavaju odigrati utakmicu onda je opet Čelik kriv.
Ne budi licemjer ako pozivas da je Borac trebao ostati a nije platio dugove onda isto tako pozivaj da nam se vrate oduzeti bodovi zbog dugova koje smo osvojili ove sezone na zelenom terenu i neka nam se dozvoli igranje utakmica koje su nam zabranjene bile zbog duga.
To je tvoja objektivnost. Kada Čelik ne plati kaznjavanje i oduzimanje je ok, ali kad Borac ne plati dugove onda je Čelik kriv.
Mene bi bilo stid pisati to sto ti pises ovdje u zadnjih 6 mjeseci.
Ja ne gotivom te stvari druze, koliko god nekome smetalo moje misljenje.
Postim i ne mogu lagati, opet ti kazem da nemam nista licno protiv Celika, nego jednostavno ne volim nepravdu, muljanje, nefer borbu, nije pravedno prema drugima koji se daju cijelu sezonu da osvoje nesto ili ne ispadnu.
Narocito me nervira kad se ponavljaju te stvari, a navijaci tog kluba podrzavaju, likuju i sprdaju se naustrb drugih, onda i ja mijenjam plocu, kao sto i sam vidis.
I jos imas obraza spominjati vasr oduzimanje bodova, covjece vi niste odigrali prvenstvenu utakmicu, znas li sta to znaci? Vi trebate biti presretni u toj situaciji, Uzvisenom se zahvaljivati na svakom koraku.
Zato sam ponosan na Slobodu, cista obraza ma u kojem rangu igrali.
075 ❤
075 ❤
I ovi iz Borca seru maksimalno ako nece da igraju fino neka se svaka njihova tekma do kraja proglasi tri nula za protivnika i letite iz lige pa bi se troprstasi doveli u red ovako misle da su bog i batina sve dok stoci ne pokaze se otpor a ne merhamet ovako ce nas guziti
Prvo, nije savez uveo koronu pa da snosi materijalnu odgovornost i refundira troskove!tcity055 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 10:00Poništiti sezonu ako se već ne nastavlja. NS BiH da refundira novac svim klubovima za troškove u istom omjeru. Pored evropskih pratt će se utakmice u Srbiji, C. Gori i Hrvatskoj. Al prekid našeg prvenstva će u konačnici uticati i na reprezentaciju. U tom slučaju raspustiti i NS BiH što je i želja ljudi iz manjeg entiteta.
Druga stvar, kakvu stetu reprezentacija trpi?! Je l' to ima bruka kandidata iz lige pa to nesto utice?!
A to sto pojedinci laju na Borac

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napisao sam mnogo postova jučer i sve sam detaljno objasnio, vrati se malo i vidjet ćeš sve.nitkovi je napisao/la: ↑05 maj 2020, 11:35Kada bi trebala biti sluzbena i konacna odluka o tome nastavlja li se ili ne, tko donosi tu odluku.Ako donosi predsjednik saveza i npr.kaze frajer ne igra se dalje, moze li netko iz uefe ponistiti njegovu odluku i narediti da se prvenstvo mora zavrsiti, ne razumijem se u tematiku a zanima me. hvala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Beduin licemjerni postoje pravila i statut nogometnog saveza koja su jasna i definisana a ne kako bi ti volio ili ja.
Ako klub ne dobije licencu zbog dugova kao Borac iduci klub koji ostaje u ligi je klub koji je iduci na tabeli a dobio je licencu.
Tako pise u statutu od kako postoji isti i tebi sada to Čeliku nagrada eto kakav si lik.
Savez radio po statutu i pravilima svojim davno napisanim pod prismotrom UEFE i dode mi ovdje beduin objektivni pise nije trebalo tako trebalo je da udje drugi iz Federacije. Pa trebalo bi da je takav statut i pravila nogometnog saveza i Uefe.
Nemoj se vise sramotiti molim te, vidis da si zalutao u lazima o Čeliku pratim sta pises vec 6 mjeseci, ne znam o cemu se radi ali pozivas cak i na krsenje statuta NSBIH, pravila u svim takmicenjima UEFE..
Ako klub ne dobije licencu zbog dugova kao Borac iduci klub koji ostaje u ligi je klub koji je iduci na tabeli a dobio je licencu.
Tako pise u statutu od kako postoji isti i tebi sada to Čeliku nagrada eto kakav si lik.

Savez radio po statutu i pravilima svojim davno napisanim pod prismotrom UEFE i dode mi ovdje beduin objektivni pise nije trebalo tako trebalo je da udje drugi iz Federacije. Pa trebalo bi da je takav statut i pravila nogometnog saveza i Uefe.
Nemoj se vise sramotiti molim te, vidis da si zalutao u lazima o Čeliku pratim sta pises vec 6 mjeseci, ne znam o cemu se radi ali pozivas cak i na krsenje statuta NSBIH, pravila u svim takmicenjima UEFE..

-
- Kontakt:
Smiješno je da jedan klub odlučuje dal nastaviti ili ne, ako je preostalih 11 za nastavak.
Ako se prvenstvo prekine to će biti striktno politička odluka, koja nema veze s fudbalom. Borac mora u evropu i to ti je, ili klub iz rs. Komedija od lige a i države.
Svi u susjedstvu nastavljaju uskoro, a kod nas ne može.
Ako se prvenstvo prekine to će biti striktno politička odluka, koja nema veze s fudbalom. Borac mora u evropu i to ti je, ili klub iz rs. Komedija od lige a i države.
Svi u susjedstvu nastavljaju uskoro, a kod nas ne može.

- Beduin
- Kontakt:
Tako je. ✌avenija je napisao/la: ↑05 maj 2020, 11:47Beduin licemjerni postoje pravila i statut nogometnog saveza koja su jasna i definisana a ne kako bi ti volio ili ja.
Tako pise u statutu od kako postoji isti i tebi sada to Čeliku nagrada eto kakav si lik.![]()
Nemoj se vise sramotiti molim te, vidis da si zalutao u lazima o Čeliku pratim sta pises vec 6 mjeseci, ne znam o cemu se radi ali pozivas cak i na krsenje statuta NSBIH, pravila u svim takmicenjima UEFE..![]()
Sta kaze statut, trebali vam vratiti 3 boda protiv Zelje?
Moj tigre, ja se samo osvrnuo i dao svoje misljenje, sta ti ja mogu. Da pisem samo o Celiku, onda bi tvoja prica imala vode. Tako komentarisem i ostale klubove ako se veze za njih neka prica.
Da ste neunistivi, to priznajem. Ali samo nemojte plakati povazdan i pljuvati Savez, neosnovano. Barem budite fer i sve vam oprosteno. Ne svi, ali ima vas par forumskih smaraca.
075 ❤
075 ❤
Pa naravno da je politicka. Znalo se odavno ko i zasto pravi problem oko nastavka sezone. Odugovlacilo se do momenta do kada vise ne moze i nema kud. U ovoj situaciji Savez treba sjesti sa tim ljudima i objektivno razgovarati o ligi, ne te bod te tri razlika pa zato igramo. Sagledati situaciju i shvatiti sta znaci neigranje i sta se radi ovoj ligi kao ligi koju smo uspjeli podici na malo bolji nivo zadnjih godina i sad ce je opet vratiti na dno jer politika radi ko i svugdje.Convicts1988 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 11:49Smiješno je da jedan klub odlučuje dal nastaviti ili ne, ako je preostalih 11 za nastavak.
Svi u susjedstvu nastavljaju uskoro, a kod nas ne može.![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Beduin
- Kontakt:
Ako Radnik ili Zvijezda su za nastavak, onda moze i Borac. Ne mora se nastaviti u maju, krenu sredinom juna sto je sasvim dovoljno vremena.LjoZee je napisao/la: ↑05 maj 2020, 11:56Pa naravno da je politicka. Znalo se odavno ko i zasto pravi problem oko nastavka sezone. Odugovlacilo se do momenta do kada vise ne moze i nema kud. U ovoj situaciji Savez treba sjesti sa tim ljudima i objektivno razgovarati o ligi, ne te bod te tri razlika pa zato igramo. Sagledati situaciju i shvatiti sta znaci neigranje i sta se radi ovoj ligi kao ligi koju smo uspjeli podici na malo bolji nivo zadnjih godina i sad ce je opet vratiti na dno jer politika radi ko i svugdje.Convicts1988 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 11:49Smiješno je da jedan klub odlučuje dal nastaviti ili ne, ako je preostalih 11 za nastavak.
Svi u susjedstvu nastavljaju uskoro, a kod nas ne može.![]()
Pocetak naredne sezone pomjere za mjesec dana, a to nadomjeste skracenjem ionako preduge zimske pauze.
U suprotnom donesu odluke koje nece ici na ruku Borcu popitanju Evrope i mirna Bosna.
Imaju visa evropska tijela i neka razgovaraju sa njima, savjetuju se i zatraze pomoc ako samo 1 klub koci cijeli Savez.
075 ❤
075 ❤
Ali ne znam kako ne shvataju da niko nikom ne garantuje neko mjesto. Evo mi ostali koji smo za tacnije nasi klubovi mozda mogu popusiti mjesto na tabeli i biti gori nego sad, ali smo ipak za da se igra. Ako ce se interes jednog kluba stavljati ispred interesa kompletne lige onda da mi istupimo svi.
Da je ne daj Boze veci broj aktivnih i da vidim kako niko ne igra i ne trudi se da igra ja bih prvi rekao da sam za da se ne nastavi kao sto sam i rekao ako bukne. Jbt, medju najmanje zarazenih imamo i bit cemo jedini u regionu koju su stavili katanac na ligu. Madjari, Crnogorci, Slovenci, Srbijanci mogu, ali mi ne mozemo.
Da je ne daj Boze veci broj aktivnih i da vidim kako niko ne igra i ne trudi se da igra ja bih prvi rekao da sam za da se ne nastavi kao sto sam i rekao ako bukne. Jbt, medju najmanje zarazenih imamo i bit cemo jedini u regionu koju su stavili katanac na ligu. Madjari, Crnogorci, Slovenci, Srbijanci mogu, ali mi ne mozemo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi ti nabrojani imaju jednu izvršnu vlast dok su kod nas dvije, u tome je suština.LjoZee je napisao/la: ↑05 maj 2020, 12:15Ali ne znam kako ne shvataju da niko nikom ne garantuje neko mjesto. Evo mi ostali koji smo za tacnije nasi klubovi mozda mogu popusiti mjesto na tabeli i biti gori nego sad, ali smo ipak za da se igra. Ako ce se interes jednog kluba stavljati ispred interesa kompletne lige onda da mi istupimo svi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
To stoji, ali niko ni iz Saveza nije izasao sa jasnim stavom sta nama neigranje predstavlja nit se trude da predstave to ljudima kojim trebaju. I tu talovi nekakvi ocigledno.
Nasa liga ni na sta liciti nece sljedece sezone jer sve ovo sto smo uspjeli uraditi da podignemo mozemo macku o rep okaciti. Opet ponavljam trenutno 90 ugovora istice na kraju sezone, a npr. samo kod nas 7 cini mi se i to se zna da nece produziti. Tako vecinom i u ostalim klubovima jer ko je htio do sada produzio bi. Uzmes tih 90 plus koliko ce se ugovora raskinut zbog nezadovoljstva trenera tim igracem ili sta ja znam. 5 mjeseci klubovi se ne pojavljuju nigdje na Tv da bi mogli sta dobiti i ugrabiti kakvog sponzora. Da hoce drzava pomoci i uvrstiti klubove u tamo te zakone ili sta znam pa ti rekao, ali nece i boli ih k. Niko pomoc od klubova nece dobiti i samo te mogu zavaliti jos vise. Svaki klub je “firma” gdje ljudi zaradjuju svoj hljeb ko sto zaradjuju u normalnoj firmi samo to slabo ko u ovoj drzavi razumije ocigledno.
Nasa liga ni na sta liciti nece sljedece sezone jer sve ovo sto smo uspjeli uraditi da podignemo mozemo macku o rep okaciti. Opet ponavljam trenutno 90 ugovora istice na kraju sezone, a npr. samo kod nas 7 cini mi se i to se zna da nece produziti. Tako vecinom i u ostalim klubovima jer ko je htio do sada produzio bi. Uzmes tih 90 plus koliko ce se ugovora raskinut zbog nezadovoljstva trenera tim igracem ili sta ja znam. 5 mjeseci klubovi se ne pojavljuju nigdje na Tv da bi mogli sta dobiti i ugrabiti kakvog sponzora. Da hoce drzava pomoci i uvrstiti klubove u tamo te zakone ili sta znam pa ti rekao, ali nece i boli ih k. Niko pomoc od klubova nece dobiti i samo te mogu zavaliti jos vise. Svaki klub je “firma” gdje ljudi zaradjuju svoj hljeb ko sto zaradjuju u normalnoj firmi samo to slabo ko u ovoj drzavi razumije ocigledno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.