Kada se sve sabere, Kodro je u pet utakmica na klupi Sarajeva još uvijek neporažen. Njegova ekipa je upisala cetri pobjeda i jedan remi, a postigla je ukupno 16 golova, čak 3,2 po utakmici.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kada se sve sabere, Kodro je u pet utakmica na klupi Sarajeva još uvijek neporažen. Njegova ekipa je upisala cetri pobjeda i jedan remi, a postigla je ukupno 16 golova, čak 3,2 po utakmici.
Anid samo po Jelahu udara.Evolution87 je napisao/la:
![]()
![]()
Ja licno ne znam kako neko uopste moze nesto ocekivati od ovog naseg derbija kada je jedini na svijetu u koju oba tima udu sa ciljem ostvarivanje remija. Ona ekipa koja buda spretnije djelovana u oskudnom momentu ce odnjeti sva tri boda. Ako ne bude oskudnih momenata, igraci i strucni stabovi ce opet happy kuci a mi navijaci kao popisani kako se to vec desavalo mnogo puta.hilmo je napisao/la:A svi se mi nadamo i ocekujemo najbolje, medjutim sta ce biti vidjet cemo.bordobijeli je napisao/la:hilmo ja sam uglavnom umjeren u komentarima i nisam od onih sto su najavljivljivali setnju ligom i deranje svakog protivnika po 3 razlike al za nedjelju sam vise nego optimista bice 3 boda aBd
![]()
U prvom poluvremenu moramo biti maksimalno koncentrisani pogotovo zadnja linija, ne smijemo sebi dopustiti greske i da primimo neki bezveze gol, jer od pocetka sezone kad god smo prvi primili gol tu utakmicu nismo pobjedili. A u vecini slucajeva smo primali golove iz nasih gresaka.
I meni je na Replay bio dugoHead je napisao/la:Svegami Travu sam jedno 10-ak puta preslus'o, momak razvaljuje. Pravi boem.
Vazda smo imali boeme, Belosevic sviro harmoniku ko veliki Trava za dvojicu pije, a tu su Todor dezurna luda. Frajer na treningu uzme loptu i namjerno nabija na tribine da mora Hadzija ici po njih.
uzet cu ga za svadbu da mi pjeva.Evolution87 je napisao/la:
![]()
![]()
Evolution87 je napisao/la:
brat nas
Mali je legendaEvolution87 je napisao/la:
brat nas
ado19211 je napisao/la:uzet cu ga za svadbu da mi pjeva.Evolution87 je napisao/la:
![]()
![]()
šta kaže gianni (đani) "i ti kostiću" hahahahaha oplakah mali je za čitanke!Evolution87 je napisao/la:
brat nas