Meni naravno nije drago zato sto smo remi igrali, ali nisam nezadovoljan. Ne ocekujem svaku utakmicu pobjedu, znam da nam Travnik jednostavno ne lezi, a uostalom ja nisam vidio tu groznu igru. Kerla strasan u odbrani, dobri bili i Kvesic i Colic, Bekric standardan, kao i Selimic. Pricate kako se Svraka vucara po ternu, pred kraj tekme naredu petoricu i zaustavise ga faulom. Imali smo prilika, mogao je Beslija pogodit, a i Bekric. Jos da nam je sudija svirao penal.. Moram napomenuti da me Pehilj pozitivno iznenadio. Eto toliko od menesajo10 je napisao/la:Izgleda ja sam jedini zadovoljan sa bodom iz Travnika. Pogotovo ako se uzme u obzir igra i ponosanje igraca. Mogli smo i pobjediti da smo znali iskoristiti i neke sanse sto smo imali. Vidjet cemo kolko ce klubova odnjeti bodova sa Pirote, molim vas. Sta ocekuje te, da svaka utakmica bude utakmica iz snova i da se pobjedudje svaka. Onda bi Barca trebala da na kraju sezone ima 38 pobjeda.. Smiri te strasti i nadji te kakav hobby da se zabavljate ako nemate nista pametnije.

P.S. Na Piroti: 9 pobjeda Travnika, ovo nam je bio treci remi, jedna nasa pobjeda 2005. Jednostavno nam ne leze!