FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ultras1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ultras1921 » 05 avg 2012, 13:52

sajo10 je napisao/la:Izgleda ja sam jedini zadovoljan sa bodom iz Travnika. Pogotovo ako se uzme u obzir igra i ponosanje igraca. Mogli smo i pobjediti da smo znali iskoristiti i neke sanse sto smo imali. Vidjet cemo kolko ce klubova odnjeti bodova sa Pirote, molim vas. Sta ocekuje te, da svaka utakmica bude utakmica iz snova i da se pobjedudje svaka. Onda bi Barca trebala da na kraju sezone ima 38 pobjeda.. Smiri te strasti i nadji te kakav hobby da se zabavljate ako nemate nista pametnije.
Meni naravno nije drago zato sto smo remi igrali, ali nisam nezadovoljan. Ne ocekujem svaku utakmicu pobjedu, znam da nam Travnik jednostavno ne lezi, a uostalom ja nisam vidio tu groznu igru. Kerla strasan u odbrani, dobri bili i Kvesic i Colic, Bekric standardan, kao i Selimic. Pricate kako se Svraka vucara po ternu, pred kraj tekme naredu petoricu i zaustavise ga faulom. Imali smo prilika, mogao je Beslija pogodit, a i Bekric. Jos da nam je sudija svirao penal.. Moram napomenuti da me Pehilj pozitivno iznenadio. Eto toliko od mene :)

P.S. Na Piroti: 9 pobjeda Travnika, ovo nam je bio treci remi, jedna nasa pobjeda 2005. Jednostavno nam ne leze!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 avg 2012, 13:53

Ultras1921 je napisao/la:
P.S. Na Piroti: 9 pobjeda Travnika, ovo nam je bio treci remi, jedna nasa pobjeda 2005. Jednostavno nam ne leze!
Molim lijepo
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 avg 2012, 13:54

Pa je.biga ne mozemo Travnik uzeti i sta sad... jednostavno nam ne leze, uzecemo borac, siroki, komsinice, ali travnik na piroti ma plafon bod...ne znam koji je njima hodza ucio dove na stadionu, ali nismo jedini koji imaju isti problem... tu nam nikad nije islo... real i barca, mufc pa svi ti velikani imaju neku svoju slabu tacku odnosno tim koji im ne lezi bar jedan ako ne i dva... s toga smirite malo i SVI U NEDELJU U DOLINU da poderemo borac. Pozdrav

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 avg 2012, 13:57

Mene brine kako cemo proci na ostalim gostovanjima, nisu stvari iste kao prosle sezone. A sto se tice domacih utakmica tu nema izgovora nego svaku pobjedit.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 05 avg 2012, 13:58

slika
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 avg 2012, 14:04

aleksandar_veliki je napisao/la:Pricali smo o Sehi, nema smisla:)
Moja Aco pa ti raspravljas sa likovima koji nisu post napisali u sezoni kad je Zeljo gazio sve pred sobom.Svakom je jasno da to nisu navijaci Zelje nego likovi sa nickom koji cekaju priliku da nekog popljuju.O kakvim se likovima radi najbolje govori cinjenica da oni misle da mogu uticati na nesto na ovom forumu, djeca ako vec nisu djeca onda su ljudi za analize.A i to me nebi cudilo nakon ove tri godine uzimanja trofeja a uzecemo je i ove siguran sam.Valjda sam zato totalno opusten.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 05 avg 2012, 14:07

pile87 je napisao/la:
Moja Aco pa ti raspravljas sa likovima koji nisu post napisali u sezoni kad je Zeljo gazio sve pred sobom.Svakom je jasno da to nisu navijaci Zelje nego likovi sa nickom koji cekaju priliku da nekog popljuju.O kakvim se likovima radi najbolje govori cinjenica da oni misle da mogu uticati na nesto na ovom forumu, djeca ako vec nisu djeca onda su ljudi za analize.A i to me nebi cudilo nakon ove tri godine uzimanja trofeja a uzecemo je i ove siguran sam.Valjda sam zato totalno opusten.
+1

otkako pratim forum, aco,boccaccio i pile imaju najbolje komentare i tako je uvijek. Lijepo je vidjet' da imamo ovakve navijače :)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 avg 2012, 14:25

nime_tm87 je napisao/la:Pa je.biga ne mozemo Travnik uzeti i sta sad... jednostavno nam ne leze, uzecemo borac, siroki, komsinice, ali travnik na piroti ma plafon bod...ne znam koji je njima hodza ucio dove na stadionu, ali nismo jedini koji imaju isti problem... tu nam nikad nije islo... real i barca, mufc pa svi ti velikani imaju neku svoju slabu tacku odnosno tim koji im ne lezi bar jedan ako ne i dva... s toga smirite malo i SVI U NEDELJU U DOLINU da poderemo borac. Pozdrav
Nije problem uospte sto nismo dobili,a kao trebali bi.PO meni je problem ocajna igra.AKo ste vi zadovoljni onim,onda stvarno nemam rijeci,a da ne upotrebim nesto neprimjereno.Ja volim Amara,cijenim,hvalim cak i onda kad od pojedinih kloceva izvuce maxsimum.Radujem se,likujem a da nekad ni sam ne znam sto,ali pobjedjujemo pa sutim,ali...ne mogu da zatvaram oci na nekim ocitim stvarima koje nisu ok.Necu protiv Amara iz postovanja nikad,ali da je ocito da nam kljucna mjesta u timu zauzimaju invalidi,spori neintligentni,nesportisti,e pa to stoji o ocigledno je.Aco i Boccaccio su pricali o nekom inatu i da je malo popustio,mislim na sefa,e pa to je ocito,a to se desavalo i u prvom mandatu.Sjecamo se mi dobro grijanja klupe Huljeva,Stilica,Mudrinica,Prepolija,Vuksanovica,Agica i drugih,odlicnih individualaca,a dok su nam igrali Fatic,Zeric,Gredic-kojeg su pljuvali mjesecima,Mulaosmanovic i drugi.AMar je surovo realan ali ne kontam sto na zor igraju neki.Jamak ,Svraka I Stanic,pa dajte ljudi uzbiljite se.Gledate li vi te ljude.Haj Svraka odigro dobru polusezonu,Jamak zabije jednom gol u po godine i ok je,ovog 3 nemoj ni da ponavljam,Amare car si ...,ali svakom fudbalskom invalidu je dovoljno da pogleda jucerasnju utakmicu i da vidi koliko je Stanic neinteligentan i koliko nema blage veze.Hocemo boljeg Zelju a kljucne pozicije nam igraju limitrinai igraci,e pa nemojte me zajebavat.FOrumi nisu nikakvo mjerilo strucnosti,ali manje vise znamo ko i kako razmislja i koliko voli Zelju.Od mene ga vala ne voli niko vise od vas ,ali ne znaci ako imas kritiku da si dijete ili da si pljuvac.Ja se radujem svakom Zeljinom uspjehu,pa me taj uspijeh tonu puta natjera da ne budem realan,ali me boli da gledam svoj klub kakose pati zbog par pojedinaca koji ne zasluzuju plavo da nose, a ne Zeljin dres.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Rios

Post Postao/la Rios » 05 avg 2012, 14:33

Pa zar je moguce da ce utakmica protiv Borca biti u 19.45? Ne kontam stvarno,zar se nije mogla staviti neka malo kasnija satnica,recimo u 20.30 ili 20.45..Ovako ko god posti nasao se u problemu kako otici na utakmicu zbog iftara.. :roll:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 avg 2012, 14:37

Amoxicillin je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
+1

otkako pratim forum, aco,boccaccio i pile imaju najbolje komentare i tako je uvijek. Lijepo je vidjet' da imamo ovakve navijače :)
+ jos 1 :mrgreen: potpis

p.s.- slika je genijalna,elvedin varupa & co :lol: :lol: :lol:

ljudi utakmica je u subotu u 9,tako mi rece dino p.,nakon sto pogleda u sluzbeni raspored!!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 avg 2012, 14:52

likusa je napisao/la:
igman je napisao/la:Mene najvise od svih zabrinjava Osim sa svojim nebuloznim izjavama. Juce je izjavio da nema sta zamjeriti igracima zbog velike temperature...pa neka ih vodi na modnu pistu, sigurno ce se tamo osjecati lagodnije!
Mene naljutilo "nismo imali inspiracije", pa bolan doslo ti 800 ljudi svako je potrosio minimalno 30km i oni nisu imali inspiracije ...
E vala svaka ti cast na ovome cuj nisu imali inciparaciju pa ako im igranje za Zelju i nastup nije inspiracija(jer znam da zivimo u vrijeme gdje igraci malo postuju one koji su im pruzili priliku da hljeb zarade) valjda igraju za lovu i premije.Nama sto smo juce dosli(a bilo nas je milja) inspiracija je Zeljo i zadovoljstvo sto ga gledamo platimo i mene je to zadovoljstvo kostalo preko sto maraka(ja i dva sina) i nezalim.Pun mi je vise k...c njegove arogancije i njegovih debilskih izjava.Treba raja jedno par utakmica ostaviti Grbavicu praznu pa nek onda ima inspiraciju.Zbog te njegove arogancije i velikih "filizofskih" izjava masa starijih onih bolesnika Zelje koji su dozivljavali i srcane udare na Grbavicu sa tu istu zaobilaze i uopste ne dolaze.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 05 avg 2012, 14:56

SarajlijaTM je napisao/la:
ljudi utakmica je u subotu u 9,tako mi rece dino p.,nakon sto pogleda u sluzbeni raspored!!!
Odlicno! To je dobar termin tekme. Onda ovi sportsport ne daju tacne informacije ;)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 05 avg 2012, 15:02

dino lj je napisao/la:
likusa je napisao/la:
igman je napisao/la:Mene najvise od svih zabrinjava Osim sa svojim nebuloznim izjavama. Juce je izjavio da nema sta zamjeriti igracima zbog velike temperature...pa neka ih vodi na modnu pistu, sigurno ce se tamo osjecati lagodnije!
Mene naljutilo "nismo imali inspiracije", pa bolan doslo ti 800 ljudi svako je potrosio minimalno 30km i oni nisu imali inspiracije ...
E vala svaka ti cast na ovome cuj nisu imali inciparaciju pa ako im igranje za Zelju i nastup nije inspiracija(jer znam da zivimo u vrijeme gdje igraci malo postuju one koji su im pruzili priliku da hljeb zarade) valjda igraju za lovu i premije.Nama sto smo juce dosli(a bilo nas je milja) inspiracija je Zeljo i zadovoljstvo sto ga gledamo platimo i mene je to zadovoljstvo kostalo preko sto maraka(ja i dva sina) i nezalim.Pun mi je vise k...c njegove arogancije i njegovih debilskih izjava.Treba raja jedno par utakmica ostaviti Grbavicu praznu pa nek onda ima inspiraciju.Zbog te njegove arogancije i velikih "filizofskih" izjava masa starijih onih bolesnika Zelje koji su dozivljavali i srcane udare na Grbavicu sa tu istu zaobilaze i uopste ne dolaze.
Pun je i nama k....c filozofa sa strane koji bi ga tjerali svako malo, kao i prije 10 godina.
On ostaje do daljnjeg :!: NAVIKNITE SE NA TO.
A što se tice drugog bolda, ma ne trebate više ni dolaziti na stadion, ako cete zvocati ko tetke na svaku izjavu Šefa...ne trebate ni vi , ni vaša djeca, ni vaše pare, ni vaših 100 maraka.....takvi ne trebaju Željeznicaru :!: ostavi ti Grbavicu praznu zauvijek, ali što se nas tice uvijek ce biti neko ko ce bodriti klub ;)

Rios

Post Postao/la Rios » 05 avg 2012, 15:06

aleksandar_veliki je napisao/la:Utakmica je u nedjelju radi tv prenosa i to 19:45, jedino ako ne bude nekih novih promjena, ali tesko, no kod nas je sve moguce
Termin glup da gluplji ne moze biti..Al eto,nadam se da ce se nesto promjeniti do nedelje.. :|

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 05 avg 2012, 15:21

Nemoj ni dolazit i rijesen problem.... Svako kome smeta Amar, njegova arogancija i filozofija siroki mu putevi bili al' nek Grbavicu zaobilazi.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 05 avg 2012, 15:25

dino lj je napisao/la:
likusa je napisao/la:
Samo nastavi zaobilaziti Grbavicu, ako je zaobilazis zbog Amara.

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 05 avg 2012, 15:26

dino lj je napisao/la: E vala svaka ti cast na ovome cuj nisu imali inciparaciju pa ako im igranje za Zelju i nastup nije inspiracija(jer znam da zivimo u vrijeme gdje igraci malo postuju one koji su im pruzili priliku da hljeb zarade) valjda igraju za lovu i premije.Nama sto smo juce dosli(a bilo nas je milja) inspiracija je Zeljo i zadovoljstvo sto ga gledamo platimo i mene je to zadovoljstvo kostalo preko sto maraka(ja i dva sina) i nezalim.Pun mi je vise k...c njegove arogancije i njegovih debilskih izjava.Treba raja jedno par utakmica ostaviti Grbavicu praznu pa nek onda ima inspiraciju.Zbog te njegove arogancije i velikih "filizofskih" izjava masa starijih onih bolesnika Zelje koji su dozivljavali i srcane udare na Grbavicu sa tu istu zaobilaze i uopste ne dolaze.
inače si odličan forumaš, ali ovo ti je glupost šta si napisao.

Nije vam dobar kada je vječiti pesimista, kad govori da nije zadovoljan igrom nakon što nekom utrpamo 8 golova, kritikovali ste ga kako ništa lijepo ne zna reći, a sad vam ne valja kada umiruje ovu opštu paniku Željinih navijača zbog x u Travniku...

Meni je drago što nismo pobjedili. Da jesmo, ovdje bi krenula priča o dominaciji, ne može nam niko ništa itd pa bi se možda na kraju razočarali. Ovako je preslikano od prošle godine, kad su nam svi predviđali sredinu terena, mi na kraju dobijemo najbolju poslijeratnu sezonu.

Oni što hoće 30 pobjeda u sezoni, prate pogrešan sport.
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 05 avg 2012, 15:26

nisam bio dugo na vasoj temi,i pogledam nekoliko stranica unazad,vidim da dubioza koja je pocela poslije maribora sada se itekako prosirila,ocigledno po komentarima vecine zbog lose partije na piroti...alarm se dakle upalio i sto je dobra stvar,jer samo navijaci mogu pokrenuti stvar s mrtve tacke,a masa je ta oko koje se sve i vrti u svakoj civilizovanoj zemlji koja je uredjena na isto takav nacin..posto s nasom to nije slucaj,to ne znaci da se ne slusa glas naroda (citaj navijaca) i da masa ne moze uticati,naprotiv....igraci dolaze i odlaze,raja ostaje,i u tom smislu nijednom igracu nije stalo vise do kluba u odnosu na navijaca..a ovi prvi pomenuti su evidentno ubacili sebi chip u glavu da su gazije bh fudbala i poslije proslogodisnjeg trona i duple krune ocito je da nemaju inspiraciju ni motiv da isto odbrane,jer sebe vide negdje u ligama petice i tome slicno...smatrajuci da u nasem fudbalu vise nemaju s kim igrati,sto je potpuni apsurd,na kraju krajeva vise ih ne zadovoljava ni par hiljadarki mjesecnih primanja u zelji za kojim su balili prije nego su ih imali...covjek br.1 u zelji to sve zna..ali..........dakle,dok ne uzmete stvar u svoje ruke i dok budete na ovaj nacin jedan drugom replicirali,u dogledno vrijeme mozemo samo gledati sve slabasnijeg zelju..sto ni ja kao ne navijac zelje ne zelim...zeljo je ocito u nogdaunu...a ja kao i masa nas i vas zelimo jaaak,najjaci derbi...i znam da ce biti mnogih sad koji ce mi imati sta reci..kako ja ovo ili ono..bla bla bla...samo sam iskreno iznio svoje razmisljanje..koga smeta nek oprosti...pozdrav
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 05 avg 2012, 15:29

Hajd malo da se otrijeznimo svi, ponovo, jer opijanje nam nije donijelo nikad ništa dobro, Varupa je skršio Bešliju jer ovaj drži loptu do iftara, nije Varupa kriv što Bešlija ima viška 10-15kg i što je postao okretan k'o trafika pa ga može pokupiti i dijete.
Dalje, ne zaboraviti da je Bešlija prošle godine tako nesportski nastupao na Grbavici, u svakoj tekmi, pa je čak namjerno zgazio igrača na zemlji bez lopte, i mada je dobio kaznu za to (realno smiješnu za svjetska mjerila, ali ovdje je fudbal i tako smiješan) . Imali smo mi Berjane, Hadžialagiće, pa do Mulalića, ali su njihove oštre igre i zadaci bili u cilju igre, sa dozom logike. Ko to ne vidi, nema šta pričati, nek' traži idola u oktagonu, pride-u itd. (eno Stojnića u Cheersu divite mu se) jer fudbal je najprije vještina, a sila je jedino u nadigravanju i napucavanu za gol više.
I ovo ko napisa, "manje je starije raje", pa normalno da je manje, pa nisu privatna falanga da navijaju za Amara, puše fore, dok se na terenu igra hrkljuš. Ljudi dolaze zbog igre, kakva odanost, ko je navijačima odan? Odani jesu igri i imenu, kad nemaš to, neće valjda drukati Amaru, pa tata je bio legenda pa niko nije skandir'o Švabo dolazilo se zbog lijepe i efikasne igre. Evo neka u 20 narednih godina svake godine Željo ide u Evropu i ispada u prvoj tekmi, znači igramo neku igru koja optički liči na ono sa satelita, ali ni po čemu to nije, ma pišaj to i 20 titula zaredom kad si u svijetu nula.
Ako ne vidim protiv Borca igru i srce na terenu ne mora pobjeda biti, jer za pobjedu moraš dati gol više, qrac će me Dolina zadugo vidjeti. Jesam li manje navijač zbog toga? Ma boli me glavati što neko misli da nisam!
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Rios

Post Postao/la Rios » 05 avg 2012, 15:33

socrates je napisao/la:nisam bio dugo na vasoj temi,i pogledam nekoliko stranica unazad,vidim da dubioza koja je pocela poslije maribora sada se itekako prosirila,ocigledno po komentarima vecine zbog lose partije na piroti...alarm se dakle upalio i sto je dobra stvar,jer samo navijaci mogu pokrenuti stvar s mrtve tacke,a masa je ta oko koje se sve i vrti u svakoj civilizovanoj zemlji koja je uredjena na isto takav nacin..posto s nasom to nije slucaj,to ne znaci da se ne slusa glas naroda (citaj navijaca) i da masa ne moze uticati,naprotiv....igraci dolaze i odlaze,raja ostaje,i u tom smislu nijednom igracu nije stalo vise do kluba u odnosu na navijaca..a ovi prvi pomenuti su evidentno ubacili sebi chip u glavu da su gazije bh fudbala i poslije proslogodisnjeg trona i duple krune ocito je da nemaju inspiraciju ni motiv da isto odbrane,jer sebe vide negdje u ligama petice i tome slicno...smatrajuci da u nasem fudbalu vise nemaju s kim igrati,sto je potpuni apsurd,na kraju krajeva vise ih ne zadovoljava ni par hiljadarki mjesecnih primanja u zelji za kojim su balili prije nego su ih imali...covjek br.1 u zelji to sve zna..ali..........dakle,dok ne uzmete stvar u svoje ruke i dok budete na ovaj nacin jedan drugom replicirali,u dogledno vrijeme mozemo samo gledati sve slabasnijeg zelju..sto ni ja kao ne navijac zelje ne zelim...zeljo je ocito u nogdaunu...a ja kao i masa nas i vas zelimo jaaak,najjaci derbi...i znam da ce biti mnogih sad koji ce mi imati sta reci..kako ja ovo ili ono..bla bla bla...samo sam iskreno iznio svoje razmisljanje..koga smeta nek oprosti...pozdrav
O cemu pricas bolan?? Kakva dubioza,kakav alarm?? Kakav nogdaun?? Jedno kolo odigrali i to na najtezem gostovanju za nas,uzeli bod,mogli lahko do tri,Travnik se branio cijelu utakmicu i neko to naziva krizom..Svasta..Cijenim tvoju zabrinutost ali jos uvijek nema aposolutno razloga za to..Sacekajmo par kola,da vidimo ovu tekmu sa Borcem,jednim od konkurenata pa cemo onda tek moci eventualno pricati i nekoj krizi ili sl..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 05 avg 2012, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, greenwood, MoSaZeLjo1921 i 26 gostiju.