FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 26 okt 2014, 14:06

bordobijeli je napisao/la:moje misljenje i ne znaci da sam upravu al cimirot je igrac koji treba da pokriva defanzivu i sredinu terena i nakon toga da preda loptu kreativcima .u par utakmica smo imali problem kad je on poceo da previse vuce loptu nije mi to dobro izgledalo ,opet kazem on odradi svoje :tokralju: . i još cu da dodam optuzivali su ušćuplica za igrace i taktiku Meho nije puno toga promjenio gotovo pa isto je ostalo ono sto je dzeni nedostajalo to je sad ocito to je autoritet kod igraca a kad to nemaš dzaba taktika i trenersko znanje .

Haj ti odgovori na pitanje,jesi li gledao i jednu utakmicu Sarajeva otkad je Meho preuzeo Sarajevo. :?:
Evo jucer protiv Radnika,da si gledao tekmu ovo ne bi napisao.Vec je neko odgovrio,da je Bilbija igrao povuceno na zadnjeg veznog,mali Radovac gurnut u napad itd.itd.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 26 okt 2014, 14:15

Forestt je napisao/la:Zasto Kallasi ne igra vise??? Jel ga Meho prekrizio??? Jezicka barijera?? Lik nije ni dobio prave prilike,a sve su sanse da ce otici nakon zimske pauze ako nastavi da gleda sa tribina.Jel moguce da je toliko losiji od Barica i Dzeme???

Ako ima neko da odgovori bio bih zahvalan ;)
To je razlog.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 okt 2014, 14:18

Moram reci da je Meho onom postavkom odradio pravu stvar.
Gurnuo je Bilbiju odpozadi gdje je igrao Radovac,i time dobio na defanzivi, gdje nam je dosta skripalo,a pored toga Bilbija zna lijepo uvaliti loptu napadacima, kao sto je to jucer radio fenomenalno protiv Radnika.Guranjem Radovca(koji je dobar tehnicar) prema naprijed,rasteretio je Stojceva od protivnicke odbrane,koja je i najvise paznje posvetila istom.Jucer je Radovac fenomenalno razvlacio protivnicku odbranu,sto su najvise koristili Velkolski,Okic koji su vise nego lagano ulazili u gol šanase.I Stojcev je odigrao puno bolje,jer je imao vise slobode od protivnicke odbrane.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 26 okt 2014, 14:20

Grob te yebo pa ovu Mladost zigu ko stigne, samo mi prospemo bodove u Bijeljini :(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 okt 2014, 14:21

U pripremnim utakmicama u Sloveniji Dzeno je u jednoj utakmici postavio Bilbiju defanzivnije i tad se nije bas najbolje snasao, mislim da smo tu utakmicu zijanili.
U ligaskom derbiju na Grbavici prosle sezone Samir kad je usao otisao je skoro u napad i ono malo sto je igrao nije lose izgledalo. Ali juce sa Bilbijom defanzivnije i Samirom ofanzivnije je bilo ekstra.
Bilo mi je glupo slusati price da nakon prve utakmice sa Mehom na klupi se vidi neki njegov rukopis ali juce se bas vidio.

@espirit
Ne rotiranje igraca i umor nakon prve sa Borussiom je ucinio svoje.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 26 okt 2014, 14:22

Bilbija mora igrati na derbiju.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 okt 2014, 14:24

franklampard8 je napisao/la:Bilbija mora igrati na derbiju.
Izvesti isti sastav kao i juce, dobro bi bilo kad Kvesic ne bi igrao a Baric se mose nositi sa Bucanom.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 okt 2014, 14:32

Steta je Radovca gurnuti na zadnjeg veznog,to se jucer najbolje vidjelo.Zna decko igrati prema naprijed, i puno smo opasniji u napadu sa njim,a i Stojcevu je sad puno lakse igrati,jer je sva protivnicka odbrana njemu paznju posvecivala.Ako Stojceva zaustavis, tesko ce lopta doci do napadaca,ovako sa Radovcem to je islo fantasticno,jos je tu Bilbija ubacivao lopte prema naprijed,i zbog toga smo odigrali onako efikasno,a imali smo jos sansi za jos 2-3 komada.Jos kad tu dodas ubacivanje Puzigace u napad, i odlicne centarsute Barica,sijeva na sve strane.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 26 okt 2014, 14:35, ukupno mijenjano 3 puta.

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 26 okt 2014, 14:33

nu nu nula dva bi bi bilbija! :lol: :mrgreen: :ljepota: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 26 okt 2014, 16:04

esprit24 je napisao/la:Grob te yebo pa ovu Mladost zigu ko stigne, samo mi prospemo bodove u Bijeljini :(

Samo smo mi i vi izgubili bodove na Celiku i Mladosti :lol: :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 okt 2014, 16:38

amypitar je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:moje misljenje i ne znaci da sam upravu al cimirot je igrac koji treba da pokriva defanzivu i sredinu terena i nakon toga da preda loptu kreativcima .u par utakmica smo imali problem kad je on poceo da previse vuce loptu nije mi to dobro izgledalo ,opet kazem on odradi svoje :tokralju: . i još cu da dodam optuzivali su ušćuplica za igrace i taktiku Meho nije puno toga promjenio gotovo pa isto je ostalo ono sto je dzeni nedostajalo to je sad ocito to je autoritet kod igraca a kad to nemaš dzaba taktika i trenersko znanje .

Haj ti odgovori na pitanje,jesi li gledao i jednu utakmicu Sarajeva otkad je Meho preuzeo Sarajevo. :?:
Evo jucer protiv Radnika,da si gledao tekmu ovo ne bi napisao.Vec je neko odgovrio,da je Bilbija igrao povuceno na zadnjeg veznog,mali Radovac gurnut u napad itd.itd.
i dalje tvrdim da meho nije puno promjenio odnosno nikog nije odbacio i koristi iste igrace kao i ušcuplic a naravno da svaki trener ima svoju neku viziju i stil igre .opet tvrdim nije dzeno puno grijesio u taktici koliko nije imao autoritet kod igraca . ovdje su isle optuzbe na racun dzene sto nema kostica ,mitrevskog ,kovacevica a vidimo da i u mehe ne igraju nesto pretjerano odnosno vjeruje istim igracima kao i dzeno odnosno samo je baric ispred dzeme ,a bilbija je i prije znao igrati iza špica ,krste i krilo i špic i stojcev je igrao i 10 ali i na krilu sve je to dzeno pokusavao ko je pratio znace o cemu pricam .uglavnom Kodro radi extra i idemo dobiti na grbavici Sarajevoooo :clap: :clap: :clap:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 26 okt 2014, 16:42

hilmo je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:Bilbija mora igrati na derbiju.
Izvesti isti sastav kao i juce, dobro bi bilo kad Kvesic ne bi igrao a Baric se mose nositi sa Bucanom.
Tesko, bolje da Kallasi igra.
1946

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 26 okt 2014, 16:48

pravnik1981 je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Grob te yebo pa ovu Mladost zigu ko stigne, samo mi prospemo bodove u Bijeljini :(

MVO je vasa bolest vi je jos nijednom niste dobili :-D mi smo ih makar dobili proljetos u BN-u dok npr kad uporedis igru malenih danas i nasu kad je bilo 1-1 mi smo ih tad demolirali ubili brasno u njima Bilbija se ispromasivao,dok danas sto god su maleni pucali prema golu uslo je u isti :kafa:

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 26 okt 2014, 16:51

esprit24 je napisao/la:

MVO je vasa bolest vi je jos nijednom niste dobili :-D mi smo ih makar dobili proljetos u BN-u dok npr kad uporedis igru malenih danas i nasu kad je bilo 1-1 mi smo ih tad demolirali ubili brasno u njima Bilbija se ispromasivao,dok danas sto god su maleni pucali prema golu uslo je u isti :kafa:

Sve to stoji, ali oni su pobjedili a mi nismo. ;)
1946

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 okt 2014, 16:54

esprit24 je napisao/la:

ma mi danas nismo sanse kako treba napravili sve neke frljoke usle :urnebes: :urnebes:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 okt 2014, 21:01

Gdje igra sad Mario Tadejević?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 okt 2014, 21:08

SiouxLukavac je napisao/la:Gdje igra sad Mario Tadejević?
bez kluba i dalje, nazalost.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 26 okt 2014, 22:58

Joj što ne volim ove epitete "najvažnija utakmica", " biti ili ne biti".
Za igrače na terenu ovo je još jedna u nizu bitnih utakmica, kao i sve ostale, koja se igra za tri boda i ako to ne uspiješ nije kraj svijeta.
Za nas navijače je to druga stvar, ali to ne treba stavljati u isti koš.
Na Grbavicu se idemo nadigravati, ne srljati, igrati pametno i pokušati osvojiti puni plijen.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 okt 2014, 23:13

srijeda-red point-19h-3km
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Nagio
Kontakt:

Post Postao/la Nagio » 26 okt 2014, 23:22

Mi smo sve ekipe do sad nadigrali.. osim Borusije, evo 0 0 igrali sa Bayernom :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.