FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ripper
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ripper » 05 avg 2012, 00:32

ChWilla je napisao/la:ne mora to ništa da znači samo po sebi, real madrid u la korunji nije pobijedio od '91, a u međuvremenu je uzeo tri evropske titule. ono što je bitno je monotonija i anemija u igri.
Pa i mi redovno pušimo od Travnika, kao Real od Deportiva. Ali i mi isto vec 3 godine zaredom uzimamo titule, kupove ;)
Mislim, kad vec sam povlaciš takve paralele :mrgreen: :lol: samo navijaci Reala ne kukaju odmah nakon prvog kiksa.
Nema crnjaka. Razmaženi ste do PM :oops: :evil: :evil: mnogi. Svi bi da ide sve ko mlijeko, samo da pobjeđujemo a protivnik da se sam naguzi bez ikakvog otpora...da može tako ikako :lol: :lol: e pa ne može jbg...mora se negdje nekad i kiksati.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 avg 2012, 00:33

dobar je bod u travniku :mrgreen: igra nije bila dobra, to se nećemo lagati.

nanek

FK Željezničar

Post Postao/la nanek » 05 avg 2012, 00:33

Sto ne mogu supe na viljusku i net forumasa.Niste bili na tekmi,pola vas a imate nesto da kazete. HOCEMO SRCE NA TEREN! Zar je to toliko tesko? Ko je zadovoljan sa ovim danasnjim bodom za mene je jedna obicna budala! A kasnije cu u manekenima Svraki i Zebi! A mojne mi sad opalit pricu da se zaboravlja sta su uradili za nas proslu sezonu donijeli nam radosti vako nako! Socijalna prica naka. Sa takvom pricom smo i popusili u evropi !
Zadnja izmjena: nanek, dana/u 05 avg 2012, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.

Rios

Post Postao/la Rios » 05 avg 2012, 00:33

Samo se pitam sta bi pojedince zadovoljilo...Mozda pobjeda od 5-0??? Tika-taka igra??? Dajte ljudi sta vam je..Pa da li se vi pitate da se vecina utakmice igrala na temp od nekih plus 30??? Da je ovo Premijer liga BiH?? Da su ovo mahom limitirani igraci,ne samo kod nas nego kod svih klubova..Da su Travnicani bili maksimalno motivisani..I pored toga smo mi bili ti koji su stvarali prilike..Beslijina 100%..Pa penal koji nam nisu svirali..Sjetite se samo kakvi smo bili na gostovanju ranije..Pa ne bi pogledali prema golu a kamoli sta drugo..Dobro je ovo ipak sve,bod sa najtezeg gostovanja za nas..Sad uzeti Borac kuci i to je onda za mene vrlo dobar posao u dva kola..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 avg 2012, 00:38

Igra mozda na izgled nije bila dobra,travnik je dosta povuceno igro al opet smo stvorili 3 odlicne prilike. Nasim igracima treba 5 prilika da fulamo i sa 6 dajemo gol to je ono sto me najvise nervira. Da je travnik otvoreno igrao dali bi im sig 2 gola a ovako smo i prosle godine igrali protiv bunkera ne znamo igrati nas nikako.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 avg 2012, 00:45

Za pocetak ja bi se zahvalio Travnicanima na gostoljubivosti,ljudi su izuzetno korektni, sjedis pored njih ljudi ni jedne ruzne rijeci ne izgovore.
Nasim navijacima kapa dole i za brojnost (pored kaveza i onaj dio tribine do njega izuzetno popunjen) a narocito za navijanje koje je bilo zestoko cijelo vrijeme,klub kao Zeljo zasluzuje ovakve navijace ali pojedini igraci ne zasluzuju ni nas dres ni nasu podrsku.
O igri i rezultatu necu nista reci,uvjek sam govorio da nije bitan izgled tabele nakon prvog,desetog ili dvadedetog kola vec je najbitnije kako ce izgledati u Maju a do tada se moze mnogo toga popraviti sto u igri,pristupu,zalaganju kao i u prelazom roku.
E ono sto mi se nikako nesvidja je neki los osjecaj da je uzrok ovih trenutno malo losijih igara u svlacionici,to jest u medjusobnom netrpeljivosti izmedju igraca.Volio bi da se varam ali ovi zadnji nastupi daju dojam kao da se pojedinci jednostavno ne podnose kao da su se zasitili jedni drugih.Mozda je i greska sto o prelaznom roku nismo napravili velike promjene i kao sto Aco rece doveli svjezu krv,ovako ispade da je dosta njih nedodirljivo i sigurno u prvom timu.Volio bi da Amar to presjece i da da sansu i Tomicu,Vasilicu,Cutuku,Brkovicu,onom Japancu i jos nekim mladjim pa makar na kraju zavrili i deseti.
Nesto se mora presjeci na vrijeme pa kud puklo da puklo,ovako vise ne ide i ako se nista ne poduzme hvatacemo se glavu
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 avg 2012, 00:51

mozel mi neko reci jel pocupana trava na jugu,ako nije da li ce bit pocupana do subote ?
Željeznicar za život cijeli !

beli
Kontakt:

Post Postao/la beli » 05 avg 2012, 00:51

Evo jedna fina akcija travnika
" onclick="window.open(this.href);return false;

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 avg 2012, 00:54

beli je napisao/la:Evo jedna fina akcija travnika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ojha maribor im zabija osam u dvije, moremo i mi barem 5 u jenu :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 05 avg 2012, 00:56

malo sam slobodnog vremena imao danas pa se odletilo do Travnika..Prvo da spomenem one ljude onih mogu se usuditi reci 1000 Manijaka na Piroti,kapa dole momci navijanje fantasticno i u zadnje vrijeme jedino sto nam to vrijedi,mislim da pojedinci sto zele psovati igracima odmah poslije 90 minuta treba odstraniti van,napominjem svaka cast momcima na sipci sto trpe i sto vode navijanje,pruzi im brate podrsku jos 3-4 kola pa ako budu se ponasali ovako kao sad onda psuj i prijeti..
E sto se igre tice moramo osvjeziti ekipu novim igracima,ovo je jednostavno zasicenje igraca medusobno i trenera cini mi se..Sto Aco rece u paketu prodati Zebu,Svraku,ja bi dodao tu jos i Čolića..Onaj Bogicevic uopste nije star iigrac,ali opet dobro je odigrao danas,Selimovic i pored propustene prilike mislim nas najbolji igrac danas..Bekrija se malo zagubio,Jamak solidno,Kvesic par prodora dobrih..Sve u svemu mozemo biti zadovoljni bodom,prva je utakmica bitno je ne izgubiti pogotovo na nasem najtezem gostovanju siguran sam..Idemo dalje,dici Borac i onda polahko nemojte jaditi odmah i ako se slazem da promjena mora biti ubrzo u igrackom kadru..
Aco mozes li reci javno te stvari koje znas oko stadiona,reflektora i tako to,samo ne znam zar nam nisu ispravni reflektori ili na pp kako zelis :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 05 avg 2012, 01:02

danas na tribina manijaci iz sarajeva,visokog,kaknja,jajca,doboja,vakufa i naravno zavidovica bar sto ja znam tako da i to govori o velicini ovog kluba.
sto se igraca tice definitivno nisu u formi izuzev kerle koji dominira
zeba i svraka daleko od prave forme
travnik nam definitivno ne lezi i nema potrebe pljuvat po igracima
bice to dobro protv bojca abd
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

sanci82
Kontakt:

Post Postao/la sanci82 » 05 avg 2012, 01:09

Danas se vidjelo da nam pod hitno treba zadnji vezni,Patrick nam je bio pola ekipe.Steta je sto smo izgubili onakvog igraca,bojim se da je nenadoknadiv.Ko je onaj mali u Travniku sto je igrao na desnoj strani u drugom poluvremenu?Onaj sa zivotinjom na glavi :P Vrijedan paznje.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 05 avg 2012, 01:14

Bogami vam Maribor visi iznad glave, koliko se god pojedinci cupali upravo taj dvomec vas je srozao. Gol razlika u Evropi u posljednje 3 godine 3:20 :o ovo je u rangu Luksemburskih klubova.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 05 avg 2012, 01:27

sanci82 je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:
Bogami vam Maribor visi iznad glave, koliko se god pojedinci cupali upravo taj dvomec vas je srozao. Gol razlika u Evropi u posljednje 3 godine 3:20 :o ovo je u rangu Luksemburskih klubova.
Jo Batistuta jesi nas sjebo sa ovim podatkom :( ...Al u kurcu :P Mars u rupu
Nista nisam slagao, sve je istina, Baty zna sve, ne moze se pobjeci od ove bruke za nasu drzavu, 3:20 je stavrno previse, pa nismo Andora brate

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 05 avg 2012, 01:35

Rios je napisao/la:Samo se pitam sta bi pojedince zadovoljilo...Mozda pobjeda od 5-0??? Tika-taka igra??? Dajte ljudi sta vam je..Pa da li se vi pitate da se vecina utakmice igrala na temp od nekih plus 30??? Da je ovo Premijer liga BiH?? Da su ovo mahom limitirani igraci,ne samo kod nas nego kod svih klubova..Da su Travnicani bili maksimalno motivisani..I pored toga smo mi bili ti koji su stvarali prilike..Beslijina 100%..Pa penal koji nam nisu svirali..Sjetite se samo kakvi smo bili na gostovanju ranije..Pa ne bi pogledali prema golu a kamoli sta drugo..Dobro je ovo ipak sve,bod sa najtezeg gostovanja za nas..Sad uzeti Borac kuci i to je onda za mene vrlo dobar posao u dva kola..
igrao je i travnik na plus 30 kao i mi, jesu li to oni pripreme imali u tunisu? kod nas limitirani igrači, a kod travnika sve potencijalni reprezentativci, oni bili motivisani, a mi nismo? šta će im veći motiv od onog da poprave utisak koji su ostavili protiv maribora i da pokažu da ipak nešto vrijede, ja se sjećam kakvi smo prošle godine bili na gostovanjima, čak i na početku kad smo izgubili od širokog i travnika smo bili solidni, ovo danas više liči na ono od prije dvije sezone kad nam je najbolji igrač bio kerla (koja koincidencija), ako nas zadovoljava bod iz travnika onda se stvarno trebamo zapitati čemu se onda nadamo kad na red dođu euro tekme

remi kao remi ne zabrinjava, tek je prvo kolo, ali pristup utakmici, treniranju, letargija i generalno neka uspavanost i nezainteresovanost u ekipi te ovaj inat koji amar tjera (vjerujem da ni on ne zna kome) zabrinjavaju, ali eto vidjećemo protiv borca i u još par kola na šta će ovo izaći, ja sam pesimista poslije ovog danas, i što neko reče prošle godine smo kad su kola krenula nizbrdo napravili dvije ključne rokade koje su okrenule stvari u skroz drugom smijeru, a sad se čini da je igrački kadar takav da se ništa ne možeš promijeniti, doduše uvijek može uletiti stanić da nas vadi u posljednjih deset minuta

p.s. @aco je nešto obećao, red je da se obećanje ispuni!

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 05 avg 2012, 01:36

Čitajući postove dodjem do zakljucka da pojedinci očekuju pobjedu na svakoj utakmici, uz to da fenomenalno odigramo, da ne primo gol. itd. sta vam je !? imali smo niz koji niko nikada nije imao niti će ga ponoviti ponovo tek tako, i dalje smo najdominantnija ekipa u BIH mislim suvisno je to i govoriti, remi protiv Travnika je ok. mada je moglo i bolje, treba igracima malo vremena da udju u formu a i valjalo je danas na onoj žegi igrati, sve u svemu prvo je kolo tek ba, nema mjesta frci i šatro priči a pojedinci koji očekuju proslu sezonu ili da tek olako osvajamo bodove i svakoga pobjeđujemo neka ohane malo, neralni su totalno ...

Stipu ba Acu, on cas jedno cas drugo, neki dan je obecao info pa danas opet lafo oko reflektora nesto, nemojte ga moljakati, ako neće neće, nemora.
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

beli
Kontakt:

Post Postao/la beli » 05 avg 2012, 01:40

sanci82 je napisao/la:Danas se vidjelo da nam pod hitno treba zadnji vezni,Patrick nam je bio pola ekipe.Steta je sto smo izgubili onakvog igraca,bojim se da je nenadoknadiv.Ko je onaj mali u Travniku sto je igrao na desnoj strani u drugom poluvremenu?Onaj sa zivotinjom na glavi :P Vrijedan paznje.
Simeunović Deni lik igra predobro ima tek 17 godina a svaku utakmicu kad gledam ubija po strani :D

Rios

Post Postao/la Rios » 05 avg 2012, 01:55

arbitar je napisao/la:
Rios je napisao/la:Samo se pitam sta bi pojedince zadovoljilo...Mozda pobjeda od 5-0??? Tika-taka igra??? Dajte ljudi sta vam je..Pa da li se vi pitate da se vecina utakmice igrala na temp od nekih plus 30??? Da je ovo Premijer liga BiH?? Da su ovo mahom limitirani igraci,ne samo kod nas nego kod svih klubova..Da su Travnicani bili maksimalno motivisani..I pored toga smo mi bili ti koji su stvarali prilike..Beslijina 100%..Pa penal koji nam nisu svirali..Sjetite se samo kakvi smo bili na gostovanju ranije..Pa ne bi pogledali prema golu a kamoli sta drugo..Dobro je ovo ipak sve,bod sa najtezeg gostovanja za nas..Sad uzeti Borac kuci i to je onda za mene vrlo dobar posao u dva kola..
igrao je i travnik na plus 30 kao i mi, jesu li to oni pripreme imali u tunisu? kod nas limitirani igrači, a kod travnika sve potencijalni reprezentativci, oni bili motivisani, a mi nismo? šta će im veći motiv od onog da poprave utisak koji su ostavili protiv maribora i da pokažu da ipak nešto vrijede, ja se sjećam kakvi smo prošle godine bili na gostovanjima, čak i na početku kad smo izgubili od širokog i travnika smo bili solidni, ovo danas više liči na ono od prije dvije sezone kad nam je najbolji igrač bio kerla (koja koincidencija), ako nas zadovoljava bod iz travnika onda se stvarno trebamo zapitati čemu se onda nadamo kad na red dođu euro tekme

remi kao remi ne zabrinjava, tek je prvo kolo, ali pristup utakmici, treniranju, letargija i generalno neka uspavanost i nezainteresovanost u ekipi te ovaj inat koji amar tjera (vjerujem da ni on ne zna kome) zabrinjavaju, ali eto vidjećemo protiv borca i u još par kola na šta će ovo izaći, ja sam pesimista poslije ovog danas, i što neko reče prošle godine smo kad su kola krenula nizbrdo napravili dvije ključne rokade koje su okrenule stvari u skroz drugom smijeru, a sad se čini da je igrački kadar takav da se ništa ne možeš promijeniti, doduše uvijek može uletiti stanić da nas vadi u posljednjih deset minuta

p.s. @aco je nešto obećao, red je da se obećanje ispuni!
I sta je napravio Travnik??? Nista..Branio se cijelu utakmicu gotovo na svom terenu sto je u Premijer ligi kao da imas najmanje 3 igraca vise...Mi smo opet napadali,stvorili par poluprilika,jednu cistu,penal nam nisu dosudili,imali incijativu..Nije sve bilo tako crno majku mu..Bila bi bruka da nas je Travnik razbio,da smo mi igrali bunker,visili o koncu..To bi bio razlog za brigu..Kazes da je isti motiv Travniku koji igra protiv ekipe koja je uzela oba trofeja prosle sezone,srusila sve rekorde,koja je brend u drzavi,dolazi iz glavnog grada jedne drzave i nasim igracima?? Pa svudje na svijetu manje ekipe zapnu iz petinih zila da ostanu nepobjedjene protiv takvih ekipa..A kod nas na to jos dodaj mesarenje i pogibeljne startove..Tu je svakako i teret ispadanja od Maribora,kljucni igraci su nam malo pali na psihickom planu cini mi se..Moramo ih dizati podrskom a ne hebanjem majki i sl..O Europi necemo vise,svi znamo da smo daleko od uspijeha nekog jos zadugo..Ali shvatati bod u prvom kolu u gostima u ovoj nasoj ligi kao tragediju je apsurd nad apsurdima..Sacekajmo braco jos koje kolo prije nego pocnemo kukati i pljuvati na one u koje smo se kleli prosle sezone..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 05 avg 2012, 01:59

@Batistuta

I opet nam nista ne mozete, cak sta vise, mozete samo da se sagnete i da ga primate i cutite... FORZA ZELJO

P.S. Ne znam je li bilo...

[youtube][/youtube]
FORZA ZELJO

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 05 avg 2012, 02:12

normalno da nije tragedija, daleko od toga, tek je prvo kolo, ali vala nije baš ni lijepo ovakvom igrom otvoriti sezonu, ali opet kažem treba doći na grbavicu podržati ih pa vidjet ćemo nakon 3-4 kola na čemu smo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ramirez i 172 gosta.