Rios je napisao/la:Samo se pitam sta bi pojedince zadovoljilo...Mozda pobjeda od 5-0??? Tika-taka igra??? Dajte ljudi sta vam je..Pa da li se vi pitate da se vecina utakmice igrala na temp od nekih plus 30??? Da je ovo Premijer liga BiH?? Da su ovo mahom limitirani igraci,ne samo kod nas nego kod svih klubova..Da su Travnicani bili maksimalno motivisani..I pored toga smo mi bili ti koji su stvarali prilike..Beslijina 100%..Pa penal koji nam nisu svirali..Sjetite se samo kakvi smo bili na gostovanju ranije..Pa ne bi pogledali prema golu a kamoli sta drugo..Dobro je ovo ipak sve,bod sa najtezeg gostovanja za nas..Sad uzeti Borac kuci i to je onda za mene vrlo dobar posao u dva kola..
igrao je i travnik na plus 30 kao i mi, jesu li to oni pripreme imali u tunisu? kod nas limitirani igrači, a kod travnika sve potencijalni reprezentativci, oni bili motivisani, a mi nismo? šta će im veći motiv od onog da poprave utisak koji su ostavili protiv maribora i da pokažu da ipak nešto vrijede, ja se sjećam kakvi smo prošle godine bili na gostovanjima, čak i na početku kad smo izgubili od širokog i travnika smo bili solidni, ovo danas više liči na ono od prije dvije sezone kad nam je najbolji igrač bio kerla (koja koincidencija), ako nas zadovoljava bod iz travnika onda se stvarno trebamo zapitati čemu se onda nadamo kad na red dođu euro tekme
remi kao remi ne zabrinjava, tek je prvo kolo, ali pristup utakmici, treniranju, letargija i generalno neka uspavanost i nezainteresovanost u ekipi te ovaj inat koji amar tjera (vjerujem da ni on ne zna kome) zabrinjavaju, ali eto vidjećemo protiv borca i u još par kola na šta će ovo izaći, ja sam pesimista poslije ovog danas, i što neko reče prošle godine smo kad su kola krenula nizbrdo napravili dvije ključne rokade koje su okrenule stvari u skroz drugom smijeru, a sad se čini da je igrački kadar takav da se ništa ne možeš promijeniti, doduše uvijek može uletiti stanić da nas vadi u posljednjih deset minuta
p.s. @aco je nešto obećao, red je da se obećanje ispuni!