Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Odakle znaš šta je sve tu bilo... Kakav je trener je pokazao kad je sa mikimaus ekipom BiH izdominirao jednu od tradicionalno najboljih svjetskih ekipa -Island, ne u jednom meču već dva!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
-
- Kontakt:
Markovic radi dobar posao ,igraci poput Haramandica ,Halilbegovica,Doborca imaju kvalitet za nas tim ali u pitanju su neke druge stvari prije svega atmosfera u svlacionici Markovic se okrenuo nekim drugim igracima odveo nas na SP aBd i na EP i njemu se ne moze nista zamjeriti .koje se bavio sportom zna sta znaci odnos u svlačionici nekad bitni od kvaliteta pojedinca a ova reprezentacija to ima dušu -srce bore se momci nema ko sta reci . sad ovdje ima svako nekog svog favorita igraca al to je manje bitno ,Marka je selektor i treba ga podrzati pokazao je da zna i hoce ,pobjedditi dvije utakmice litvu a onda se "potući" s bjelorusima ja vjerujem da mozemo na EP

Ja evo tek sad primjetih da nema Koste Savića na spisku...zna li iko šta je u pitanju?
Bio dugo povrijeđen.. Nisam siguran da se još oporavio?
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Igraci hodaju u Bihacu po kafama, slikaju se sa obozavaocima, posjecuju muzej i ostale kulturne znamenitosti u gradu, sve u svemu lijepo ih je vidjeti u gradu na Uni i nadam se dvije pobjede da ce ostvariti 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ma džaba to kad nemaš akcije u napadu,kad nemaš kontranapad,kad nemaš izbor igrača da odmoriš neke jbg ljudi počnu griješe jer su preoptereceni..Džaba i srce na terenu treba i kvaliteta i stručnosti za akcije da iskoristiš maksimum od onog sta imas ne može samo ono "hajmo u p*cku maternu" osciliramo u igri nenormalno,a ima mogucnosti za nove igrace al se nista ne radi po tom pitanjubordobijeli je napisao/la:Markovic radi dobar posao ,igraci poput Haramandica ,Halilbegovica,Doborca imaju kvalitet za nas tim ali u pitanju su neke druge stvari prije svega atmosfera u svlacionici Markovic se okrenuo nekim drugim igracima odveo nas na SP aBd i na EP i njemu se ne moze nista zamjeriti .koje se bavio sportom zna sta znaci odnos u svlačionici nekad bitni od kvaliteta pojedinca a ova reprezentacija to ima dušu -srce bore se momci nema ko sta reci .
Ima li gdje kakvih slika sa priprema.LloriS je napisao/la:Igraci hodaju u Bihacu po kafama, slikaju se sa obozavaocima, posjecuju muzej i ostale kulturne znamenitosti u gradu, sve u svemu lijepo ih je vidjeti u gradu na Uni i nadam se dvije pobjede da ce ostvariti

Idi na fb stranicu USK sport i naci ces slikeBelminM23 je napisao/la: Ima li gdje kakvih slika sa priprema.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Hvala.Bihac96 je napisao/la:Idi na fb stranicu USK sport i naci ces slikeBelminM23 je napisao/la: Ima li gdje kakvih slika sa priprema.

Savic je naknadno pozvan ...AmirBvB je napisao/la:Ja evo tek sad primjetih da nema Koste Savića na spisku...zna li iko šta je u pitanju?

- Goalgetter
- Kontakt:
U koliko je sati tekma? Mozda i stignem da odem.
Nestalo ulaznica

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
U 20 h bi trebala biti, ako se ne varam.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Prce i Savic trebali su stici na danasnji trening u Dvorani Luke u Bihacu, malo su kasnili
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sretno momci slijede dvije odlučujuće utakmice za nas i sa pobjedama onda protiv Bjelihrusa po tiket za EP. Nisam siguran ali mislim da je utakmica sa Bjelimrusima 11.6.2015 u Zenici, a onda 12.6.2015 nogometaši igraju sa Izrahelcima. Dakle dva dana sportskog uživanja u Zenici 

https://www.facebook.com/pages/USK-spor ... 0739780002
Evo koga zanima ima ovdje sazetak sa jucerasnjeg treninga reprezentacije i velika galerija slika takodje sa treninga
Evo koga zanima ima ovdje sazetak sa jucerasnjeg treninga reprezentacije i velika galerija slika takodje sa treninga

Hoce li opet Vrazalic 60 minuta? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Na jucerasnjem treningu koji je bio otvoren za javnost, igraci su igrali na jednom golu, Vrazalic je bio u odbrani cijelo vrijeme dok su krila u napadu bila Ovcina i Zulfic i Mikic koji se je mjenjao, svi su iz odbrane mjenjali se u napad osim Vrazalica, sad da li nam to nesto govori ja ne znamCartman je napisao/la:Hoce li opet Vrazalic 60 minuta?

Da dodam jos da su igraci imali danas u Cazinu prvi trening, od 11 do 13 sati, da bi potom bila odrzana preskonferencija za novinare u centru grada, veceras su se igraci ponovo vratili u Bihac gdje su prisustvovali prezentaciji "Moj put u Brazil" koju je pripremio nas popularni TV voditelj Sabahudin Topalbecirevic, koji je i sam bio prisutan veceras. "Baho" im je zazelio puno srece sutra i u predstojecim utakmicama i da se plasiramo na EP, i obecao je da je sljedeci projekat njegov upravo rukometna reprezentacija BiH koju ce prikazati kroz pricu kao sto je i nogometnu selekciju prikazao.
Na utakmici se ocekuje preko 2000 ljudi, inace karte za sutrasnji mec su skoro sve rasprodate, prodano je svih 1800 karata koliko ih je stampano da bi se pojavilo jos dodatnih 300 koje se prodaju danas i u toku sutrasnjeg dana, dvorana ce biti puna i ne sumnjamo u odlicnu atmosferu

Igraci ce prespavati i veceras u Bihacu sutra bi u prijepodnevnim satima trebali krenuti za Cazin i mozda odraditi jos jedan lagani trening prije vecerasnje utakmice.
Inace Litvanci su stigli vec danas u Cazin i odradili jedan trening.
Eto ukratko ako koga zanima da vam malo prenesem situaciju oko nasih rukometasa.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.