Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 02 mar 2011, 22:19

Bendy bi mogao i pocet protiv Barce,komotno...
A...nesto bas razmisljam,ako je ova ekipa stvarno zrela toliko,kako tvrdi AW onda bi trebala da izrdzi i naniza pobjede i bez RvP-a,a on ce se vratiti kroz 3 tjedna,znaci taman nekad u aprilu i bice spreman,odmoran i svjez za kljucne tekme.Samo da prodjemo Barcu i Man utd u FA-cupu,onda sam def. ekstremeni optimist :D
Kad se Vermaelen vraca?
ps.drago mi je da je Chamack dao gol,nadam se da ce sad redovnije zabijat :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 mar 2011, 22:24

Clichy za 5:0. 8-)

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 02 mar 2011, 22:27

Bosco je napisao/la:Clichy za 5:0. 8-)
go i po haha

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 02 mar 2011, 22:41

Iskusna pobjeda za poboljsanje atmosfere u ekipi ! ;)
TM87

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 mar 2011, 22:53

Jedna utakmica zbog koje vrijedi ostati pored compa i pratiti je preko streama jer SK prenosi onaj City.
Sta reci,igrale su dvije nade Miguel i Henderson.
Rosicky konacno da je nesto odigrao(sta je ono neka povreda,kao da mu se nesto desilo sa glavom?)

Bendy zacepio usta Virt4lu i kompaniji(mada i dalje mislim da on nije igrac za Arsenala)

Diaby po meni odlican veceras.Mene je posebno odusevio mladi Gibs kakav slalom i na njemu penal :D

Chamak jedna od boljih utakmica.
Wilsheru samo treba reci da treba postati "sebican".Taj nebi opuc'o da mu je gol prazan ispred njega.

Sve u svemu odlicno,sada dobiti Sunderland i uhvatiti prikljucak za perifercima

Arsenal dominira
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 02 mar 2011, 23:36

Čestitke.Rutinski. ;)
You'll never walk alone.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 03 mar 2011, 09:36

Megamon je napisao/la:Jedna utakmica zbog koje vrijedi ostati pored compa i pratiti je preko streama jer SK prenosi onaj City.
Sta reci,igrale su dvije nade Miguel i Henderson.
Rosicky konacno da je nesto odigrao(sta je ono neka povreda,kao da mu se nesto desilo sa glavom?)

Bendy zacepio usta Virt4lu i kompaniji(mada i dalje mislim da on nije igrac za Arsenala)

Diaby po meni odlican veceras.Mene je posebno odusevio mladi Gibs kakav slalom i na njemu penal :D

Chamak jedna od boljih utakmica.
Wilsheru samo treba reci da treba postati "sebican".Taj nebi opuc'o da mu je gol prazan ispred njega.

Sve u svemu odlicno,sada dobiti Sunderland i uhvatiti prikljucak za perifercima

Arsenal dominira
Ne znam dal ste znali da je taj Miquel iz omladinaca Barce presao u Arsenal :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 03 mar 2011, 10:58

Pogledao sam highlightse, i vidim, Bendtner je zabio dva veoma lijepa gola, te jedan sigurno izveden penal.

Mozda je ovo neki nagovjestaj njegovih boljih partija, koje se nece zavrsavati nevidenim promasajima, vec sigurnim golovima.

Mora poceti vise koristiti svoju visinu, te traziti od suigraca visoke ubacaje, gdje on moze vrlo lako da stvara prilike. Pravi dokaz je ovaj prvi gol protiv, istina, Leyton Orienta, ali gol je izgledao veoma mocno.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 mar 2011, 11:44

losmi je napisao/la: Ne znam dal ste znali da je taj Miquel iz omladinaca Barce presao u Arsenal :)
Da naravno da smo znali... :lol: :lol: i fino je odigrao...
Henderson je bio jos bolji, a igrao i lijevo i desno i u sredini, tako da za one sto kazu da Arsenal nema svoje skole : Jack Wilshire, Conor Henderson, Kieran Gibbs, Jay Emmanuel Thomas, Emmanuel Frimpong, Henri Lansbury za ove igrace, ako izuzmemo Jack-a i Kierana, se ocekuje da ce se probiti slijedece sezone, Jay (JET) je postigao onaj prelijepi gol protiv evertona, uz to je u nekih 12 utakmica (rezervi) ima 15-ak golova, ugl vise golova nego utakmica, sad je na posudbi i igra solidno, Emmanuel Frimpong ce cim se vrati (povreda 9 mjeseci out) da zaigra u prvom timu, jer se na pipremnim utakmicama pokazao bolje nego denilson za svoju citavu karijeru u Arsenalu, igra defanzivnog veznog, tako da ce i Song imati odmora, a i on prilike da igra, Henri Lansbury, na posudbi u Norwichu ako nije, daje golove, a igra centralnog veznog, ocekujem da ce on slijedece sezone u tim upasti umjesto Rosickog i Denilsona, tj. on i Ramsey, Henderson igra isto centralnog veznog, ali osim sto odlicno dodaje, on je i visok i jak, definitivno plus.. Ima tu jos igraca koji su na posudbama a za koje se prica da bi mogli igrati u Arsenalu kao Sanchezz Watt, Ili Benik Afobe, i ako jos uz to dodamo Wellingtona Silvu, i Rya koji igra odlicno, wellington malo sere u levanteu vaznije mu pizze nego fudbal, buducnost Arsenala je u dobrim rukama..
Celik!3,2,2.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 03 mar 2011, 15:43

Mislim da bi bolje rješenje protiv barse bilo da počnemo sa bentnerom,nego sa šamakom.
Bentner mene(kao i večinu navijaca)zna iznervirati do krajnih granica,ali Bogami momak zna sebi izgraditi sam poziciju za šut i sa nevjerovatnim osjecajem pogoditi,to bi nam mnogo koristilo protiv barsalone,samo sto ga ne treba previše vući na krilo,gdje se i ne snalazi bas najbolje.Ubacivanja na njega su nasa velika prednost,jer sasvim je očigledno da može nadskociti sve igrace u odbrani barsalone.
Ono što je meni također jako bitno je da NE SMIJEMO ODBRANU POSTAVLJATI VISOKO,jer se oni odlično ubacuju iz drugog plana,i uvijek igraju na granici ofsajda,što znaci da nekad sudija može da svira,ali ipak postoji veliki rizik,jer ipak u takvim situacijama sve je na pomoćnim sudjama.
Znaci po meni odbrana bi trebala da stoji blize golmanu,tako da se ne mogu ubacivati iz drugo plana,nego ih navesti da malo više kombinuju,jer će nam na taj nacin stvoriti mnogo manje sansi

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 mar 2011, 18:14

ensadek je napisao/la:Ono što je meni također jako bitno je da NE SMIJEMO ODBRANU POSTAVLJATI VISOKO,jer se oni odlično ubacuju iz drugog plana,i uvijek igraju na granici ofsajda,što znaci da nekad sudija može da svira,ali ipak postoji veliki rizik,jer ipak u takvim situacijama sve je na pomoćnim sudjama.
Drugar topnik tek tad smo pusili,ako odbranu postavimo blizu golmana...u fazi branjenja na 20 m od gola dva drvoreda po principu piuna u šahu,a kad napadamo onda jbg ako napadas preuzimas rizik,samo moras gusto igrat na sredini terena i sve je dobro,odbana-blizu protivnika,tijelo uz tijelo ako treba. :D Nije problem gdje je zadnja linija,ono sto je po men ispravno je cim gusce postavljena ekipa.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 mar 2011, 18:21

Ljudi **** Barcu, Sunderland je bitniji...
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 mar 2011, 18:30

AllGunsBlazing je napisao/la:Ljudi **** Barcu, Sunderland je bitniji...
Potpis ko kuća. Premiership bi nam trebao bit bitniji od ovog smiješnog takmičenja koje me sve više podsjeća na Euroviziju.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 mar 2011, 18:33

Bosco je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Ljudi **** Barcu, Sunderland je bitniji...
Potpis ko kuća. Premiership bi nam trebao bit bitniji od ovog smiješnog takmičenja koje me sve više podsjeća na Euroviziju.
Sto i to je nastimano???? Ma za LP moras imati mnogoo srece, da ti se sve poklopi, jbg nije isto kad sudi neki Italijan i neki baletan, pa one balerine iz Barce malo padnu i faul, Busquets :lol: :lol: Moras onda imati srece sa formom, ako ti ove dvije utakmice u ovoj fazi dodju kad nisi u formi, gotovo je, mozes biti po tri-cetiri puta jaci od ostalih, onda naravno zrijeb, vrijeme... U ligi igras 38 kola, svako je bitno, pa ako koje i kiksas, nije kraj svijeta, i uvijek se iznova moras dokazivati... Zato pobjeda nad Sunderlandom, i onda polahko na kokosinjac, oni ganjaju rezultat, mogu zabiti, ali ko moze ako ne moze Arsenal...
Celik!3,2,2.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 mar 2011, 18:45

Bosko@, cuj ovo :D El canterano Víctor Vázquez, el nuevo objetivo de Wenger
Jos jedan "kanteran" iz Barce na meti Velikog vodje. Samo ne znam sta ce vam, ima 24 godine i da je mogo napredovat napedovo bi i otiso u neki klub tipa Villareala ili Seville, imao je inace jednu tesku povredu od koje nije dugo igrao.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 mar 2011, 18:46

Koju poziciju igra ?

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 mar 2011, 18:49

Bosco je napisao/la:Koju poziciju igra ?
Ofenzivni vezni, mada moze igrat i napadaca, inace, ako ti sta znaci, zabio je Rubinu kada su igrali sa njima :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 mar 2011, 18:50

Hahahahaha, neću postavljat, obećao sam malom ;)
Portillo je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Koju poziciju igra ?
Ofenzivni vezni, mada moze igrat i napadaca, inace, ako ti sta znaci, zabio je Rubinu kada su igrali sa njima :lol:
Goni ga u onu stvar, imamo ofanzivnih veznjaka, da je kakav solidan DM ili štoper dalo bi se pričat.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 mar 2011, 18:53

posalji meni ja cu, ja nisam nikom nista obecao..
Celik!3,2,2.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 mar 2011, 18:56

ARSENAL DOMINIRA
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.