Adibhf88 je napisao/la:Ako sam dobro primijetio, Mirza sjedi 4 mjesta od trenerahamzaTM87 je napisao/la:Je li se meni cini , ili Bruklin ovu utakmicu igra sa samo 10 igraca ?
mislim da si dobro primijetio
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Adibhf88 je napisao/la:Ako sam dobro primijetio, Mirza sjedi 4 mjesta od trenerahamzaTM87 je napisao/la:Je li se meni cini , ili Bruklin ovu utakmicu igra sa samo 10 igraca ?
Lafe ti se smijes njemu a on kad odigra dobro Mirzi automatski manje minuta.JTS je napisao/la:opusti se druže .. Redžo je ovdje glavna atrakcija, posebna dok je Mirza na klupi .. o čemu ćeš pričati kad Mirza ne igra? ili o igri Brooklyna, ili o Redži da se ismijemo kao ljudimirzaaaaa je napisao/la:boli me ona strvar za Redzu, i dosadni ste vise sa njim.JTS je napisao/la:moram istaći da sam razočaran Redžinim učinkom noćas .. niti jedan poen za sada
3,5 min se sprema da udje, nikakvog prekida nistarisingforce je napisao/la:Evo priprema se za ulazak
mirzaaaaa je napisao/la:Eto kakvu srecu ima cc
i jos da baci koji Airball,salim senemaime je napisao/la:mirzaaaaa je napisao/la:Eto kakvu srecu ima cc
i jos ce deron van