FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Maricu, cujes li bre?! Odlazi! 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
FK druze.. I hvala..Još jednom čestitke NK Željezničar Sarajevo.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
sTA NAM OVO ZAKLJUCaSE TEMU OMILJENOG TIMA.
Pa se preselismo ovdje
E tek sad sam se ohladio od srijede i kupa pa da cestitam Borcu i osvojenom Kupu
Nama titula jbg
PS; onaj vam je trener Maric fakat sifra.
on il je genije il nema pojma
haj pozz
Pa se preselismo ovdje

E tek sad sam se ohladio od srijede i kupa pa da cestitam Borcu i osvojenom Kupu
Nama titula jbg
haj pozz
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
- kosewsko hill
- Kontakt:
ma došli nam huligani na temu pa...Blueone je napisao/la:sTA NAM OVO ZAKLJUCaSE TEMU OMILJENOG TIMA.
Pa se preselismo ovdje![]()
![]()
Nama titula jbg
haj pozz
Nisam bio na forumu od srijede pa da ovom prilikom i ja čestitam stvarno zasluženo na osvjenom Kupu BiH navijačima i simpatizerima FK Borac.
A mislim da bespotrebno stavljate slike koje su vezane za FK Željezničar na temu Borca jer ih oni mogu pogledati ako žele na početnoj stranici

Željo - My first love!!!
imaju li gdje slike sa današnje utakmice
Evo i ja cestitam na kupu, ali titula ide name
Nadam se da cete debelo dogurat u evropskoj ligi
Sve najbolje od Zeljovca
Nadam se da cete debelo dogurat u evropskoj ligi
Sve najbolje od Zeljovca
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
gdje nestade tema zeljo

hahahahahahahaha, oplakah!" je napisao/la:& % ¥ ' $, " ' на " " ? $...

Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
- Banjaluka SRB
- Kontakt:
У & ' ": Ступар, ", ", ", ", ", ", &, $, &, / " ". ? " $ ", Џо, ", " " ", % " & $ са % ¥ %..." & ' ' 5 & ¥, & ' $ " тренер ($ ? &).
& ? je napisao/la:hahahaha al najzesce je da su se igraci i sudije okrenuli da gledajuSrdjan_BL je napisao/la:Ovo je komedija ... Da li je ovo prodato ili ovi imaju zarku zelju da izgube... Utakmica je smjesna ... Glavna atrakcija na tribini je plavusa u minicu...![]()
Pa zato ste i izgubili

Hocete plavusu i bodove, e nemoze tako

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
- Kontakt:
Nego da rezimiramo.
Dva najbolja kluba u državi su podijelila trofeje. Sasvim zasluženo. Vidjećemo još ko će ispasti. Hm, Laktaši su stvarno dobar tim jučer su pružili sasvim dobru partiju. Borcu i Lešinarima puno sreće u Europi.
Dva najbolja kluba u državi su podijelila trofeje. Sasvim zasluženo. Vidjećemo još ko će ispasti. Hm, Laktaši su stvarno dobar tim jučer su pružili sasvim dobru partiju. Borcu i Lešinarima puno sreće u Europi.
$ ствар & је ? на " "(наравно $ ?EastStand je napisao/la:maltasa je napisao/la:imaju li gdje slike sa današnje utakmice

? растура, $ & $ $ ?
"" ПУТ ""
koja plavusa...jel na istoku,ili na zapadu?! ja to nisam skontao... obicno idem na istok,predzadnji ulaz... pa onda ili u cop stanem,ili pored...al to nisam skontao...
e ljudi,,aj ako neko sazna nesto o izgradnji stadiona...nek' pise...
e ljudi,,aj ako neko sazna nesto o izgradnji stadiona...nek' pise...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Katastrofa smo bili,igraci totalno nezainteresovani,bas ih briga...Maric takodje...Nisu bas ovo trebali uraditi,red je da se casno zavrsi sezona.A ne bi me cudilo kad bi sad pobijedili Sarajevo u gostima.Oni su ionako izgubili sve sanse za Evropu...
Nego zna li iko,da li mi kao osvajaci Kupa idemo u 2. pretkolo Evropske lige,ili ce Siroki ici ako bude drugi?
Nego zna li iko,da li mi kao osvajaci Kupa idemo u 2. pretkolo Evropske lige,ili ce Siroki ici ako bude drugi?
Treci put castimo
EastStand je napisao/la:maltasa je napisao/la:imaju li gdje slike sa današnje utakmice
Prejaka slika, odlična.
Što niko nije slikao tu plavušu

mislim da osvajac kupa ide u drugo pretkolo... a timovi koji izbore evropa ligu kroz prvenstvo idu u prvo pretkolo...tatamata je napisao/la:Katastrofa smo bili,igraci totalno nezainteresovani,bas ih briga...Maric takodje...Nisu bas ovo trebali uraditi,red je da se casno zavrsi sezona.A ne bi me cudilo kad bi sad pobijedili Sarajevo u gostima.Oni su ionako izgubili sve sanse za Evropu...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Cijeli internet sam pretrazio, i nema sta nisam kuc'o na google da nadjem sliku te plavuse. Ako ima koja dobra dusa, neka postavi sliku doticne.
Mora da je dobra cim su je svi primjetili

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Rece Sajin da je zna,i da nije bas toliko dobra.Medjutim njena pojava u minicu na stadionu,i njene sise koje su vjerovatno velicine moje i tvoje glave,su morale napraviti pometnju!1921 je napisao/la:Cijeli internet sam pretrazio, i nema sta nisam kuc'o na google da nadjem sliku te plavuse. Ako ima koja dobra dusa, neka postavi sliku doticne.

Treci put castimo
Ko su mogući protivnici Borca u 2 pretkolu UEFA lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.