Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pravila kazu drugacije.rio_Ferdy88 je napisao/la:Hint: nije pravi rookieClutch je napisao/la:
Hint: najbolje je biti u gornjem desnom uglu
Belmin6 je napisao/la:Markelle Fultz
Jedno finale, s fenomenalnim talentom.josipmusa je napisao/la:Emnid penetrira Denver veceras pored nepokretnog jokica
Poredit Dame-a sa Beastbrukom je smijesno. Jedan razbija, igra velikia finala, redovan u PO, drugi doveo ekipu do metle u prvoj rundi.
Btw okc opasno kalkulise oko pozicije za PO, ne bi me cudilo da radije ganjaju 6 mjesto nego 4
Klay je najbolji klasicni SG lige o tome nea govora, njeg je nerealno s Bradom poredit jer je Brada druga dimenzija i top 3 ball handler ikad za svoju visinu pa navise. Ali sto se tice klasicnog SG Klay je definicija toga, poput Reggie Millera recimo. Isto kao sto su recimo Kawhi i PG klasicni SF (time ih ne degradiram u bilo kakvom obliku), ali je Bron mix svega, ili ovaj KD pure scorer od 7 ft koji je vrlo dobar s loptom jebgaEpidaurus je napisao/la:Klay je top 5 suter svih vremena i najbolji "cisti" suter u ligi. Steta sto zivi u eri covjeka kojem je trica iz driblinga s 8 metara ko slobodno bacanje.
Meni je sut djelovao dobro, samo sto ga je Plumlee izblokiraostocktontomalone je napisao/la:Skok šut i dalje pokvaren, ne sluti na dobro
Slazem se, dati mu vremenastocktontomalone je napisao/la:Ne znam, sad sam pogledao nekolika puta i prilicno je odgodio i produzio izbacaj.
Malo je glupo analizirat svaki korak momka, ali jbg sta je tu je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.