FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija » 24 okt 2014, 18:30

Sutra ocekujem prije svega dobru partiju nasih momaka na terenu i pobjedu abd 3-0 za nas :) , a onda idemo kod kona na sjelo i njih da opletemo i mirna bosna. :mrgreen:
04.10.2009 !!

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 24 okt 2014, 18:42

godrina je napisao/la:tolika je to ljubav i zelja za torpedom bila da su 7 igraca puskom natjerana da tamo igraju
niko ne zna sam sebe lagati ko vi kone,da vas nema trebalo bi vas izmisliti
al sretan rodjendan jos puuno godina bili tamo gdje vam je i mjesto odma iza nas,cuvajte nam ledja :bih:
Ne kontam pricu da je neko natjeran, kad se zna da pojedini nisu zeljeli preci i ostali su da igraju u Zeljeznicaru. Malo vam ta prica smrdi i kontradiktorna je.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 24 okt 2014, 18:46

SARAJEVO LJUBAVI MOJA !
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 24 okt 2014, 19:28

Svim navijacima FK Sarajeva sretan rodendan i da ih docekamo jos mnogo , mnogo . :bih:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 okt 2014, 19:52

champions1921 je napisao/la:Da naravno, ti sto su vas osnovali inace su bili dobro poznati kao borci protiv jednoumlja :lol:
Ti sto su njih osnovali su ukrali Radnickom grb, ukrali Zelji najbolje igrace i gradu ukrali ime. Sve voljom naroda. :crazy:
Svejedno, ja im cestitam rodjendan.

slika

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 24 okt 2014, 20:00

BelminM23 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:slika
:kralj: :kralj:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 okt 2014, 20:38

Nekada se i na ovoj tmi moglo fino raspravljati, ali izgleda ovi maloljetnici uzeše maha.
Na Balkanu je inače slučaj da historija uvijek ima nekoliko verzija, zaista vam predlažem da historiju poštujemo i ostavimo u historiji, nema potrebe da se pričaju priče koje su davno ispričane.
Molio bih one stare forumaše, one koje sam nekad davno kontaktirao kada je ova tema bila gotovo uništena, da se malo aktiviraju, nećemo valjda dozvoliti da desetak balavaca sa svih strana unište dobre rasprave koje se ovdje znaju voditi.

Što se tiče sutrašnje utakmice nadam se da će momci odraditi maksimalno ozbiljno i neće dopustiti nikakvo iznenađenje, gosti najavljuju da dolaze po bod što znači da ćemo gledati opet bunker, još kad tome dodamo loše teren koji nama definitivno neće ići u prilog. Neka bude 1-0 i svi bi bili prezadovoljni.

Danas je predsjednik držao predavanje na Simposaru, pa me interesuje jel neko možda imao priliku da prisustvuje tome?

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 okt 2014, 20:54

Toliko su bili tjerani da predju u nas klub i tolika je bila presija na njih....da su neki odlucili da ostanu kospe. I ne se.ite vise kocnicari ...jer da je bila tolika presija svi oni bi bezpogovorno presli. Tada se partija i njena rijec nije odbijala

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 okt 2014, 21:04

Sad ispade tu Sarajevo najrivlje i najcrnje u svemu, a nije. LJudi koji su tada vodili FK Torpedo su shvatili sa nisu dovoljno jaki da izbore prvu ligu i zatražili su pomoć u jednom slučaju su komšije pomogle direktno, a u drugom odlukom Fiskultunog saveza je pomognuto Torpedu. Ali oni imaju svoju priču, neka je šire, ja o ovoj temi više neću.

Okrenimo se narednim utakmica iz kojih moramo izvući maksimum, a i ako ne uspijemo ne treba očajavati i tražiti krivce, uradit će se analiza na polusezoni i vidjet će se s čim ulazimo u drugi dio sezone.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 24 okt 2014, 21:24

Evolution87 je napisao/la:slika
Ti si opet šampion !

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 24 okt 2014, 21:49

Nismo apsolutni favorit, što Hilmo kaže nek bude 1:0 i svi prezadovoljni.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 24 okt 2014, 22:03

E moj hilmo, ti zakljucujes nesto po izjavama koje svi kod nas ponavljaju kao papige. Dolaze da se brane, i gledati ces bunker kao i do sad, u to budi siguran. Al ne bi trebalo da nas brine, tako i trebaju da igraju protiv Sarajeva! Mi treba da se fokusiramo kako da te bunkere probijemo, tacnije kako da realizujemo sanse kojih stvorimo na pretek uprkos tim bunkerima.
Sta je sad s tim Benkom vise, da hoce izaci i reci vise opet smo zajebali, pa da znamo na cemu smo. A ako fakat jesu, neka se onaj ibrakovic nosi u tri pm., pa uradi li iko zadacu prije nego sto dovede igraca...

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 24 okt 2014, 22:06

bv071 je napisao/la:E moj hilmo, ti zakljucujes nesto po izjavama koje svi kod nas ponavljaju kao papige. Dolaze da se brane, i gledati ces bunker kao i do sad, u to budi siguran. Al ne bi trebalo da nas brine, tako i trebaju da igraju protiv Sarajeva! Mi treba da se fokusiramo kako da te bunkere probijemo, tacnije kako da realizujemo sanse kojih stvorimo na pretek uprkos tim bunkerima.
Sta je sad s tim Benkom vise, da hoce izaci i reci vise opet smo zajebali, pa da znamo na cemu smo. A ako fakat jesu, neka se onaj ibrakovic nosi u tri pm., pa uradi li iko zadacu prije nego sto dovede igraca...
nije do Benke, nije do Ibrakovica, ni do bilo koga

Benko je po svim segmentima MORAO do sda dobiti pravo nastupa, ssto nije pitajte UEFU koja je za identican slucaj Drogbi dala privremeni certifikat do zavrsetka sudskog postupka, kod nas to ne ide jer smio mi Bosna i Hercegovina... jos na to sve savez u prvom zahtjevu napravi gresku amatersku... jbg kad ti tamo sjede varioci

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 okt 2014, 22:09

Kako Meho fino prica milina ga slusati :salut: ne da je analizirao Radnik ko ekipu nego im je i trenera snimio :P

Paziti se ovih kartona definitivno,zanimljiv sastav ocekujem iskreno,mislim da ce se morati postediti ovi neki pa kolko god to bilo rizicno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 okt 2014, 22:12

Benko je napisao/la: nije do Benke, nije do Ibrakovica, ni do bilo koga

Benko je po svim segmentima MORAO do sda dobiti pravo nastupa, ssto nije pitajte UEFU koja je za identican slucaj Drogbi dala privremeni certifikat do zavrsetka sudskog postupka, kod nas to ne ide jer smio mi Bosna i Hercegovina... jos na to sve savez u prvom zahtjevu napravi gresku amatersku... jbg kad ti tamo sjede varioci
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nemoj vrijeđati to časno zanimanje, ovi tamo ne zaslužuju da budu ni varioci.

Što se tiče Benke nama su ruke vezane, čekamo da drugi odluči o tome, kada će biti :roll: :roll: :roll:

Nema svrhe tugovati nego igrati kao i do sad bez njega.
Da li će Meho sutra izvesti najjači sastav ili će opet malo kombinovati i odmarati neke igrače za derbi, jel neko gledao trening, kako to izgleda?

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 24 okt 2014, 22:13

hilmo je napisao/la:
Benko je napisao/la: nije do Benke, nije do Ibrakovica, ni do bilo koga

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nemoj vrijeđati to časno zanimanje, ovi tamo ne zaslužuju da budu ni varioci.

Što se tiče Benke nama su ruke vezane, čekamo da drugi odluči o tome, kada će biti :roll: :roll: :roll:

Nema svrhe tugovati nego igrati kao i do sad bez njega.
Da li će Meho sutra izvesti najjači sastav ili će opet malo kombinovati i odmarati neke igrače za derbi, jel neko gledao trening, kako to izgleda?
zamisli samo takve idiote koji kucaju na onom laptopu i prave greske koje kostaju jedan klub mnogo... elem
sto kazes, nasi su uradili i vise nego sto su mogli... dakle ddvakodnesno su kontaktirali i uefu i fifu i one limune koji su krajnje bezobraznni...

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 24 okt 2014, 22:15

Nije ni do mene! Kazes savez napravio gresku? Super hajmo onda tuziti savez za stetu koju su nam nanijeli, prozvati ih za nesposobnost, kad znaju odrezati kazne klubovima za svaki propust, haj da i mi malo naplatimo njihove propuste. Necemo valjda sutiti i dozvoliti da nam oni bogalji jebu znanje. Koliko znam nije nam strano da ih prozivamo po novinama, sto to sad ne radimo ako je do njih?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 okt 2014, 22:19

Ma mi dok imamo Puzigaću nama Benko ne treba :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 24 okt 2014, 22:36

hilmo je napisao/la:Ma mi dok imamo Puzigaću nama Benko ne treba :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Dobar si :lol:, ja sam protiv Olimpica rekao da je promašio poziciju.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 okt 2014, 23:13

sutra okupljanje kod medicinske od 13 do 14h
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, ristagrad, TheTruth34 i 21 gost.