Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne kontam pricu da je neko natjeran, kad se zna da pojedini nisu zeljeli preci i ostali su da igraju u Zeljeznicaru. Malo vam ta prica smrdi i kontradiktorna je.godrina je napisao/la:tolika je to ljubav i zelja za torpedom bila da su 7 igraca puskom natjerana da tamo igraju
niko ne zna sam sebe lagati ko vi kone,da vas nema trebalo bi vas izmisliti
al sretan rodjendan jos puuno godina bili tamo gdje vam je i mjesto odma iza nas,cuvajte nam ledja
Ti sto su njih osnovali su ukrali Radnickom grb, ukrali Zelji najbolje igrace i gradu ukrali ime. Sve voljom naroda.champions1921 je napisao/la:Da naravno, ti sto su vas osnovali inace su bili dobro poznati kao borci protiv jednoumlja
BelminM23 je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:
nije do Benke, nije do Ibrakovica, ni do bilo kogabv071 je napisao/la:E moj hilmo, ti zakljucujes nesto po izjavama koje svi kod nas ponavljaju kao papige. Dolaze da se brane, i gledati ces bunker kao i do sad, u to budi siguran. Al ne bi trebalo da nas brine, tako i trebaju da igraju protiv Sarajeva! Mi treba da se fokusiramo kako da te bunkere probijemo, tacnije kako da realizujemo sanse kojih stvorimo na pretek uprkos tim bunkerima.
Sta je sad s tim Benkom vise, da hoce izaci i reci vise opet smo zajebali, pa da znamo na cemu smo. A ako fakat jesu, neka se onaj ibrakovic nosi u tri pm., pa uradi li iko zadacu prije nego sto dovede igraca...
Benko je napisao/la: nije do Benke, nije do Ibrakovica, ni do bilo koga
Benko je po svim segmentima MORAO do sda dobiti pravo nastupa, ssto nije pitajte UEFU koja je za identican slucaj Drogbi dala privremeni certifikat do zavrsetka sudskog postupka, kod nas to ne ide jer smio mi Bosna i Hercegovina... jos na to sve savez u prvom zahtjevu napravi gresku amatersku... jbg kad ti tamo sjede varioci
zamisli samo takve idiote koji kucaju na onom laptopu i prave greske koje kostaju jedan klub mnogo... elemhilmo je napisao/la:Benko je napisao/la: nije do Benke, nije do Ibrakovica, ni do bilo koga
Benko je po svim segmentima MORAO do sda dobiti pravo nastupa, ssto nije pitajte UEFU koja je za identican slucaj Drogbi dala privremeni certifikat do zavrsetka sudskog postupka, kod nas to ne ide jer smio mi Bosna i Hercegovina... jos na to sve savez u prvom zahtjevu napravi gresku amatersku... jbg kad ti tamo sjede varioci![]()
![]()
![]()
Nemoj vrijeđati to časno zanimanje, ovi tamo ne zaslužuju da budu ni varioci.
Što se tiče Benke nama su ruke vezane, čekamo da drugi odluči o tome, kada će biti![]()
![]()
![]()
Nema svrhe tugovati nego igrati kao i do sad bez njega.
Da li će Meho sutra izvesti najjači sastav ili će opet malo kombinovati i odmarati neke igrače za derbi, jel neko gledao trening, kako to izgleda?
Dobar sihilmo je napisao/la:Ma mi dok imamo Puzigaću nama Benko ne treba![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Haksss, ristagrad, TheTruth34 i 21 gost.