Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

shheff
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la shheff » 27 okt 2016, 15:14

zgmiky je napisao/la:wwin još uvijek ne isplaćuje dobitak, podnio zahtjev prije mjesec dana, sramota kakva neozbiljnost :thumbdown: :thumbdown:
Kreteni, I ja sam na starom nekad znao podnijeti zahtjev za isplatu pa ponistavati I ponovo podnositi. I kaze igraj kod majmuna :nene:
Na bet365 kad sam ganjao live gemove ako ja kliknem uplata po jakom koef. I ukoliko oni u medjuvremenu smanje koef., meni prihvate svaki put uplatu po onome jacem u trenutku kad sam kliknuo uplata, a wwin nakon sto sam dobio par listica mi nije dao da uplatim listic I beskonacna obrada I jos sad ovih 5% I 10% ko je u plusu cestitam :bow:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 okt 2016, 15:15

jopaa7 je napisao/la:Sock od koga ti gubis :facepalm:
Nije GGL toliko los igrac, haman je ovdje stvar motivacije, ovaj se bori za nesto, a Socka libo rinaka. Cuo sam da je se nesto skoro bio i povrijedio. Ali nije jos gotovo. Zna i GGL chokirati.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 27 okt 2016, 15:18

Ovaj Sock je jedan od najnezgodnijih igraca za kladit' se. Nije konstantan nimalo i sve mu se svodi da uspijesnost forehanda, velike varijacije u skoro svakom mecu,. Nakon sto sam se nekoliko puta kladio na njeg ili protiv njeg i gledao mec, odlucio sam da nikad vise ne igram.
Effenberg je napisao/la:
Nije GGL toliko los igrac, haman je ovdje stvar motivacije, ovaj se bori za nesto, a Socka libo rinaka. Cuo sam da je se nesto skoro bio i povrijedio. Ali nije jos gotovo. Zna i GGL chokirati.
Koji ba GGL? :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 okt 2016, 15:22

shheff je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:wwin još uvijek ne isplaćuje dobitak, podnio zahtjev prije mjesec dana, sramota kakva neozbiljnost :thumbdown: :thumbdown:
Kreteni, I ja sam na starom nekad znao podnijeti zahtjev za isplatu pa ponistavati I ponovo podnositi. I kaze igraj kod majmuna :nene:
Na bet365 kad sam ganjao live gemove ako ja kliknem uplata po jakom koef. I ukoliko oni u medjuvremenu smanje koef., meni prihvate svaki put uplatu po onome jacem u trenutku kad sam kliknuo uplata, a wwin nakon sto sam dobio par listica mi nije dao da uplatim listic I beskonacna obrada I jos sad ovih 5% I 10% ko je u plusu cestitam :bow:
Ma sa ovim porezom i sa njihovom prednosti kuce koja je ionako u kvotama nemoze niko ziv biti dobar. Ljudi se ugradjuju u svaku transakciju. Jedino jos da uvedu one gebire za uplatu/isplatu pa da ti uplate 98 od 100 a isplate isto 98 od 100. :urnebes: :urnebes:

Oni su se sasrali kad su vidili da prosjecni Bosnjo i nije toliko glup, i da ce doci do logicnog odljeva klijentele ka stranim globalnim kladionicama i internetu i onda su pokusali jedan ovako sibicarski na prepad zahvat sa ovim zakonom koji se sasvim legalno da zaobici ovim paypalima skrillovima itd. Ne bi ovdje da stajem ovim globalnim korporacijama u zastitu oni su veca smeca nego nasi, ali sta to nasi extra nude? Samo nas deru i ocekuju od nas toboze da padamo na parole kupujmo domace. De vi proizvedite kvalitetno i kompetitivno kakav domaci proizvod pa ce i kupovati. Niko ko moze priustiti nece smeca da kupuje. Jos plus sto je od prevaranata.

Samo zaboravili su sibicari i seoski prevaranti da se ne moze ici uz nos tim korporacijama, ne mozes ti voditi neki kurs ka EU i iskati od MMF-a a onda uvoditi svoje uslove! :nene: :nene: :nene: Samo cekam dan kada ce ili ovaj zakon se ukinuti ili ce nekoga mrak pojesti!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 okt 2016, 15:24

bvb je napisao/la:Ovaj Sock je jedan od najnezgodnijih igraca za kladit' se. Nije konstantan nimalo i sve mu se svodi da uspijesnost forehanda, velike varijacije u skoro svakom mecu,. Nakon sto sam se nekoliko puta kladio na njeg ili protiv njeg i gledao mec, odlucio sam da nikad vise ne igram.
Effenberg je napisao/la:
Koji ba GGL? :D
Ma pobrko ih. Ima puno tih spanskih igraca izmedju 20-40 mjesta a svi isto haman igraju. :D

My bad!

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 27 okt 2016, 15:26

Jel moguce :crazy: jesi slao mail odgovaraju li sta kazu?
This time next year we'll be millionaires.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 27 okt 2016, 15:31

Momciluk je napisao/la:
jesam dva puta, prije 15 dana i evo sad i odgovoriše mi da su oni uredno isplatili i da je do kartice, ma do k... je ne do kartice, kao nek tražim ispis, oni mene uče i poslovanju banaka kao ja to ne znam :urnebes: :urnebes:

a svaki put kad se logiram izbacuje mi imate 1 zahtjev za isplatu i to kao greškom piše ukloniti će :clap:

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 27 okt 2016, 15:35

zgmiky je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
jesam dva puta, prije 15 dana i evo sad i odgovoriše mi da su oni uredno isplatili i da je do kartice, ma do k... je ne do kartice, kao nek tražim ispis, oni mene uče i poslovanju banaka kao ja to ne znam :urnebes: :urnebes:

a svaki put kad se logiram izbacuje mi imate 1 zahtjev za isplatu i to kao greškom piše ukloniti će :clap:
Lopovi **** im pas mater
Igraj Široki ti si najbolji!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 27 okt 2016, 15:45

evo ovako piše kad je isplata

slika

a gdje je tu isplata yebem im sve lopovsko

slika

stvarno su jadni, nakon što mi kolege izlistaju promjene po kartici ide tužba na wwin :zviz:

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 27 okt 2016, 17:03

shheff je napisao/la:
E ovo mene ****, prvo mi za gem uveli max 20€ da mogu i od tog trenutka do dan danas imam ovu beskonačnu obradu. Javljam im se mailom, kažu da čistim preglednik da je to uzrok. Kako i s mobitela onda isto?? Uđem preko tuđih računa s istog mobitela i kompjutera i normalno se uplaćuje, za par sekundi.

Majku im namazanu, lopovsku
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Jablanica, riznica sportskih talenata

Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 27 okt 2016, 17:04

Ja bi istog trena ukinuo racun kod njih.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 27 okt 2016, 17:13

Bolje otvorit racun na bet365 pa davat Englezima pare, nego ovim "Hrvatima" iz Citluka punit dzep..a do neki dan su logore otvarali..puj puj

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 27 okt 2016, 17:33

Jak Thiem, jak :tokralju:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 okt 2016, 17:41

krmpotich je napisao/la:Jak Thiem, jak :tokralju:
Tog Thiema nema od RG-a ko da je u Zemlju propao. A vidio sam jednom je cak pustio i da ga Melzer pobjedi, neki je turnir bio ljetos u Austriji. To je 100% za Admiral odradjeno! :mrgreen:

Mada nije nista gotovo ovdje Troicki je poznati choker!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 27 okt 2016, 17:43

Samo budale igraju tenis gdje je dnevno 30 mečeva namješteno, i GS-ove namještaju cigani.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 okt 2016, 17:47

Wandelanoite je napisao/la:Samo budale igraju tenis gdje je dnevno 30 mečeva namješteno, i GS-ove namještaju cigani.
Ma budale smo svi mi koji igramo, svejedno je pajdo, ha tenis, ha fudbal, ha Aussie Rules sve je namjesteno. Samo ti gurni dje kakve velike pare namjestice i sah! :D

Nekulturno je da govoris nekome da je budala sto igra neku odredjenu okladu, daj neke savjete a ne ovako pausalne komentare!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 27 okt 2016, 17:49

Okrenut će ovo na kraju Thiem, za raju iz Beča
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 okt 2016, 17:53

KingJamesMVP je napisao/la:Okrenut će ovo na kraju Thiem, za raju iz Beča
Ma 100%, ovaj ce chokirati, ja sam tog Troickog cijenio jer je onako dobro plasiran, dok ga nisam pogledao par meceva. Kad sam jos pogledao par klipova po YT vidio sam zapravo kolika je to budaletina! Ali eto odradi bar te svoje frustove nekako na simpatican nacin pa nije omrazen ko Paire ili Fognini. Onako nije los igrac ali ima svoje limite itekako.

Thiem ce malo za raju a ovaj prvi set je malo za kladionice. Ovako kad igraju 2 nestabilna tenisera, jedan kvalitetniji van forme koji nije extra suveren ko Thiem i neki dostojan teniser ko Troicki i najbolje jest igrati over gemove.

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 27 okt 2016, 17:55

Sacramento-San Antonio-domacini manje od 98.5 poena.
Sta mislite? 1.90kv
Igraj Široki ti si najbolji!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 27 okt 2016, 17:56

On se bori za goli zivot protiv yebenog Viktora koji ne zna osnove bekenda. Dan te yebo, svaki drugi slajs ide u dno mreze :facepalm:
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 27 okt 2016, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.