shheff je napisao/la:zgmiky je napisao/la:wwin još uvijek ne isplaćuje dobitak, podnio zahtjev prije mjesec dana, sramota kakva neozbiljnost

Kreteni, I ja sam na starom nekad znao podnijeti zahtjev za isplatu pa ponistavati I ponovo podnositi. I kaze igraj kod majmuna
Na bet365 kad sam ganjao live gemove ako ja kliknem uplata po jakom koef. I ukoliko oni u medjuvremenu smanje koef., meni prihvate svaki put uplatu po onome jacem u trenutku kad sam kliknuo uplata, a wwin nakon sto sam dobio par listica mi nije dao da uplatim listic I beskonacna obrada I jos sad ovih 5% I 10% ko je u plusu cestitam

Ma sa ovim porezom i sa njihovom prednosti kuce koja je ionako u kvotama nemoze niko ziv biti dobar. Ljudi se ugradjuju u svaku transakciju. Jedino jos da uvedu one gebire za uplatu/isplatu pa da ti uplate 98 od 100 a isplate isto 98 od 100.
Oni su se sasrali kad su vidili da prosjecni Bosnjo i nije toliko glup, i da ce doci do logicnog odljeva klijentele ka stranim globalnim kladionicama i internetu i onda su pokusali jedan ovako sibicarski na prepad zahvat sa ovim zakonom koji se sasvim legalno da zaobici ovim paypalima skrillovima itd. Ne bi ovdje da stajem ovim globalnim korporacijama u zastitu oni su veca smeca nego nasi, ali sta to nasi extra nude? Samo nas deru i ocekuju od nas toboze da padamo na parole kupujmo domace. De vi proizvedite kvalitetno i kompetitivno kakav domaci proizvod pa ce i kupovati. Niko ko moze priustiti nece smeca da kupuje. Jos plus sto je od prevaranata.
Samo zaboravili su sibicari i seoski prevaranti da se ne moze ici uz nos tim korporacijama, ne mozes ti voditi neki kurs ka EU i iskati od MMF-a a onda uvoditi svoje uslove!

Samo cekam dan kada ce ili ovaj zakon se ukinuti ili ce nekoga mrak pojesti!