FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A ovo je Mirvić i objavio nije stranica kluba hahaha
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam sto trcite da Belmina pljujete. Nije ni meni drag zbog tih gestikulacija.
Belmin nema taj instinkt za penale dok npr Sahinovic i Kovacevic imaju. Nije Belmin kriv sto se tada nije ostavila izmjena i sto se nije planiralo da moze doci do penala.
Nije kriv ni sto ga nije imao ko nauciti da brani penale.
Golmani koji nemaju instinkt za penale se moraju rasteretiti odgovornosti i dobro nalozit i nafurat prije penal serije jer u protivnom sigurno gubis jer je na golu kao osoba u snu koja bi da pusti glas ali ne moze.
Dudek iz finala je najbolji primjer.
A inace se i on i Sahinovic pljuju ovdje a realno je da su imali losu odbranu ispred sebe.
Belmin nema taj instinkt za penale dok npr Sahinovic i Kovacevic imaju. Nije Belmin kriv sto se tada nije ostavila izmjena i sto se nije planiralo da moze doci do penala.
Golmani koji nemaju instinkt za penale se moraju rasteretiti odgovornosti i dobro nalozit i nafurat prije penal serije jer u protivnom sigurno gubis jer je na golu kao osoba u snu koja bi da pusti glas ali ne moze.
A inace se i on i Sahinovic pljuju ovdje a realno je da su imali losu odbranu ispred sebe.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
I Pavlović je bio kriza u penalima, vazda se na kontra stranu bacaoShofaII je napisao/la: ↑30 jun 2023, 08:19Ne znam sto trcite da Belmina pljujete. Nije ni meni drag zbog tih gestikulacija.

Moderni golmani moraju vise ucestvovati u igri, nego prije desetak godina, jednostavno fudbal se promjenio. Belmin nije los golman, ali nije ni neki potencijal. Nema nista gore od uplasenog golmana zakucanog za liniju.
- ExchangeOffice
Kaze Belmi "Ovo je najjaca klapa, a osvajale su se i duple krune, nikad nije bilo ovako" 
Hvala lijepo, dovidjenja.

Al onaj sto napisa da se procita na forumu gdje ode Belmin jer mi znamo na čemu nebesa stoje 

Nikad poraz, samo lekcija.
mozda je upravu mada generacija sa Rahmanom i Ahmetovicem tesko za ponovitiExchangeOffice je napisao/la: ↑30 jun 2023, 08:30Kaze Belmi "Ovo je najjaca klapa, a osvajale su se i duple krune, nikad nije bilo ovako"
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Vahidin Musemic preselio
Da ti Allah podari Dzennetske basce Vahidine!

Da ti Allah podari Dzennetske basce Vahidine!
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
U Europi sigurno.Shategabri je napisao/la: ↑30 jun 2023, 07:48Znači sa ovim triom u napadu, Ziljkić će praktično biti klupa?
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Ode naš spencer da mu Allah podari Dzenet Amin.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 30 jun 2023, 08:49, ukupno mijenjano 1 put.
Da ti Allah podari lijepi dženet Vahidine, zaslužio je makar jednu ulicu blizu Koševa.
Amin
Neki dan ko da sam gledao neki intervju, ili je mozda od prije ne znam, al bio je dobar.
Rahmet mu dusi.
Rahmet mu dusi.
Rahmet duši našem Vahidinu
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Rahmet ti duši i lahka ti zemlja bosanska legendo. 

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Rahmet ti duši Vahidine 
Trenutno korisnika/ca: badboy, boki86, bordobijeli, COYGBiH, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, James1987, Lecler, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Pantelija, Proximic, Taree i 142 gosta.