Ja mislio Camil DurakovicNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Evo ga. Ni brkova nema

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja mislio Camil DurakovicNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Evo ga. Ni brkova nema
Pravi ljaksacka faca, pic.kasta!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Evo ga. Ni brkova nema
Kada otplati dug Fukare ce napisati obavjestenje za javnost "Nekada predsjednik i ljubitelj Slobode je od danas postao najveci neprijatelj Slobode"Probisvjet je napisao/la:Namirisali su da turcin Mustafa ima firme i objekte, pa vele imace sta dati pod hipoteku da placa reprogram. Kada otplati onda ce ga shebati da legende i privrednici preuzmu kljub.![]()
E moj turcine,napusices se ti qurcine!![]()
Azmir je seoska varalica jer nije davao pare Fukarama, nisu putovali i pili na njegov racun i nisu mogli ulazuti u klubske prostorije i naredjivati kad su oni htjeli.tuzlak1987 je napisao/la:Kada otplati dug Fukare ce napisati obavjestenje za javnost "Nekada predsjednik i ljubitelj Slobode je od danas postao najveci neprijatelj Slobode"Probisvjet je napisao/la:Namirisali su da turcin Mustafa ima firme i objekte, pa vele imace sta dati pod hipoteku da placa reprogram. Kada otplati onda ce ga shebati da legende i privrednici preuzmu kljub.![]()
![]()
A SDP ce da ga poveze sa Gulenom, legende ce dati podrsku Jasku, a Bakih H. ce za novi napisati da Turcin sjedi u Intermecu i sprema udar
Sta ovo treba znaciti, dakle niko ne smije prici Slobodi jer ce Azmir traziti pare kad neko dodje, ali Azmir ne zeli biti u Slobodi sad?Skver je napisao/la:To Čombe (Faraon) opet baca bombe....kakav turčin i qurac.....Sloboda je Azmirova, samo jos nisu svjesni.....Azmirov kapital je u Slobodi, Azmirovi igraci igraju, Azmirova je skupstina......Azmir ima i avlijanera zvani Indir, ako mu se digne ugasit ce onu njegovu navijacku grupicu i grupicu jadnika za hitnost.....
Haloo bolan slusaaj vaam cuujte Slobodaa je svih naas ljudiiBeduin je napisao/la:Azmir je seoska varalica jer nije davao pare Fukarama, nisu putovali i pili na njegov racun i nisu mogli ulazuti u klubske prostorije i naredjivati kad su oni htjeli.tuzlak1987 je napisao/la:Kada otplati dug Fukare ce napisati obavjestenje za javnost "Nekada predsjednik i ljubitelj Slobode je od danas postao najveci neprijatelj Slobode"Probisvjet je napisao/la:Namirisali su da turcin Mustafa ima firme i objekte, pa vele imace sta dati pod hipoteku da placa reprogram. Kada otplati onda ce ga shebati da legende i privrednici preuzmu kljub.![]()
![]()
A SDP ce da ga poveze sa Gulenom, legende ce dati podrsku Jasku, a Bakih H. ce za novi napisati da Turcin sjedi u Intermecu i sprema udar
Kako ce tek turcina etiketirati, bas me zanima, mada vole turci provod pa mozda vidimo Mustafu i par clanova Fukara u Vivi ili kod Tome.
Al da ce se najesti donera od Mustafe, pa i nece.
Bujrum svima ako takvih budala ima, da vrate Slobodin dug i sva druga potrazivanja ukljucujuci i kad Azmir odluci potraziti povrat posudjenog novca cirka 3 miliona KM.......pinoglavi je napisao/la:Sta ovo treba znaciti, dakle niko ne smije prici Slobodi jer ce Azmir traziti pare kad neko dodje, ali Azmir ne zeli biti u Slobodi sad?Skver je napisao/la:To Čombe (Faraon) opet baca bombe....kakav turčin i qurac.....Sloboda je Azmirova, samo jos nisu svjesni.....Azmirov kapital je u Slobodi, Azmirovi igraci igraju, Azmirova je skupstina......Azmir ima i avlijanera zvani Indir, ako mu se digne ugasit ce onu njegovu navijacku grupicu i grupicu jadnika za hitnost.....
pinoglavi,ako je ovo istina,ja sam prvi za,ukoliko ce vratiti dugove,i ukoliko ce klub nastaviti gdje je stao,a to je borba za neki yebeni trofej konacno i evropu,zasto da ne,boli me briga ko je,i kako se zove,to sam hiljadu put rekao...ali de malo saberite sve...i realno sagledaj stvari.pinoglavi je napisao/la:Sta ovo treba znaciti, dakle niko ne smije prici Slobodi jer ce Azmir traziti pare kad neko dodje, ali Azmir ne zeli biti u Slobodi sad?Skver je napisao/la:To Čombe (Faraon) opet baca bombe....kakav turčin i qurac.....Sloboda je Azmirova, samo jos nisu svjesni.....Azmirov kapital je u Slobodi, Azmirovi igraci igraju, Azmirova je skupstina......Azmir ima i avlijanera zvani Indir, ako mu se digne ugasit ce onu njegovu navijacku grupicu i grupicu jadnika za hitnost.....
na stranu sve, alSkver je napisao/la:To Čombe (Faraon) opet baca bombe....kakav turčin i qurac.....Sloboda je Azmirova, samo jos nisu svjesni.....Azmirov kapital je u Slobodi, Azmirovi igraci igraju, Azmirova je skupstina......Azmir ima i avlijanera zvani Indir, ako mu se digne ugasit ce onu njegovu navijacku grupicu i grupicu jadnika za hitnost.....
Vi ste qurac od ovce......zajedno sa onim avlijanerom na celu....Sariel je napisao/la:na stranu sve, alSkver je napisao/la:To Čombe (Faraon) opet baca bombe....kakav turčin i qurac.....Sloboda je Azmirova, samo jos nisu svjesni.....Azmirov kapital je u Slobodi, Azmirovi igraci igraju, Azmirova je skupstina......Azmir ima i avlijanera zvani Indir, ako mu se digne ugasit ce onu njegovu navijacku grupicu i grupicu jadnika za hitnost.....
mi smo fukare iz tuzle
brate sto si takav ?Skver je napisao/la:Vi ste qurac od ovce......zajedno sa onim avlijanerom na celu....Sariel je napisao/la:na stranu sve, alSkver je napisao/la:To Čombe (Faraon) opet baca bombe....kakav turčin i qurac.....Sloboda je Azmirova, samo jos nisu svjesni.....Azmirov kapital je u Slobodi, Azmirovi igraci igraju, Azmirova je skupstina......Azmir ima i avlijanera zvani Indir, ako mu se digne ugasit ce onu njegovu navijacku grupicu i grupicu jadnika za hitnost.....
mi smo fukare iz tuzle
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 12 gostiju.