FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FrantoBauzek

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FrantoBauzek » 05 okt 2016, 22:49

:urnebes:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 okt 2016, 23:02

druze Franto, zakuca te kao Vinsanity birvaktile :lol:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 05 okt 2016, 23:07

Probisvjet je napisao/la:
Aerials je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Odmah je turcin predlozio otvaranje fan-ducana. Bar necu morati kupovati brkove, samo pustim jos malo. Sta ce arealis? :urnebes: :urnebes:
slika
Istetovirati, logično :mrgreen:
Predlazem ti ovako nesto.
slika
Ista 100% :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 05 okt 2016, 23:09

Chinaglia je napisao/la:druze Franto, zakuca te kao Vinsanity birvaktile :lol:
Pokusao da pokazem dobru namjeru, ali eto :roll:

Nisam veceras "on my game". Nego druze Chinaglia, mislis li da ima spasa za FK ili smo vec jednim korakom preko OFK Slobodi?
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 05 okt 2016, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 05 okt 2016, 23:09

FrantoBauzek je napisao/la:
solinas je napisao/la:Ko zna praviti one parodije sa prevodom mislim tekst ubaciti imam jednu ideju pa treba mi pomoc
Mramor :arrow:
Nemoj mene Bgt, ja ponavljam za komisiju sutra. :urnebes: :urnebes:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 05 okt 2016, 23:12

NKMramor je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la: Mramor :arrow:
Nemoj mene Bgt, ja ponavljam za komisiju sutra. :urnebes: :urnebes:
Brate, sretno sutra :salut:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 okt 2016, 23:12

FrantoBauzek je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:@franto

Kod mene se ne radi o kultu licnosti vec kod komunjara iz ovog grada. Azmir je najbolji covjek za Slobodu, tu nema raspravljanja. Otjerao ga je covjek koji misli da je grad njegov i koji misli da je besmrtan i tako je nastetio Slobodi zbog svojih bolesnih ambicija da vlada do smrti.

Za potenciranje Slobodine historije nakon ove blamaze se zalazu i bruje bas oni koji su stava sta fali ako smo slabi i jadni, imamo historiju. To je spinovanje, historija sada uopste nije bitna niti predmet rasprava.

Azmir nije otjeran jer je zelen vec jer ugrozava uhljebe. Stadion nije nas vec Secerovo privatno vlasnistvo.
Jel Sloboda=Tuzla? Tuzla je puno vise od omiljenog fudbalskog kluba. Dobio sam informacije, da je zelena koalicija bila sigurna u uspjeh jer su napravili spin sa Slobodom, a ko god misli da iza Azmirove ostavke bas u tom predizbornom periodu ne stoje zeleni, taj ili je intelektualni patuljak ili se bas trudi da ne vjeruje u to.
Sve sto su postigli je kontraefekat i ljudi su glasali za crvene. Lijevoj opciji predlazem reformu i sto jacu organizaciju za buducnost. Najbolju sansu su zeleni imali sada, ne vjerujem da ce je opet imati. Hoce, ako se ovi opuste.

Pisao sam i ranije da mislim da ce se Azmir vratiti. Mislim da nije nitko od navijaca protiv privatizacije. Pokusao je ovo sad sa zelenim, da izvojeva stadion i dio duga pokriven od grada, nije uspjelo :nene: Koliko se prica da ima para, mislim da je Sloboda onda sigurna. Ja sam definitivno za privatizaciju :thumbup:

Vrijeme ce pokazati.. :kafa:
A ako budu imali vecinu u vijecu, pisaj gradonacelnika. Izgleda da ce imat
Niko, niko, samo Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 okt 2016, 00:04

fukare987 je napisao/la:ako nista sad nas pitari i manijaci ne mogu zajebavat da smo cetnici srbi i izdajice, preuzeo nas je turcin :mrgreen:
Svi ti pitari i manijaci koji misle tako, pa makar i u sali, mogu se samo sageti clanovima ovog PDF i svim gradjanima Tuzle i zasvirati nam na fruli. A nakon toga neka posalju mame da i one zasviraju. Toliko o cetnikoljubiteljima.

Ontopic:
Cuj turcin nas preuzima, wahaha... kad je bilo cojka od turcina ba, svjetski probisvjeti i ober prevaranti :urnebes:
Pa cak i pod pretpostavkom da je Faraon uspio preveslati Mustafu (slagao mu kako ce se graditi veleTusanj i tu se igrati Evropa, hhh) i da uleti jazavac sa nesto kinte pa izborimo Evropu, kako cemo je igrati kad nas reprogram zahranjuje i uskoro se blokiraju racuni nanovo, a sa poreznom cemo opet biti na VI (samo pod jos zategnutijim odnosima i povjerenju)? Kurko ce grad isplatiti reprogram, ratu po ratu, a jos veci kurko ce turcin uletiti milione i vracati to. Jedna je budala koja je bacala pare u bunar, Azmir Husic.

Ako turcin ispostuje Slobodu i ponovo je ozivi, ja cu preko cijelih ledja istetovirati njegovo ime i grb Slobode, a okolo male fontanice i inicijale J.I.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 okt 2016, 00:12

Probisvjet je napisao/la:Mustafa Turcin kupio bus i registrovao ga na Slobodu. Kaze: "boli me, neka ga plijene"!
slika
Sertac zatvorio restoran i kafic Antaliju, hoce tusi baklave sa pistacijama na Tusnju, nista kospe i frutek. A za Mustafu vec rezervisao VIP lozu u Vivi, viski i par lokalnih droljica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 06 okt 2016, 07:07

Probisvjet je napisao/la:Mustafa Turcin kupio bus i registrovao ga na Slobodu. Kaze: "boli me, neka ga plijene"!
slika
Ako zeleni budu većina u gradskom vijeću valja Mustafi farbat bus u zeleno :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 06 okt 2016, 07:27

Zeleni 16
Crveni-Narancasti-Ljubicasti-Ostale Boje 15

:rol:

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 06 okt 2016, 07:34

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 06 okt 2016, 07:35

slika

Evo ga. Ni brkova nema :(

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 06 okt 2016, 08:21

Umjesto da molite sve sile univerzuma da je ovo istina vi ga podje.avate covjek ima podebeo fond novcanica :mrgreen: jedino mu je buraz lud kako baca radnike u slucaju kakvog zajeba posla ne bi se igraci dobro proveli nakon slabih rezultata :lol:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 06 okt 2016, 09:04

. . tek sad ovo čujem. Ako je ovo istina, onda je ovo izvrsna vijest. Čovjek po profilu je sličan Azmiru, samo što je moćniji. Razgranat je po BiH, a ima i fabriku u Turskoj, tako da on nije mala maca. Zbog doprinosa po ekonomiju u BiH, predsjedništvo mu je dodijelilo BH državljanstvo . . .

. . za ovo ću pokušati saznati od njemu bliske osobe . .

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 okt 2016, 09:54

Beduin je napisao/la:
fukare987 je napisao/la:ako nista sad nas pitari i manijaci ne mogu zajebavat da smo cetnici srbi i izdajice, preuzeo nas je turcin :mrgreen:
Svi ti pitari i manijaci koji misle tako, pa makar i u sali, mogu se samo sageti clanovima ovog PDF i svim gradjanima Tuzle i zasvirati nam na fruli. A nakon toga neka posalju mame da i one zasviraju. Toliko o cetnikoljubiteljima.
:tokralju: :tokralju:

Nadam se da nije suplja ovo za Turcina. Tacno bi ih onda pocei gotiviti. Bilo bi mi drago naravno, ne samo jer bi ozivio Slobodu nego jer bi pokazao Azmiru i njegovim idolopoklonicima da nije Azmir Sloboda i da nije Azmir veci od Slobode.
Nad tobom sunce najljepše sja

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 06 okt 2016, 10:07

Tuzlak04 je napisao/la:. . tek sad ovo čujem. Ako je ovo istina, onda je ovo izvrsna vijest. Čovjek po profilu je sličan Azmiru, samo što je moćniji. Razgranat je po BiH, a ima i fabriku u Turskoj, tako da on nije mala maca. Zbog doprinosa po ekonomiju u BiH, predsjedništvo mu je dodijelilo BH državljanstvo . . .

. . za ovo ću pokušati saznati od njemu bliske osobe . .
Pitaj ga hoćel dozvolit točenje piva na stadionu. Ako neće neka ne dolazi džaba, bolje nam je u kantonalnoj ligi igrat ali bar rahat pivu popit.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 okt 2016, 10:13

Mustafu i Azmira vidjeli na kafi. Sta mislite gdje? Azmir vuce konce! :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 06 okt 2016, 10:17

Ne znači da ako čovjek ima pare, da će ih bacati bezveze u Slobodu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 okt 2016, 10:18

Probisvjet je napisao/la:Mustafu i Azmira vidjeli na kafi. Sta mislite gdje?
Da nije mozda Bakira Hadziomerovica novi.ba objavio da Azmir sjedi u Sagatariusu i sprema nerede :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.