FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- FrantoBauzek
Re: FK Sloboda Tuzla
druze Franto, zakuca te kao Vinsanity birvaktile :lol:
Ista 100%Probisvjet je napisao/la:Predlazem ti ovako nesto.Aerials je napisao/la:Istetovirati, logičnoProbisvjet je napisao/la:Odmah je turcin predlozio otvaranje fan-ducana. Bar necu morati kupovati brkove, samo pustim jos malo. Sta ce arealis?![]()
![]()

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- FrantoBauzek
Pokusao da pokazem dobru namjeru, ali etoChinaglia je napisao/la:druze Franto, zakuca te kao Vinsanity birvaktile

Nisam veceras "on my game". Nego druze Chinaglia, mislis li da ima spasa za FK ili smo vec jednim korakom preko OFK Slobodi?
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 05 okt 2016, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Nemoj mene Bgt, ja ponavljam za komisiju sutra.FrantoBauzek je napisao/la:Mramorsolinas je napisao/la:Ko zna praviti one parodije sa prevodom mislim tekst ubaciti imam jednu ideju pa treba mi pomoc

- FrantoBauzek
Brate, sretno sutraNKMramor je napisao/la:Nemoj mene Bgt, ja ponavljam za komisiju sutra.FrantoBauzek je napisao/la: Mramor![]()

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
A ako budu imali vecinu u vijecu, pisaj gradonacelnika. Izgleda da ce imatFrantoBauzek je napisao/la:Jel Sloboda=Tuzla? Tuzla je puno vise od omiljenog fudbalskog kluba. Dobio sam informacije, da je zelena koalicija bila sigurna u uspjeh jer su napravili spin sa Slobodom, a ko god misli da iza Azmirove ostavke bas u tom predizbornom periodu ne stoje zeleni, taj ili je intelektualni patuljak ili se bas trudi da ne vjeruje u to.tuzlak1987 je napisao/la:@franto
Kod mene se ne radi o kultu licnosti vec kod komunjara iz ovog grada. Azmir je najbolji covjek za Slobodu, tu nema raspravljanja. Otjerao ga je covjek koji misli da je grad njegov i koji misli da je besmrtan i tako je nastetio Slobodi zbog svojih bolesnih ambicija da vlada do smrti.
Za potenciranje Slobodine historije nakon ove blamaze se zalazu i bruje bas oni koji su stava sta fali ako smo slabi i jadni, imamo historiju. To je spinovanje, historija sada uopste nije bitna niti predmet rasprava.
Azmir nije otjeran jer je zelen vec jer ugrozava uhljebe. Stadion nije nas vec Secerovo privatno vlasnistvo.
Sve sto su postigli je kontraefekat i ljudi su glasali za crvene. Lijevoj opciji predlazem reformu i sto jacu organizaciju za buducnost. Najbolju sansu su zeleni imali sada, ne vjerujem da ce je opet imati. Hoce, ako se ovi opuste.
Pisao sam i ranije da mislim da ce se Azmir vratiti. Mislim da nije nitko od navijaca protiv privatizacije. Pokusao je ovo sad sa zelenim, da izvojeva stadion i dio duga pokriven od grada, nije uspjeloKoliko se prica da ima para, mislim da je Sloboda onda sigurna. Ja sam definitivno za privatizaciju
![]()
Vrijeme ce pokazati..
Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Svi ti pitari i manijaci koji misle tako, pa makar i u sali, mogu se samo sageti clanovima ovog PDF i svim gradjanima Tuzle i zasvirati nam na fruli. A nakon toga neka posalju mame da i one zasviraju. Toliko o cetnikoljubiteljima.fukare987 je napisao/la:ako nista sad nas pitari i manijaci ne mogu zajebavat da smo cetnici srbi i izdajice, preuzeo nas je turcin
Ontopic:
Cuj turcin nas preuzima, wahaha... kad je bilo cojka od turcina ba, svjetski probisvjeti i ober prevaranti

Pa cak i pod pretpostavkom da je Faraon uspio preveslati Mustafu (slagao mu kako ce se graditi veleTusanj i tu se igrati Evropa, hhh) i da uleti jazavac sa nesto kinte pa izborimo Evropu, kako cemo je igrati kad nas reprogram zahranjuje i uskoro se blokiraju racuni nanovo, a sa poreznom cemo opet biti na VI (samo pod jos zategnutijim odnosima i povjerenju)? Kurko ce grad isplatiti reprogram, ratu po ratu, a jos veci kurko ce turcin uletiti milione i vracati to. Jedna je budala koja je bacala pare u bunar, Azmir Husic.
Ako turcin ispostuje Slobodu i ponovo je ozivi, ja cu preko cijelih ledja istetovirati njegovo ime i grb Slobode, a okolo male fontanice i inicijale J.I.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Sertac zatvorio restoran i kafic Antaliju, hoce tusi baklave sa pistacijama na Tusnju, nista kospe i frutek. A za Mustafu vec rezervisao VIP lozu u Vivi, viski i par lokalnih droljica.Probisvjet je napisao/la:Mustafa Turcin kupio bus i registrovao ga na Slobodu. Kaze: "boli me, neka ga plijene"!
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ako zeleni budu većina u gradskom vijeću valja Mustafi farbat bus u zelenoProbisvjet je napisao/la:Mustafa Turcin kupio bus i registrovao ga na Slobodu. Kaze: "boli me, neka ga plijene"!

DRŽAVA TUZLA!!
-
- Kontakt:
Zeleni 16
Crveni-Narancasti-Ljubicasti-Ostale Boje 15

Crveni-Narancasti-Ljubicasti-Ostale Boje 15

-
- Kontakt:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:

Evo ga. Ni brkova nema

Umjesto da molite sve sile univerzuma da je ovo istina vi ga podje.avate covjek ima podebeo fond novcanica
jedino mu je buraz lud kako baca radnike u slucaju kakvog zajeba posla ne bi se igraci dobro proveli nakon slabih rezultata 

. . tek sad ovo čujem. Ako je ovo istina, onda je ovo izvrsna vijest. Čovjek po profilu je sličan Azmiru, samo što je moćniji. Razgranat je po BiH, a ima i fabriku u Turskoj, tako da on nije mala maca. Zbog doprinosa po ekonomiju u BiH, predsjedništvo mu je dodijelilo BH državljanstvo . . .
. . za ovo ću pokušati saznati od njemu bliske osobe . .
Beduin je napisao/la:Svi ti pitari i manijaci koji misle tako, pa makar i u sali, mogu se samo sageti clanovima ovog PDF i svim gradjanima Tuzle i zasvirati nam na fruli. A nakon toga neka posalju mame da i one zasviraju. Toliko o cetnikoljubiteljima.fukare987 je napisao/la:ako nista sad nas pitari i manijaci ne mogu zajebavat da smo cetnici srbi i izdajice, preuzeo nas je turcin

Nadam se da nije suplja ovo za Turcina. Tacno bi ih onda pocei gotiviti. Bilo bi mi drago naravno, ne samo jer bi ozivio Slobodu nego jer bi pokazao Azmiru i njegovim idolopoklonicima da nije Azmir Sloboda i da nije Azmir veci od Slobode.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pitaj ga hoćel dozvolit točenje piva na stadionu. Ako neće neka ne dolazi džaba, bolje nam je u kantonalnoj ligi igrat ali bar rahat pivu popit.Tuzlak04 je napisao/la:. . tek sad ovo čujem. Ako je ovo istina, onda je ovo izvrsna vijest. Čovjek po profilu je sličan Azmiru, samo što je moćniji. Razgranat je po BiH, a ima i fabriku u Turskoj, tako da on nije mala maca. Zbog doprinosa po ekonomiju u BiH, predsjedništvo mu je dodijelilo BH državljanstvo . . .
- Probisvjet
- Kontakt:
Mustafu i Azmira vidjeli na kafi. Sta mislite gdje? Azmir vuce konce! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ne znači da ako čovjek ima pare, da će ih bacati bezveze u Slobodu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da nije mozda Bakira Hadziomerovica novi.ba objavio da Azmir sjedi u Sagatariusu i sprema neredeProbisvjet je napisao/la:Mustafu i Azmira vidjeli na kafi. Sta mislite gdje?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.