Ponovi pitanje.uschtipak je napisao/la:@Neutral
To nije bilo pitanje, nego drugo.![]()
Sad mi je jasno zasto ti postovi nisu u skladu tokom dogadjaja na chatu. Ne znas jesi li pos'o ili si dos'o.![]()
![]()
Nisam odavno pisao na ovoj temi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ponovi pitanje.uschtipak je napisao/la:@Neutral
To nije bilo pitanje, nego drugo.![]()
Sad mi je jasno zasto ti postovi nisu u skladu tokom dogadjaja na chatu. Ne znas jesi li pos'o ili si dos'o.![]()
![]()
Dosadno mi, čekam NBA, a vidim da je dobra ekipa na okupu.bagrcavi je napisao/la:A odakle ti Vitrualni na spamerskim temama?
Skoro svaki sport osim Mlb-a i Nfl-a (nagovarali me raja sa teme Chicaga). Tek sam od prošle godine počeo pratiti aktivno Nhl, tako da uživam sa Chicago Blackhawks-ima. Jedno je pisati na većini tema, ali drugo je gledati sve to. Žrtvovao sam formulu 1 ali pravila su uništila taj sport, s tim da sam ga pratio od sredine devetesetih. Ako budem uskladio neke stvari moći ću gledati i sljedeće sezone i taj sport ako Bog da. Mislim da sam jedan od rijetkih koji prate mnogo sportova.Virtu4l je napisao/la:Neutral je hobotnica, čovjek prati sve teme na forumu, mora mu se nekad progledati kroz prste.
Bmte zaboravnaEvolution87 je napisao/la:kakav sam samo shake napraviooo![]()
dex mog'o si se javiti da dolazis, ja zaboravio na to
ma nista fb samo skypeDex je napisao/la:Bmte zaboravnaEvolution87 je napisao/la:kakav sam samo shake napraviooo![]()
dex mog'o si se javiti da dolazis, ja zaboravio na toKad bi fb aktiviro, rodio bi se ja čak
Ponavljaš se kao on ali ne, ne ličiš.uschtipak je napisao/la:@Neutral
Zar ti licim na papagaja?![]()
Skoncentriraj se.
nemoj se s njim družiti, da te na vrijeme upozorimbagrcavi je napisao/la:A odakle ti Vitrualni na spamerskim temama?
Ko da se ne druži sa kim i štolegenda reala je napisao/la:nemoj se s njim družiti, da te na vrijeme upozorimbagrcavi je napisao/la:A odakle ti Vitrualni na spamerskim temama?
Idi spavaj da ne zakasniš na finalelegenda reala je napisao/la:nemoj se s njim družiti, da te na vrijeme upozorim
on vec zna rezultat,nema potrebe gledati.Virtu4l je napisao/la:Idi spavaj da ne zakasniš na finalelegenda reala je napisao/la:nemoj se s njim družiti, da te na vrijeme upozorim
Bit će, za po godineEvolution87 je napisao/la:ma nista fb samo skypeDex je napisao/la:Bmte zaboravnaEvolution87 je napisao/la:kakav sam samo shake napraviooo![]()
dex mog'o si se javiti da dolazis, ja zaboravio na toKad bi fb aktiviro, rodio bi se ja čak
yebiga bice vremena, ubrzo ces ti biti non stop u Sa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.