Vecina golova je kontra napad kad sa krila prelazi u napadaca zbog cega se cini da je klasicni napadac, ali ima i golova sa desnog krila
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Pitaristok, dana/u 29 jun 2023, 21:46, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igrat će šta mu mi kažemo da igra gore u napadu, izlazimo u formaciji 3-1-6 protiv Torpeda.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kada ga Penta zalomi ovo ljeto u play-offu kao Said onog ljeta '12-te 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Torpedo pred utakmicu sa Sarajevom doveo tri nova igrača
Fudbalski klub Sarajevo bio je dosta aktivan u dosadašnjem dijelu ljetnog prelaznog toka, ali isto se može reći i za njegovog protivnika u prvom prekolu Konferencijske lige.
Sarajevo će u prvom pretkolu igrati protiv gruzijskog predstavnika Torpedo Kutaisija, koji je u srijedu predstavio tri nova pojačanja.
Riječ je o srbijanskom golmanu Filipu Kljajiću, potom afganistancu Rahmatu Akbariju te 19-godišnjem Kameruncu Dylanu Nkoumbi Ekongolu.
Kljajić je nekadašnji omladinac Crvene zvezde, koji je nakon toga, između ostalih, nosio i dresove Partizana, Rada, ali i Novog Pazara.
S druge strane, Akbari je igrač koji pored afganistanskog ima i australsko državljanstvo, a u redove Torpeda stiže iz ekipe Brisbane Roar.
Kada je riječ o Ekongolu, ovo je njegov prvi profesionalni ugovor, a potpisao ga je na dvije godine. Prethodno je nastupao za Kadji Sport Akademiju.
Prva utakmica Torpeda i Sarajeva igra se 13. jula na stadionu Ramaz Shengelia u Kutaisiju sa početkom od 19:00h.
Fudbalski klub Sarajevo bio je dosta aktivan u dosadašnjem dijelu ljetnog prelaznog toka, ali isto se može reći i za njegovog protivnika u prvom prekolu Konferencijske lige.
Sarajevo će u prvom pretkolu igrati protiv gruzijskog predstavnika Torpedo Kutaisija, koji je u srijedu predstavio tri nova pojačanja.
Riječ je o srbijanskom golmanu Filipu Kljajiću, potom afganistancu Rahmatu Akbariju te 19-godišnjem Kameruncu Dylanu Nkoumbi Ekongolu.
Kljajić je nekadašnji omladinac Crvene zvezde, koji je nakon toga, između ostalih, nosio i dresove Partizana, Rada, ali i Novog Pazara.
S druge strane, Akbari je igrač koji pored afganistanskog ima i australsko državljanstvo, a u redove Torpeda stiže iz ekipe Brisbane Roar.
Kada je riječ o Ekongolu, ovo je njegov prvi profesionalni ugovor, a potpisao ga je na dvije godine. Prethodno je nastupao za Kadji Sport Akademiju.
Prva utakmica Torpeda i Sarajeva igra se 13. jula na stadionu Ramaz Shengelia u Kutaisiju sa početkom od 19:00h.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Znaci stigla je i crna mamba... 

Ne želim ništa hypovati jer dobro znamo kako to inače bude ali uz ozbiljan pristup i ako budu igrali kao protiv rumuna (što ćemo saznati ove i naredne sedmice
) trebali bi vidjeti to treće pretkolo, mene zanima koje ekipe se tu uključuju i ima li hljeba Vam koja da je u Evropi da i nju vidimo 

Sastav za Torpedo (4-4-2): Šahinović, Beganović, Šerbečić, Soldo, Duraković, Vrančić, Avramovski, Kyeremeh, Ziljkić, Viveros i Renan.
S obzirom da nismo nosioci ovo su nam mogući protivnici ( naravno ako i oni dođu do Q3)Hz1946 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 22:05Ne želim ništa hypovati jer dobro znamo kako to inače bude ali uz ozbiljan pristup i ako budu igrali kao protiv rumuna (što ćemo saznati ove i naredne sedmice) trebali bi vidjeti to treće pretkolo, mene zanima koje ekipe se tu uključuju i ima li hljeba Vam koja da je u Evropi da i nju vidimo
![]()

Zamisli u trećem izvučemo FloruFoSte95 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 22:21S obzirom da nismo nosioci ovo su nam mogući protivnici ( naravno ako i oni dođu do Q3)Hz1946 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 22:05Ne želim ništa hypovati jer dobro znamo kako to inače bude ali uz ozbiljan pristup i ako budu igrali kao protiv rumuna (što ćemo saznati ove i naredne sedmice) trebali bi vidjeti to treće pretkolo, mene zanima koje ekipe se tu uključuju i ima li hljeba Vam koja da je u Evropi da i nju vidimo
![]()
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Nije to taj spisak.
Previše ofanzivno. Nema šanse da Vrančić i Avramovski igraju u sredini. Možda Zeljkovic ili Balta umjesto Avramovskog pa da dobijemo malo uravnoteženosti.
Imam osjećaj da Dal neće nigdje bar prvo pretkolo, i da će on u prvih 11.
Nikad poraz, samo lekcija.
Daj nam Basel i onda smo s njihovim koeficijentom nosioci i u playoffu i idemo u grupnu
Svaka cast za te radove na kosevu. Napokon ako prodjemo necemo Ici u prokletu Zenicu.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Daj dinamo kijev da izginemo... al bukvalno
Treba Dalari još neki izbor namjestiti. Recimo za najboljeg igrača predsezone. A tu je i septembar, sredit će punac opet poziv u repku. Pa valjda neko da pare za super talenta od 22 godine
Ja bih jakirovica
i rijeku

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Imamo dobar Igracki kadar sad je ključ uspjeha da se napravi dobra atmosfera izmedju igraca i da se nadju prave uloga, puno je igraca treba pronaci prave uloge i da svi budu zadovoljni i onda mozemo raditi dobre stvari.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, napoleon72, NazorUso, plisek i 48 gostiju.