FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
samo rajvosa je napisao/la:Zelim im od srca da izgube,a nadam se da ce igraci Zrinjskom nekom nogu da slome1
Bas si zao, mali!
3:0, cetvrta pozicija na tabeli (evropa) + real bodovi iz Tz. Imali ste par nesretnih rezultata, solidan igracki kadar, nedovoljan za vise od 2-3 pozicije ove godine... Malo ste i od sudija zakinuti i to je to. Zapazen rezultat u Evropi! Pitam se cemu razbijanje i nezadovoljstvo Hordi?! Cemu smena Janjosa?! Sarajevu za vise od ove pozicije je bilo potrebno malo "vise" srece, malo pomoc sudija, i puno jaca logistika od postojece.
Problem je do uprave.cole-ch je napisao/la:samo rajvosa je napisao/la:Zelim im od srca da izgube,a nadam se da ce igraci Zrinjskom nekom nogu da slome1
Bas si zao, mali!
3:0, cetvrta pozicija na tabeli (evropa) + real bodovi iz Tz. Imali ste par nesretnih rezultata, solidan igracki kadar, nedovoljan za vise od 2-3 pozicije ove godine... Malo ste i od sudija zakinuti i to je to. Zapazen rezultat u Evropi! Pitam se cemu razbijanje i nezadovoljstvo Hordi?! Cemu smena Janjosa?! Sarajevu za vise od ove pozicije je bilo potrebno malo "vise" srece, malo pomoc sudija, i puno jaca logistika od postojece.
Pare su legle u dobrom ucescu u Evropi,svi klubovi doveli ponka pojacanja.A ovi kao da su ko' medvjedi prespavali zimski san.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Sto sam zao veliki? Treba sad da pobjedjuju dok su prijasnja kola ko babe igrali,i da sad kao evropu izbore,netreba nam evropa sa ovakvom upravom to ce ih zadrzati samo i sve ce biti po starom sljedece sezone!cole-ch je napisao/la:samo rajvosa je napisao/la:Zelim im od srca da izgube,a nadam se da ce igraci Zrinjskom nekom nogu da slome1
Bas si zao, mali!
-
- Kontakt:
[
U mom selu žive normalni seljani, rade, komuniciraju sa svijetom.... kad treba pomažu jedni drugima.... U tvom selu žive SELJACI, oni ponekad odu na utakmicu da gledaju fudbalski klub Sarajevo i da navijaju za nešto, Bog sami zna za šta i kad nisu zadovoljni oni utrče u stadion, proganjaju igrače, tuku motkama po glavi zaštitare i policiju, uništavaju stadion i tako dalje. Oni umjesto da navijaju za svoj klub mole Boga da igračima neko polomi noge, evo ovako:
Želim ti brzo ozdravljenje, a Sarajevu pobjedu i nastup u Evropi![/quote]
Aj razguli nisi zanimljiv,pravis se nesto pametan a to nisi daleko si miljama od toga,reko sam ti imas udruzenje il kad budemo na sjeveru i dodji reci te svoje primjedbe,reci da hoces da ukines HZ i zavrsi pricu!
U mom selu žive normalni seljani, rade, komuniciraju sa svijetom.... kad treba pomažu jedni drugima.... U tvom selu žive SELJACI, oni ponekad odu na utakmicu da gledaju fudbalski klub Sarajevo i da navijaju za nešto, Bog sami zna za šta i kad nisu zadovoljni oni utrče u stadion, proganjaju igrače, tuku motkama po glavi zaštitare i policiju, uništavaju stadion i tako dalje. Oni umjesto da navijaju za svoj klub mole Boga da igračima neko polomi noge, evo ovako:
Takve u mom selu nazivaju huliganima, probisvijetima, parazitima, dušmanima i takve treba pozatvarati u zatvore. Za razliku od normalnih navijača koji bodre svoj klub bez obzira u kakvoj situaciji se nalazio, ovi gore spomenuti su delinkventi i da bi se društvo od njih zaštitilo, potrebno je pod hitno izgraditi određene zgrade u kojima bi oni boravili određeno vrijeme dok se ne obezbijedi da normalan svijet može od njih biti rahat.samo rajvosa je napisao/la:Zelim im od srca da izgube,a nadam se da ce igraci Zrinjskom nekom nogu da slome1
Želim ti brzo ozdravljenje, a Sarajevu pobjedu i nastup u Evropi![/quote]
Aj razguli nisi zanimljiv,pravis se nesto pametan a to nisi daleko si miljama od toga,reko sam ti imas udruzenje il kad budemo na sjeveru i dodji reci te svoje primjedbe,reci da hoces da ukines HZ i zavrsi pricu!
samo rajvosa je napisao/la:
U mom selu žive normalni seljani, rade, komuniciraju sa svijetom.... kad treba pomažu jedni drugima.... U tvom selu žive SELJACI, oni ponekad odu na utakmicu da gledaju fudbalski klub Sarajevo i da navijaju za nešto, Bog sami zna za šta i kad nisu zadovoljni oni utrče u stadion, proganjaju igrače, tuku motkama po glavi zaštitare i policiju, uništavaju stadion i tako dalje. Oni umjesto da navijaju za svoj klub mole Boga da igračima neko polomi noge, evo ovako:Takve u mom selu nazivaju huliganima, probisvijetima, parazitima, dušmanima i takve treba pozatvarati u zatvore. Za razliku od normalnih navijača koji bodre svoj klub bez obzira u kakvoj situaciji se nalazio, ovi gore spomenuti su delinkventi i da bi se društvo od njih zaštitilo, potrebno je pod hitno izgraditi određene zgrade u kojima bi oni boravili određeno vrijeme dok se ne obezbijedi da normalan svijet može od njih biti rahat.samo rajvosa je napisao/la:Zelim im od srca da izgube,a nadam se da ce igraci Zrinjskom nekom nogu da slome1
Želim ti brzo ozdravljenje, a Sarajevu pobjedu i nastup u Evropi!
Zgodna ti ova rečenica: "Aj razguli nisi zanimljiv,pravis se nesto pametan a to nisi daleko si miljama od toga,reko sam ti imas udruzenje il kad budemo na sjeveru i dodji reci te svoje primjedbe,reci da hoces da ukines HZ i zavrsi pricu!", ne znam samo šta si htio reći. U trećem razredu osnovne škole, učiteljica bi ti ovo iskrižala i dala ti jedinicu za izuzetnu nepismenost. To što Sarajevo gubi i pobjeđuje je dio igre, to što ti navijaš za klub za koji želiš da izgubi i da igračima budu polomljene noge je problem, ne u klubu i upravi, nego u tvojoj glavi. Nikog ja ne ukidam nego mislim da od takvih treba zaštiti normalan svijet. Nasilan si i ljudi od tebe nisu rahat, nek ti to na um padne svako jutro kad se probudiš. Ostaćeš takav sve dok se budeš na ove primjedbe ljutio. Onog dana kad budeš zahvalan što ti je neko pomogao da se promijeniš, osjetićeš da si ozdravio. Želim ti brzo ozdravljenje a Sarajevu pobjedu i nastup u Evropi!Aj razguli nisi zanimljiv,pravis se nesto pametan a to nisi daleko si miljama od toga,reko sam ti imas udruzenje il kad budemo na sjeveru i dodji reci te svoje primjedbe,reci da hoces da ukines HZ i zavrsi pricu!
A đe da znam?!
samo rajvosa je napisao/la:samo rajvosa je napisao/la:Zelim im od srca da izgube,a nadam se da ce igraci Zrinjskom nekom nogu da slome1
Sto sam zao veliki? Treba sad da pobjedjuju dok su prijasnja kola ko babe igrali,i da sad kao evropu izbore,netreba nam evropa sa ovakvom upravom to ce ih zadrzati samo i sve ce biti po starom sljedece sezone!
Kako mozes zeljeti svom klubu kojeg volis da gubi?

ja bi samo volio da i derbi kao i utakmica sa Borcem prodje u jucerasnjoj atmosferi, ovi uhljupi iz uprave cine sve kako bi "pomilovali" klub! A znas li zasto to rade? Rade iz razloga sto ce na te 2 tekme uzet cca 200 000KM a ne zbog nas navijaca.. zivio
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987
Zamolio bi administraciju da dodijeli vjecni ban provokatoru... a raja nemojte nista ni komentarisat vidite da se registrovao samo kako bi provocirao, najbolje je ignorisati vaginu, a administracija pokazite se sad molim Vas!Wayne Rooney je napisao/la:Gamad balinska,nek vam se opet desi Vedran Puljić
Sa tobom u zatvor, sa tobom u grob... Saraj`vo je jedno, života mi mog!!!
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987
doviđenja i prijatno.
-
- Kontakt:
Zgodna ti ova rečenica: "Aj razguli nisi zanimljiv,pravis se nesto pametan a to nisi daleko si miljama od toga,reko sam ti imas udruzenje il kad budemo na sjeveru i dodji reci te svoje primjedbe,reci da hoces da ukines HZ i zavrsi pricu!", ne znam samo šta si htio reći. U trećem razredu osnovne škole, učiteljica bi ti ovo iskrižala i dala ti jedinicu za izuzetnu nepismenost. To što Sarajevo gubi i pobjeđuje je dio igre, to što ti navijaš za klub za koji želiš da izgubi i da igračima budu polomljene noge je problem, ne u klubu i upravi, nego u tvojoj glavi. Nikog ja ne ukidam nego mislim da od takvih treba zaštiti normalan svijet. Nasilan si i ljudi od tebe nisu rahat, nek ti to na um padne svako jutro kad se probudiš. Ostaćeš takav sve dok se budeš na ove primjedbe ljutio. Onog dana kad budeš zahvalan što ti je neko pomogao da se promijeniš, osjetićeš da si ozdravio. Želim ti brzo ozdravljenje a Sarajevu pobjedu i nastup u Evropi![/quote]
Reko sam ti i opet ti ponavljam nisi dovoljno pametan da razgovaras sa mnom i ako se trudis puno! Tesko je jednoj plitkoj osobi kao sto si ti da izvuce neki zakljucak pa da ti kazem,nasa svetinja nije nicija igracka preko koje se bogate debili iz uprave,od karti,prodaje igraca,evrope itd. ljudi koji nam unistavaju klub godinama i na sve se nacine pokusalo da se otjeraju al oni su opet tu,od sile pa do mirnih nacina al dzaba pa nek sad igraju pred praznim tribinama! Nemas potrebe da se briines za moje zdravlje kazem ti oopet da nisi upucen, i da ti je ovo tesko gradivo za tvoj mozak kad u uprava nasa po tebi nije kriva vec mi haha a pojma nemas niti znas sta je ta ista uprava nama radila i kako smo zbog iste batine primali bez razloga,i vise sa ljudima koji nikad na tekmu nisu bili i koji nisu upuceni oko situacije u nasem klubu a prvi su da ovdje predavanja neka drze,mislim da bi ti trebao organizovat u Zetri jedan skup i to naplatiti da savjetujes nase klubove i navijace sta i kako da rade hahah
Reko sam ti i opet ti ponavljam nisi dovoljno pametan da razgovaras sa mnom i ako se trudis puno! Tesko je jednoj plitkoj osobi kao sto si ti da izvuce neki zakljucak pa da ti kazem,nasa svetinja nije nicija igracka preko koje se bogate debili iz uprave,od karti,prodaje igraca,evrope itd. ljudi koji nam unistavaju klub godinama i na sve se nacine pokusalo da se otjeraju al oni su opet tu,od sile pa do mirnih nacina al dzaba pa nek sad igraju pred praznim tribinama! Nemas potrebe da se briines za moje zdravlje kazem ti oopet da nisi upucen, i da ti je ovo tesko gradivo za tvoj mozak kad u uprava nasa po tebi nije kriva vec mi haha a pojma nemas niti znas sta je ta ista uprava nama radila i kako smo zbog iste batine primali bez razloga,i vise sa ljudima koji nikad na tekmu nisu bili i koji nisu upuceni oko situacije u nasem klubu a prvi su da ovdje predavanja neka drze,mislim da bi ti trebao organizovat u Zetri jedan skup i to naplatiti da savjetujes nase klubove i navijace sta i kako da rade hahah
je li banovan ovaj wejn roonie za izazivanje nacionalistićke mržnje i za pozivanje na nasilje i ubistvaadmin je napisao/la:doviđenja i prijatno.

Sarajevo ljubavi moja!
Nemam ja nikakvu potrebu da dolazim u Sarajevo, u Zetru, da nekoga savjetujem. Nemam ja potrebu da razgovaram s tobom jer sam plitak. Ovaj razgovor si počeo ti kad sam ja kazao da bi Sarajevo trebalo igrati na neutralnom terenu određeno vrijeme dok takvi kao ti ne izgube želju za dolaskom na stadion da lome sjedišta, razbijaju glave policajcima i zaštitarima, da proganjaju igrače i da mole Boga da igrači njihovog kluba izgube i da im neko polomi noge. Baš me briga šta vaša uprava radi ili bilo koja uprava na svijetu. Meni je problem što se takvima kao što si ti dopušta da piskaraju ovdje po forumu priželjkujući da njihov klub izgubi u vrijeme kad mu je najpotrebnija podrška, i priželjkujući da neko fudbalerima Sarajeva polomi noge. Nije to normalno. To je ludo. To je nastrano. To je podlo. Hvala dragom Allahu što sam plitak da to razumijem, ja to i ne želim razumjeti. Ja bih se zabrinuo kad bih razumio kao normalno želju da vlastiti klub izgubi a igračima neko polomi noge. Meni bi bilo žao da i ti polomiš noge iako se lično ne znamo. Šta su ti krivi igrači?samo rajvosa je napisao/la:Reko sam ti i opet ti ponavljam nisi dovoljno pametan da razgovaras sa mnom i ako se trudis puno! Tesko je jednoj plitkoj osobi kao sto si ti da izvuce neki zakljucak pa da ti kazem,nasa svetinja nije nicija igracka preko koje se bogate debili iz uprave,od karti,prodaje igraca,evrope itd. ljudi koji nam unistavaju klub godinama i na sve se nacine pokusalo da se otjeraju al oni su opet tu,od sile pa do mirnih nacina al dzaba pa nek sad igraju pred praznim tribinama! Nemas potrebe da se briines za moje zdravlje kazem ti oopet da nisi upucen, i da ti je ovo tesko gradivo za tvoj mozak kad u uprava nasa po tebi nije kriva vec mi haha a pojma nemas niti znas sta je ta ista uprava nama radila i kako smo zbog iste batine primali bez razloga,i vise sa ljudima koji nikad na tekmu nisu bili i koji nisu upuceni oko situacije u nasem klubu a prvi su da ovdje predavanja neka drze,mislim da bi ti trebao organizovat u Zetri jedan skup i to naplatiti da savjetujes nase klubove i navijace sta i kako da rade hahahraz_ba je napisao/la:Zgodna ti ova rečenica: "Aj razguli nisi zanimljiv,pravis se nesto pametan a to nisi daleko si miljama od toga,reko sam ti imas udruzenje il kad budemo na sjeveru i dodji reci te svoje primjedbe,reci da hoces da ukines HZ i zavrsi pricu!", ne znam samo šta si htio reći. U trećem razredu osnovne škole, učiteljica bi ti ovo iskrižala i dala ti jedinicu za izuzetnu nepismenost. To što Sarajevo gubi i pobjeđuje je dio igre, to što ti navijaš za klub za koji želiš da izgubi i da igračima budu polomljene noge je problem, ne u klubu i upravi, nego u tvojoj glavi. Nikog ja ne ukidam nego mislim da od takvih treba zaštiti normalan svijet. Nasilan si i ljudi od tebe nisu rahat, nek ti to na um padne svako jutro kad se probudiš. Ostaćeš takav sve dok se budeš na ove primjedbe ljutio. Onog dana kad budeš zahvalan što ti je neko pomogao da se promijeniš, osjetićeš da si ozdravio. Želim ti brzo ozdravljenje a Sarajevu pobjedu i nastup u Evropi!
A đe da znam?!
sta tebe boli briga sto mi SVI navijaci sarajeva molimo Boga da nam klub izgubi,i da nam (DAJ BOZE) igracima polome noge.....kakve ba najvaznije utakmice,kakva podrska????'ti ocito neas blage veze sa nasom ligom-....da imas znao bi da su na svakoj gostujucoj utakmici biili kao na dobmacem terenu i posslije jednog,i dva primljena gola,niko im rijec nije rekao,navijalo se 90 min,bas kao i protiv sirokog,do zadnje sekunde,ali ocito,njima nije stalo do kluba,kao ni upravi.....s toga.DABOGDA SVE I JEDAN NOGU SLOMIO (sem alaima i hadzije) ,DABOGDA NEVIDJELI OVE GODINE EVROPE,DABOGDA SVE IZGUBILI NDO KRAJA....mrs iz kluba i igraci i uprava....
A TO STO MI LOMIMO STA TO TEBE BA INTERESUJE,,...jel to tebi nesto bilo?? tu policiju sto zalis,ista ta policija godinama udara nas najcesce BEZ razloga...pa et kamate ...
A TO STO MI LOMIMO STA TO TEBE BA INTERESUJE,,...jel to tebi nesto bilo?? tu policiju sto zalis,ista ta policija godinama udara nas najcesce BEZ razloga...pa et kamate ...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
šta reći nego; hahahahahahaaHairlija je napisao/la:zamolio bi ostale navijace ako nemaju sta pametno da prokomentarisu i FK Sarajevo da i nedoleze natemu s namjerom da nekog provociraju ili da Horde Zla nazivaju huliganskom skupinom
mi to nismo mi smo ponos ove Bosne

zato ste igrace gadjali petardama jer ih bodrite kako valja, a imas ogrom IQ cim tako razmisljas o kamatama i policijijohnnyHZ je napisao/la:sta tebe boli briga sto mi SVI navijaci sarajeva molimo Boga da nam klub izgubi,i da nam (DAJ BOZE) igracima polome noge.....kakve ba najvaznije utakmice,kakva podrska????'ti ocito neas blage veze sa nasom ligom-....da imas znao bi da su na svakoj gostujucoj utakmici biili kao na dobmacem terenu i posslije jednog,i dva primljena gola,niko im rijec nije rekao,navijalo se 90 min,bas kao i protiv sirokog,do zadnje sekunde,ali ocito,njima nije stalo do kluba,kao ni upravi.....s toga.DABOGDA SVE I JEDAN NOGU SLOMIO (sem alaima i hadzije) ,DABOGDA NEVIDJELI OVE GODINE EVROPE,DABOGDA SVE IZGUBILI NDO KRAJA....mrs iz kluba i igraci i uprava....
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Tako Mali 88 razligu bolan imas tamo svoju temu i uzivaj bolan,7 godina niste nista osvojili ni evrope vidjeli i ti se brines sada o nama pored vaseg uspjeha ccccc....tuzno ...nermin_TM je napisao/la:zato ste igrace gadjali petardama jer ih bodrite kako valja, a imas ogrom IQ cim tako razmisljas o kamatama i policijijohnnyHZ je napisao/la:sta tebe boli briga sto mi SVI navijaci sarajeva molimo Boga da nam klub izgubi,i da nam (DAJ BOZE) igracima polome noge.....kakve ba najvaznije utakmice,kakva podrska????'ti ocito neas blage veze sa nasom ligom-....da imas znao bi da su na svakoj gostujucoj utakmici biili kao na dobmacem terenu i posslije jednog,i dva primljena gola,niko im rijec nije rekao,navijalo se 90 min,bas kao i protiv sirokog,do zadnje sekunde,ali ocito,njima nije stalo do kluba,kao ni upravi.....s toga.DABOGDA SVE I JEDAN NOGU SLOMIO (sem alaima i hadzije) ,DABOGDA NEVIDJELI OVE GODINE EVROPE,DABOGDA SVE IZGUBILI NDO KRAJA....mrs iz kluba i igraci i uprava....
boli te K......sto smo ih gadjali,et dosadno nam bilo jel imas jos sta da pitas??
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
ne meni drago kad vi pravite belaj imam onda sta citat na netujohnnyHZ je napisao/la:Tako Mali 88 razligu bolan imas tamo svoju temu i uzivaj bolan,7 godina niste nista osvojili ni evrope vidjeli i ti se brines sada o nama pored vaseg uspjeha ccccc....tuzno ...nermin_TM je napisao/la:zato ste igrace gadjali petardama jer ih bodrite kako valja, a imas ogrom IQ cim tako razmisljas o kamatama i policijijohnnyHZ je napisao/la:sta tebe boli briga sto mi SVI navijaci sarajeva molimo Boga da nam klub izgubi,i da nam (DAJ BOZE) igracima polome noge.....kakve ba najvaznije utakmice,kakva podrska????'ti ocito neas blage veze sa nasom ligom-....da imas znao bi da su na svakoj gostujucoj utakmici biili kao na dobmacem terenu i posslije jednog,i dva primljena gola,niko im rijec nije rekao,navijalo se 90 min,bas kao i protiv sirokog,do zadnje sekunde,ali ocito,njima nije stalo do kluba,kao ni upravi.....s toga.DABOGDA SVE I JEDAN NOGU SLOMIO (sem alaima i hadzije) ,DABOGDA NEVIDJELI OVE GODINE EVROPE,DABOGDA SVE IZGUBILI NDO KRAJA....mrs iz kluba i igraci i uprava....
boli te K......sto smo ih gadjali,et dosadno nam bilo jel imas jos sta da pitas??
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
et bas mi je drago pametnije ti je uzmi knjigu u ruke i uci 

Prestani vise objasnjavat i prepucavat se oko toga,kome nije jasno i ne treba da shvati.johnnyHZ je napisao/la:et bas mi je drago pametnije ti je uzmi knjigu u ruke i uci
ima ti ta mjestA 

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot], juka55, napoleon72, propoklopac i 63 gosta.