Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Raonffa
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Raonffa » 01 jun 2019, 15:50

DrFilgud je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:A koje je to utakmice Begović birao? Nekad davno sam gledao, čini mi se, spisak koje od 2010 pa do tog datuma (to je bilo prije nekoliko mjeseci) i Begović je propusio 3-4 utakmice. I sad mi nije jasno to da bira utakmica.
Ma Prosinecki je uveo svoja pravila - da kaznjava igrace retroaktivno, da laze da ih je kontaktirao, da dozvoljava otkaze bez pregleda,
da "tjera" igrace koji imaju 50 + utakmica i koji su primjer u svemu, Dzeko kasni, Pjanic kasni...sta ocekivati?
Vec je ovo poprilican raspad sistema, samo jos fale porazi.
Otjerali su se sami, već sam ti to napisao.

Nek' probaju klupske trenere prozivati po tviteru, pa ćemo vidjeti šta će biti, "profesionalci" :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 jun 2019, 15:55

Raonffa je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:A koje je to utakmice Begović birao? Nekad davno sam gledao, čini mi se, spisak koje od 2010 pa do tog datuma (to je bilo prije nekoliko mjeseci) i Begović je propusio 3-4 utakmice. I sad mi nije jasno to da bira utakmica.
Ma bilo je sa njim nekih sranja kada je tek počinjao igrati, još u Ćirinom vaktu. Ne mogu tačno da se sjetim al' nešto je bilo sigurno.

Ne znam šta ti nije jasno, nije došao na okupljanje za prijateljske protiv CG-a i Južne Koreje, zbog nekog razloga kojeg mi ne znamo, jer ni on ni Prosinečki ne žele da kažu sta je tačno bilo.

Tada su u Koreju išli svi koji su bili tu, čak Džeko i Pjanić, dakle nije bilo zajebancije, a Robert je procijenio da je njegov razlog za nedolazak na okupljanje nedovoljan, šta god da je to bilo.

A čim je i Asmir u onom saopštenju rekao "da mi je selektor rekao da dođem, došao bih", znači da taj razlog nije bio baš tako uvjerljiv.
A šta je Prosinečki pa da kažnjava nekog za nešto što je radio prije 10+ god i gdje se sve zaboravilo, riješilo? Razlog je nebitan, ako je pitao i ovaj rekao može, ne trebaš doći i onda kažnjavaš ga. Ako je Begović slagao, odnosno dao drugi razlog to je Robi trebao interno riješiti i reći Asmiru da se to više ponoviti ne smije i da neće to tolerisati.

Glupo je reći da Asmir bira utakmice, tu je skoro uvijek, kao što sam rekao 3-4 utakmice je propustio i to nije biranje utakmica. Ovo što je Robi uradio nije autoritet već to je podlost, bezobrazluk.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 01 jun 2019, 15:57

Raonffa je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:
Ma Prosinecki je uveo svoja pravila - da kaznjava igrace retroaktivno, da laze da ih je kontaktirao, da dozvoljava otkaze bez pregleda,
da "tjera" igrace koji imaju 50 + utakmica i koji su primjer u svemu, Dzeko kasni, Pjanic kasni...sta ocekivati?
Vec je ovo poprilican raspad sistema, samo jos fale porazi.
Otjerali su se sami, već sam ti to napisao.

Nek' probaju klupske trenere prozivati po tviteru, pa ćemo vidjeti šta će biti, "profesionalci" :lol:
Interesantno da su Begovic, Kolasinac, Lulic odjednom postali neprofesionalni, salabajzeri, a Veliki Zuti primjer profesionalnog, sportskog ponasanja.
Prosinecki je debelo zasro prije twittera, to sto ga ovi momci prozivaju je tome dokaz.
Ne moze se selektor ponasati kao kafanski lola bekrija, a da mu u reprezentaciji stvari funkcionisu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 jun 2019, 16:00

Unofficialpage je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Ma bilo je sa njim nekih sranja kada je tek počinjao igrati, još u Ćirinom vaktu. Ne mogu tačno da se sjetim al' nešto je bilo sigurno.

Ne znam šta ti nije jasno, nije došao na okupljanje za prijateljske protiv CG-a i Južne Koreje, zbog nekog razloga kojeg mi ne znamo, jer ni on ni Prosinečki ne žele da kažu sta je tačno bilo.

Tada su u Koreju išli svi koji su bili tu, čak Džeko i Pjanić, dakle nije bilo zajebancije, a Robert je procijenio da je njegov razlog za nedolazak na okupljanje nedovoljan, šta god da je to bilo.

A čim je i Asmir u onom saopštenju rekao "da mi je selektor rekao da dođem, došao bih", znači da taj razlog nije bio baš tako uvjerljiv.
A šta je Prosinečki pa da kažnjava nekog za nešto što je radio prije 10+ god i gdje se sve zaboravilo, riješilo? Razlog je nebitan, ako je pitao i ovaj rekao može, ne trebaš doći i onda kažnjavaš ga. Ako je Begović slagao, odnosno dao drugi razlog to je Robi trebao interno riješiti i reći Asmiru da se to više ponoviti ne smije i da neće to tolerisati.

Glupo je reći da Asmir bira utakmice, tu je skoro uvijek, kao što sam rekao 3-4 utakmice je propustio i to nije biranje utakmica. Ovo što je Robi uradio nije autoritet već to je podlost, bezobrazluk.
Otkud znaš da nije tako bilo nakon što ga nije pozvao u septembru? Vratio ga je na oktobarski spisak, kao i na novembarski, međutim "tviteraš profesionalac" je sam sebi zatvorio vrata sa objavama po društvenim mrežama.

Naći će te Robiju svaki detalj da mu se naserete, a igrači su, kao što sam već rekao, kao Bogovi, neki od njih su i iznad reprezentacije. Još nijednog od vas nisam vidio da je osudio Begovića zbog podsmijehivanja selektoru na tviteru, to je profesionalno, nije podlost ni bezobrazluk :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 jun 2019, 16:01

Begovic, Kolasinac i Lulic, cijelu karijeru proveli vani. Cisto sumnjam da su oni neprofesionalni.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 01 jun 2019, 16:05

Kolasinac, Begovic i Lulic su oličenje profesionalizma za klošara Prosineckog i samo neupućeni i idioti mogu suprotno tvrditi.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 jun 2019, 16:05

DrFilgud je napisao/la: Interesantno da su Begovic, Kolasinac, Lulic odjednom postali neprofesionalni, salabajzeri, a Veliki Zuti primjer profesionalnog, sportskog ponasanja.
Prosinecki je debelo zasro prije twittera, to sto ga ovi momci prozivaju je tome dokaz.
Ne moze se selektor ponasati kao kafanski lola bekrija, a da mu u reprezentaciji stvari funkcionisu.
Ne znam ko je šta postao, ja znam šta sam vidio i kako su stvari tekle i išle svojim tokom, Prosinečki je njega vratio u reprezentaciju, ovom ego nije dopustio da sjedi na klupi, pa se malo nakačio i na tviter. Al' to je sve naravno profesionalno, ipak su sve to veliki profesionalci, a Prosinečki je alkoholičar, pa ja.

Kolašinac je isto bio povzan nakon navodnog problema, odigrao tekmu protiv Grčke, nije se baš proslavio, Prosinečki ga je sada opet pozvao, ovaj 15 sati nakon što je odigrao čitavu tekmu za Arsenal rekao da otkazuje dolazak zbog povrede.

Al' normalno i za to je kriv Prosinečki, trebao ga je zvati da dođe u Sarajevo da ga pregladaju, pa malo i da mu ga polabrnja ne bi li se Kolašinac smilovao da odigra za reprezentaciju koju utakmicu u kontinuitetu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 jun 2019, 16:14

Uostalom, kad nešto skontam, ova generacija je potrošila tri selektora i svakog su pratili neki belaji oko igrača, oko nediscipline i ostalog, a evo i četvrti je krenuo u tom smjeru.

Pa je l' moguće da su sva četvorica selektora neprofesionalni, a da su nam igrači med i mlijeko.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 01 jun 2019, 16:17

Raonffa je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la: Interesantno da su Begovic, Kolasinac, Lulic odjednom postali neprofesionalni, salabajzeri, a Veliki Zuti primjer profesionalnog, sportskog ponasanja.
Ne znam ko je šta postao, ja znam šta sam vidio i kako su stvari tekle i išle svojim tokom, Prosinečki je njega vratio u reprezentaciju, ovom ego nije dopustio da sjedi na klupi, pa se malo nakačio i na tviter. Al' to je sve naravno profesionalno, ipak su sve to veliki profesionalci, a Prosinečki je alkoholičar, pa ja.

Kolašinac je isto bio povzan nakon navodnog problema, odigrao tekmu protiv Grčke, nije se baš proslavio, Prosinečki ga je sada opet pozvao, ovaj 15 sati nakon što je odigrao čitavu tekmu za Arsenal rekao da otkazuje dolazak zbog povrede.

Al' normalno i za to je kriv Prosinečki, trebao ga je zvati da dođe u Sarajevo da ga pregladaju, pa malo i da mu ga polabrnja ne bi li se Kolašinac smilovao da odigra za reprezentaciju koju utakmicu u kontinuitetu.
Prosinecki je samo trebao da radi po pravilima, bude profesionalan i ne bi bilo problema.
Nema potrebe da po hiljaditi put nabrajam njegove gafove koji su doveli do toga.
Prozvan je od strane Begovica, Ibisevica, Lulica, Kolasinca, to je sasvim dovoljno. Riba smrdi od glave.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 jun 2019, 16:26

DrFilgud je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Prosinecki je samo trebao da radi po pravilima, bude profesionalan i ne bi bilo problema.
Nema potrebe da po hiljaditi put nabrajam njegove gafove koji su doveli do toga.
Prozvan je od strane Begovica, Ibisevica, Lulica, Kolasinca, to je sasvim dovoljno. Riba smrdi od glave.
Ma mogao je on biti prozvan x puta, on je i u slučaju Begovića i u slučaju Kolašinca postupio fer i korektno, mislim u slučaju Begovića gdje ga je vratio u reprezentaciju, a što se tiče Kolašinca imamo samo nekakve priče o sukobu, a suština je da je i on uvijek bio tu kada je bio zdrav. Al' onaj ko gleda na sve to iz samo jednog ugla, njemu ni to nije dovoljno.

Što se tiče Lulića i Ibiševića, već sam rekao šta mislim o slučaju sa Lulićem. A za Vedu nemam pojma ni da ga je prozivao, znam da ga je ovaj zvao na oproštajnu tekmu, ovaj odigrao, oprostio se i to je to.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 01 jun 2019, 16:32

Prozvan je Robi od sve i jednog profesionalca, naravno nije od Zeljinih qrcica Hrape i Zubana i njihovih talenata, a gle cuda jedan sa Grbavice upravo brani Robija. Zbog toga nam i jeste sport u drzavi tu gdje jest. Zato OPET kao "nositelji" necemo proci, sve zbog menadzera i nepozivanja IGRACA u odnosu na Viscu, Sehica, Milosevica, Zakarica, Bajica i druge.
MES QUE UN CLUB!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 01 jun 2019, 16:33

Wandelanoite je napisao/la:Kolasinac, Begovic i Lulic su oličenje profesionalizma za klošara Prosineckog i samo neupućeni i idioti mogu suprotno tvrditi.
Tako je brate :thumbup: ima ovdje previse djece koji su vrlo naivni.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 jun 2019, 16:34

Zar Željovci ne pljuju Robija jer Amar nije selektor? Dogovorite se :kafa:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 01 jun 2019, 16:43

Raonffa je napisao/la:Zar Željovci ne pljuju Robija jer Amar nije selektor? Dogovorite se :kafa:
Nemoj bolan pricat gluposti znas i ti sve kako to ide. Reprezentacija je cirkus nevidjeni, Dzeko dovodi Amira i kompaniju, organizuju se feste, rodjendani, pije se i uziva ko da su na ljetovanju. Zao mi samo onog obicnog covjeka koji misle da je sve OK da igraci ce dusu dati da vide EURO, pa i on od svoje crkavice odvoji 60,70KM da ode u Zenicu pogledat utakmicu i na kraju ostane popisan.

Robi uspjeva polako da otjera jedine profesionalce u reprezentaciji, a to je nama dobro poznata grupa Begovic, Bicakcic, Kolasinac, Lulic, Ibisevic, Salihovic, Medunjanin, sve to za dobro menadzera tipa Hrapovic i Zubanovic kako bi se prodali njihovi puleni, ali dzaba skauti vide i nisu budale pa tako te igracine propadaju i dalje po Turskoj.
MES QUE UN CLUB!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 01 jun 2019, 16:44

Wandelanoite je napisao/la:Prozvan je Robi od sve i jednog profesionalca, naravno nije od Zeljinih qrcica Hrape i Zubana i njihovih talenata, a gle cuda jedan sa Grbavice upravo brani Robija. Zbog toga nam i jeste sport u drzavi tu gdje jest. Zato OPET kao "nositelji" necemo proci, sve zbog menadzera i nepozivanja IGRACA u odnosu na Viscu, Sehica, Milosevica, Zakarica, Bajica i druge.
Prosinecki se perfektno uklopio u ovo nase blato. Vidi se da okolo hoda sa domacim magovima fudbalske doktrine.
Nacin na koji se ponasa i argumenti kojima ga brane branioci bosanske sportske idile, nepogrjesivo pokazuje gdje to vodi.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 jun 2019, 16:47

Kakav bolan Hrapović i Zubanović, jedini standradni igrač sa spiska koji je član njihove agencije je Višća, je l' to on ne zaslužuje biti tu? Bajić tu i tamo, u zavisnosti od forme.

Tebi je sve javašluk, ti crnjačiš na svakoj temi na kojoj pišeš, smiri se malo, opusti se.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 jun 2019, 16:50

Prosinecki je ispodprosjecan selektor. Kao i takav bolji je i od Meše i Papeta. Nazalost mi boljeg i ne mozemo dovesti.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 01 jun 2019, 16:51

DrFilgud je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Prozvan je Robi od sve i jednog profesionalca, naravno nije od Zeljinih qrcica Hrape i Zubana i njihovih talenata, a gle cuda jedan sa Grbavice upravo brani Robija. Zbog toga nam i jeste sport u drzavi tu gdje jest. Zato OPET kao "nositelji" necemo proci, sve zbog menadzera i nepozivanja IGRACA u odnosu na Viscu, Sehica, Milosevica, Zakarica, Bajica i druge.
Prosinecki se perfektno uklopio u ovo nase blato. Vidi se da okolo hoda sa domacim magovima fudbalske doktrine.
Nacin na koji se ponasa i argumenti kojima ga brane branioci bosanske sportske idile, nepogrjesivo pokazuje gdje to vodi.
Ma savrsen primjer je Susic, dok je sve bilo kako treba nisu se gurali igraci kao reprezentacija iz 3. jakosne skupine smo otisli na SP, cim se desila "Germania" poceli se gurati Tino, Hadzic i co. desio se krah.

Kod Robija se opet guraju igraci i opet ce se desiti krah, a krah je sve ispod 2. mjesta u ovoj grupi.
MES QUE UN CLUB!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 jun 2019, 16:52

jasmin10 je napisao/la:Prosinecki je ispodprosjecan selektor. Kao i takav bolji je i od Meše i Papeta. Nazalost mi boljeg i ne mozemo dovesti.
Tačno.

E sad bih ja volio pitati ove što vole minirati svakog selektora, nezadovoljni su svakim izborom, šta vi bolan kontate? Da će vam ovdje doći Guardiola, raditi i napraviti od naših poluproizvoda svjetsku klasu?

Budite zadovoljni, pratite navijajte koliko možete i hoćete, bolje od ovoga ćemo mi teško ikada moći.

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 01 jun 2019, 17:10

DrFilgud je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Saša Ibrulj, ti li si? :rol: :rol:

nevjerovatno kako za sve imate spin....od klupasa Begovica koji je birao utakmice se pravi zrtva.... neka nadje klub u kojem ce branit pa onda serite

od kolasinca koji nam je bez ikakvog opravdanja lansirao ****....takodjer ispa mucenik koji se bori za bolje uredjennje Saveza :rol: da su ga pozvali na pregled u Sa, bilo bi kako Robert gradi autoritet na glavonji a pusta Pjanicu koji dan vise odmora...
Lulic koji si je zelio produzit karijeru pa odyebao repku, ispade ideolog....neko ko se ne uklapa u bh javasluk pa odlucio da se izdvoji :rol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, jasmin10, kaskada1922 i 33 gosta.