Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
ma tu je zaradio sto sevapa kakav zuti,, tako bi trebalo onog L....... za onu izjavu 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Haj ti stisni pa daj zuti Monteru, sine
@ado, stvarno si naporan, gori nego onaj @amellcic
Svakoj serpi, poklopac moras biti.

@ado, stvarno si naporan, gori nego onaj @amellcic

Svakoj serpi, poklopac moras biti.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Il ticko e tornato

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sinoć se ponovo pokazalo da će teško ići u toj 4-2-4 ili 4-4-2 formaciji, Conteu bi bilo najbolje da pređe na 4-3-3 formaciju, ali još bolja je formacija 4-2-3-1 (jer to je kombinacija 4-3-3 i 4-4-2), a ionako imamo jaku sredinu Vidal-Pirlo-Marchisio
E ovakvu formaciju igrati s tim da bi trebalo dovesti još extra lijevo krilo i još jednog dobrog stopera, zamjenskog desnog beka, i onda nam u ovakvoj formaciji napadač ne bi ni trebao!

E ovakvu formaciju igrati s tim da bi trebalo dovesti još extra lijevo krilo i još jednog dobrog stopera, zamjenskog desnog beka, i onda nam u ovakvoj formaciji napadač ne bi ni trebao!

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nešto spominju zamjenu Marchisio - Vučinić...Ne dolazi u obzir...
Il principino non si tocca!
Ž '21!
sta ce nama taj antitalenatBianconeri1988 je napisao/la:Nešto spominju zamjenu Marchisio - Vučinić...Ne dolazi u obzir...

nema potpisa
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sabatini zna! 

Ž '21!
Normalno da zna, iskrcajte 18-20mil i vodite MirkaBianconeri1988 je napisao/la:Sabatini zna!
nema potpisa
- JuveSissoko
- Kontakt:
opet ovaj Rumenigge bulazni opasno, rece da Vidal nema morala kao Juve, **** zavidno, dao obecanje navijacima Bayerna pa se sad izvlaci tako sto ce pljuvat po igracima i drugim klubovima, pravi "gospodin", jos je on ili Hoeness uporedio juznoamerikance sa prevtrljivcima, jer kao rece "sve je bilo dobro dok se juznoamericki agent nije umjesao a znamo svi kakvi su juznoamerikanci", jbte ova dvojica prednjace u uvredama ,od onih ranije da smo mafija do ovih za sve juznoamerikance a evo nova je da smo bezmoralni klub, a sve jer je lik naivan bio ,obecavao pa nije ispunio i sad bi da se vadi tako sto ce pljuvat po ostalim klubovima i "narodima", how classy, zato mi je i drago zbog ovog transfera, nije radi Vidala nego radi ovakvih "legendi intera", sto svoju nesposobnost pravdaju tudjim "nemoralom" , fuj!!
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ljudi moji ovom Sissoku nije na broju sve,,lik je opsjednut Interom 24h/7,,sto bi nas narod reko:"Tobejarabbi sinko dragi,,"
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Nisi ništa bolji i ti si opsjednut Juventusom, jer na ovom topicu radis sve tri smjene!adointer je napisao/la:ljudi moji ovom Sissoku nije na broju sve,,lik je opsjednut Interom 24h/7,,sto bi nas narod reko:"Tobejarabbi sinko dragi,,"
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
ako malo bolje pogledas,nisam nikad napisao nesto vezi juveta a da nisam samo nekom odgovorio
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Upravo to: "svakom loncu poklopac"! Onda dolazimo do zaključka da dolaziš ovdje samo kad treba provocirati, jučer si to dokazao sa onim svojim postom na onaj klip, ali i svakodnevnim drugim postovima! Ja kažem da si dežurni, jer to potvrdjuju činjenice, malo koja stranica ima, a da tvoj post nema napisan, a kako sam kažeš da nema veze sa novostima nego neka bezvezna repliciranja!adointer je napisao/la:ako malo bolje pogledas,nisam nikad napisao nesto vezi juveta a da nisam samo nekom odgovorio
Ovo što je sissoko maloprije napisao se odnosi na novosti, a o tome kako jedan paćenik Rummenigge žali za Vidalom, kojeg nije mogao dovesti svojim sposobnostima, pa sad prosipa priču o moralu, kad je tako moralan, trebao je Riberija davno šutnuti, ovako se samo bezveze blamira!
Marotta risponde a Rumenigge: "Forse il suo passato interista ha influito sulla sua uscita"
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
"legendi intera" sto svoju nesposobnost bla bla bla" se ne odnosi na nas?i zasto treba onako postupat sa interovcima?kakvu nesposobnost kad je Bayern i za vas i za nas izmislio fudbal?covjek je rekao svoje misljenje u odnosu na cinjenice,,vidio cijeli svijet pa i on haman,,nego reci mi jel to ti u snu pises ili si i ti neki dezurni tu?juventus 0244 je napisao/la:Upravo to: "svakom loncu poklopac"! Onda dolazimo do zaključka da dolaziš ovdje samo kad treba provocirati, jučer si to dokazao sa onim svojim postom na onaj klip, ali i svakodnevnim drugim postovima! Ja kažem da si dežurni, jer to potvrdjuju činjenice, malo koja stranica ima, a da tvoj post nema napisan, a kako sam kažeš da nema veze sa novostima nego neka bezvezna repliciranja!adointer je napisao/la:ako malo bolje pogledas,nisam nikad napisao nesto vezi juveta a da nisam samo nekom odgovorio
Ovo što je sissoko maloprije napisao se odnosi na novosti, a o tome kako jedan paćenik Rummenigge žali za Vidalom, kojeg nije mogao dovesti svojim sposobnostima, pa sad prosipa priču o moralu, kad je tako moralan, trebao je Riberija davno šutnuti, ovako se samo bezveze blamira!
Marotta risponde a Rumenigge: "Forse il suo passato interista ha influito sulla sua uscita"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim da ti to sve previše lično shvataš, ali fakat...
Ne znam šta si se ti tu našao uvrijeđenim, mislim Rummenige je igrao u interu kao i mnogi drugi igrači, ali svakako nije tolika legenda kluba, kad bi se tako zalagao za svakog igrača koji igrao u interu gdje bi ti bio kraj...
Legenda kluba ne može biti igrač kojem je u srcu na prvom mjestu neki drugi klub...
Nego si ti besposlen i nemaš šta raditi, pa jedva čekaš da se ovdje neko javi i da ti počneš prosipati svoju demagogiju...

Ne znam šta si se ti tu našao uvrijeđenim, mislim Rummenige je igrao u interu kao i mnogi drugi igrači, ali svakako nije tolika legenda kluba, kad bi se tako zalagao za svakog igrača koji igrao u interu gdje bi ti bio kraj...
Legenda kluba ne može biti igrač kojem je u srcu na prvom mjestu neki drugi klub...
Nego si ti besposlen i nemaš šta raditi, pa jedva čekaš da se ovdje neko javi i da ti počneš prosipati svoju demagogiju...
Ž '21!
Logicno
Ti se gubiš u najmanju ruku ovo je providno očajavanja za igračem kojeg nije mogao dobiti, pa jadnik od svog bijesa vrijeđa igrača i druge klubove zbog svoje nespospobnostiadointer je napisao/la:"legendi intera" sto svoju nesposobnost bla bla bla" se ne odnosi na nas?i zasto treba onako postupat sa interovcima?kakvu nesposobnost kad je Bayern i za vas i za nas izmislio fudbal?covjek je rekao svoje misljenje u odnosu na cinjenice,,vidio cijeli svijet pa i on haman,,nego reci mi jel to ti u snu pises ili si i ti neki dezurni tu?

Kako to Marotta kulturno odradi:

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=2374" onclick="window.open(this.href);return false;
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
hvala na direktnim uvredama, vidim vi interisti to dobro znate, kao ovaj vas bivsi igrac, sto imam osjecaj da takve rijeci za Juventus kao klub i mene recimo kao navijaca ne dolaze slucajno od bivsih ili sadasnjih igraca intera, ne znam ko je cime opsjednut, ja za medije a niti radnici Juventusa ne daju direktne izjave u kojima se inter vrijedja, nego je obrnuto, od Zanettiia i "postenih titula" koja je nasa, do bivsih igraca intera koji opravdanje zbog propusta u njemackom klubu nalaze u Juventusu i "judicial istoriji"istog , samo pisem o onome sta interisti pisu o nama i na to se osvrcem a pored uvreda bivsih igraca prema mom klubu vidim dobijem i direktne uvrede od navijaca, pa da vidimo ko je cime opsjednut, to sto ja pisem cesto o interu nisam ja kriv, nego upravo interisti, kad bi malo Juve popustili na miru u blacenju mozda mi juventini se ne bi na isti i osvrtali.adointer je napisao/la:ljudi moji ovom Sissoku nije na broju sve,,lik je opsjednut Interom 24h/7,,sto bi nas narod reko:"Tobejarabbi sinko dragi,,"
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Bayern u jednacinu ne uvlaci, nemam nista protiv tog kluba, ovdje sam direktno naveo dva lika, koja eto rade za Bayern, imenom i prezimenom i naveo sam sta su rekli o pojedinim ljudim i sta je bivsi igrac intera rekao za Juve, to sto oni sada rade za Bayern je puka slucajnost, to me ne interesuje da rade i za Cagliari ili bilo koga drugog, samo se osvrcem na gluposti koje jedan doticni lik govori, a prica slicne stvari koje pricaju o Juventusu i interisti i to javno za medije, a vidi cuda i on je sam bivsi igrac intera, koja slucajnostadointer je napisao/la:
"legendi intera" sto svoju nesposobnost bla bla bla" se ne odnosi na nas?i zasto treba onako postupat sa interovcima?kakvu nesposobnost kad je Bayern i za vas i za nas izmislio fudbal?covjek je rekao svoje misljenje u odnosu na cinjenice,,vidio cijeli svijet pa i on haman,,nego reci mi jel to ti u snu pises ili si i ti neki dezurni tu?

- JuveSissoko
- Kontakt:
mislim da ga bune apostrofi, "legenda" i legenda mu je istoBianconeri1988 je napisao/la:Ja mislim da ti to sve previše lično shvataš, ali fakat...![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.