Pa kralju coj'k igra. Vidis kako Ryan zdrav odmaraDonnie Darko je napisao/la:Ovo si napisao kao da je nešto pozitivno u pitanju, a ne kristalno čisti idiotizam.alemsa je napisao/la:A on igra povridjen nece da odmori, jos ima legitiman razlog.
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Imate sigurnu treću poziciju, a ne možete ni gore i glupan igra umjesto da se spremi za playoffa? Ne kažem da treba svaku odmarati, ali par propuštenih bi mu sigurno dobro došlo.alemsa je napisao/la:Pa kralju coj'k igra. Vidis kako Ryan zdrav odmaraDonnie Darko je napisao/la:Ovo si napisao kao da je nešto pozitivno u pitanju, a ne kristalno čisti idiotizam.alemsa je napisao/la:A on igra povridjen nece da odmori, jos ima legitiman razlog.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Igrac svaku utakmicu koju ima sansu da odmara,trebao bi odmarati.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Tracy McGrady i Nikos Gallis izabrani u HOF.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Konačno, ali jedva čekam dan kad Penny bude izabran, a da li će se to desiti nisam baš nešto optimističanjose je napisao/la:Tracy McGrady i Nikos Gallis izabrani u HOF.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kad nije dosad...
Ove godine samo jedan NBA igrač.
Ove godine samo jedan NBA igrač.
Tracy3McGrady je napisao/la:Konačno, ali jedva čekam dan kad Penny bude izabran, a da li će se to desiti nisam baš nešto optimističanjose je napisao/la:Tracy McGrady i Nikos Gallis izabrani u HOF.
Ma izabrat ce i Pennya..Gallis ocekivano..Bjelov,Arvidas,Sarunas,Menegin,Kreso,Petrovic,Delipagic iz Europe.
Tracy3McGrady je napisao/la:Konačno, ali jedva čekam dan kad Penny bude izabran, a da li će se to desiti nisam baš nešto optimističanjose je napisao/la:Tracy McGrady i Nikos Gallis izabrani u HOF.
bilo bi cudno da ne bude izabran
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Pa i ja ne znam šta čekaju, niko ništa ni da spomene, a iako su mi obojica najomiljeniji sportisti ikad, mislim lično da je Penny više zaslužio od T-Mac-a.filip13 je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:Konačno, ali jedva čekam dan kad Penny bude izabran, a da li će se to desiti nisam baš nešto optimističanjose je napisao/la:Tracy McGrady i Nikos Gallis izabrani u HOF.
Ali eto, valjda će biti nekad.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
dangelo 0-8 26 minuta 0 poena

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Da hoce ovako ostat sto se tice stanja na tabeli, Harden vs WB, da vidimo ko ce koga nadigrat.
Poslastica
Poslastica
Re: RE: Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Pa i ja ne znam šta čekaju, niko ništa ni da spomene, a iako su mi obojica najomiljeniji sportisti ikad, mislim lično da je Penny više zaslužio od T-Mac-a.Tracy3McGrady je napisao/la:filip13 je napisao/la:Konačno, ali jedva čekam dan kad Penny bude izabran, a da li će se to desiti nisam baš nešto optimističanTracy3McGrady je napisao/la:Tracy McGrady i Nikos Gallis izabrani u HOF.
Ali eto, valjda će biti nekad.[/quote]
kad su u kuci slavnih jamal wilkes,ralph sampson ne umanjujući njihove karijere mislim da onda ima mjesta i za hardawaya
U smislu njih 2, Russ Hardena, u smislu cijele serije 4:0 za Hou.alemsa je napisao/la:Da hoce ovako ostat sto se tice stanja na tabeli, Harden vs WB, da vidimo ko ce koga nadigrat.
Poslastica
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Miki vidim ja ti se vec duze vrijeme palis na Buckse, nije jos kasno da predjes prije nego sto se popisamo po ligimiki_92 je napisao/la:![]()

Kolika je glupost ovo tankiranje pokazuju Netsi koji, nakon što su osigurali najbolje šanse za lutriju, u zadnjih 10 utakmica imaju omjer 5-5 (kao i Cavsi, npr). Mislim da bi i Lakersi i Phoenix imali dosta bolji skor, da se ne bore ko će od njih završiti na zadnjem mjestu na Zapadu.
Fakat liga treba našto skontati po tom pitanju, jer više nema smisla.
Ako ništa, svi koji ne uđu u PO u bubanj sa istim šansama, pa kom opanci kom obojci.
Ako ništa, svi koji ne uđu u PO u bubanj sa istim šansama, pa kom opanci kom obojci.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakvu lutriju? Netsi nemaju pick.jose je napisao/la:Kolika je glupost ovo tankiranje pokazuju Netsi koji, nakon što su osigurali najbolje šanse za lutriju, u zadnjih 10 utakmica imaju omjer 5-5 (kao i Cavsi, npr). Mislim da bi i Lakersi i Phoenix imali dosta bolji skor, da se ne bore ko će od njih završiti na zadnjem mjestu na Zapadu.
Njihov omjer je jedan od najvjerodostojnijih u ligi, jer nemaju razloga za bilo kakve kalkulacije. Jednostavno su smeće od ekipe.
GOATkokuz je napisao/la:dangelo 0-8 26 minuta 0 poena![]()
![]()
![]()

Ja fakat ne kontam što gušite Ingrama s tim divljacima.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.