FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
po meni vecerasni sastav
---------------------valdes--------------------
alves------------pique------puyol----maxwell
----keita-------sergio-------iniesta
-----messi----bojan-----pedro
Klupa:Pinto,G.milito,Abidal,mascherano,Thiago,nolito,jeffren
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ja mislim da je dani alves 40 mil.Scof1eld je napisao/la:koliko je dosad najskuplje placen neki stoper ? mislim da je to ferdinand al nisam siguran al opet bi ovo bilo 2x veca cijena nego ta
Novi ugovor za Alvesa
Klub je ispunio obećanje i Alvesu je ponudio novi ugovor. Jedan od Guardiolinih "zadataka" za Rosella bio je i produženje ugovora sa ovim igračem...
Ovo je tek početna faza pregovora, jer ostaje još mnogo vremena da se dvije strane dogovore. Prema najava Alves bi novi ugovor trebao potpisati prije kraja ove godine.
Dani Alves želi da se njegova primanja u novom ugovoru usklade sa primanjima ostalih igrača, na što je Barcelona vjerojatno spremna i pristati.
Alves će se sljedećg tjedna pridružiti brazilskoj reprezentaciji a kada se on vrati zakazan je jedan od sastanaka između čelnika Barcelone i Alvesa.
Alves je u Barcelonu stigao nakon šest sjajnih sezona provedenih u Sevilli . U Barcelonu je došao za odštetu od oko 40 milijuna eura, te je postao najskuplji obrambeni igrač u povijesti.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- -Barcelona-
- Kontakt:
covjek govori za stoperaDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja mislim da je dani alves 40 mil.Scof1eld je napisao/la:koliko je dosad najskuplje placen neki stoper ? mislim da je to ferdinand al nisam siguran al opet bi ovo bilo 2x veca cijena nego ta
Novi ugovor za Alvesa
Klub je ispunio obećanje i Alvesu je ponudio novi ugovor. Jedan od Guardiolinih "zadataka" za Rosella bio je i produženje ugovora sa ovim igračem...
Ovo je tek početna faza pregovora, jer ostaje još mnogo vremena da se dvije strane dogovore. Prema najava Alves bi novi ugovor trebao potpisati prije kraja ove godine.
Dani Alves želi da se njegova primanja u novom ugovoru usklade sa primanjima ostalih igrača, na što je Barcelona vjerojatno spremna i pristati.
Alves će se sljedećg tjedna pridružiti brazilskoj reprezentaciji a kada se on vrati zakazan je jedan od sastanaka između čelnika Barcelone i Alvesa.
Alves je u Barcelonu stigao nakon šest sjajnih sezona provedenih u Sevilli . U Barcelonu je došao za odštetu od oko 40 milijuna eura, te je postao najskuplji obrambeni igrač u povijesti.

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- -Barcelona-
- Kontakt:
jel ovaj nolito klasicni napadacDAVID VILLA 7' je napisao/la:po meni vecerasni sastav

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
pratil se danasnja tekma ?
pocelo u 19 h
pocelo u 19 h
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
16 min 0:0
posjed lopte 90% - 10%
posjed lopte 90% - 10%
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
evo ga
1:0 messi 20 min

1:0 messi 20 min
- nidjo_barca
- Kontakt:
Sta da se kaze vise za ovog covjeka ? (Ako to i jeste
)

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
nije covjek ocito...nidjo_barca je napisao/la:Sta da se kaze vise za ovog covjeka ? (Ako to i jeste)

Cule hasta la muerte!
- Nail for Real
- Kontakt:
Sad cu ja zvat Ujfalusija, da zna sta da radi za sljedeci derbi. 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ja mislim da bi oni tamo za ovog carobnjaka sve u vrecu potrpli i CR i Benzemu i onog fulasa Higuaina i Kaku i sve te sminkere. Sve u vrecu u zamjenu za ovog fudbalera.nidjo_barca je napisao/la:Sta da se kaze vise za ovog covjeka ? (Ako to i jeste)
Evo opet se igra u njihovom petercu. Kakva milina gledati tog djecaka

Usput pozdrav za Nail for Real...
p.s. vidim da nas pratis kao i Real - pa reko da te pozdravim.

- Nail for Real
- Kontakt:
Ko mi kazebparena je napisao/la:Usput pozdrav za Nail for Real...

VAMOS MALLORCA

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
omg xDbparena je napisao/la:16 min 0:0
posjed lopte 90% - 10%
cek da vidim jesam li ja ovo na Realovom djelu foruma

auuuuuuu sanse - Keita zamalo glavom 

-
- Kontakt:
http://www.allvoices.com/s/event-691865 ... Nwb3QuY29t
Eto meni link za stranicu .... dobra slika
.... zamalo mesi za 2 : 0 
1:1 - jbg ..... drugi im sut i et ... opet maskerano pogrijesio
Eto meni link za stranicu .... dobra slika

1:1 - jbg ..... drugi im sut i et ... opet maskerano pogrijesio

Zadnja izmjena: Robovlasnik, dana/u 03 okt 2010, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Eto belaja 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.