x-1jopaa7 je napisao/la:Dogovaraju u tunelu neki prijelazKingJamesMVP je napisao/la:Šta je s Borussijom pa ne počinje

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
x-1jopaa7 je napisao/la:Dogovaraju u tunelu neki prijelazKingJamesMVP je napisao/la:Šta je s Borussijom pa ne počinje
Susjedska poslaEffenberg je napisao/la:Ljudi moji kako vi objasnjavate ono izmedju Ive i Damira danas? Zanimaju me vase perspektive.
ma kakvi dragi allah bi ih sve poslo u pm nakon 2 odigrana tiketaNebeskaSila96 je napisao/la:Ne može ovo Bog pogodit
netko je tutno velku lovu na fiorentina daje 1.golKingJamesMVP je napisao/la:Zašto je prekid u Firenzi?
Ja imao 6 tiketa do pola 9 bio u igricrnobijeli21 je napisao/la:ma kakvi dragi allah bi ih sve poslo u pm nakon 2 odigrana tiketaNebeskaSila96 je napisao/la:Ne može ovo Bog pogodit
Uzima to chievo96BadBoy je napisao/la:Sassuolo-Roma za 22min. 9 kornera...
Ajmo Chievo
Ljiljan00 je napisao/la:Uzima to chievo96BadBoy je napisao/la:Sassuolo-Roma za 22min. 9 kornera...
Ajmo Chievo
šta je sve prokockoSarajevo29 je napisao/la:O majku ti delbonis kolko to bacis lopticu kad serviras
boss991 je napisao/la:šta je sve prokockoSarajevo29 je napisao/la:O majku ti delbonis kolko to bacis lopticu kad serviras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.