FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sesaone kako **** izgleda 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ovo je projekat koji Vrancica zadovoljava da ostane dio Sarajeva.
A kada bismo osvojili titulu, ako Bog da, lakše bismo angažovali nove Vrancice dogodine.
A kada bismo osvojili titulu, ako Bog da, lakše bismo angažovali nove Vrancice dogodine.
ma ako moze dobaciti do gola sa 25m,moze centrirati ostru i jaku,taj je odmah u top tri igraca lige.
Jos ako ima malo slifa u driblingu i osjecaja,taj je najbolji igrac lige za 3 kola
Jos ako ima malo slifa u driblingu i osjecaja,taj je najbolji igrac lige za 3 kola
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Normalno brate, evo gledam ove slike vidis kako utice na njih takav igrac, to je jasno kao dan nevmozes Vrancicu dovest nekog skim nema da igra... Zato i treba ovako i raditi, bas sam postavio pitanje kakav utisak je ostavio kad je usao u svlacionicu prvi put... Strasno izgleda, pravi profesionalac
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
... u tebi je Safet Sušić majstor fudbalaSamozdravlje je napisao/la: ↑29 jun 2023, 12:03Ništa onda vraćamo se na one stare postavke 70-80-tih godina. Na centralnom Zapadu bila raja sa zastavama i pjevalo se :
Bosno moja
Lijepa,mila,lijepa gizdava
Haaaj u tebi je Sarajevo
ŠKOLA FUDBALA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nista, hajmo nesto organizovati na istoku... Sz ili Morto nek vode 

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kazu, da kad su igrali izmedju sebe na treningu, da je Penaranda bio joker (igra sa onima koji imaju loptu). Previše je dober, da bi ga dali samo jednoj ekipi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Osttribine
- Kontakt:
Jesmo li osvojili titulu u slijedecoj sezoni zna li se sta
Opet ide svrš na ovaj prelazni rok, ne znam, treba biti oprezan, vidim nisam jedini koji ne ocekuje nesto od ovog Penarande (zbog njegove promahe u glavi) i koji se mozda vise raduje onom Viverosu, plus ugovor mu dali do 2026. Još tog golmana riješiti pa eto da vidimo za šta smo spremni u Evropi i narednoj sezoni u kojoj bi sve osim titule ili Kupa bilo neuspjeh.

Opet ide svrš na ovaj prelazni rok, ne znam, treba biti oprezan, vidim nisam jedini koji ne ocekuje nesto od ovog Penarande (zbog njegove promahe u glavi) i koji se mozda vise raduje onom Viverosu, plus ugovor mu dali do 2026. Još tog golmana riješiti pa eto da vidimo za šta smo spremni u Evropi i narednoj sezoni u kojoj bi sve osim titule ili Kupa bilo neuspjeh.
Zadnja izmjena: Osttribine, dana/u 29 jun 2023, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Realno treba nam dati titulu da se bez veze ne igra prvenstvo.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- ExchangeOffice
Iskreno se nadam da ce klub zatvoriti vrata ovim papcima iz ss.ba
Od Penarande ne treba ni ocekivati nista. On je na pocetku ozivljavanja karijere i eventualno u toku ove sezone moze da ozivi nesto od onog sto je znao i pokazao do sada i nista vise. Mozda da do kraja sezone da uhvati neku formu.
A to je jednom mozda dva puta na utakmici da igrom
1na1 napravi visak pa doda ili raspali po golu i sta bude bude.
Naravno da bi mi svi voljeli da on to od starta radi 5-6 puta u toku utaknice i da pola od toga zavrsimo sa golom ali...
Ko zna mozda to i bude tako sto bi bilo idealan scenarij
A to je jednom mozda dva puta na utakmici da igrom
1na1 napravi visak pa doda ili raspali po golu i sta bude bude.
Naravno da bi mi svi voljeli da on to od starta radi 5-6 puta u toku utaknice i da pola od toga zavrsimo sa golom ali...
Ko zna mozda to i bude tako sto bi bilo idealan scenarij
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Bitno je jesino to da se dobro spremi i da nebude povreda..
Drugi problem koji moze bit jeste ako plata bude kasnila ili u brojevima niza nego sto on ocekuje, ili tipovi ko mamic ako su oko njega i da ga nasavjetuju pusti fudbal jeftin je standard dobra plata droge picke ima pojeftino odmori i uzmi levate, posle toga prebacicemote negdje drugo par godina i tu kravu pomuzi i penzija..
On ako bude zdrav i nepovrijdje i bude zelio igrat samce donijet titulu..
Huso dobro dosao
Drugi problem koji moze bit jeste ako plata bude kasnila ili u brojevima niza nego sto on ocekuje, ili tipovi ko mamic ako su oko njega i da ga nasavjetuju pusti fudbal jeftin je standard dobra plata droge picke ima pojeftino odmori i uzmi levate, posle toga prebacicemote negdje drugo par godina i tu kravu pomuzi i penzija..
On ako bude zdrav i nepovrijdje i bude zelio igrat samce donijet titulu..
Huso dobro dosao
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pozitivno je sto je konkurencija nikad jaca. Gledam ovaj trening, svi maximalno naspanovani.. Nema muda laditi, nisi dobar, odmah ispadas iz ekipe. Pa da vidimo one koji najvise grizu
Dal se vratio a volio bi da ga prodamo sto prije...ebe koncept citav
- 1 9 4 6 -
Nadam se i ja da ce Dal otici, on ce morati igrati ako ostane, nažalost... babin sincicLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 jun 2023, 14:45Pozitivno je sto je konkurencija nikad jaca. Gledam ovaj trening, svi maximalno naspanovani.. Nema muda laditi, nisi dobar, odmah ispadas iz ekipe. Pa da vidimo one koji najvise grizu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bože sačuvaj.ledesma je napisao/la: ↑29 jun 2023, 15:00Nadam se i ja da ce Dal otici, on ce morati igrati ako ostane, nažalost... babin sincicLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 jun 2023, 14:45Pozitivno je sto je konkurencija nikad jaca. Gledam ovaj trening, svi maximalno naspanovani.. Nema muda laditi, nisi dobar, odmah ispadas iz ekipe. Pa da vidimo one koji najvise grizu
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nista ne bozetaj, nego nadjite aranzman momkukenoHZ je napisao/la: ↑29 jun 2023, 15:10Bože sačuvaj.ledesma je napisao/la: ↑29 jun 2023, 15:00Nadam se i ja da ce Dal otici, on ce morati igrati ako ostane, nažalost... babin sincicLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 jun 2023, 14:45Pozitivno je sto je konkurencija nikad jaca. Gledam ovaj trening, svi maximalno naspanovani.. Nema muda laditi, nisi dobar, odmah ispadas iz ekipe. Pa da vidimo one koji najvise grizu
- 1 9 4 6 -
Hahaha što prijee

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma traze ga Bohum, Briz, LA, Anderleht... Nasi cekaju ponudu Njukasla. Tako nam kenozoici sapucu.
Realnost - stigla ponuda od Olimpije i TSC Backe Topole.
Realnost - stigla ponuda od Olimpije i TSC Backe Topole.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hvala mu na svemu, dao je neke vazne golove ali vise je igra trpila i gotovo uvijek smo imali igraca manje u polju. To je cinjenica. Daj je ovaj Pena licno ne moze to raditi.
Na kraju, koje hvalospjeve i komplimente je pokupio cudi me da ga jos niko nije kaparisao.
- 1 9 4 6 -
Pena na testiranju 4ti igrac po spremnosti.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amazon [Bot], Amidzaa, bhfanatic14, Bordo10, bordobijeli, Fouzi1, Hamagara, HyperOS, KarloIvandic, MaroonWhite1946, riki46, SamoDaKazeem, Tatamata1946 i 126 gostiju.