FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
. . što se tiče stadiona, danas sam lično vidio nešto (kroz papire) . . .neće početi sutra, ali počinje da teče . Nije zajebancija. . .
I sta ce sa njega....baciti 1.5 milion u beton i ostati tako ...gradice se kao i sjever,10-15 godina (duplo veca tribina od sjevera).Tuzlak04 je napisao/la:. . što se tiče stadiona, danas sam lično vidio nešto (kroz papire) . . .neće početi sutra, ali počinje da teče . Nije zajebancija. . .
I opet ne rjesava nista..
Pocinje istok a ni sjever nije zavrsen....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ljudi ima li ikakvih novosti u vezi kluba, ko nas još napušta u ovoj pauzi?
PS. Solinaš, malo prije sam pročitao one komentare, svaka čast neka si mu rekao o čemu treba da vodi računa!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
PS. Solinaš, malo prije sam pročitao one komentare, svaka čast neka si mu rekao o čemu treba da vodi računa!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
nesto mi ovi pokreti ruku sumnjiviSOLINA je napisao/la:5:00 minuta
Sta rece na kraju vase pitanje je preuranjeno a nije preuranjeno oj pa ti sad skontaj sta je pisac htio reci !!! Frajer je izgubljen ne zna ni sta je obecao ni kako ostvariti ciljeve. Cuj ima pare za prvu fazu znaci malo ces iskopati rascistiti i ostaviti gradiliste pa bolje je onako onda ostaviti barem mozes fino prosetati istokom !!! Jasmin ce Slobodu ugasiti to je svima jasno na kraju ce reci da je to zbog dugova kako oni ne vide drugo rjesenje ali hvala vam dragi sugradjani nadam se da cete se zaposliti i imati para da ce vas Jasmin sve to obezbijediti
ZIVOT BEZ SLOBODE NIJE ZIVOT !!! Ako ugasite Slobodu mene cete otjerati iz Tuzle kao sto ste otjerali i hiljade drugih mladih osoba, svako ima svoj okidac koji ga pokrene odavde a moj je Sloboda

ZIVOT BEZ SLOBODE NIJE ZIVOT !!! Ako ugasite Slobodu mene cete otjerati iz Tuzle kao sto ste otjerali i hiljade drugih mladih osoba, svako ima svoj okidac koji ga pokrene odavde a moj je Sloboda
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Evo covjek dao pravi odgovor na pitanje u vezi bivseg kapitena i sadasnjeg stanja, kopirano sa FB stranice FK Sloboda:
Najbolji trenutak Zajka Zebe u dresu Slobode po vama je __________ ?
Zajko Zeba je odličam igrač to niko nemože osporiti, da je dobar menadžer mnogi ne znaju. Pa čovjek je u prezaduženu Slobodu doveo iz AMERIKE siromašnog Husića postavio ga ZA presjednika Slobode, vratio fudbal na Tušanj, i sad kad je Zajko i poslednju paru potrošio na pripreme Slobode po Stanišiću i Međugorju odluči da se malo odmori od kokuza Husića a usput hvali prebogatu upravu za hitnost koja uprkos svom bogastvu nemože skromnog Zebu nagovoriti da pomogne mladim igračima sa kojim on saosjećasa tom istom upravom. Zeba je sjajan igrač, ali nije ni blizz naj bolji SLOBODIN igrač niti može biti legenda Slobode poslije Meškovića, Hajrovića,Ivoša,Geruma, Duvančića,Fazlića,Jusića Jovičića, Nalića Hukića,Mulahasanovića ,Hatunića Avdićevića Šećerbegovića Sarajlića Blagojevića Miloševića i bar još 100 igrača koji su bar za 3 klase bili bolji od razočaranog Zajke.Žalosno je kadse neko smatra normalnim a pretpostavljam da se Zajko smatra pametnim čovjekom razilazi sa poslodavcem u kojeg se zaklinješ a prozivaš poslodavca koji te je gotivio i redovno plaćao 3 godine. Jesmo Bosna ali ovo nemogu da shvatim.Izvinjavam se svima koji se ne slažu sa mojim mišljenjema i na greškama u pisanju.Sloboda će ako Bog da preživjeti i mene, a nadam se i sve kočniare koji joj ne žele prosperitet
Najbolji trenutak Zajka Zebe u dresu Slobode po vama je __________ ?
Zajko Zeba je odličam igrač to niko nemože osporiti, da je dobar menadžer mnogi ne znaju. Pa čovjek je u prezaduženu Slobodu doveo iz AMERIKE siromašnog Husića postavio ga ZA presjednika Slobode, vratio fudbal na Tušanj, i sad kad je Zajko i poslednju paru potrošio na pripreme Slobode po Stanišiću i Međugorju odluči da se malo odmori od kokuza Husića a usput hvali prebogatu upravu za hitnost koja uprkos svom bogastvu nemože skromnog Zebu nagovoriti da pomogne mladim igračima sa kojim on saosjećasa tom istom upravom. Zeba je sjajan igrač, ali nije ni blizz naj bolji SLOBODIN igrač niti može biti legenda Slobode poslije Meškovića, Hajrovića,Ivoša,Geruma, Duvančića,Fazlića,Jusića Jovičića, Nalića Hukića,Mulahasanovića ,Hatunića Avdićevića Šećerbegovića Sarajlića Blagojevića Miloševića i bar još 100 igrača koji su bar za 3 klase bili bolji od razočaranog Zajke.Žalosno je kadse neko smatra normalnim a pretpostavljam da se Zajko smatra pametnim čovjekom razilazi sa poslodavcem u kojeg se zaklinješ a prozivaš poslodavca koji te je gotivio i redovno plaćao 3 godine. Jesmo Bosna ali ovo nemogu da shvatim.Izvinjavam se svima koji se ne slažu sa mojim mišljenjema i na greškama u pisanju.Sloboda će ako Bog da preživjeti i mene, a nadam se i sve kočniare koji joj ne žele prosperitet
🔴⚫️
ne mogu ni ja shvatit nepismenost osobe koja je napisala taj komentar, inace pun nebuloza i patetike
. .od ovog PDF-a je napravljen scenario za ovu priču . . .
ovima sto vode klub ne vjerujem, kao ni velika vecina navijaca, jer su oni ucinili sve lose u ovom klubualeksandar_veliki je napisao/la:Danas dobijem info da vasi pregovaraju sa Simom Krunicem. Provjerim kod njega, nece da prizna.
poenta moje price jeste da su oni nesposobni za dobre stvari, a to znaci da bi eventualno angazovanje Sime Krunica za trenera moglo biti slicno angazovanju Vlatka Glavasa, kome je po ugovoru garantovan veliki novac, pa nas covjek tuzio za 100.000 KM! oni su sposobni sklapat ugovore bez da imaju novac za to, pa klub bude tuzen, sposobni su mnoge stvari radit na racun Slobode, iliti teku! sta je pricao Azmir Husic, vecere na racun Slobode, pica na racun Slobode, sve na racun Slobode, pa zasto bismo vjerovali da ce sada biti drugacije.. zbog toga ni ja ne planiram vise ici na Tusanj, al posto volim Slobodu, gledat cu je preko TV-a i interneta, osim ako ovi sto vode klub ne dokazu suprotno..
Ubleha za odbor za bakrot...nikakav to trener nije.Bolje da ostave ovu dvojicu.Reci mu slobodno da je nepozeljan sto ce se i uvjeriti u prvoj utakmici na tusnju.Sve im yebem i on kada nas tuzi,za jedno 100 000 ko Glavasaleksandar_veliki je napisao/la:Danas dobijem info da vasi pregovaraju sa Simom Krunicem. Provjerim kod njega, nece da prizna.

. . kad odbor za bankrot počne sklapati poslove. Auuuu. Ne smijem ni pomisliti . . .
Reci mu da je nepozaljan bilo ko iz Sarajeva grada a da ima veze sa Zeljom i Sarajevom......on moze jedino biti pozeljan ovom pogrebnom drustvu...aleksandar_veliki je napisao/la:Danas dobijem info da vasi pregovaraju sa Simom Krunicem. Provjerim kod njega, nece da prizna.
🔴⚫️
viđe li neko sta je napisala ona Nermina, jel jos neku cuo takvu pricu
Ko je sta napisao.GdjeChinaglia je napisao/la:viđe li neko sta je napisala ona Nermina, jel jos neku cuo takvu pricu
zini da ti kazemsolinas je napisao/la:Ko je sta napisao.GdjeChinaglia je napisao/la:viđe li neko sta je napisala ona Nermina, jel jos neku cuo takvu pricu
Daj ne nasmijavaj me bgtaleksandar_veliki je napisao/la:Danas dobijem info da vasi pregovaraju sa Simom Krunicem. Provjerim kod njega, nece da prizna.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
A culi smo to svi.al im vise nista ne vjerujem
Pa je bolje o tom i ne pricat.
Pa je bolje o tom i ne pricat.
Ne vidim svrhu dovođenja bilo koga, ako ga nemaju čime plaćati. Samo će nekad kasnije da nas tuži, i ništa dobro..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.