FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Od 55:45 protiv Torpeda i 30:70 protiv Aktobea do 70:30 protiv Torpeda i 50:50 protiv Aktobea u par dana s nekoliko bitnih pojačanja (i zbog kvaliteta Aktobea ali i zbog toga što su u jeku sezone).
Ovaj Penaranda ako bude igrao koliko toliko ozbiljno ima da prekuca najbolje Saidove partije u Bordo dresu. A postoji nada da će se uozbiljiti jer mu je povratak u reprezentaciju motiv.
Od krucijalne važnosti je potpis Vrancica!!!
Doći na Koševo zbog Penarande, Viverosa, Vrancica i ostalih stranaca te domaćih pojačanja i igraca je vrednije od Borusije, Celtica i Atalante koji su gostovali.
Mirvic lijepu priču piše.
Hvala.
Ovaj Penaranda ako bude igrao koliko toliko ozbiljno ima da prekuca najbolje Saidove partije u Bordo dresu. A postoji nada da će se uozbiljiti jer mu je povratak u reprezentaciju motiv.
Od krucijalne važnosti je potpis Vrancica!!!
Doći na Koševo zbog Penarande, Viverosa, Vrancica i ostalih stranaca te domaćih pojačanja i igraca je vrednije od Borusije, Celtica i Atalante koji su gostovali.
Mirvic lijepu priču piše.
Hvala.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mogu im ja srediti sa Red star Aviation jeftin čarter od Madrida do Sa

Bajrambarecola svima.
Polako sa prekucavanjem lige, milion puta nam se obilo o glavu...
Polako sa prekucavanjem lige, milion puta nam se obilo o glavu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nadam se da ce i stoper sletiti, Dumic/Sanicanin
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma kakav saničanin ne do Bog
Stoper? U kadru je trenutno 5 stopera: Serbecic, Soldo, Anicic, Trako, kao i Celik na kojeg treba ozbiljnije racunati vec u ovoj sezoni. Neozbiljno je mijenjati stoperski par svakih 6 mjeseci, Serbecic je odlican stoper za nase uslove i nema potrebe za trazenjem novog.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sanicanin ni pod razno. Lik je ubleha i ne vjerujem da nam je taj nivo igraca interesantan uopste. Uostalom imamo stopera dovoljno..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Je li ono Mirvić ima neke veze u youtubeu? Taman bi i bojom pasalo

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nikad poraz, samo lekcija.
Sanicanin bi za Sarajevo bio itekako pojačanje.
Ne treba pretjerivati.
Kvalitetniji stoper i od Serbecica i Anicica i Solde i Martinovića i da ne nabrajam.
To sto ga se posmatra kroz prizmu reprezentacije koja je mnogo nivoa iznad Sarajeva je druga priča.
Ne treba pretjerivati.
Kvalitetniji stoper i od Serbecica i Anicica i Solde i Martinovića i da ne nabrajam.
To sto ga se posmatra kroz prizmu reprezentacije koja je mnogo nivoa iznad Sarajeva je druga priča.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Hajde Enedine!
Bez glupiranja puno,daj svoj maksimum i sve ce doci u svoje vrijeme brzo
Pusti se menadjera
Bez glupiranja puno,daj svoj maksimum i sve ce doci u svoje vrijeme brzo
Pusti se menadjera
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mulalić neće niđe

Tako je, imam isto mišljenje, borben maksimalno igrac, bas onakav kakav prolazi u nasoj ligi.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Brao brate, evo i zvanicno jeSenner je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:17Izglađena stvar s Mulalićem, ubaci i tu stavkunokee je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:41Adidas
Ode Dizda pizda
Viveros potpisao
Joj gledaj vijesti svaki dan. Neki strumfovi na temi na aparatima!
Sjever treba da skonta sta i kako dalje jer ovaj ocito ne namjerava da udovoljava zeljama ako vec milione ulaze.
A majka mu stara vidis da fraer radi sve da nas izdigne i daj predji preko carapice i debilnih izjava zalizanog da grmi sve od pocetka sezone i to bi bilo u najvecem interesu za sve.treba nam ovaj momak
Da ne idem u detalje, sve je u našu korist ove hefte masAllah
![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim pitarima koji slave
Drago mi je da se dozvao Enedin. Debelo bi se zayebao nakon jedne polusezone da bježi vani. Neka ga još bar jednu sezonu, pa onda da se rastanemo zadovoljni.

Drago mi je da se dozvao Enedin. Debelo bi se zayebao nakon jedne polusezone da bježi vani. Neka ga još bar jednu sezonu, pa onda da se rastanemo zadovoljni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Realno od ovih 5 stopera koje imamo
1 je korektan za sad, tek treba da se pokaze (Soldo)
2 su van forme (Serbecic i Anicic) gdje od Serbecica ocekujem da se "dohaviza", Anicica ne uzimam za ozbiljno
2 su akademci (Trako i Celik) s tim da Trako jos nije pokazao taj kapacitet dok Celika tek treba da probamo
Sto se Sanicanina tice on se pretvorio u teskog kiksera, uzet je na zub i u repci i u Partizanu sa pravom i ne znam koliko bi bio pojacanje.
Suma sumarum, imamo i vise nego dovoljan broj stopera, ali je problem njihovo stanje. Valjda ce se to kroz ove pripreme ojacati
1 je korektan za sad, tek treba da se pokaze (Soldo)
2 su van forme (Serbecic i Anicic) gdje od Serbecica ocekujem da se "dohaviza", Anicica ne uzimam za ozbiljno
2 su akademci (Trako i Celik) s tim da Trako jos nije pokazao taj kapacitet dok Celika tek treba da probamo
Sto se Sanicanina tice on se pretvorio u teskog kiksera, uzet je na zub i u repci i u Partizanu sa pravom i ne znam koliko bi bio pojacanje.
Suma sumarum, imamo i vise nego dovoljan broj stopera, ali je problem njihovo stanje. Valjda ce se to kroz ove pripreme ojacati
90!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovim botovima ista svakom prica balavci bla bla.boki86 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:06Jel to ti satro predstavljas horde? Ti si ocigledno balavac nekakav pa ne znas dosta raje koja je prije bila na sjeveru, uostalom, ne mozes ih ni vidjeti kad te i nema na stadionuHajdeee je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:37Opet degenerik o sjeveru i hordama.
Popusi **** i tim koji budu, i tim koje si izmislio da budu, a i ovima koji ne budu.
Tebe je bas neko iz hordi k'o malog samarao, svakodnevno. Pa imas izrazenu zelju da pljujes, ocrnis i nipodastavas tu tribinu i grupu. Svaka druga ti je horde i sjever u negativnom kontekstu.
I mater te debila rodila, sta psujes primitivac jedan
Ubaceni elementi? Koji su to?
A kad ovi nemaju muda dodjes i pokazes ti svoja
Trenutno korisnika/ca: alacious, mnon46, napoleon72, Tatamata1946 i 46 gostiju.