Ja tebi govorim treba lika zadržat ti nešto pričašAA23 je napisao/la:Nelson je velik potencijal, nadam se da ce probiti u prvu ekipu
Odlican gol Zironje, mamu li mu njegovu vidi kako igra kad mu se trese mjesto u ekipi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ja tebi govorim treba lika zadržat ti nešto pričašAA23 je napisao/la:Nelson je velik potencijal, nadam se da ce probiti u prvu ekipu
Odlican gol Zironje, mamu li mu njegovu vidi kako igra kad mu se trese mjesto u ekipi
Brokula je napisao/la:Ja tebi govorim treba lika zadržat ti nešto pričašAA23 je napisao/la:Nelson je velik potencijal, nadam se da ce probiti u prvu ekipu
MinusQUARTERBACK je napisao/la:neko me citirao ne vidim ko je pise samo unknown korisnik, ako je anel porucite mu da mi se ne obraca
kakva leprsava igra i akcije, seo odlican
Brokula je napisao/la:Anele, uvedi malo kvoterbeka u igru, 5:2 je jbg
Izbaci Murgu sepa nestoanell je napisao/la:Ne moze zbog ponasanja.
Nemam koga ubaciti.Ramsey16 je napisao/la:Izbaci Murgu sepa nestoanell je napisao/la:Ne moze zbog ponasanja.
anell je napisao/la:Nemam koga ubaciti.Ramsey16 je napisao/la:Izbaci Murgu sepa nestoanell je napisao/la:Ne moze zbog ponasanja.
AA23 je napisao/la:Giroud, Iwobi, Walcozette* x2 strijelci.
Laganih 8 bobaanell je napisao/la:Pa mi smo ovo vec osvojili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.