ajmo raja po hegu u svaku cipelu, predobro ovo sda ide,
da nam se nedo bog ne obrusi od glavu nekad ubrzo opet.

Kucni u drvo brato da se ne ureknemonem73 je napisao/la:Rođeni k'o Rođeni, kad gaze baš gaze trijumfalno.
ajmo raja po hegu u svaku cipelu, predobro ovo sda ide,
da nam se nedo bog ne obrusi od glavu nekad ubrzo opet.![]()
Jbg, nema mjesta u gradu, pa nam je stadion u predgradju, kao u evropskim metropolama......romeo je napisao/la:Sve ovo sredjivanje Vrapcica , samo me sve vise ubjedjuje da su vasi potpuno odustali od Bijelog brijega, ili od nekog stadiona u samom gradu ( pravljenja ) . I vi sami znate koliko raje gubite po utakmici zbog daljine ovog postojeceg , sramota Bgmi sta uradise od Veleza, golema sramota ( sto bi vi rekli )
hehehehe. Lajkam.Adin_BiH je napisao/la:Po meni je Mayer objasnio trenutno stanje u gradu sa ovim : '' Mi nismo kao vi , vi niste kao mi , al smo tu svi , na mjestu gdje smrad ujeda za oci . ''
shaman7 je napisao/la:samo radno. iza gola svi, prvo kolo, napuniti stadion..
uff brate, neznam kako ce se sve ovo zavrsiti...kimbo je napisao/la:Drago mi je zbog ove Velezove mlade raje a i zbog veterana da na ovoj turneji osjete djelic onoga sto su prijeratne generacije Veleza osjetile. Nek ih sreca prati na putu i da nas ne osramote.Uzivanje je ovh dana biti navijc Veleza, uprava svaka cast za sve postignuto tokom ovog ljeta a oni koji se nisu jos uclanili sta cekate ??!!!
Nalazi se sa suigracima u Francuskoj !tm-ovac iz mase je napisao/la:Šta je sa onim Zoljem, ima li ga na pripremama il je pronašao angažman?
Da se rahat napatimo !Mont0 je napisao/la:Bolje sto nije, suti, pola bi nas vec mrtvo od srece bilo
nek bude 2022 ! Da prvo proslavimo 100 godina pa onda nek bude ....NeToBoLa je napisao/la:Dobili smo sponzora i u nekoj firmi sa Širokog. Smak svijeta bi mogao biti baš 2012.
Dje ce na kipar jadan onAlemC85 je napisao/la:Vidim, da se konačno počelo raditi na stadionu, i da Tana nije slagao, valjda će ispuniti sve ono što je obećao. Danas sam u jednoj novini pročitao da je Stokić otišao na probu na Kipar, i da nije otputovao u Francusku na završne pripreme, i kako piše ako ne uspije, vraća se u velež...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.