Nije moj tiket, nadjoh ga.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
http://www.****/utakmica/KIMRe ... o-komentarsoxx je napisao/la:
jos da je belgiju pogodio bilo bi oksoxx je napisao/la:
Znam ovog lika,ja bih pojeo listic hahhaadd11 je napisao/la:jos da je belgiju pogodio bilo bi oksoxx je napisao/la:
LenBias je napisao/la:imaju oni jadnici 1x2 tim se zovu, svaki dan cini mi se imaju emisiju ali se ne mogu sjetiti na kojem kanalu
Odes u poslovnicu,zatrazis da ti napravi racun,kazes joj korisnicko ime koje izaberes i ona ti napravi racun,dobijes papir sa korisnickim imenom i lozinkom koju je pozeljno promjeniti odmah kad se ulogujes prvi put.merdo21 je napisao/la:moze li mi neko objasniti kako napraviti racun(preko neta da se kladim) u bhplay kladionici ?
p.s ovi euri me unistise u wwin
Znaju nekad brze prebacit,npr preksinoc mi je mozda pola sata nakon utakmice prebacilo a sinoc takodjer Argentina kad je dala gol oko 9 a tek jutros mi prebacilo.SlevinKelevra je napisao/la:Jedno pitanje za one koji imaju racun u BHPlayu: kao i pola foruma i ja sam krenuo pomalo sa ovim duplanjem i to. I sad kad prodje listic treba im bas puno vremena da ga potvrde i isplate, evo sinoc mi nisu prebacili pare na racun dok sam bio budan a Argentina zavrsila oko pola 11. E, jel to nesto ovih dana ili je tako uvijek? Ako recimo u subotu htio 2 tiketa mislim da necu biti u mogucnosti upravo radi ovoga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.