Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Terzic stijena u odbrani zaista je prejak na svojoj poziciji definitivno jedan od boljih u evropi u odbrani
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave
Ohrabruje da je izgleda Prce opet usao u formu, ponovo zabija po desetak komada po mecu.... 

Iako još uvijek nije objavljen spisak rukometne reprzenetacije BiH za mečeve sa Litvanijom krajem aprila i početkom maja, sigurno je da će A reprezentaciji priključiti tri mlada reprezentativca...
Vladan Lončar iz Pick Szegeda Nebojša Bojić
golman Dervente,
te Adnan Sivić, desni bek ekipe Siscie iz Siska
Vladan Lončar iz Pick Szegeda Nebojša Bojić
golman Dervente,
te Adnan Sivić, desni bek ekipe Siscie iz Siska
Fino, fino. 

Spisak za Litvaniju:
Benjamin Burić, Petar Jokanović, Nebojša Bojić
Alen Ovčina, Mirko Mikić
Nikola Prce, Duško Čelica, Mirsad Terzić, Vladan Lončar
Ivan Karačić, Josip Perić
Dejan Malinović, Marko Panić, Adnan Sivić
Vladimir Vranješ, Muhamed Toromanović, Senjamin Burić
Faruk Vražalić, Muhamed Zulfić
Benjamin Burić, Petar Jokanović, Nebojša Bojić
Alen Ovčina, Mirko Mikić
Nikola Prce, Duško Čelica, Mirsad Terzić, Vladan Lončar
Ivan Karačić, Josip Perić
Dejan Malinović, Marko Panić, Adnan Sivić
Vladimir Vranješ, Muhamed Toromanović, Senjamin Burić
Faruk Vražalić, Muhamed Zulfić
Hoce li neko iz Zenice ili ako neko ide preko Zenice za Cazin 30.4?
Spisak govori sve o tome šta selektor misli o kvaliteti domaćeg rukometa, osim koliko vidim Zulfića nema drugih igrača iz domaćih klubova, ispravite me ako sam izostavio nekog. Gdje je Čelik, Borac, Izviđač, Derventa, Prijedor???
Tu su i 2 golmana iz nase lige Petar Jokanović(Borac) Nebojša Bojić (Derventa).
Pa imas mladog Bojica i Mikica iz Borca... i uzgred koga treba zvati iz nase lige... nista vrijedno osim mladih izvadjacevih momaka... al realno oni jos nemaju mjesta u A selekciji... al u buducnosti svakako...pogotovo eres i ona 3 juniora... pavlak, hrstic i jarak....
Mada je i sada mogao zvati Eresa...
Mada je i sada mogao zvati Eresa...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- legenda reala
- Kontakt:
vala previše cijeni ovog Mikića 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije što sam iz Gračanice, ali Osmanhodžić je zaslužio prije Zulfića poziv u reprezentaciju, jer momak je u sjajnoj formi i konstantan je. Po utakmici postiže 10+ golova i stvarno drži ekipu Gračanice na leđima. Momak trenira 2. puta dnevno i baš je spreman. Sa linije sedam metara ne sjećam se kad je promašio, a s krila skače bukvalno, loptu sakrije da golman ne vidi. O odrazu da ne pričam i brzini.
znači bez stefana jankovića i koste savića...za ovog zadnjeg i razumijem, imaju dvojica baš kvalitetnijih plus taj sivić da se vidi, ali janković? što on otpade? perspektivan je i dalje, mislim da može dati reprezentaciji, ili je onaj neki tarabokija u igri kad budu papiri...
nisam siguran i da je grahovca trebalo otpisati, meni je on relativno pouzdan golman....
nisam siguran i da je grahovca trebalo otpisati, meni je on relativno pouzdan golman....
... a nema povjerenja u njega ... bas kao ni u Zulfica ... al' opet ih zove ...legenda reala je napisao/la:vala previše cijeni ovog Mikića

-
- Kontakt:
Sivic 98 godiste cemu ovaj poziv
Mandic,Eresš lijevo -desno krilo izvidzaca potencijali veliki 95-96 godiste na krilu smo bili slabi na SP mislim da ovi momci zasluzuju priliku .

Da i ja malo kenjam u vezi spiska 
- Super je sto je pozvao mladog Bojica kao treceg golmana , ali kad vec Grahovca nije pozvao imao je 3-4 golmana iz PL bolja od Jokanovica...
- Jankovic je igrama u SEHA ligi dokazao kvalitet i morao je biti IN.
- Najtanji na SP smo bili na krilima i nista nije poduzeto da se napreduje , da je makar iz Juniorske pozvao 2 krila i to bi bio neki napredak...

- Super je sto je pozvao mladog Bojica kao treceg golmana , ali kad vec Grahovca nije pozvao imao je 3-4 golmana iz PL bolja od Jokanovica...
- Jankovic je igrama u SEHA ligi dokazao kvalitet i morao je biti IN.
- Najtanji na SP smo bili na krilima i nista nije poduzeto da se napreduje , da je makar iz Juniorske pozvao 2 krila i to bi bio neki napredak...
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 31 mar 2015, 16:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Sad ćete vi vidjeti kako rođak brani, ima da Burić na klupi sjedi. 

Šta Vedran Delić radi sa Zrinjskim i u kakvoj formi igra i nije zaslužio poziv? Očito je sukob interesa neki u pitanju, ovaj Mikić mi je smiješan.
Jokanović ispred Efendića ne može nikako, ni u najgorem slučaju
Loncar ispred Hrstica,zemljo otvori se,a ok. tata je osobni vozac selektorima :O
Lik je skoro bio na okupljanju pred polazak na SP i nije se dokazo, tako da nema tu se više šta tražit. Isto ko i Davor Kadić, davao po 15. golova po tekmi, došo protiv Rusije baca suhe listove lik mu brani sve, misli na golu mu stoji neki premijerligaški golmančić.shaman7 je napisao/la:Šta Vedran Delić radi sa Zrinjskim i u kakvoj formi igra i nije zaslužio poziv? Očito je sukob interesa neki u pitanju, ovaj Mikić mi je smiješan.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa mogo je i onaj Đozić iz Njemačke se isprobati, nije Litvanija toliko jak protivnik 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.