misici se mogu nabildat, isti ti misici mogu ostarit, al znanje ne umire

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Boateng_27 je napisao/la:No comment !![]()
![]()
![]()
sta je to smjesno?adointer je napisao/la:pa u dresovima,u cemu ce drugom bit na ovoj slici
Upravo tako meni su npr. od Palerma lijepi dresoviadointer je napisao/la:moguce,,ima njih sto su im bili lijepi dresovi Palerma,al meni nekako nikad nisu bili,,
Ma, mora doci jedna velika "zvijezda", ne mogu se ovi iz uprave, vise zaje...... sa armijom juventina. Aguero, budi kao Vidal, pa dodji u Juve, razveseli navijace...juventus 0244 je napisao/la:Jao šta sad pročitam odmah me neka euforija spuca, kao Juventus dogovorio sve sa Atleticom, posao vrijedan 37,5 miliona + džabana Tiago, a ovo oko Rossija i sad Vučinica bilo samo spustanje cijene, znam da je ovo jedna guru trač, ali da se malo nalozimo
!
to je u vrijeme kad su krali,vidis da ni zuti nije dobioBigBen je napisao/la:Ma, mora doci jedna velika "zvijezda", ne mogu se ovi iz uprave, vise zaje...... sa armijom juventina. Aguero, budi kao Vidal, pa dodji u Juve, razveseli navijace...juventus 0244 je napisao/la:Jao šta sad pročitam odmah me neka euforija spuca, kao Juventus dogovorio sve sa Atleticom, posao vrijedan 37,5 miliona + džabana Tiago, a ovo oko Rossija i sad Vučinica bilo samo spustanje cijene, znam da je ovo jedna guru trač, ali da se malo nalozimo
!
Jedan od najdrazi igraca, meni, koje sam gledao u Juventusu...
[youtube][/youtube]
Ovako trebao postupati sa interovcima, koji je kralj Montero![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.