Chelsea for Arsenal, for Manchester City..... et pomogli smo vam koliko toliko
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ko sto kaze komentator
Arsenal sad zaostaje 4 boda i utakmica manje ? Protiv koga je ta utakmica ?
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Kop je napisao/la:Arsenal sad zaostaje 4 boda i utakmica manje ? Protiv koga je ta utakmica ?
TM87
Sunderland na Emiratesu.Kop je napisao/la:Arsenal sad zaostaje 4 boda i utakmica manje ? Protiv koga je ta utakmica ?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Tottenham, a slijedeca nam je Sunderland... S tim da Manchester dolazi na Ashburton, i Liverpool(ovi ce pustit ako treba u to sam uvjeren) ne bih volio da na kraju gostovanje kod Tottenhama odlucuje..
Celik!3,2,2.
Bruce prijatelju pomagaj. A kad je ta zaostala?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Megamon
- Kontakt:
Jao finih rezultata veceras.Jos da Liverpool odigra za nas.
H-Sunderland-3
A-W.B.A.-3
H-Blackburn Rovers-3
A-Blackpool-3
H-Liverpool-1
A-Tottenham Hotspur-1
A-Bolton Wanderers-3
H-Manchester United-1
A-Stoke City-3
H-Aston Villa-3
A-Fulham-3
Valjda ce biti dovoljno za titulu
H-Sunderland-3
A-W.B.A.-3
H-Blackburn Rovers-3
A-Blackpool-3
H-Liverpool-1
A-Tottenham Hotspur-1
A-Bolton Wanderers-3
H-Manchester United-1
A-Stoke City-3
H-Aston Villa-3
A-Fulham-3
Valjda ce biti dovoljno za titulu
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma nije Sunderland, nego Tottenham... To smo trebali igrati 28.2. ali CC finale..
Celik!3,2,2.
Umjesto kod Liverpoola što pišeš bod piši 3.
A siguran sam da ćemo i mi kiksat negdje, i Manchester će isto još kiksat ? Samo je pitanje ko će manje ?
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma na kraju sezone nekad, nece je moc ugurati ranije...tm-ovac iz mase je napisao/la:Kad je zaostala vs Tottenham !?
Celik!3,2,2.
Bosco pogledaj moje postove na vašoj temi:
1. Postao/la Rizah dana 14 jan 2011, 22:01
Zato nas na chatu ima 30 a ovdje ima preko 100 profila
neko u stvarnom životu nema prijatelja, pa ovdje našao nekog provocirati.
Dajem dukat samo da ove sezone izbacite Barcelonu
2. Postao/la Rizah dana 25 jan 2011, 20:30
Ma pustite Carling Cup, želim da budem prvi koji će vam zvanično čestitati 14 titulu prvaka Engleske.
Čestitam od srca :ugeek:
I opet me ne volite
Samo i ja sam bezveze stručnjak :ugeek:
1. Postao/la Rizah dana 14 jan 2011, 22:01
Zato nas na chatu ima 30 a ovdje ima preko 100 profila
Dajem dukat samo da ove sezone izbacite Barcelonu
2. Postao/la Rizah dana 25 jan 2011, 20:30
Ma pustite Carling Cup, želim da budem prvi koji će vam zvanično čestitati 14 titulu prvaka Engleske.
Čestitam od srca :ugeek:
I opet me ne volite
Samo i ja sam bezveze stručnjak :ugeek:
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bosco je gay...
Rizo ako osvoje titulu i izbace Barcu imas pivu, sok sta hoces kad dodjes u Ze, vjerujem i od Bosca

Celik!3,2,2.
Gdje ćeš meni pivuAllGunsBlazing je napisao/la:Bosco je gay...![]()
![]()
Rizo ako osvoje titulu i izbace Barcu imas pivu, sok sta hoces kad dodjes u Ze, vjerujem i od Bosca
![]()
Ja sam 12.03. u Zenici pa dogovorićemo se. Pijem samo kahvu
Ne sikirajte se za titulu oduzmeš tri boda u nedjelju scumu i dadneš ga Atsenalu za tri kola
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ako si ti taj pametniji čovjek na forumu ja ti ne bih povjerio da provodaš dalmatinca do parka i nazad jer sam siguran da bi to bio napor za tebe i tvoju inteligenciju.
Jedna loša vijest, Paja je banovan. Samo da vam javim, da ne bude nekih prozivanja da je pobjegao negdje.
Jedna loša vijest, Paja je banovan. Samo da vam javim, da ne bude nekih prozivanja da je pobjegao negdje.
Zato što efektivno rješava provokatore i što je svim navijačima Arsenala na ovoj temi on drag momak.Sir Matt je napisao/la:Zašto je loša ?
Ma Arsenal ne moze nista. Nece nista osvojiti ovu godinu. Jedino u FIFA ili PES
Wenger je overrated, ja mislim ds Arsenal mora traziti novi trener. Mozda onaj Jürgen Klupp iz Dortmunda. Ili mozda Hiddink.
Wenger je overrated, ja mislim ds Arsenal mora traziti novi trener. Mozda onaj Jürgen Klupp iz Dortmunda. Ili mozda Hiddink.
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Najbolji Arsenalov strijelac svih vremena Thierry Henry (226 golova) trenutno brani boje New York Red Bullsa. Topnike je napustio 2007., i otišao u Barcelonu gdje je proveo tri godine.
”Volim Arsenal, ali nažalost svi znamo razloge zbog kojeg sam ga napustio. No, nikad zapravo ne možeš napustit Arsenal”, rekao je Henry u intervjuu za Reuters.
Napadač ne podržava ideju da francuski strateg napusti Emirates.
”Onaj dan kad Arsene ode bit će jako težak. Ne znam tko bi ga mogao nadoknaditi, to bi bilo užasno teško”, ističe Francuz koji dodao da bi jednog dana mogao sjesti na klupu Topnika.
“To ne moram niti reći. Volio bih se jednog dana vratiti tamo i pomoći klubu, dati mu onoliko koliko je on dao meni”, zaključio je Henry.
Skaut Arsenala i “guru za talentovane klince” Gary Glessing kaže da nema bojazni za budućnost kluba s Emiratesa , jer u mlađim kategorijama na ima nekoliko pravih fudbalskih bisera. Gary Glessing tvrdi da je 18-godišnji momak sa holandskim pasošem Oguzhan Ozyakup nasljednik Cesca Fabregasa, a da mjesto glavnog organizatora igre čeka i jednog dječaka.
“Ozyakup je pravi centralni veznjak, podsjeća me na Fabregasa, a tu je i 13-godišnjak čije ime ne smijem da otkrivam, za koga smatram da je već sada pravi genije”, rekao je Glessing.
On je rekao i da vjeruje da će se Jacku Wilshereu u prvom timu Arsenala uskoro priključiti još nekoliko igrača njegove generacije, koji su podjednako kvalitetni.
“Wilsherea sam gledao prije osam godina, kao asistent trenera U12 ekipe. On je bio među najboljima koje smo imali, ali nisam mogao da tvrdim da će postati igrač. Bio je među trojicom, a očigledno je brzo sazrio. Ima nekoliko starijih koji imaju sličan potencijal, tu su Henri Lansbury i Sanchez Watt, oni će biti klasa", tvrdi Glessing.
On je dodao i da u Wilshereu vidi temperament kakav je imao Roy Keane.
"Wilshere je dječak koji mrzi poraze. Kao Roy Keane. Kada neko udari njegovog suigrača, možete da stavite posljednju paru da će mu Wilshere vratiti, nebitno na koji način, dozvoljeni ili nedozvoljeni. On je nevjerovatno takmičarski nastrojen, ali je također i čvrsto nogama na zemlji. Wilshere će biti bolji nego što bilo ko očekuje", izjavio je Glessing.
”Volim Arsenal, ali nažalost svi znamo razloge zbog kojeg sam ga napustio. No, nikad zapravo ne možeš napustit Arsenal”, rekao je Henry u intervjuu za Reuters.
Napadač ne podržava ideju da francuski strateg napusti Emirates.
”Onaj dan kad Arsene ode bit će jako težak. Ne znam tko bi ga mogao nadoknaditi, to bi bilo užasno teško”, ističe Francuz koji dodao da bi jednog dana mogao sjesti na klupu Topnika.
“To ne moram niti reći. Volio bih se jednog dana vratiti tamo i pomoći klubu, dati mu onoliko koliko je on dao meni”, zaključio je Henry.
Skaut Arsenala i “guru za talentovane klince” Gary Glessing kaže da nema bojazni za budućnost kluba s Emiratesa , jer u mlađim kategorijama na ima nekoliko pravih fudbalskih bisera. Gary Glessing tvrdi da je 18-godišnji momak sa holandskim pasošem Oguzhan Ozyakup nasljednik Cesca Fabregasa, a da mjesto glavnog organizatora igre čeka i jednog dječaka.
“Ozyakup je pravi centralni veznjak, podsjeća me na Fabregasa, a tu je i 13-godišnjak čije ime ne smijem da otkrivam, za koga smatram da je već sada pravi genije”, rekao je Glessing.
On je rekao i da vjeruje da će se Jacku Wilshereu u prvom timu Arsenala uskoro priključiti još nekoliko igrača njegove generacije, koji su podjednako kvalitetni.
“Wilsherea sam gledao prije osam godina, kao asistent trenera U12 ekipe. On je bio među najboljima koje smo imali, ali nisam mogao da tvrdim da će postati igrač. Bio je među trojicom, a očigledno je brzo sazrio. Ima nekoliko starijih koji imaju sličan potencijal, tu su Henri Lansbury i Sanchez Watt, oni će biti klasa", tvrdi Glessing.
On je dodao i da u Wilshereu vidi temperament kakav je imao Roy Keane.
"Wilshere je dječak koji mrzi poraze. Kao Roy Keane. Kada neko udari njegovog suigrača, možete da stavite posljednju paru da će mu Wilshere vratiti, nebitno na koji način, dozvoljeni ili nedozvoljeni. On je nevjerovatno takmičarski nastrojen, ali je također i čvrsto nogama na zemlji. Wilshere će biti bolji nego što bilo ko očekuje", izjavio je Glessing.
Rođen s tobom da budem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.