Safet Sušić - Pape

Arnelinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Arnelinho » 30 sep 2011, 20:59

Dylan Dog je napisao/la:Ne moze bolje od ovoga sto imamo pod Susicem.
Jos samo da prestane pozivati Mravca i bilokadbilokojojsituaciji koristiti Ibricica i bit ce savrsen :D
Ima nas mašala. :mrgreen:
Pa ako sam dobro vidio i ne koristi ga. Zadnju tekmu je bio na klupi a Papac (i Rahmić) igr'o štopera, zar nije? :mrgreen:

btw. Jesi to bio u Banovićima? :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 sep 2011, 21:01

harishp je napisao/la:
No1 je napisao/la:muslimovic:bilo koji napadac sa profesionalnim ugovorom......
zec:mahmutovic,seferovic...
Seferovic uopste nema BIH drzavljanstvo a nesto se previse i ne trza da mjenja Svajcarsko drzavljanstvo,Mahmutovic da mu nije onih zaredanih penala ove sezone cestito i nebi znao sta znaci strelac.To u vezi zamjena Zeca.Znaci krpa za zakrpu.
Umjesto Muslimovica bilo ko sa profesionalnim ugovorom imas ih u fildjan ligi koliko hoces.Ali to vec nije prica o reprezentaciji vec o sprdanciji.Zlatan da nema tima tri godine kluba opet je za klasu bolji od tih ''bilo kojih sa profesionalnim ugovorom''.Opet zestoko krpljenje.
Nisu u pravu. Zec je bolji neg Mahmutovic.
A to za penale si upravu. Te golove sto je Mahmutovic dao nista posebno, osim jednog, dva. A sta je Zeko dao u puno jacoj ligi prosle godine to ni Dzeko nemoze. Ima youtube...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 sep 2011, 21:02

Nagovorio me LBJ da se vratim :lol:

Ma nas narod se ubi komentarisati pogresne poteze jednog Mancinia koji bubam,ima sigurno par miliona eura godisnje platu,tako da sam ja sasvim zadovoljan nasim 5000 eura mjesecno trenerom :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 sep 2011, 21:05

Ja cak ni protiv Cire nisam bio.iako je zasluzio da mu se zareda sve po spisku.
Ali kako ces busiti rupu na svom camcu a ti na na pucini.
Dovoljno se samo procitati prve stranice ove teme i nevjerovatno je kako su pojedini bili od prvog dana protiv Papeta.
Spocitavali mu da nije nikad bendao BIH repku i drzavu a ovaj jedan od prvih koji ikad zaigrao za BIH repku.
Spocitavali mu da nije vodio neke velike klubove pa nesto kontam da smo mi imali trenera koji su vodili M.U,Barcelonu Real,itd.Da ne govorim da su ti isti htjeli Barbareza na klupu a ovaj ne da nije vodio jake klubove nego bukvalno tad nije imao ni licence za trenera.
Spocitavali mu lose igre protiv Njemacke,Svedske,Francuske,Rumunije WTF pa prije smo takve ekipe sa 10-0 dobijali a sad poraz,grdne rane :roll: .
Kako rekoh ko god dodje na klupu repke a ima ikakav pozitivan rezultat imat ce moju podrsku.
Jer navijam samo za jednu jedinu repku koju imam.Onima kojima to nije jasno SIKTER.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 30 sep 2011, 22:07

harishp je napisao/la:Ja cak ni protiv Cire nisam bio.iako je zasluzio da mu se zareda sve po spisku.
Ali kako ces busiti rupu na svom camcu a ti na na pucini.
Dovoljno se samo procitati prve stranice ove teme i nevjerovatno je kako su pojedini bili od prvog dana protiv Papeta.
Spocitavali mu da nije nikad bendao BIH repku i drzavu a ovaj jedan od prvih koji ikad zaigrao za BIH repku.
Spocitavali mu da nije vodio neke velike klubove pa nesto kontam da smo mi imali trenera koji su vodili M.U,Barcelonu Real,itd.Da ne govorim da su ti isti htjeli Barbareza na klupu a ovaj ne da nije vodio jake klubove nego bukvalno tad nije imao ni licence za trenera.
Spocitavali mu lose igre protiv Njemacke,Svedske,Francuske,Rumunije WTF pa prije smo takve ekipe sa 10-0 dobijali a sad poraz,grdne rane :roll: .
Kako rekoh ko god dodje na klupu repke a ima ikakav pozitivan rezultat imat ce moju podrsku.
Jer navijam samo za jednu jedinu repku koju imam.Onima kojima to nije jasno SIKTER.
Ne znam kako je to teško mnogima shvatiti. :mrgreen:

Mi imamo od nastanka pa do danas približno isti kvalitet u repki, stim da se ja sjećam kako je "ona" reprezentacija igrala, a kako "ova" Papetova. Ovi se makar dodaju. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 06 okt 2011, 19:46

cudno je kako su pljuvaci tihi i mirni :oops: :oops: :oops: :oops:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 okt 2011, 21:10

neznalica je napisao/la:cudno je kako su pljuvaci tihi i mirni :oops: :oops: :oops: :oops:
Yebe ih trenutacni poredak :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 06 okt 2011, 21:15

Cekaju gresku u koracima.
More bit' bidne da je docekaju.......NOT :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 07 okt 2011, 08:46

Adinjo je napisao/la:Cekaju gresku u koracima.
More bit' bidne da je docekaju.......NOT :lol:

sace oni ... kad npr danas bude 1:0 ili 2:0 a gol se dadne tek u 2 poluvremenu pa ce se pricat da se nema sta trazit u parizu sa takvim igrom i sl.
Arnelinho je napisao/la: Mi imamo od nastanka pa do danas približno isti kvalitet u repki, stim da se ja sjećam kako je "ona" reprezentacija igrala, a kako "ova" Papetova. Ovi se makar dodaju. :lol:

POTPIS!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 07 okt 2011, 09:25

Trazim odgovor na jedno pitanje ,

Sto je tako tesko bar zapljeskati , ako ne i skandirati Papetu svaku utakmicu , bar jednom ? Mislim da je to ovaj covjek zasluzio , jer ako smo uz Ciru mi na tribinama dozivljavali erekciju samom pojavom njegovog lika , ovome su samo protiv Bjelorusa zapljeskali kad je dosao u kontakt sa loptom .

Hebem ti nas mentalitet i zaludjenost dvolicnim osobama .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 07 okt 2011, 10:00

Zato sto je Ciro k'o budala okret'o se raji i pric'o sa njima, a Pape (k'o i svaki drugi profesionalac) se skoncentrise na igru svojih igraca i ne obraca paznju na sta se desava oko njega. Ciru je bilo vaznije kako ce se pricati o njemu, a ako dobijemo utakmicu dobro i jes'. Papetu se vidi da je stalo do rezultata i poboljsanja kvaliteta u igri. Ali to raju ne zanima!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 okt 2011, 10:25

Nemojmo opet otvarati temu "Ćiro vs Pape". Ćiro je uradio nešto i hvala mu na tome. Istina, manipulisao je masom, ali to je njegov način rada. Bosansko-hercegovački narod je takav da nam to odgovara, kad je dobro, smijmo se sa njim, kad nije dobro, psujmo mu redom. :roll:

Ipak, ja sam pristalica skirvenog, tihog Safetovog rada. Dok je došao, pisala sam da mi se sviđa odnos sa medijima, viša razina profesionalnosti, i sad to sve lagano sjeda na svoje mjesto.

Nadam se da će se večeras publika u Zenici zahvaliti Papetu na dobro urađenim kvalifikacijama. Dajmo mu podršku, jer je on (NADAM SE) prvi čovjek koji će odvesti BiH na evropsku smotru.

Sretno večeras, selektore!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 07 okt 2011, 10:25

Ne možete vjerovati koja erupcija oduševljenja, bio na zapadu tačno na centru. Znači lopta leti jedno 30m, i izlazi iz auta a Pape je jednim dodirom smiruje, i to kako. **** oduševljenje kad smo dali gol u odnosu na ovo, a Pape se samo malo nasmija :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 okt 2011, 10:29

Gdje su sada oni PAPE ODLAZI !!! Nema ih nešto. Postiže Pape i veči rezultat nego Ćiro evo več sada ( Luxemburg dobijamo ) a mogli bi i direkt ako Francuzi budu imali lošu noć. Nešto ih nema ?! 8-) :lol:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 07 okt 2011, 10:35

maxuz baxuz je napisao/la:Zato sto je Ciro k'o budala okret'o se raji i pric'o sa njima, a Pape (k'o i svaki drugi profesionalac) se skoncentrise na igru svojih igraca i ne obraca paznju na sta se desava oko njega. Ciru je bilo vaznije kako ce se pricati o njemu, a ako dobijemo utakmicu dobro i jes'. Papetu se vidi da je stalo do rezultata i poboljsanja kvaliteta u igri. Ali to raju ne zanima!
Ne dipr!
Ćiro ima karizmu, a i samo pitanje ovog gospodina @Adina dovoljno govori o popularnosti ćire u odnosu na safeta!
Ćiro osim karizme ima sposobnost da iz ponora izvede tim do baraža, raspadnutu reprezentaciju do potpunog okupljanja uz neka nova imena koja su danas stub reprezentacije!
Nije ćiro privlačio samo karizmom, šalom, već i igrom i rezultatima!Klinac bi mu se pjevalo da je gubio!Nije niko otjeran kao on nakon baraža, a to o tome niko nepriča!
Ja i dalje tvrdim da smo u prošlim kvalifikacijama imali znatno jaču reprezentaciju, nego danas!Izgledali smo mnogo jači i ozbiljniji i sa više elana!

Safet je stvorio i koheziju i pomutnju u isto vrijeme!Izjave su mu najlošije, a imaju veliki odsjek u javnosti!
Neznam zašto govori neke stvari javno, i sam sebi stvara lošu atmosferu u ekipi!Posljedna je vezana za golmane!
Koga god da izvede, neće pogriješiti, ali brate nemoj govoriti javnosti koju je hasagić izabrao utakmicu!
Što se tiče skandiranja safetu, nešto nevidim raspoloženost navijača da mu pjevaju, a moj prijedlog je da mu puste onu oj safete sajo..., pa da se malo razgali tribina!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 07 okt 2011, 10:41

Iako sam nekad mislio da za nas nema nade, Pape me razuvjerio, i hvala mu na tome. Večeras vjerovatno dobijamo Luxemburg, tako da idemo u baraž.
I dajte ljudi, malo se spustite na zemlju, neki nas maltene vide na Euru, pa Rumuni su nas uništili u gostima, jedva smo Bjeloruse ovdje dobili, Albanija nam uzela bod u gostima. Ako Pape ne krene s 2 napadača protiv Francuza, onda ništa od našeg Eura.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 07 okt 2011, 10:49

mozak je napisao/la:
maxuz baxuz je napisao/la:Zato sto je Ciro k'o budala okret'o se raji i pric'o sa njima, a Pape (k'o i svaki drugi profesionalac) se skoncentrise na igru svojih igraca i ne obraca paznju na sta se desava oko njega. Ciru je bilo vaznije kako ce se pricati o njemu, a ako dobijemo utakmicu dobro i jes'. Papetu se vidi da je stalo do rezultata i poboljsanja kvaliteta u igri. Ali to raju ne zanima!
Ne dipr!
Ćiro ima karizmu, a i samo pitanje ovog gospodina @Adina dovoljno govori o popularnosti ćire u odnosu na safeta!
Ćiro osim karizme ima sposobnost da iz ponora izvede tim do baraža, raspadnutu reprezentaciju do potpunog okupljanja uz neka nova imena koja su danas stub reprezentacije!
Nije ćiro privlačio samo karizmom, šalom, već i igrom i rezultatima!Klinac bi mu se pjevalo da je gubio!Nije niko otjeran kao on nakon baraža, a to o tome niko nepriča!
Ja i dalje tvrdim da smo u prošlim kvalifikacijama imali znatno jaču reprezentaciju, nego danas!Izgledali smo mnogo jači i ozbiljniji i sa više elana!

Safet je stvorio i koheziju i pomutnju u isto vrijeme!Izjave su mu najlošije, a imaju veliki odsjek u javnosti!
Neznam zašto govori neke stvari javno, i sam sebi stvara lošu atmosferu u ekipi!Posljedna je vezana za golmane!
Koga god da izvede, neće pogriješiti, ali brate nemoj govoriti javnosti koju je hasagić izabrao utakmicu!
Što se tiče skandiranja safetu, nešto nevidim raspoloženost navijača da mu pjevaju, a moj prijedlog je da mu puste onu oj safete sajo..., pa da se malo razgali tribina!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 okt 2011, 10:51

Barca u srcu je napisao/la:Iako sam nekad mislio da za nas nema nade, Pape me razuvjerio, i hvala mu na tome. Večeras vjerovatno dobijamo Luxemburg, tako da idemo u baraž.
I dajte ljudi, malo se spustite na zemlju, neki nas maltene vide na Euru, pa Rumuni su nas uništili u gostima, jedva smo Bjeloruse ovdje dobili, Albanija nam uzela bod u gostima. Ako Pape ne krene s 2 napadača protiv Francuza, onda ništa od našeg Eura.
Šta je sa baražom? Najrealnije i jest očekivati da ćemo preko baraža do EP. Ako padne Francuska, padne, Bože moj. A, ako ne i dalje imamo drugu meč loptu. Normalno da ćemo se vidjeti na Euru, imamo mnogo prilika za to, sve je u našim rukama.
A, govoriti o bodu sa Albanijom, o tadašnjoj situaciji i ovoj trenutno nije u redu, al' nikako. Mnogo toga se promijenilo.

No, slažem se da se situacija treba malo stišati. Idemo step by step.

Večeras po pobjedu! 8-)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 07 okt 2011, 11:03

mozak je napisao/la:
Ne dipr!

Hajd da uzmemo da je sve tvoje tacno , ali kako bolan da je stvorio pomutnju , ovo je veliki rezultat , mozda i veci od Cirinog , sto se tice tih stubova reprezentacije : Lulic , Mujdza , Besic , Zahirovic , pa i Pjanic , jer znamo da se nije naigrao u Cirino vrijeme iako je bio standardniji u Lyonu tad nego u Safetovo vrijeme (ne racunamo prelazak u Romu) . Dakle iz svega tog dueliziranja ove dvojice mozemo razviti nepreglednu diskusiju , izvoditi dokaze i ostalo , ali to ne zelimo ja mislim .

Ciri hvala sto nas je digao kad smo bili na vjerovatno najnizoj tacki , ali ogromno HVALA i Papetu jer je ucinio to da ovo bude mirna , profesionalna i stalozena reprezentacija .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 07 okt 2011, 11:19

Adin_BiH je napisao/la:
mozak je napisao/la:
Ne dipr!

Hajd da uzmemo da je sve tvoje tacno , ali kako bolan da je stvorio pomutnju , ovo je veliki rezultat , mozda i veci od Cirinog , sto se tice tih stubova reprezentacije : Lulic , Mujdza , Besic , Zahirovic , pa i Pjanic , jer znamo da se nije naigrao u Cirino vrijeme iako je bio standardniji u Lyonu tad nego u Safetovo vrijeme (ne racunamo prelazak u Romu) . Dakle iz svega tog dueliziranja ove dvojice mozemo razviti nepreglednu diskusiju , izvoditi dokaze i ostalo , ali to ne zelimo ja mislim .

Ciri hvala sto nas je digao kad smo bili na vjerovatno najnizoj tacki , ali ogromno HVALA i Papetu jer je ucinio to da ovo bude mirna , profesionalna i stalozena reprezentacija .
Safet unosi nemir u reprezentaciju javnim izjavama, i to mu jedino nije potrebno!
Nije neki taktičar, ali ko rezultatima gleda u zube!
Ja sam nedavno rekao da je safet igbali, i dok je tako neka ga!
Pjanić nije mogao igrati pored onda onakvog misimovića, a muratović je bio nezamjenjiv u paru sa rahimićem!
Nećemo duelizirati, pričajmo o safetu ali u pozitivnoj atmosferi, bila kritička ili hvalospjevna!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.