Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Da dodam, cernobilci, fukarestine i slicne stvari, na ovoj temi znace kartu u jednom smjeru. Vremena kada ugrabim izbrisat cu sve ovo do sada napisano. Zato mi nemojte otezavati.
- prisonbreak
- Kontakt:
Lijepi moj, pa ti propuatio najbolju temu na forumu..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
predugo ovo vec traje uz sav respekt
onu dvojicu si trebo skroz obrisati da ne postoje vise..ovako ce opet imati sansu da se debilisu i hajmk jovo nanovo.
ja bih bio najsretniji da se diskutuje na profesionalan nacin, da svako iznese misljenje, novost,nesto kvalitetno, da se nesto i nauci ovdje.
a moze se nauciti samo kako psovati i glupirati se
Jahja Bajrić je novi igrač Stupčanice.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja jos cekam imenovanje neke famozne uprave u Slobodi, bar su to ovdje pojedinci najavljivali. Sta je bilo, gdje zapelo?
-
- Kontakt:
Da si mene slušao znao bi da ćeš se načekatprisonbreak je napisao/la: ↑06 jan 2024, 23:09Ja jos cekam imenovanje neke famozne uprave u Slobodi, bar su to ovdje pojedinci najavljivali. Sta je bilo, gdje zapelo?

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
ide mujkara veliki povratak.
U ovim situacijama fali truhlo da kaze buducnost
U ovim situacijama fali truhlo da kaze buducnost
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma neki zaborave sve sto se desilo i sto se desava.simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2024, 08:03Da si mene slušao znao bi da ćeš se načekatprisonbreak je napisao/la: ↑06 jan 2024, 23:09Ja jos cekam imenovanje neke famozne uprave u Slobodi, bar su to ovdje pojedinci najavljivali. Sta je bilo, gdje zapelo?![]()
Hocel se moci izvuci PL, dolaze tuzbe, manji budzet, za licencu doprinose sve moras uplatiti? Fini para treba.
-
- Kontakt:
Ma mislim iskreno da PL nije upitna kao što i od prvog dana govorim, s tim da isto tako govorim šta kad uđemo u PL? Ništa, opet sve isto, borba za opstanak, ispadanje, povratak i sve u krug. Jer nema perspektive, nema zdravog temelja, sve je truhlo i strašno neorganizovano unutra, sve ide na neku silu, nazor, na ime, na moranje, na kako bilo da bilo poslije samo da bude nešto sad. Za licencu ima neka kombinacija, ženska ekipa riješena, jedna kazna od skoro 20 hiljada za PDV plaćena, i mislim da će se izgurati do kraja sezone i to sve sa plasmanom u PL. Ali je onda strašna stvar na ljeto kako i šta dalje. To je ono što ti znaš reći da sam nekad pozitivan nekad negativan pa me ne možeš pohvatatiprisonbreak je napisao/la: ↑07 jan 2024, 11:35Ma neki zaborave sve sto se desilo i sto se desava.simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2024, 08:03Da si mene slušao znao bi da ćeš se načekatprisonbreak je napisao/la: ↑06 jan 2024, 23:09Ja jos cekam imenovanje neke famozne uprave u Slobodi, bar su to ovdje pojedinci najavljivali. Sta je bilo, gdje zapelo?![]()
Hocel se moci izvuci PL, dolaze tuzbe, manji budzet, za licencu doprinose sve moras uplatiti? Fini para treba.

- prisonbreak
- Kontakt:
Ma i za PL ne treba biti siguran, Stupcanica nije za otpisati.
Sve je to fina ekipa, al mogu finansije definitivno pocet zezati. Cim imas kaznu od PDV imas i dug prema UIO sigurno. Imas redovnih dopeinosa sigurno preko 250 k KM. Ja vec neko vrijeme govorim da bi mogao biti problem licenca, i sigurno ce biti, bar moje misljenje.
Za organizaciju kluba se slazem, sa trenutnom organizacijom prvi ste favorit za nazad u federalku ako bi usli u PL.
Sve je to fina ekipa, al mogu finansije definitivno pocet zezati. Cim imas kaznu od PDV imas i dug prema UIO sigurno. Imas redovnih dopeinosa sigurno preko 250 k KM. Ja vec neko vrijeme govorim da bi mogao biti problem licenca, i sigurno ce biti, bar moje misljenje.
Za organizaciju kluba se slazem, sa trenutnom organizacijom prvi ste favorit za nazad u federalku ako bi usli u PL.
Gdje ste poletili u pl, neka vas 
Sljedece sezone aBd Sloboda, Zeljo, Čelik

Sljedece sezone aBd Sloboda, Zeljo, Čelik
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Samo ti ovdje ako ti je lijepo

Kome god valja, bujrum umjesto nas

zar je moguce da u veliku slobodu nece niko
Sta vam fali? Bar u vrhu lige mozete biti, sta ces u pl, za opstanak se stresiratisimonknows je napisao/la: ↑07 jan 2024, 13:57Samo ti ovdje ako ti je lijepo![]()
Kome god valja, bujrum umjesto nas![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Koliko vam je ostalo kesa od transe grada daj Boze i ove trenutne da uspijete placat a kamoli koga da dovedete.
Znal se ko je trener,predsjednik UO hahhahaha,slomise se na svojoj temi kukaju jadikuju j..u grebu ,gasimo se ode sve u pm a ovde dodzu i glume i pisu kao da su neki ozbiljan klub

Nemoj da vam dodzzzemo i ostavimo vas nas 30 razlike! Ne treba nam za velikana 90ih ni trener, predsjednik, UO, pod ručnom vas bez većih problema otkantamo!convict35 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 23:36Koliko vam je ostalo kesa od transe grada daj Boze i ove trenutne da uspijete placat a kamoli koga da dovedete.
Znal se ko je trener,predsjednik UO hahhahaha,slomise se na svojoj temi kukaju jadikuju j..u grebu ,gasimo se ode sve u pm a ovde dodzu i glume i pisu kao da su neki ozbiljan klub![]()
Živjeli
075
Za velikanaLeonBest je napisao/la: ↑07 jan 2024, 23:48Nemoj da vam dodzzzemo i ostavimo vas nas 30 razlike! Ne treba nam za velikana 90ih ni trener, predsjednik, UO, pod ručnom vas bez većih problema otkantamo!convict35 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 23:36Koliko vam je ostalo kesa od transe grada daj Boze i ove trenutne da uspijete placat a kamoli koga da dovedete.
Znal se ko je trener,predsjednik UO hahhahaha,slomise se na svojoj temi kukaju jadikuju j..u grebu ,gasimo se ode sve u pm a ovde dodzu i glume i pisu kao da su neki ozbiljan klub![]()
Živjeli

kod nas svi zele bit direktori upravitelji samo da je fotelja, osim kad je upitanju grande sloboda
-
- Kontakt:
Za neobrazovane, postoji određeni Odbor za hitnost koji će raditi sve što radi i Upravni odbor. U međuvremenu, neko će se već naći. Vidimo kakvi su vodili vas.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 7 gostiju.