English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Jos jedan kiks Citya i 3 boda razlike a onda je sve moguce.
Totenh je pokazao hrabrost i kako se igra protiv Citya.
H. Kane pokazao klasu, mislim da arapi zale sto nisu bacili funte koje su trazili ovi iz Londona ali bit ce ljeto vrlo zanimljivo.
Totenh je pokazao hrabrost i kako se igra protiv Citya.
H. Kane pokazao klasu, mislim da arapi zale sto nisu bacili funte koje su trazili ovi iz Londona ali bit ce ljeto vrlo zanimljivo.
Pomogli su kad nisu dali Romeru drugi zuti. Ne sumnjam da bi bio crveni da je u pitanju bio Gabriel.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:21Jao, kakav glumac. Osim što nam poklanjaju penale svako kolo, trude se da sakriju naklonost od javnosti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ismijavao ovde Deanovo radovanje protiv Arsenala, sada mu odjednom ovo zanimljivo.
Svi smo bili kao Pawson. Jer svi mrze Srbe i Totenhem.
Svi smo bili kao Pawson. Jer svi mrze Srbe i Totenhem.
41:34

One season wonder

Jučer masakr na Emiratesu, nevjerovatno mi je da imaju tako loš utjecaj u FAu da im se ovo stalno dešava. Protiv Brentforda ti ne sude kako treba. Mora se trznuti Arteta i krenuti u javni obračun sa sudijama. Arsenal dobija crvene za ono što City i United ne dobiju žute kartone.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zašto sudac uopće pokazuje bilo kakve emocije kada neka ekipa zabije?
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- Marsal
- Kontakt:
Drago mi je da i navijači drugih klubova počinju primjećivat da ne ne kmečimo džaba.Otelo je napisao/la: ↑20 feb 2022, 07:58Jučer masakr na Emiratesu, nevjerovatno mi je da imaju tako loš utjecaj u FAu da im se ovo stalno dešava. Protiv Brentforda ti ne sude kako treba. Mora se trznuti Arteta i krenuti u javni obračun sa sudijama. Arsenal dobija crvene za ono što City i United ne dobiju žute kartone.

Mislim ekipa koja je godinama poznata kao najmekša dobije 4 crvena za mjesec i pol

Jučer 4 puta sumnjiva situacija za penal i od 4 puta da nijednom sudija ne svira

Gol iz ofsajda se ni ne provjerava u VAR sobi, a na ponovljenom snimku vidiš da je možda i jako sumnjiva situacija.
Sudije jednostavno nemaju cilj namjerno suditi PROTIV Arsenala ali su itekako svjesni da je to tim gdje mogu pokazati svoj autoritet i malo se prokurchiti. Za to je kriv Arsenal jer su godinama šutili na slične situacije, a onaj masakr jučer je garantujem posljedica medijskih istupa iz kluba. Kao kad te neki siledžija godinama teroriše pa ti pokažeš zube, a on je u fazonu wtf šta se tu kofrčiš i postane još agresivniji. Zato Arsenal ako opet sad prešuti **** će ih sudije dovijeka.
Mada uvijek sam govorio kad si beton ni sudija ti ništa ne može ali postaje malo degutantno gledat kako određene ekipe i kad nemaju svoj dan dobiju neki poguranac ili imaju određenu protekciju kod sudaca pa se nekako i izvuku.
Englezi moraju ali moraju podhitno napravit neku reformu suđenju. Pa njima je Michael Oliver najbolji sudija i ujedno najveća nada

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
U Savez sa tim i tražite promjene. Sudije su očajne i ne prođe kolo bez neke velike pogreške.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Odbrana Sitija je juce bila legit losija nego Arsenalova sa peak Mustafijem. Amaterizam
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jurgen u slobodno vrijeme rezira serije po BiH.
Odbrana jucer na nivou Uniteda. Nadam se da ce Zinch i Stones nazad u tim. Cancelo desno. Ali ko sam ja i forumasi ovde da sudimo ekipi koja prvi put izgubi nakon 3 mjeseca.
4-IN-A-ROW
Ovako ce ispasti i u LP. Mediokritet.
Jos 14 golova do A. Colea, treceg na toj legendarnoj listi najboljih strijelaca u istoriji Prema.
Od 2014/15., cetiri uzastopne sezone 20 + komada. Cak u sezonama nesto losije forme nije podbacio ispod 17 ligaskih golova.
Prosle pored 23 komada u epl, izbio cak i na 14 asist.
Maestralni Kane.
Od 2014/15., cetiri uzastopne sezone 20 + komada. Cak u sezonama nesto losije forme nije podbacio ispod 17 ligaskih golova.
Prosle pored 23 komada u epl, izbio cak i na 14 asist.
Maestralni Kane.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
LOL
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jedna od njegovih najboljih utakmica u karijeri. Gotovo svaki dodir mu je bio fenomenalan. Ovakav Kane je najbolji napadac na svijetu. Da se razumijemo, Lewa je vrhunski golgeter, ali moze samo sanjat da ovako dijeli lopte ko desetka.
Sva sreca pa Benzemi upravo to dijeljenje lopti i gradjenje igre nije najveci kvalitet 

- Marsal
- Kontakt:
Jest da mi je odvratan i da ne volim njegovu gadnu njušku ali Arsenal da ima Kanea bio bi treći koispichke.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Posteno. Meni su Kane i Lewa bolji. Kane ima daleko najtezi posao. Ne mogu ni zamislit sta bi radio da ima top 5 ekipu svijeta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.