Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

kinder_jaje
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la kinder_jaje » 05 sep 2013, 23:43

Po meni treba podmladiti repku jer ovi igraci sto vec igraju nisu nista bolji neg ova nasa djeca i mislim da bi se bar vise trudili i zalagali na terenu .Igrac koji meni najvise smeta je Gordic,ajd nije toliko los u odbrani ali brate ti 10 godina igras kosarku a ne mozes tri puta da pogodis tricu a sam na sutu :roll: Sinanovic je isto taraba i ne znam sta taj covjek trazi na ovom EP odbija se od Katica ko da ima 30 kg :cry: Bavcic po meni nikad i nije bio za repke al et...Postaviti Markovica za selektora i podmalditi repku i krenuti od pocetka jer ovo ne vodi nicemu

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 sep 2013, 23:45

kinder_jaje je napisao/la:Po meni treba podmladiti repku jer ovi igraci sto vec igraju nisu nista bolji neg ova nasa djeca i mislim da bi se bar vise trudili i zalagali na terenu .Igrac koji meni najvise smeta je Gordic,ajd nije toliko los u odbrani ali brate ti 10 godina igras kosarku a ne mozes tri puta da pogodis tricu a sam na sutu :roll: Sinanovic je isto taraba i ne znam sta taj covjek trazi na ovom EP odbija se od Katica ko da ima 30 kg :cry: Bavcic po meni nikad i nije bio za repke al et...Postaviti Markovica za selektora i podmalditi repku i krenuti od pocetka jer ovo ne vodi nicemu
Nemoj Markovica,molim te...Vidjeli smo njegovo znanje kao trenera prije nekoliko godina...

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 05 sep 2013, 23:51

fanatic je napisao/la:
sigurnoable je napisao/la:Ne treba nama ni Wright ni Lance williams, mi imamo Nurkica, Vrabca mladog Djedovica i Emira Sulejmanovica.Ovim igracima ako se da sansa i skupe odredjenu kolicinu iskustva mi mozemo da budemo jedni od favorita na eurobasketima ali to ozbiljno govorim
To mi najvise smeta na ovom eurobasketu. Jednostavno se moralo nac' mjesta barem za Nurkica, ako ne i za Buzu. Mogli su da budu taj 11 i 12 igrac(ionako vise od 7-8 i ne igra) pa da skupe dragocjeno iskustvo. Od Bavcica tesko da bi mogli bit' gori..
Sinanović, Sutalo, Mašić, Bavcic OUT
Nurkic,Vrabac,Buza,Sulejmanović IN

Ovako bi repka bila dosta jaca i ljepse izgledala na papiru jer meni nije jasno po cemu su Sinanovic,Sutalo Bavcic i Masic bolji od naših klinaca u tome se vidi pogresna filozofija Petrovića.

Mislim da je najbolje iducu godinu imenovati Markovica za selektora jer ce on svoje mlade igrace gurnuti u vatru,čovjek je radio sa njima i upoznat je sa svim stvarima a vjerujem dapoznavajuci njegov karakter ne bi dozvolio da se NBA ZVIJEZDA KURCI I RADI PO SVOM KAO NI DRUGIM IGRACIMA ;)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 sep 2013, 23:56

NEZALAGANJE je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:Po meni treba podmladiti repku jer ovi igraci sto vec igraju nisu nista bolji neg ova nasa djeca i mislim da bi se bar vise trudili i zalagali na terenu .Igrac koji meni najvise smeta je Gordic,ajd nije toliko los u odbrani ali brate ti 10 godina igras kosarku a ne mozes tri puta da pogodis tricu a sam na sutu :roll: Sinanovic je isto taraba i ne znam sta taj covjek trazi na ovom EP odbija se od Katica ko da ima 30 kg :cry: Bavcic po meni nikad i nije bio za repke al et...Postaviti Markovica za selektora i podmalditi repku i krenuti od pocetka jer ovo ne vodi nicemu
Nemoj Markovica,molim te...Vidjeli smo njegovo znanje kao trenera prije nekoliko godina...

Markovic je tad gurnut u vatru neiskusan samo zavrsio igracku krijeru pa ga imenuj za selektora nije naravno uspijelo sad je puno iskusniji vodio je par klubova juniorsku repku vodi odlicno sigurno bi sad puno vise uradio sa repkom :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 05 sep 2013, 23:58

@sigurnoable

Baš ocm. Slušam danas time-out naših, Aco drži riječ a U POLA TIME-OUTA Mirza se nešto ubacuje i govori nešto u fazonu:"Ništa, idemo ponovo, crtaj akciju ponovo." Pa jarane ko je tu trener? Nije ni čudo da smo u qrcu kad imamo 2(možda i više) selektora u repki. Ne može tako. Ne mogu dvije žene za jedan šporet nikako. Nikad nije išlo tako, niti će kad ići. Ili što kažu, puno baba, kilavo dijete.

To je OSNOVNO što se mora mijenjati. Mora se znati ko je vođa tima, ko kosi a ko vodu nosi. Pa i kod Sabeta smo imali jednog lidera jbmu miša. Nije to bio Sabe, nego Mirza, ALI JE BIO SAMO JEDAN. A ovako minimalno dva lidera, selektora. Ne može.

I znam da je možda apsurd, ali repka je danas svoje najbolje minute imala KAD MIRZA NIJE BIO NA PARKETU. Ne kažem da ne treba da igra, da se ne zakače neki za ovu rečenicu. On je naš najbolji igrač, to stoji. Ali ČINJENICA da smo bolje igrali bez njega nego s njim na parketu ipak nešto govori. ;)
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 sep 2013, 00:04

ronweasley je napisao/la:@sigurnoable

Baš ocm. Slušam danas time-out naših, Aco drži riječ a U POLA TIME-OUTA Mirza se nešto ubacuje i govori nešto u fazonu:"Ništa, idemo ponovo, crtaj akciju ponovo." Pa jarane ko je tu trener? Nije ni čudo da smo u qrcu kad imamo 2(možda i više) selektora u repki. Ne može tako. Ne mogu dvije žene za jedan šporet nikako. Nikad nije išlo tako, niti će kad ići. Ili što kažu, puno baba, kilavo dijete.

To je OSNOVNO što se mora mijenjati. Mora se znati ko je vođa tima, ko kosi a ko vodu nosi. Pa i kod Sabeta smo imali jednog lidera jbmu miša. Nije to bio Sabe, nego Mirza, ALI JE BIO SAMO JEDAN. A ovako minimalno dva lidera, selektora. Ne može.

I znam da je možda apsurd, ali repka je danas svoje najbolje minute imala KAD MIRZA NIJE BIO NA PARKETU. Ne kažem da ne treba da igra, da se ne zakače neki za ovu rečenicu. On je naš najbolji igrač, to stoji. Ali ČINJENICA da smo bolje igrali bez njega nego s njim na parketu ipak nešto govori. ;)
Znas sta govori?Govori da se Srbija opustila i pocela razmisljati da je gotovo,a ne da smo mi nesto bolje igrali bez Mirze...

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 06 sep 2013, 00:19

Moguće je i to, ne znam, ali je evidentno koliko je Mirza KATASTROFALNO pripremljen za ovo EP. Katastrofalno. Šta, ono ja sam NBA igrač i mogu ovo odraditi s pola snage? E pa ne može. Trebalo se pripremiti a ne doći ko da igraš košarke rekreativno ispred zgrade. Možda i pretjerujem, ali shvataš šta hoću reći.

Nemojte pomisliti da krivim samo Mirzu, da govorim da je on jedini krivac ili da imam nešto protiv momka. Naprotiv. Ispratio sam SVAKU njegovu utakmicu preko bare ove sezone, pa i one koje su počinjale u 4 ujutro. I znam da su zakazali i drugi. Wright danas izgledao kao košarkaški Avdija Vršajević. Pašalić danas za njega ispade yebeni Chris Paul. Đedović nastavlja da nabija statistiku, zabije 20 poena a potroši 54234232424 lopti. Ovi naši "tricaši" ne mogu otvoreno more da pogode, k'o da su se dosad boksom bavili a ne košarkom.

Znači znam da niko ne igra poštenu košarku, ali Mirza je kapiten našeg nacionalnog tima i sasvim je normalno da on i gospodin Aleksandar Petrović snose najveći dio krivice za ovaj debakl u prva dva dana prvenstva. Ako pristaju da se njih najviše hvali i uzdiže kad se dobija, budi muško i sportista pa preuzmi i krivicu kad ne ide. I Mirzi ne bi škodilo da smiri ego. Jeste druga dimenzija za sve naše košarkaše, ali niko na ovom svijetu nije nezamjenjiv. On je tu da ovaj tim učini boljim, da zbog njega dobijemo na kvalitetu, da se ostavi zadnji atom snage na terenu, a ne da radi ovo što radi, miješa se Aci u posao, glumi zvijezdu. Nemoj brate mili. Nemoj.

Još nešto...nije meni krivo što smo izgubili u prva dva kola, da su se borili, da sam vidio SVE NJIH usmjerene ka jednom zajedničkom cilju. Ali ne. Vidio sam Đedovića koji pumpa statistiku i koji kao da hoće da dokaže Mirzi da je bolji i od njega. Vidio sam tog Mirzu kako maksimalno potcjenjivački gleda i na svog selektora i na ovo EP uopšte. Vidio sam Zeku koji se zakucava u 4 igrača protivničkog tima. Mada, Zeki još najmanje zamjeran, neke je stvari radio iz očaja. A iskreno, dosta puta je i meni pored ekrana bilo mučno gledati, a ne kako je njemu igrati.

Rezime. Svi su krivi, svi su razočarali i podbacili ali zna se ko preuzima odgovornost kad ne ide. Kapiten i trener. A s pristupom:"Niko ne valja, samo ja valjam" našeg kapitena i glavne zvijezde nećemo daleko stići.

Pozz...
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 sep 2013, 00:21

ronweasley je napisao/la:
On je naš najbolji igrač, to stoji. Ali ČINJENICA da smo bolje igrali bez njega nego s njim na parketu ipak nešto govori. ;)
Sta ta cinjenica govori tacno da mi je znati? Tele je bio danas dupliran u dosta akcija, znaci dva igraca na jednog, on sam je stvarao prostor za ostale igrace, ali akcije nije bilo, nema saigrace koji znaju iskoristiti prostor, koji znaju uci u duel i stvoriti sansu izuzev Djedovica, koji to jako dobro radi ali ima preslabu zavrsnicu. Djedovic jednostavno sve sto dobro uradi u odbrani, to nazalost nerezonskim sutevima pokvari i tako ukrug, pored cinjenice da je danas bio jedan od najboljih, jer su Gordic, Masic, Sinanovic i Bavcic presmjesni igraci za profesionalnu kosarku.

Znaci da pojasnim, za nase provale na ovom EP-u su glavni krivci:

1) igraci koji nisu dovoljno spremni i nedostatak kvaliteta (Sinanovic, Gordic, Bavcic, Masic- jel treba jos?)
2) selektor koji ocigledno dan danas ne zna da mi na najlaksi moguci nacin primamo poene (preslabi u odbrani) i jos jednom selektor, koji nije izplanirao barem dvije akcije na parketu. Akcija i taktika su u kosarci poed igrackog kvaliteta esencijalni dio formule za uspjeh
3) nedostatak discipline, dje Teletovic vodi kolo ispred Petrovica, za sto je Petrovic glavni krivac, koji tako nesto uopste dopusta.

Mada da budem iskren, to ne objasnjava kako Masic baca dvije trice zaredom i fula obadva puta, kako Wright danas cetiri puta trazi zavrsnicu i cetiri puta fula uz sjajnih 0 bodova. To ne obsnjava Gordica koji neometano baca trice i sve fula. To ne objasnjava da na kraju utakmice od 7 slobodnih bacanja svega jedan ubacimo. To ne objasnjava djelimicno hekticno odigrane akcije i nepotrebno gubljenje lopti. To po meni jedino rezultira iz manjka kvaliteta a nikako radi Teletovica druze. Treba biti realan do kraja i reci da jedino Teletovic i Djedovic odskacu od ostalih, iza njih Kikanovic i Wright i onda dugo nema nista.....i tu lezi najveci problem.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 06 sep 2013, 00:24

Djedovic je bolji igrac od Teletovica. Prije bi on trebao igrati NBA ligu. Jedino sto mu nedostaje je sut. Inace, miljama daleko od ostalih sto se tice odbrane. Izuzetno brz, i odlican atleta. Pogotovo sto je "bijeli" igrac.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 06 sep 2013, 00:29

DonCorleone je napisao/la:
ronweasley je napisao/la:
On je naš najbolji igrač, to stoji. Ali ČINJENICA da smo bolje igrali bez njega nego s njim na parketu ipak nešto govori. ;)
Sta ta cinjenica govori tacno da mi je znati? Tele je bio danas dupliran u dosta akcija, znaci dva igraca na jednog, on sam je stvarao prostor za ostale igrace, ali akcije nije bilo, nema saigrace koji znaju iskoristiti prostor, koji znaju uci u duel i stvoriti sansu izuzev Djedovica, koji to jako dobro radi ali ima preslabu zavrsnicu. Djedovic jednostavno sve sto dobro uradi u odbrani, to nazalost nerezonskim sutevima pokvari i tako ukrug, pored cinjenice da je danas bio jedan od najboljih, jer su Gordic, Masic, Sinanovic i Bavcic presmjesni igraci za profesionalnu kosarku.

Znaci da pojasnim, za nase provale na ovom EP-u su glavni krivci:

1) igraci koji nisu dovoljno spremni i nedostatak kvaliteta (Sinanovic, Gordic, Bavcic, Masic- jel treba jos?)
2) selektor koji ocigledno dan danas ne zna da mi na najlaksi moguci nacin primamo poene (preslabi u odbrani) i jos jednom selektor, koji nije izplanirao barem dvije akcije na parketu. Akcija i taktika su u kosarci poed igrackog kvaliteta esencijalni dio formule za uspjeh
3) nedostatak discipline, dje Teletovic vodi kolo ispred Petrovica, za sto je Petrovic glavni krivac, koji tako nesto uopste dopusta.

Mada da budem iskren, to ne objasnjava kako Masic baca dvije trice zaredom i fula obadva puta, kako Wright danas cetiri puta trazi zavrsnicu i cetiri puta fula uz sjajnih 0 bodova. To ne obsnjava Gordica koji neometano baca trice i sve fula. To ne objasnjava da na kraju utakmice od 7 slobodnih bacanja svega jedan ubacimo. To ne objasnjava djelimicno hekticno odigrane akcije i nepotrebno gubljenje lopti. To po meni jedino rezultira iz manjka kvaliteta a nikako radi Teletovica druze. Treba biti realan do kraja i reci da jedino Teletovic i Djedovic odskacu od ostalih, iza njih Kikanovic i Wright i onda dugo nema nista.....i tu lezi najveci problem.
Ma znam to, ali ako je tako zašto onda svaka prokleta akcija ide na Mirzu, koji već sad poslovično traži da mu se isprazni strana, da igra prema čeonoj liniji? Pa ima i drugih akcija i drugih igrača, pobogu. Dobro eto, nek se igra isključivo na Mirzu, to nam i jeste bila jedina šansa na prvenstvu od samog početka, ali taj Mirza je mogao birati druga riješenja, a ne svaki put isto. Koliko puta si ga juče i danas vidio da se izvukao na trojku, na poludistancu? Urijetko.

A ostali nisu ni za spomenuti. Šutalo, Gordić(on me razočarao strašno), Mašić...Peršić i Pašalić danas najbolji sa klupe. Nisu briljirali ali su bar NEŠTO radili. Kažem, ne boli to što gubimo, boli to kako gubimo. Boli što se s imenom tvoje jedine zemlje, tvoje svetinje, šprda cijela košarkaška Evropa. E to boli.

Može se izgubiti i sačuvati obraz, ali mi trenutno ni to nismo u stanju.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 06 sep 2013, 00:34

Ako neko stvarno misli da djedovic pumpa statistiku onda neam pojma... MIrza je opet danas uzeo vise lopti od njega al to i nije bitno jer nema sanse da je igracu i covjeku kao sto je nihad stalo do toga da pokaze nekome da je bolji od mirze ili suprotno... Da su se svi borili danas ko njih 2 drugaciju bi pricu pricali ovde. Kraj price pomirite se da su to nasa dva najbolja igraca mirza je bolji od njega i to je to, laicki receno djedovic bi trebao biti njegov pippen...Super je imati igrac tipa djedovic pored sutera teletovica... Al hajd dzaba pricat tu je statistika bitna nema nihad ce veceras uokvirit svojih 40 % suta i 17 poena :d

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 06 sep 2013, 00:40

@grgr

Nema prijatelju nikakve potrebe za sarkazmom. Stvarno.

Gledam na ovo što je objektivnije moguće. U porazu od Latvije Đedović je bio najbolji igrač BiH, što sam i napisao po završetku te utakmice. Dok su ga mnogi ovdje napadali, ja sam ga branio.

Kažu Mirzu udvajali pa nije mogao? A u trećoj četvrtini je mogao? Da "nije mogao disati od protivnika", valjda ne bi mogao ni tu treću četvrtinu. :? Ali ne. Jednu četvrtinu je izgledao kao da može šta hoće na terenu, razgrnuo Latvijce. U ostale tri ništa. Možda je bio umoran, ali to nas vraća na pitanje njegove fizičke spreme? Zašto se nije bolje pripremio za EURO? Zašto je dozvolio da dođe tu na ovako niskom nivou pripremljenosti?

Ali dobro, sad je ionako svejedno. Lako je biti general poslije bitko. Bezveze mi sad tu trunimo. ;)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 06 sep 2013, 00:45

ronweasley je napisao/la:@grgr

Nema prijatelju nikakve potrebe za sarkazmom. Stvarno.

Gledam na ovo što je objektivnije moguće. U porazu od Latvije Đedović je bio najbolji igrač BiH, što sam i napisao po završetku te utakmice. Dok su ga mnogi ovdje napadali, ja sam ga branio.

Kažu Mirzu udvajali pa nije mogao? A u trećoj četvrtini je mogao? Da "nije mogao disati od protivnika", valjda ne bi mogao ni tu treću četvrtinu. :? Ali ne. Jednu četvrtinu je izgledao kao da može šta hoće na terenu, razgrnuo Latvijce. U ostale tri ništa. Možda je bio umoran, ali to nas vraća na pitanje njegove fizičke spreme? Zašto se nije bolje pripremio za EURO? Zašto je dozvolio da dođe tu na ovako niskom nivou pripremljenosti?

Ali dobro, sad je ionako svejedno. Lako je biti general poslije bitko. Bezveze mi sad tu trunimo. ;)
Ma slazem se stobom oko mirze samo ne kontam zasto mislis da djedovic pumpa statistiku ?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 sep 2013, 00:51

Greivis je napisao/la:Djedovic je bolji igrac od Teletovica. Prije bi on trebao igrati NBA ligu. Jedino sto mu nedostaje je sut. Inace, miljama daleko od ostalih sto se tice odbrane. Izuzetno brz, i odlican atleta. Pogotovo sto je "bijeli" igrac.
Nedostaje mu i mozak.Uz šut najvažnija stvar za jednog košarkaša.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 06 sep 2013, 01:01

@grgr

Ne da mi da citiram pa moram ovako. :)

Ma siluje brate, siluje. Možda je to i zato što vidi da nema s kim igrati, ko će ga znati. Kakogod, draže mi je vjerovati da je to u pitanju nego neki njegov bunt protiv Mirze, Zeke ili šta ja znam koga. :D

Mada, druga bi se pjesma pjevala da je ulazila bar petina onih pokušaja za tri poena kad je gospoda(Mašić, Peršić, Šutalo, Gordić...) bila SAMA KAO DUH na šutu za tri poena. Pa jbm ga, ti i ja bi pogodili bar dvije. :D
Pogotovo protiv Latvije.

A smiješno je da, iako očajan, napad nam i nije najgori segment u igri. Odbrana je KA-TA-STRO-FA.

Pa jbt, primamo smiješne koševe. Toliko smiješne da Edin Avdić danas nekoliko puta nije znao šta da kaže, a kad bi i odlučio to prokomentarisati nije smio reći šta stvarno misli pa je birao riječi, kako da tu sramotu opiše na što bezbolniji način.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 06 sep 2013, 01:03

Sve dok 4 glavna Acina aduta s klupe budu ovako igrali nema nama pobjede. Gledam malo statistiku Masica, Gordica, Bavcica i Stipanovica, za 85 minuta na parketu njih 4 ukupno 7 poena (3/20 iz igre). Nevjerovatno. Persic i Pasalic su koliko toliko popravili statistiku klupe, ali realno Aco na njih i nije ozbiljno racunao.

Kikan je defanzivno limitiran, ali je momak danas ostavio srce na terenu i hrvao se s 5x jacim od sebe. Kapa dole za borbenost. Svakako da ne treba zaboraviti ni Nihada i Mirzu koji su takodjer dali svoj maksimum u ovom trenutku.

Ostali rezultati nam nisu isli na ruku, da je Crna Gora dobila postojala bi dobra sansa i da s dvije naredne pobjede idemo dalje, ovako 99% nam trebaju 3 pobjede, mada bi u nekom ludom raspletu i dvije pobjede mogle biti dovoljne, ali tu bi mi trebalo posteno nabiti ili CG ili MKD, a onda da bas ta ekipa iznenadi Litvaniju ili Srbiju, i jos bi se par rezultata trebalo poklopiti (ali tu bi favoriti trebali slaviti). Jasno da je ovo neizvodivo, a realno sanse da iznenadimo Litvaniju su bas minimalne, tako da... dobro ss.ba kaze, pakujte kofere. :D

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 06 sep 2013, 08:22

Sto se tice Markovica i on je kriv sto je pristao biti selektor tako neiskusan , ali...

Licno sam vidio Kenana Bajramovica da ulazi na dan tekme sa Portugalom u Hacijendu kasnije u Bagdad u 1.00 ostao do - 3 a i pio se alkhol za njegovim stolom nisam spiunirao da je on , a drugi su mi prijatelji vidjeli Mirzu kako se voza u autu isto oko 3 ujutro !

Zar je trebao Neno da ganja igrace po gradu ? sve same kite od profesionalaca , drugo je njegova generacija ... :roll:

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 06 sep 2013, 08:34

Znam samo da kad vidim Gordića i Bavčića na terenu povraća mi se
🔵⚪

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 sep 2013, 08:49

LBJ MVP je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Djedovic je bolji igrac od Teletovica. Prije bi on trebao igrati NBA ligu. Jedino sto mu nedostaje je sut. Inace, miljama daleko od ostalih sto se tice odbrane. Izuzetno brz, i odlican atleta. Pogotovo sto je "bijeli" igrac.
Nedostaje mu i mozak. Uz šut najvažnija stvar za jednog košarkaša.
mozak u nekim situacijama, nekada ruku na srce zna postupiti pametno, nije mu bas svaka odluka glupa ali sut mu fali toliko da se ne moze opisati, da ga ima borile bi se za njega najvece ekipe
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 06 sep 2013, 08:56

Uvijek sam mislio da Aco Petrović ima neku neshvaćenu viziju ove igre, ali ono što je uradio 3 sekunde prije kraja jučerašnje utakmice na +10 za Srbiju (zvao time-out i počeo crtati akcije), zahtjeva uvođenje ljekarskog pregleda prilikom izbora selektora ...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.