FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja vam reko 2.oktobar je važan dan
Indir i satira :lol:
Sloboda je sviju nas, ajmo grlimo se :mrgreen:
Sloboda je sviju nas, ajmo grlimo se :mrgreen:
- Beduin
- Kontakt:
Kao sto se i ocekivalo, nastavlja se tamo gdje se stalo, u gradu, kantonu, Federaciji, drzavi nista novo.
Pricao sam maloprije i sa roditeljima, mi vise ne glasamo dok se (ako se ikada) ne smanji broj stranaka, lista kandidata, kao i broj kandidata za gradonacelnika. Ovako se bacaju glasovi i samo opterecuje budzet bespotrebnim brojem politicara na svakojakim nivoima. Umjesto da imamo konkurentne stranke i politicare, nekoliko njih, a ne da svaka selendra ubacuje ljude u vijece, svaki doktor nam se kandiduje za vijece i gradonacelnika (da ne govorim o Opcim izborima, nevidjene pare se trose bespotrebno) umjesto da se bavi poslom za koji je studirao i edukovao se, kojekakvi likovi koji nikakvog doticaja sa politikom nisu imali poput sportista, ratnih veterana, navijackih vodja, i svega jos udrobljenog.
Covjece, ispod 50% je izlaznost danas bila, to je smijesna cifra za ovoliki grad. Znaci, ljudima je dobro ovako i zivo im se j3be ko ce vladati Tuzlom i kakve planove ima za nas gradjane ovog grada. Pa ako je vama dobro smrditi po gradu svaki ubogi dan i zadovoljni ste, onda je i meni super, jer sam sebi vec materijalno obezbjedio egzistenciju, imam sve sto mi treba i sto da se nerviram radi drugih. Naredni put izlaznost treba biti ispod 35%, pokazati svima da je sve za 5.
Jasmin je pametan, zapocet ce tribinu pa onda pauzica kao i kod Sjeverne, a onda opet krenuti pred naredne izbore i tako privuci paznju omladine i ljubitelja Slobode, sto je veoma mal broj. Eto i da napravi tribinu i bude uslovna, za koga je pravi? Pa da je te pare preusmjerio na reprogram, samo nasminkao Zapad i dovrsio Sjever, svi bismo mu bili zahvalni i imali bi koristi od tog i Sloboda i on. Ovako ne mozes napuniti i postojece 2 tribine, i jos su neuslovne, a klub tone i uskoro ce biti teze nego prije dolaska Azmira, a sta onda? Da uzdisu premijerligasi kad se sjete da na finom Tusnju igra drugoligas Sloboda i prati je 430 ljudi, hhh.
Ja sam zavrsio sa Tusnjem, teska srca cu gledati u sezonsku kako skuplja prasinu, na youtube ponekad pogledati kako smo lijepo igrali, kakve smo atmosfere pravili pod nazivom FUKARE, i tako to. Vratit cu se kada dodju normalni ljudi u klub sa jasnom vizijom i zeljom da se ide naprijed, borit cemo se tada svi zajednickim snagama i raspolozivim sredstvima. Medjutim, pobjeda Jasmina znaci i definitivni gubitak Azmira, tome u prilog ide i likovanje pojedinih Fukara po FB i vec ismijavaju Azmira i "zahvaljuju mu se na svemu". Valjda se nadje neka druga budala zeljna jake i Evropske Slobode.
Pricao sam maloprije i sa roditeljima, mi vise ne glasamo dok se (ako se ikada) ne smanji broj stranaka, lista kandidata, kao i broj kandidata za gradonacelnika. Ovako se bacaju glasovi i samo opterecuje budzet bespotrebnim brojem politicara na svakojakim nivoima. Umjesto da imamo konkurentne stranke i politicare, nekoliko njih, a ne da svaka selendra ubacuje ljude u vijece, svaki doktor nam se kandiduje za vijece i gradonacelnika (da ne govorim o Opcim izborima, nevidjene pare se trose bespotrebno) umjesto da se bavi poslom za koji je studirao i edukovao se, kojekakvi likovi koji nikakvog doticaja sa politikom nisu imali poput sportista, ratnih veterana, navijackih vodja, i svega jos udrobljenog.
Covjece, ispod 50% je izlaznost danas bila, to je smijesna cifra za ovoliki grad. Znaci, ljudima je dobro ovako i zivo im se j3be ko ce vladati Tuzlom i kakve planove ima za nas gradjane ovog grada. Pa ako je vama dobro smrditi po gradu svaki ubogi dan i zadovoljni ste, onda je i meni super, jer sam sebi vec materijalno obezbjedio egzistenciju, imam sve sto mi treba i sto da se nerviram radi drugih. Naredni put izlaznost treba biti ispod 35%, pokazati svima da je sve za 5.
Jasmin je pametan, zapocet ce tribinu pa onda pauzica kao i kod Sjeverne, a onda opet krenuti pred naredne izbore i tako privuci paznju omladine i ljubitelja Slobode, sto je veoma mal broj. Eto i da napravi tribinu i bude uslovna, za koga je pravi? Pa da je te pare preusmjerio na reprogram, samo nasminkao Zapad i dovrsio Sjever, svi bismo mu bili zahvalni i imali bi koristi od tog i Sloboda i on. Ovako ne mozes napuniti i postojece 2 tribine, i jos su neuslovne, a klub tone i uskoro ce biti teze nego prije dolaska Azmira, a sta onda? Da uzdisu premijerligasi kad se sjete da na finom Tusnju igra drugoligas Sloboda i prati je 430 ljudi, hhh.
Ja sam zavrsio sa Tusnjem, teska srca cu gledati u sezonsku kako skuplja prasinu, na youtube ponekad pogledati kako smo lijepo igrali, kakve smo atmosfere pravili pod nazivom FUKARE, i tako to. Vratit cu se kada dodju normalni ljudi u klub sa jasnom vizijom i zeljom da se ide naprijed, borit cemo se tada svi zajednickim snagama i raspolozivim sredstvima. Medjutim, pobjeda Jasmina znaci i definitivni gubitak Azmira, tome u prilog ide i likovanje pojedinih Fukara po FB i vec ismijavaju Azmira i "zahvaljuju mu se na svemu". Valjda se nadje neka druga budala zeljna jake i Evropske Slobode.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
NGG "Za Čelik" i UG "Robijaši 1988" Tako rade normalni
http://zacelik.org/wp-content/uploads/2 ... %C4%87.pdf
UG Prijatelji FK Sloboda, UG FFC Fukare Tuzla, Stara Garda, veterani .icke maaterne

http://zacelik.org/wp-content/uploads/2 ... %C4%87.pdf
UG Prijatelji FK Sloboda, UG FFC Fukare Tuzla, Stara Garda, veterani .icke maaterne

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
MA BIZI JANAninepin je napisao/la:Ja vam reko 2.oktobar je važan dan

Beduin brate, šta će mu stadion, ne zahtjevaju kantonalne toliko jake licence.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
bizi ba ebla vas kantonalna,,,nije nk husinski rudarwobly92 je napisao/la:Beduin brate, šta će mu stadion, ne zahtjevaju kantonalne toliko jake licence.

ostajemo ovu sezonu u premier...

- Beduin
- Kontakt:
Ma sto je najgore i da napravi stadion kako je osmisljen, za koga ga pravi? Za 2000-3000 ljudi u najboljem slucaju?wobly92 je napisao/la:Beduin brate, šta će mu stadion, ne zahtjevaju kantonalne toliko jake licence.
Ali nema niko kadar u nasoj Upravi, trenutno, da mu to objasni i ubijedi ga koji je pametan potez za napraviti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
evropski tusanj..za evropu drugpvi za evropu ha je opet izborimo
ovde je def,rijec o zemljistu, logicno nema o cemu drugom biti rijec, i totalnom nemanju sluha od strane gradske uprave...
jedino da pocnemo kakvu prozu arlaukat al i zapad da podrzi pa ako pobijedimo na cum grano salis mozda nas onda i ispostuju

ovde je def,rijec o zemljistu, logicno nema o cemu drugom biti rijec, i totalnom nemanju sluha od strane gradske uprave...
jedino da pocnemo kakvu prozu arlaukat al i zapad da podrzi pa ako pobijedimo na cum grano salis mozda nas onda i ispostuju

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Smrt fasizmu, Sloboda druga liga.
- FrantoBauzek
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Smrt fasizmu, Sloboda druga liga.

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Da je Azmir pametan oa da trazi svoj novac...
Niko ih nije tjerao da lazu covjeka ,kao sto njega niko primorao da petlja s njima..
Al ako ga budu prozivali i sl,nek bude pametan i trazi svoj novac.
Poltroni ce svakako uzet sto se uzet moze.
Imamovuc ima sluhanza sport,neki klub u Tz u vrhu ??
Ludilo...
Niko ih nije tjerao da lazu covjeka ,kao sto njega niko primorao da petlja s njima..
Al ako ga budu prozivali i sl,nek bude pametan i trazi svoj novac.
Poltroni ce svakako uzet sto se uzet moze.
Imamovuc ima sluhanza sport,neki klub u Tz u vrhu ??
Ludilo...
KK Jedinstvo Tuzla,RK Sloboda Tuzla,ZOK Tuzla,KK Sloboda Dita,RK Jedinstvo Tuzla.....Fk Sloboda Tuzla......aferim Jasmine,aferim....
"Modra boja,na bijelome platnu,
makar nije onaj ljakse
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Koji gedzo?DoeTz je napisao/la:makar nije onaj ljakse

bolan, Faraon vlada 16 godina, ljudi ga vole, postuju, gotive, nazovite to kako hocete, sve izbore je razvalio, pa tako i ove, ljudi jednostavno ne glasaju kroz prizmu FK Sloboda Tuzla, ili generalno kroz prizmu sporta, a i da glasaju, opet mu ne bi mogli nista, to je cinjenica! vidim da je jedan forumas postavio nesto za Zenicu i navijace Celika, a situacija u Zenici i Tuzli ni blizu nije ista i besmislica je pravit neka poredjenja, pljuvat ove ili one
ne pravite neke mitove i ne pisite gluposti :salut:
ne pravite neke mitove i ne pisite gluposti :salut:
ja bgm za njega ,moji ostali crveni jbg..Sariel je napisao/la:Koji gedzo?DoeTz je napisao/la:makar nije onaj ljakse![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Chini je momak koji plaho konta.samo da ne prekonta...Chinaglia je napisao/la:bolan, Faraon vlada 16 godina, ljudi ga vole, postuju, gotive, nazovite to kako hocete, sve izbore je razvalio, pa tako i ove, ljudi jednostavno ne glasaju kroz prizmu FK Sloboda Tuzla, ili generalno kroz prizmu sporta, a i da glasaju, opet mu ne bi mogli nista, to je cinjenica! vidim da je jedan forumas postavio nesto za Zenicu i navijace Celika, a situacija u Zenici i Tuzli ni blizu nije ista i besmislica je pravit neka poredjenja, pljuvat ove ili one
ne pravite neke mitove i ne pisite gluposti

Al cuj kako kuhaju sarajlije nisu znali da mi ovoliko mrzimo islam i muslimane

- SRSlavinovici
- Kontakt:
Azmir je lagao gdje je stigao (lako dokazivo) , odbijao je ljude sa lovom od kluba, tjerao je svoje i dotjerao. Sloboda je na koljenima. Boli me taki za tobom i tvojim misljenjem o fasizmu, politici i izborima jer si plitak. Azmir je zaigrao na pogresnu kartu, zavrsio je sa Slobodom i gotovo. I prestanite mi srati da ovo nije njegov predizborni potez jer od tada ste vecinom samo o politci pricali, agitovali kontra odredjenog kandidata. Sta sad? Moramo traziti sta dalje da radimo. I dalje, ajde pokusaj da slozis tekst da je to citko, da misao tece, ovako si stvarno nerazumljiv.carapa je napisao/la:Pusti se demagogije.SRSlavinovici je napisao/la:[quote="carapa"
Dok je bio covjek koji je bio spreman da ulaze novac tada
Cemu pjenjenje!? Ovdje se prolamala predizborna propaganda, pa ajde da uzmemo agendu tih ljudi. Oni su htjeli da ugase Slbododu u ratu, oduprijeli smo se. Oni su nabili dug, usutili se. Sada ovaj lopov faraon kriv za sve. Azmir se zaplice u lazi sa svakim intervjuom. Isto to radi i faraon. Reci mi samo, kako grad moze nadoknaditi 8 miliona duga, sto je skoro 10% budzeta??? Jel da dzaba damo imovinu grada da bi par forumasa bilo zadovoljno? HAK otisao, niko se nije osvrnuo, od Guminga ni temelji nisu ostali. Ako ce Sloboda postati politicka igracka (sto u 100 godina nikada nije bila, radije se gasila, 2x) bolje da se ugasi. Mozda je to rjesenje za ove politicare. I znas da ti psovanje samo dokazuje da si ogranicen u raspravi. Nema potrebe da psujes.
Zasto ti nacelnik ni u jednom intervju-u nije demantovao navode Husica da je lagao? Njemu da sutra kazes u Tuzli nemamo sta jest njegov bi odgovor bio :" Tuzla ostaje crvena i nefasisticka, mi Tuzlaci smo drugaciji".
Hoces da pricamo o suzivotu? O suzivotu u nasem gradu gdje momci srpske nacionalnosti navijaju za Zvezdu i zive za to da budu na tribini sa " Cetnici sever"? Gdje momci iz naseg grada idu sa Grobarima Jug na Zrinjski, dok isti Grobari nose majice Djenerala i ostalih zlocinaca?
Gdje se drugacije misljenje naziva " fasizam"? Svi koji nisu za SDP ili DF su fasisti? Cak i oni koji ne glasaju? Znas li ti sta znaci nekoga optuziti za fasizam?
Ne mogu vise povraca mi se od tebe i takvih.
I pitaj druga sada ako je usao u Gradsko vijece kako misli istjerati "klosare " iz Tz sporta a za iste je radio kampanju i za iste ce sa drugom Indirom i Aleksandrom da ugasi Fk Slobodu.
Mater biste prodali klosari jedni nista vam nije sveto.Ti i slicni cete da mi ugasite sve u zivotu a to je Fk.

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.