Pa i nema vise od 20% tuzlaka u Tuzli....RollingPaper je napisao/la:U Tuzli izlaznost 45%, dakle, Jasmin će vladati gradom sa otprilike 20% podrške građana Tuzle.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- RollingPaper
- Kontakt:
Poceli smo ko Beograđani, jos malo pa ce bit kur.čenje ko je veća tuzlanska porodica od druge. 14000 od 120000 odluci ko ce vladat gradomhulehule je napisao/la:Pa i nema vise od 20% tuzlaka u Tuzli....RollingPaper je napisao/la:U Tuzli izlaznost 45%, dakle, Jasmin će vladati gradom sa otprilike 20% podrške građana Tuzle.
Pa nece vala ni "kisla mi gloova" odlucivat ko ce vladat gradom, imaju rudnik pa nek se yebu u njemu....
-
- Interni moderator
- Kontakt:
E vako,Slobodasi moji dobri
Nakon par godina piskaranja ovdje na forumu kao što sam i obećao ako Faraon uzme izbore a to je izgleda definitivno završena priča večeras se odjavljujem do nekih boljih vremena... Nisam ljut nego sam samo razočaran i stvarno ne želim da budem nijemi sudionik budućih lakrdija na Tusnju... Ja i moja ekipa to ne želimo pratiti.. Nagledao sam se toga za ovih 40 godina da nemam ni snage ni volje da ponovo gledam novog Sabica u koži Senada, cickovo ulje Denisa u koži nekog direktora ni ovu šaku kvazi navijača sto ce po svlačionici red zavoditi.. Dosta je... Slobodi će ubrzo biti ispaljen metak u čelo ali ljudi su tako birali i to je pošteno... Eto, nema vise seoske varalice a i odbrani se grad zelene najezde... Ovima sto ostaju nek je sa srećom... Trebat će im živaca debelih, sabura i snage... Jasku obavezno uzet tortu za dvadesetu godišnjicu a nadam se da ce se promijeniti izborni zakon te da će do smrti ostati na ovoj poziciji... Ako sam koga uvrijedio nek halali... Zivi, zdravi i debeli bili... Pozdrav crveno-crnoj armiji
Nakon par godina piskaranja ovdje na forumu kao što sam i obećao ako Faraon uzme izbore a to je izgleda definitivno završena priča večeras se odjavljujem do nekih boljih vremena... Nisam ljut nego sam samo razočaran i stvarno ne želim da budem nijemi sudionik budućih lakrdija na Tusnju... Ja i moja ekipa to ne želimo pratiti.. Nagledao sam se toga za ovih 40 godina da nemam ni snage ni volje da ponovo gledam novog Sabica u koži Senada, cickovo ulje Denisa u koži nekog direktora ni ovu šaku kvazi navijača sto ce po svlačionici red zavoditi.. Dosta je... Slobodi će ubrzo biti ispaljen metak u čelo ali ljudi su tako birali i to je pošteno... Eto, nema vise seoske varalice a i odbrani se grad zelene najezde... Ovima sto ostaju nek je sa srećom... Trebat će im živaca debelih, sabura i snage... Jasku obavezno uzet tortu za dvadesetu godišnjicu a nadam se da ce se promijeniti izborni zakon te da će do smrti ostati na ovoj poziciji... Ako sam koga uvrijedio nek halali... Zivi, zdravi i debeli bili... Pozdrav crveno-crnoj armiji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Stavljaj katanac i gasi nas, osnivaj OFK Sloboda i ajmo projekti novi.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
daj ba garda...staragarda je napisao/la:E vako,Slobodasi moji dobri
mislim nismo djeca da te odgovaram...
wtf?
**** njih sve, al fakat sve

Iako su male šanse, ja nadu ostavljam samo još do te sjednice Skupštine, do koje se Azmir može predomisliti i nadam se da će povući ostavku u inat dušmanima, da spasi Slobodu od smrti.
A nadam se da ima i neka pamtna glava da će makar podići civilnu tužbu protiv ovoga što radi ovaj Komitet koji pod broj jedan nije zakonit i pod dva donosi nezakjonite odluke.
NADA OSTAJE DO SKUPŠTINE, a onda KUD KOJI MILI MOJI....
A nadam se da ima i neka pamtna glava da će makar podići civilnu tužbu protiv ovoga što radi ovaj Komitet koji pod broj jedan nije zakonit i pod dva donosi nezakjonite odluke.
NADA OSTAJE DO SKUPŠTINE, a onda KUD KOJI MILI MOJI....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Evo Jasmin bio sad na Slonu nakon ubjedljive pobjede, kaze pocinje gradit Istocnu tribinu 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Druga liga 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Prvo gradonačelnik je karika nebitna gradsko vijeće donosi odluke itd. drugo sad se javio info da je 10 000 nevazećih glasackih listića sto nije nikad za 20 godina izbora u bih viđeno, al polako. gradonačelnik me neinteresuje, inetresuje nas gradsko vijeće
Jeb... mu tribina istocna suprugu Žanetu u po' cmara ljigavac jedan gujj
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
koji kura.c gradi nefunkcionalnu tribinu koja nece biti zavrsena ni za 15 godina,i opet nemas uslove....
yebe nas covjek ne vadi....pogino dabogda
yebe nas covjek ne vadi....pogino dabogda
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sta ce istocnu graditi kad nije ni sjevernu zavrsio!!!
Drugovi moji moje misljenje je da je ovo kraj postojanja FK Sloboda Tuzla , da ce Azmir definitivno otici a da ce vlast na celu sa Jasminom ostvariti svoj plan i ugasiti FK Sloboda taj im je plan Azmir pokvario uveliko , do sad su mogli progurati OFK Sloboda vec do druge kantonalne

Drugovi moji moje misljenje je da je ovo kraj postojanja FK Sloboda Tuzla , da ce Azmir definitivno otici a da ce vlast na celu sa Jasminom ostvariti svoj plan i ugasiti FK Sloboda taj im je plan Azmir pokvario uveliko , do sad su mogli progurati OFK Sloboda vec do druge kantonalne

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ostaje nam nada da se pjesnik i Azmir pomire i dogovore oko Slobode do skupštine u suprotnom ključ u bravu!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
III kantonalne, 3. kantonalnaSlobodas je napisao/la:Sta ce istocnu graditi kad nije ni sjevernu zavrsio!!!
& $ ?
**** ga tribina, mijenjaj statut i goni bagru iz kluba. Dobar je i ovakav Tusanj za federalne
Nad tobom sunce najljepše sja
kakav je ovo status naseg vodje ''jedan je azmir husic''
PS JEL SUTRA SKUPSTINA
PS JEL SUTRA SKUPSTINA
Kojeg vodje?tzmalisa je napisao/la:kakav je ovo status naseg vodje ''jedan je azmir husic''
PS JEL SUTRA SKUPSTINA
Mozes li ovdje postavit sliku
Pusti se demagogije.SRSlavinovici je napisao/la:Cemu pjenjenje!? Ovdje se prolamala predizborna propaganda, pa ajde da uzmemo agendu tih ljudi. Oni su htjeli da ugase Slbododu u ratu, oduprijeli smo se. Oni su nabili dug, usutili se. Sada ovaj lopov faraon kriv za sve. Azmir se zaplice u lazi sa svakim intervjuom. Isto to radi i faraon. Reci mi samo, kako grad moze nadoknaditi 8 miliona duga, sto je skoro 10% budzeta??? Jel da dzaba damo imovinu grada da bi par forumasa bilo zadovoljno? HAK otisao, niko se nije osvrnuo, od Guminga ni temelji nisu ostali. Ako ce Sloboda postati politicka igracka (sto u 100 godina nikada nije bila, radije se gasila, 2x) bolje da se ugasi. Mozda je to rjesenje za ove politicare. I znas da ti psovanje samo dokazuje da si ogranicen u raspravi. Nema potrebe da psujes.carapa je napisao/la:Dok je bio covjek koji je bio spreman da ulaze novac tada je bila prica :" Klub je gradski" a sada kada ga nema pricas ovu pricu.Kako vas nije stid da pomisljate na gasenje?SRSlavinovici je napisao/la:I da, spomenuo si placanje takmicenja. Ponuditi privatizaciju po pitaraskom modelu. Ako ne bude zainteresovanih, napraviti referendum u gradu da li Grad treba pokriti 8 miliona KM duga. Ako odgovor bude negativan, ugasiti klub. Tako ide u kapitalizmu na kojeg se stalno agitatori pozivaju.
Klub koji zivi gotovo jedno stoljece da ti i drug ti Mirza i Indir ugasite.E pa nece ici j.e.b.o vas Jasmin sve 3 da vas j.e.bo i te glasove sto je mirzi obecao.
Klub ce nadziviti i tebe i druga ti Mirzu a i j.e.b.aca vam Jasmina, nebitno ko ga vodio a ko donosio lopte.
Sloboda ispred licnih interesa!!!
Zasto ti nacelnik ni u jednom intervju-u nije demantovao navode Husica da je lagao? Njemu da sutra kazes u Tuzli nemamo sta jest njegov bi odgovor bio :" Tuzla ostaje crvena i nefasisticka, mi Tuzlaci smo drugaciji".
Hoces da pricamo o suzivotu? O suzivotu u nasem gradu gdje momci srpske nacionalnosti navijaju za Zvezdu i zive za to da budu na tribini sa " Cetnici sever"? Gdje momci iz naseg grada idu sa Grobarima Jug na Zrinjski, dok isti Grobari nose majice Djenerala i ostalih zlocinaca?
Gdje se drugacije misljenje naziva " fasizam"? Svi koji nisu za SDP ili DF su fasisti? Cak i oni koji ne glasaju? Znas li ti sta znaci nekoga optuziti za fasizam?
Ne mogu vise povraca mi se od tebe i takvih.
I pitaj druga sada ako je usao u Gradsko vijece kako misli istjerati "klosare " iz Tz sporta a za iste je radio kampanju i za iste ce sa drugom Indirom i Aleksandrom da ugasi Fk Slobodu.
Mater biste prodali klosari jedni nista vam nije sveto.Ti i slicni cete da mi ugasite sve u zivotu a to je Fk.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
tzmalisa je napisao/la:kakav je ovo status naseg vodje ''jedan je azmir husic''
PS JEL SUTRA SKUPSTINA
Podjebaje Azmira

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.