FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam se registrovao bez problema. Mail za verifikaciju mi je stigao odmah. Sve radi odlicno. Na pocetku je jedino malo slika zaledila. Za sad, Zrinski aktivniji na terenu.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- samo_lijevo
- Kontakt:
dzaba kad nisu poslali mail.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
ni meni nisu poslali mail, provjerio junk i sve...
Jel moze neko sastav napisat?? Nisam kuci
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Re: Odg: FK Sarajevo
ucitava ali nistahilmo je napisao/la:Imam jaaaa...The Game je napisao/la:jel ima jos neko problem sa moja web tv![]()
![]()
sta znaci ovo?Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
kad kliknem na link ovo mi pokaze
-
- Kontakt:
sto nema na mojoj tv tekma?
Ja sad zvao bh telecom, kažu imaju generalni problem, rade na otklanjanju.Desole je napisao/la:ucitava ali nistahilmo je napisao/la:Imam jaaaa...The Game je napisao/la:jel ima jos neko problem sa moja web tv![]()
![]()
Udji na mail i potvrdi link koji su ti poslali i to je to.Dzanelemi je napisao/la:sta znaci ovo?Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
@Hilmo
proradilo, bravo

proradilo, bravo

dzaba ja se na ovom balkan sportu ne mogu snac, nista mi se ne pojavljuje kad kliknem na hq ili sq.
registrovan sma.

Propuh na strani koju Puzigaca cuva.
Sto se nas tice jedini Duljevic nesto pokusava, ostalo tanko.
Sto se nas tice jedini Duljevic nesto pokusava, ostalo tanko.
uradio sam ja verifikaciju ali opet ne da **** im forum materAragon je napisao/la:Udji na mail i potvrdi link koji su ti poslali i to je to.Dzanelemi je napisao/la:sta znaci ovo?Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
Ima li kakav drugi link **** ih ovaj
Evo sad je i ovdje skroz zaledila slika
Nisam vidio, ali izgleda da je sudija propustio Dupovcu dati crveni karton.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Baric nastavlja po starom penale praviti 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
seljacino glupa sto ga diras
Bravo Banda
Bravo Banda
Igrajte picke....vodi ovoga barica u pm, koji imbecil amater debil u pm
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], bordobijeli, bordobijelisampion, bvsic, Fouzi1, itatabisine, MaroonBjelave, Riziko, Rokitansky, sekac i 55 gostiju.