Bas citam sa naslovnice naseg portala
Koje sad za prekid a ko za nastavak prvenstva

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samo postavljaj drug hahah.MortemHz je napisao/la: ↑22 apr 2020, 09:03Naletio sam na još jednu.SaMoVelez je napisao/la: ↑13 apr 2020, 13:36Svaka i čast gdje ovaj podatak iskopa![]()
Sjećam se ove tekme, bio sam dječak tad i na tekmu su išli svi muški članovi moje porodice s tim da smo imali i dvojcu švaba sa sobom. Ljudi se ibretili atmosferom i kvalitetom fudbala. Pape odigrao strašnu utakmicu po običaju. Uz njega Čobo bio nesavladiv, kao što piše 10 dobio možeš samo zamisliti kako je branio kad su ga ocjenili desetkom. Baka je tad također dar mar pravio i bio naš najbolji igrač ali jednostavno nije uspio Čobi ni jednu proturiti iza leđa. Puno Koševo ko šipak, tad su navijači sjedili jedni uz druge i nije bilo frke, ja bio na istoku prema jugu, dosta moji Rođenih u tom djelu bilo. Plakao sam poslije utakmice kao i svaku koju sam oplakao kad mi Velež izgubi tih godina. Ali se sjećam da smo godinama poslije na koševu imali dobre rezultate i često smo pobjeđivali. Definitivno najjača tekma Sarajeva i Veleža vjerovatno u histroriji međusobnih tekmi.
Te sezone sam još bio pod BB protiv Hajduka, mi dobili 2-1 nakon preokreta pred 35 milja ljudi.
Neuporediva vremena, ni po čemu se ne mogu prediti klubovi danas i onda. Samo ljubav prema klubu jednaka MUSVDG
Cirkus će ovo biti kao i sve u našoj zemlji.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 apr 2020, 10:39![]()
![]()
![]()
![]()
Bas citam sa naslovnice naseg portala
Koje sad za prekid a ko za nastavak prvenstva
![]()
![]()
Kad na kraju kazu nema kvalifikacija nikako
Antipolitika3 je napisao/la: ↑22 apr 2020, 16:19Ovo sa uefa koeficijentom je najvise fer treba ovu godinu ponistit i gotovo![]()
ne brini se tvoje celo i glavu nece pregledati jer znaju da nemaju potrebe prazan prostor provjeravati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.