Ma jok, sklepali pjesmu majoru JNA, dižu ga u nebesa, al za cca 5 godina pljuvat će ga ko Ibru kad skontaju da marke iz svog đepa nije dao....Sda kasica prasica

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma jok, sklepali pjesmu majoru JNA, dižu ga u nebesa, al za cca 5 godina pljuvat će ga ko Ibru kad skontaju da marke iz svog đepa nije dao....Sda kasica prasica
Od 30 postova koje si napisao na forumu 26 ti je u vezi Veleža mazlume
Šta se ibretiš brato, nisam slagao ništa
neka te neka te, ovdje jos nisi popisan
Idi bola zalijevaj teren, pomozi klubu malo u ovim teskim vremenima
Herero koji ima napisana 33 posta od kojih su 32 o Velezu. Jedini post koji nije vezan za Velez je sretan uskrsConvicts1988 je napisao/la: ↑21 apr 2020, 13:40Ako je ovo istina što @Herero piše, bolje se nemojte javljati, pogotovo pričati o navijačima i principima.![]()
Jesi i ti meni čudan lik, pa kako čovjek da zaboravi prvu ljubav?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑21 apr 2020, 13:59Herero koji ima napisana 33 posta od kojih su 32 o Velezu. Jedini post koji nije vezan za Velez je sretan uskrsConvicts1988 je napisao/la: ↑21 apr 2020, 13:40Ako je ovo istina što @Herero piše, bolje se nemojte javljati, pogotovo pričati o navijačima i principima.![]()
![]()
Zamisli da ti kao navijac Celika imas 100 postova i 90 o Slobodi recimo, nijedan napisan na temi Celika. Pa sam bi sebi rekao da nisi normalan
Hahahahah pa tu sam odmah prestao citati. Lik koji je strugao i pastemka ni slicni
Ali eto, kaže nije napaćen, normala sve. Možda i jest normala, ako je stalno među ovakvim istima. Tako je i u ludnici normala situacija.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑21 apr 2020, 13:59Herero koji ima napisana 33 posta od kojih su 32 o Velezu. Jedini post koji nije vezan za Velez je sretan uskrsConvicts1988 je napisao/la: ↑21 apr 2020, 13:40Ako je ovo istina što @Herero piše, bolje se nemojte javljati, pogotovo pričati o navijačima i principima.![]()
![]()
Naletio sam na još jednu.SaMoVelez je napisao/la: ↑13 apr 2020, 13:36Svaka i čast gdje ovaj podatak iskopa![]()
Sjećam se ove tekme, bio sam dječak tad i na tekmu su išli svi muški članovi moje porodice s tim da smo imali i dvojcu švaba sa sobom. Ljudi se ibretili atmosferom i kvalitetom fudbala. Pape odigrao strašnu utakmicu po običaju. Uz njega Čobo bio nesavladiv, kao što piše 10 dobio možeš samo zamisliti kako je branio kad su ga ocjenili desetkom. Baka je tad također dar mar pravio i bio naš najbolji igrač ali jednostavno nije uspio Čobi ni jednu proturiti iza leđa. Puno Koševo ko šipak, tad su navijači sjedili jedni uz druge i nije bilo frke, ja bio na istoku prema jugu, dosta moji Rođenih u tom djelu bilo. Plakao sam poslije utakmice kao i svaku koju sam oplakao kad mi Velež izgubi tih godina. Ali se sjećam da smo godinama poslije na koševu imali dobre rezultate i često smo pobjeđivali. Definitivno najjača tekma Sarajeva i Veleža vjerovatno u histroriji međusobnih tekmi.
Te sezone sam još bio pod BB protiv Hajduka, mi dobili 2-1 nakon preokreta pred 35 milja ljudi.
Neuporediva vremena, ni po čemu se ne mogu prediti klubovi danas i onda. Samo ljubav prema klubu jednaka MUSVDG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.