FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Solinas, opet si pregorio. Zavrsio si sa tom pricom, znam da je tesko pomiriti se sa istinom Post ti je prijavljen (moderator je neprincipjelan, pa ne ocekujem nista) jer si me vrijedjao na najgori nacin. Idi spavaj.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Sa kakvom istinom, sa kojom istinom,kako glasi da istinaSRSlavinovici je napisao/la:Solinas, opet si pregorio. Zavrsio si sa tom pricom, znam da je tesko pomiriti se sa istinom Post ti je prijavljen (moderator je neprincipjelan, pa ne ocekujem nista) jer si me vrijedjao na najgori nacin. Idi spavaj.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Kazem, sagorio si, idi odmori malo.
Dok je bio covjek koji je bio spreman da ulaze novac tada je bila prica :" Klub je gradski" a sada kada ga nema pricas ovu pricu.Kako vas nije stid da pomisljate na gasenje?SRSlavinovici je napisao/la:I da, spomenuo si placanje takmicenja. Ponuditi privatizaciju po pitaraskom modelu. Ako ne bude zainteresovanih, napraviti referendum u gradu da li Grad treba pokriti 8 miliona KM duga. Ako odgovor bude negativan, ugasiti klub. Tako ide u kapitalizmu na kojeg se stalno agitatori pozivaju.
Klub koji zivi gotovo jedno stoljece da ti i drug ti Mirza i Indir ugasite.E pa nece ici j.e.b.o vas Jasmin sve 3 da vas j.e.bo i te glasove sto je mirzi obecao.
Klub ce nadziviti i tebe i druga ti Mirzu a i j.e.b.aca vam Jasmina, nebitno ko ga vodio a ko donosio lopte.
Sloboda ispred licnih interesa!!!
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Cemu pjenjenje!? Ovdje se prolamala predizborna propaganda, pa ajde da uzmemo agendu tih ljudi. Oni su htjeli da ugase Slbododu u ratu, oduprijeli smo se. Oni su nabili dug, usutili se. Sada ovaj lopov faraon kriv za sve. Azmir se zaplice u lazi sa svakim intervjuom. Isto to radi i faraon. Reci mi samo, kako grad moze nadoknaditi 8 miliona duga, sto je skoro 10% budzeta??? Jel da dzaba damo imovinu grada da bi par forumasa bilo zadovoljno? HAK otisao, niko se nije osvrnuo, od Guminga ni temelji nisu ostali. Ako ce Sloboda postati politicka igracka (sto u 100 godina nikada nije bila, radije se gasila, 2x) bolje da se ugasi. Mozda je to rjesenje za ove politicare. I znas da ti psovanje samo dokazuje da si ogranicen u raspravi. Nema potrebe da psujes.carapa je napisao/la:Dok je bio covjek koji je bio spreman da ulaze novac tada je bila prica :" Klub je gradski" a sada kada ga nema pricas ovu pricu.Kako vas nije stid da pomisljate na gasenje?SRSlavinovici je napisao/la:I da, spomenuo si placanje takmicenja. Ponuditi privatizaciju po pitaraskom modelu. Ako ne bude zainteresovanih, napraviti referendum u gradu da li Grad treba pokriti 8 miliona KM duga. Ako odgovor bude negativan, ugasiti klub. Tako ide u kapitalizmu na kojeg se stalno agitatori pozivaju.
Klub koji zivi gotovo jedno stoljece da ti i drug ti Mirza i Indir ugasite.E pa nece ici j.e.b.o vas Jasmin sve 3 da vas j.e.bo i te glasove sto je mirzi obecao.
Klub ce nadziviti i tebe i druga ti Mirzu a i j.e.b.aca vam Jasmina, nebitno ko ga vodio a ko donosio lopte.
Sloboda ispred licnih interesa!!!
Ma što se raspravljaš s njim kad si ga dokusurio sa ovim prošlim postom, pogube se uvijek kad se argumenti iznesu i okreću priču. Al nemoj ni psovat, nije vrijedan niko pa ni on.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Olovku u ruke i u akciju. Nameljti ga g o v n i m a svih onih narkomana koje je oko sebe skupio! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Olovku u ruke i u akciju. Nameljti ga g o v n i m a svih onih narkomana koje je oko sebe skupio!

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zna li se tacno kako je stadion grad uzeo od kluba. Spominju se veoma velike vrijednosti stadiona. Sa tim parama Sloboda nebi bila I dugovima. To je neka prevara bila I treba tuzit i onog ko je potpiso to i grad da bi se stadion vratio Slobodi.
- Probisvjet
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Olovku u ruke i u akciju. Nameljati ga g o v n i m a svih onih narkomana koje je oko sebe skupio!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Danas padaju crveni kmeri 

Kad Azmir progovori i Zeba osta bez komentara uz odgovir Jesam li trebao dzaba igrat. Eto i ovo je rjeseno veliki odbor nema para da placa Zebu a vjerovatno ni ostale igrace, ocekuje nas rasulo. Volio bi da nam porezna blokira pare od UEFE da vidimo kako ce se tad veliki odbor razbjezat. Vec nas vidim bez sastava i pred gasenje, ako porezna blokira 210 000 eura od UEFE, jer klosari iz odbora svi zele te pare. Doveli bi neka lijeva pojacanja i naszavili da niste klub
Nazalostmerak je napisao/la:Kako postati milioner u Bosni ? Dodjes kao milijarder u Slobodu

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Danas je dan odluke da li odlaze grobari sporta( KK Sloboda -Dita. RK Sloboda,Jedinstvo-Aida, kuglaški klub
) Isti sam krivac jer sam u zadnjih 20 godina dao glas tim istim grobarima, al velikom zaljubljeniku u fudbal, Slobodu, trebalo mi je 20 godina da se otvore oci i da zrelom covjeku dođe iz guzice u glavu da ovako sa ovim više nemože.

Upravo sad sa birališta,Moj glas je otišao kontra ljudi sa ove slike(sa ovako intelektualnim facamaTuzlak04 je napisao/la:Valjda vam je jasno da je ovo tempirano baš sad. Imate pozdrave od odbora za hitnost

Mršššš stokooooooooo
Slobodaši danas pamet u glavu i izađite na izbore!!
DRŽAVA TUZLA!!
Jel istina da je suljo u skacionici na poluvremenu drzo govor igracima sto procita na fb profilu ili se on to šprda
Kako ce podijelit grad?marseille_unique je napisao/la:Tako jeDoeTz je napisao/la:Vi niste normalni cuj glasat za Batu... Da li ste svjesni da ce SDA podijelit grad? Ako vec necete za faraona glasajte za Gadzu kakav crni SDA ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Niko, niko, samo Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas izlazim na izbore.... I ja ću svojim glasom probati spasiti Slobodu... To mi je jos jedino preostalo i miran sam jer sam uradio sve sto je u mojoj moći... Ako onaj UHLJUP opet ostane na čelu grada zajedno sa komitetom ja sam završio sa Tusnjem i sa ovim ovdje forumom.... Neće se tu imati više šta napisati.... Izađite i vi Slobodasi na izbore, nek nam je Bog na pomoći... Pozz crveno-crnoj armiji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Istina. Jos se samo Fazla ceka. Vjerovatni pisexeksor je napisao/la:Jel istina da je suljo u skacionici na poluvremenu drzo govor igracima sto procita na fb profilu ili se on to šprda

Niko, niko, samo Sloboda
Ljudi ja nikako neosporavam suljinu ljubav prema sportu a naročito prema Slobodi, al ne mogu shvatit da smo tako pali da navijač( član odobora za hitnost ulazi u poluvremenu kod igrača i mitinguje) , pa protiv olimpika onda ulazi indir i nedzad. Malo starija generacija dobro zna kako su tretirani vođe navijača klubova prije rata, pogotovo ako pratis vise klubova iz jednog sportskog kolektiva . Mnogi su i zivili od toga. Njemu svaka čast al nije njegovo da ulazi u svlačionicu ima neko ko prima platu za to( ako prima)
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 02 okt 2016, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.