FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 02 okt 2016, 00:24

klma1 je napisao/la:
solinas je napisao/la: Mulja....nema para vise,i ode covjek..nije korektno ni od njega,jer u 10 dana daje dvije suprotne izjave,prvo ne duguje se nista,pa danas da se duguje,drugo,odbor nema legitimitet da daje ispisnicu nikome.
ma kakav crni odbor, monty python...nema tu odbora nego samo je pitanje ko ima pecat da ovjeri crtu?
Pa oni koji nemaju legitimitet.
samo nakon skupstine i izbora rukovodstva mogu mahat pecatom....nemaju zakonsku mogucnost da mu daju papire,razumijes.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 okt 2016, 00:27

klma1 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:U kultu se pojavljuju prve pukotine :)
Malo ozbiljne price, ima li iko predstavu ko ce ostati od igraca u timu??
Vidi sa miki maus odborom... Oni sigurno i pojacanja planiraju
pa sta bi ovo sa Zebom. Laze? Kako se ove izjave redaju vec vidim drugu kantonalnu i derbi u Zelinji
Da li laze, to neznam brate... Al ono što znam je da u 10 dana čovjek daje dvije TOTALNO kontradiktorne izjave... nadži ih....Jos jednu stvar znam....Za ove 3,4 godine svi su uzeli debele pare i imali itekako koristi od Slobode pa i kapiten osim tog Husica koji je davao i kapom i šakom... A sad kapiten ne zbog para nego emocionalnog rastrojstva ne moze dalje u Slobodi... Sad kad nije tu.sad se može svašta i izjavljivati...a mogo je 130 000 kerma uzeti... . Ponjamke mu se u ona usta prokleta
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 02 okt 2016, 00:28

Kako postati milioner u Bosni ? Dodjes kao milijarder u Slobodu
samo Sloboda

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 02 okt 2016, 00:32

solinas je napisao/la: Pa oni koji nemaju legitimitet.
samo nakon skupstine i izbora rukovodstva mogu mahat pecatom....nemaju zakonsku mogucnost da mu daju papire,razumijes.
ocigledno neko je udARIO muhur.Ko?
& $ ?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 okt 2016, 00:32

klma1 je napisao/la:
Kurevic.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 02 okt 2016, 00:36

solinas je napisao/la: Kurevic.
On je uposlenik opcine. Cini mi se da i ako promjeni se Gradonacelnik on ostaje tu. Maksimalno ga mogu smjeniti uz tuzbu koju ce vjerovatno podnijeti.
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 okt 2016, 00:37

klma1 je napisao/la:
Ma ko da je to bitno...rade ljudi sta hoce...pečat je il kod sulje il kod cickovog ulja...on ima onaj ozbiljniji izraz lica kao da zna sta radi :urnebes:.... Bio kod mene u razredu... Došao kao ponavljac godine pa ga ja iduće prestigao.... Kolko je još generacija ispratio nemam pojma al mu je rat bas valjao makar zbog te škole.... Ono direktor kluba, j e b e m te klube i ko te predstavlja :puke:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 okt 2016, 00:39

klma1 je napisao/la:
solinas je napisao/la: Kurevic.
On je uposlenik opcine. Cini mi se da i ako promjeni se Gradonacelnik on ostaje tu. Maksimalno ga mogu smjeniti uz tuzbu koju ce vjerovatno podnijeti.
On je potpisao i reprogram ispred kluba iako se Azmir protivio zbog uslova i visine rate a sada i ovo sa Zebom iako protivustavno...Da ima pameti,i volje kod nekih ljudi,mogao bi i na robiju pogotovo u vezi reprograma,niko ga nebi spasio....ali......ko ce to pokrenuti...niko

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 02 okt 2016, 00:40

Pupi04 je napisao/la:@wobly92
Mi samo možemo pretpostavljati šta bi on i kako bi on, ali imamo struju iz koje je on isplivao i koja je više puta zakucavala eksere u Slobodu, konkretno kadrovi iz te struje su i pokrali Slobodu a ovdje se prozivaju kao manje zlo :shock: nije baš da tu struju boli briga, nije on nikakvo manje zlo, ne govorim ovdje o Bati jer vjerujem da je ok lik ali on je samo pijun koji će morati klimati glavom.

Ako hoćemo konkurentan klub, klub koji se bori za više ciljeve od preživljavanja spas je neki vid privatizacije, jer ako neko smatra da je normalno izdvajati milion iz budžeta i na taj način finasnirati klub za mene to neće nikad biti normalno, isto kao što mi nije ni ovaj novi most normalan, samo ovdje ako kažeš da si protiv tolikog izdvajanja odmah si jasminovac, potrčko i gledaj čuda prozivaju likovi koji ovdje 15 dana vode predizbornu kampanju naravno pod krinkom Slobode.
U redu je sve,jasmine imamovicu... Nema potrebe za kilometarskim postovima
Prozivaš ljude da su crveni, jasminovci a samo si ti direktno se upleo u skupljanje političkih poena, jasno i glasno iskazuješ političke stavove i pozivaš na glasanje za jednu osobu a prozivaš ljude koji niti jednim postom nisu se okrenuli ni jednoj strani, Fahrin otvarač vrata :puke:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 02 okt 2016, 00:46

DoeTz je napisao/la:Vi niste normalni cuj glasat za Batu... Da li ste svjesni da ce SDA podijelit grad? Ako vec necete za faraona glasajte za Gadzu kakav crni SDA ...
Tako je

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 02 okt 2016, 00:58

Lijepo je vidjeti da su se ljudi vratili na forum sa misljenjem koje i nije bas u skladu sa kultom. To sam i prizeljkivao :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 okt 2016, 01:03

SRSlavinovici je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Evo saznali smo i da je Komunista SRSlavinovici.

Kakve bombe veceras hahahhaa
I ti kasno palis, zadnji ovdje :)
Halali brate, tuzlansko je krivo

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 okt 2016, 01:04

SRSlavinovici je napisao/la:Lijepo je vidjeti da su se ljudi vratili na forum sa misljenjem koje i nije bas u skladu sa kultom. To sam i prizeljkivao :)
Bit će vas sve više ovdje... Pogotovo ako Faraon pobijedi... Mene neće biti na Tusnju pa necu imati potrebe ni ovdje pisati... Na Tusanj će te vi bez kulta pod ruku sa odborom za hitnost...

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 okt 2016, 01:05

Evo. Neka mi neko logicki objasni zasto su Zeba, FFC i Odbor za propast upravu ?!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 02 okt 2016, 01:08

Zadnja izmjena: Pasha_car_aga, dana/u 02 okt 2016, 08:35, ukupno mijenjano 1 put.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 02 okt 2016, 01:15

SRSlavinovici je napisao/la:Lijepo je vidjeti da su se ljudi vratili na forum sa misljenjem koje i nije bas u skladu sa kultom. To sam i prizeljkivao :)
Bit će vas sve više ovdje... Pogotovo ako Faraon pobijedi... Mene neće biti na Tusnju pa necu imati potrebe ni ovdje pisati... Na Tusanj će te vi bez kulta pod ruku sa odborom za hitnost...
Vasa galama je zavrsila, bivsi kapiten je zakucao zadnji ekser u vasu predizbornu igru. Sramite se sto ste koristili Slobodu u agitovanju za odredjenu stranku. To Sloboda nije zasluzila. Sramite se.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 02 okt 2016, 01:21

SRSlavinovici je napisao/la: Vasa galama je zavrsila, bivsi kapiten je zakucao zadnji ekser u vasu predizbornu igru. Sramite se sto ste koristili Slobodu u agitovanju za odredjenu stranku. To Sloboda nije zasluzila. Sramite se.
Ma srame se oni OK je to nego ko ce placati nastavak takmicenja? Ne ide Zeba zato sto ga je Azmir slagao nego zato sto nema para. Da je odbor izvadio pare ostao bi Zeba. Upravo sma vidio da postoji i 3 kantonalna liga.
& $ ?

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 02 okt 2016, 01:28

klma1 je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la: Vasa galama je zavrsila, bivsi kapiten je zakucao zadnji ekser u vasu predizbornu igru. Sramite se sto ste koristili Slobodu u agitovanju za odredjenu stranku. To Sloboda nije zasluzila. Sramite se.
Ma srame se oni OK je to nego ko ce placati nastavak takmicenja? Ne ide Zeba zato sto ga je Azmir slagao nego zato sto nema para. Da je odbor izvadio pare ostao bi Zeba. Upravo sma vidio da postoji i 3 kantonalna liga.
Da, po onom umrlom momku, nazalost. Ne znam, ja sam to odmah rekao da ne znam sta dalje, ali da ovo nije u redu. Faraon ako bude htio izvesce operaciju ala OKK pa se Azmir moze pozdraviti sa 3 miliona, a mi idemo u 3. kantonalnu. Isto tako moze doci neko bogatiji koji nije mogao od Azmira uci u klub. Ne znamo sta ce biti. Znam da niko nije cist u ovome i pun mi je klinac politicke propagande. Sloboda ne zasluzuje to.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 02 okt 2016, 01:39

I da, spomenuo si placanje takmicenja. Ponuditi privatizaciju po pitaraskom modelu. Ako ne bude zainteresovanih, napraviti referendum u gradu da li Grad treba pokriti 8 miliona KM duga. Ako odgovor bude negativan, ugasiti klub. Tako ide u kapitalizmu na kojeg se stalno agitatori pozivaju.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 okt 2016, 01:41

Gledaj ovog kvazimoda sa kultom.
Kakvim kultom zar ste toliko zaslijepljeni Jasminovom propagandom da ne vidite sta se radi.
Nema tu kulta djeco draga,klub ponovo preuzimaju oni koji su klub i doveli na ponor i rub egzistencije,isti oni koji su besramno pokusali da ga ugase 2013. ....isti oni koji su sabotirali promjenu statuta kluba...
Prozivate covjeka za razne stvari a niko od vas se nije zapitao zasto...zasto. ...
Gdje je pravna pomoc koju je Jasmin obecao,gdje je stadion koji je pred svima nama obecao a kasnije i potvrdio na otvaranju klizalista pred MASOM naroda,tuzlaka. ..koliko prodje od tog decembra mi ni wc nemamo.....koliko je na vlasti...16 godina.....Sloboda je bas za njegove "vladavine "otisla u ambis. . . 16 godina je na vlasti,350 000 km trosi JU TUSANJ a ni wc nemamo...ni jedan post o tome ne pisete...
Zasto je Kurevic potpisao reprogram iako se predsjednik kluba izricito protivio jer je poguban...196 000....halooo...Zasto igraci dobijaju ispisnice iako odbor za hitnost nema zakonska ovlastenja da iste izdaje. ..zasto Zajko Zeba u 10 dana daje dvije razlicite kontradiktorne izjave. ...
Zasto je sjever nezavrsen..... jos uvjek.....u moru zla neki su odlucili podrzati najmanje stetno za voljeni klub,ne za Azmira,nego za klub,dok su neki otvoreno prodali se Jasminu u politicke svrhe poput Indira i Mirze iako znaju da je taj isti htio ugasiti klub......
Hiljade pitanja a ni na jedno nemate odgovor,mrznja prema Azmiru kod vas je jaca od kvazi ljubavi za klub....
Ucestvujte u gasenju kluba,podrzavajte one koji gaze klub,poput Karica koji ima tuzbu protiv kluba poput jasmina koji ce pobijedi li ugasiti klub kako ga je i savjetovao Berbic 2013. ...ucestvujte ali bez mene,glupani jedni **** vas Azmir u usta "carsijaneri "i mrtva carsija demagogiju bilo je Slobode i bice zabijte mami u pakas picka vam materina kretenska iz Komuniste izbija sreca jer njemu je vazno pljuvati Azmira neka je podrinjac otisao pa kada bi "mrtva carsija"sutra ugasila klub...
Degeni. ...coravi degeni boli me kur.ac ko ce voditi klub,kinez svicarac amerikanac talijan ali ovi koji su sada tu gasili su tu istu Slobodu u koju se kunete. ...
Yebem li vam mater u picku da vam yebem...
Dovidjenja i prijatno.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19 i 31 gost.