FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HzSM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HzSM » 02 avg 2012, 20:01

plava grbavica je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ovaj je grad od 45-e godine podjeljen na dva dijela, plave i bordo.Mi smo sve sto nisu oni i obratno.Cak i oni koji toliko ne prate i nisu toliko u tome i oni su potajno podjeljeni. I dok se ostatak Bosne dijeli po svim mogucim osnovama rasnim, vjerskim mi se djelimo po tome ili si plav ili si bordo.U razloge zasto neko navija za sarajevo nebi ulazio ali zasto navijati za Zelju.Kao prvo nikad zbog rezultata vec zbog onoga sto Zeljo predstavlja.
Zbog toga sto su komunjare htjeli da nas ugase, da nam uzmu igrace, zbog Joska Domorockog, zbog toga sto su nam smjestali igranke da ispadnemo u drugu ligu, zbog toga sto smo se vratili jaci i sto smo ispali od sugavog videotona.Zbog velikog Ivice Osima, zbog toga sto je pokazao da ima dusu i da se nemoze sve parama.Zbog navijaca, zbog zabavnog i uvijek prepoznatiljivog gradskog smeka, zbog toga sto su nam cetnici zapalili Grbavicu, zbog toga sto nakon rata opet gledam Zelju na svom stadionu, zbog toga sto nas je i SDA htjela ugasit, zbog toga sto nas je nakon rata kanto ko je stigao i zbog toga sto sad uzimamo duplu krunu.Zbog Amara, zbog Mese, zbog Skije zbog Ive Huljeva, zbog Paprice.Zbog toga sto nas nije osnovala UDBA, zbog toga sto smo stari gradski rival, zbog toga sto je osnovan iskljucivo iz sportskin razloga, zbog toga sto je osnovan od strane radnika.
Mogu pronaci jos bezbroj razloga zasto volim Zelju ali postajem sam sebi dosadan sa nabrajanjem, ne mogu ni jedan protiv.I kad bi izgubili 10-0 od bilo koga nista se nebi promjenilo.Nisam sam dosta ljudi koje poznajem isto razmislja i na kraju meni isto veliki razlog kad vidim njih odmah mi bude jasno zasto ZELJO!
svaka čast jarane
Ima li neko da vas nije htio ugasiti.Ispade da su vam svi neprijatelji. :roll: :roll: :roll:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 avg 2012, 20:02

ZlatnaDolina je napisao/la:
Šta je sa Nijazom Brkovićem !? nema ga u klubu i ne obavlja nikakvu funkciju, zbog čega? Sukob sa nekim ili? Nepotpisivanje ugovora sa sinom mu, jeli to razlog mozda?? čovjek je i šklovan i upoznat sa svim i vise nego bi dobro dosao klubu.

:
sa svim se uglavnom slazem a na ovo pitanje mislim da je zujo odgovorio al ne direktno , poceo je sa pricom kako su se vratili on , nijaz i amar te poslije govori kako ima ljudi koji su dosli u zelju radi svog interesa , konkretno da skratim mislim da je rekao neki su su dosli radi svog interesa kroz omladinski pogona itd. tako da je vjerovatno razlog sto njega nema nepotpisivanje ugovora sa sinom :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 avg 2012, 20:05

HzSM je napisao/la:Ima li neko da vas nije htio ugasiti.Ispade da su vam svi neprijatelji. :roll: :roll: :roll:
Pa svaki put kada ovaj grad promjeni strukturu stanovnistva desi se pokusaj, prvi put UDBA 45-e a drugi put nakon rata 95-e SDA kada su htijeli djerzelez.Sto bi ti u prevodu znacilo svaki put kad seljadija ispliva u ovom gradu pokusaju nesto.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 02 avg 2012, 20:19

pile87 je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Ima li neko da vas nije htio ugasiti.Ispade da su vam svi neprijatelji. :roll: :roll: :roll:
Pa svaki put kada ovaj grad promjeni strukturu stanovnistva desi se pokusaj, prvi put UDBA 45-e a drugi put nakon rata 95-e SDA kada su htijeli djerzelez.Sto bi ti u prevodu znacilo svaki put kad seljadija ispliva u ovom gradu pokusaju nesto.
Aha,htjeli Gazi Husrev-bega. :roll: :roll: :roll:

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 02 avg 2012, 20:32

Tesko ovim janezima pada sto su ih ona trojica nalupala kod katedrale :lol:
UEFA=MAFIA

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 02 avg 2012, 20:36

Niko ne spominje Maribor i onda dođe Janez i tri puta stavlja video, i govori kako je Duddelange taktički i trkački jaći...Moderatori brišite mu postove, bezveze će neko naš u Banoviće...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 02 avg 2012, 21:00

HzSM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Aha,htjeli Gazi Husrev-bega. :roll: :roll: :roll:
Mene vala nisu. :mrgreen: :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 02 avg 2012, 21:10

Intervju je bio ok ali Zujo sve odgovara okolo pa na mala vrata.
Pitanja su bila bas ona koja bi i ja postavio da sam imao priliku.
Kako sam ja skontao on kaze da moze za par dana napraviti istocnu tribinu .Sto to onda neodradi :?: Ako je tako sposoban.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 02 avg 2012, 21:37

E moj Amare gdje su ti oči bile kada je Suljić bio na probi. :(

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 02 avg 2012, 21:48

MuhamedTM je napisao/la:Intervju je bio ok ali Zujo sve odgovara okolo pa na mala vrata.
Pitanja su bila bas ona koja bi i ja postavio da sam imao priliku.
Kako sam ja skontao on kaze da moze za par dana napraviti istocnu tribinu .Sto to onda neodradi :?: Ako je tako sposoban.
zasto bi se istocna tribina pravila i dzaba pare bacale kad opet ne bi mogli igrati evropske utakmice na grbavici.prioritet je zapad a poslije bi se istok mogao napraviti lahko.covjek je lijepo rekao da ce se samo malo nasminkati

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 avg 2012, 21:55

Semper je napisao/la:E moj Amare gdje su ti oči bile kada je Suljić bio na probi. :(
Amar je uvijek pogodio sto se tice igraca tako da se slazem sto je odbio suljica

nanek

Post Postao/la nanek » 02 avg 2012, 22:00

Ovaj mali smetljar ne bi mogao kod Amara u drugoj ekipi igrat :) A i ti si lud ako mislis da pored Smajica , Beslije, Bekrica,Zebe, pa i Selimovica ovaj ima mjesta :)

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 02 avg 2012, 22:02

arelinho je napisao/la:
Semper je napisao/la:E moj Amare gdje su ti oči bile kada je Suljić bio na probi. :(
Amar je uvijek pogodio sto se tice igraca tako da se slazem sto je odbio suljica
taj mali moze igrati samo ljeti kad nema vjetra i kise.hhahahhahh

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 avg 2012, 22:03

lev77 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
taj mali moze igrati samo ljeti kad nema vjetra i kise.hhahahhahh
moze i zimi nekad,al' kad mu stave koji kamen u djepove

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 02 avg 2012, 22:03

nanek je napisao/la:Ovaj mali smetljar ne bi mogao kod Amara u drugoj ekipi igrat :) A i ti si lud ako mislis da pored Smajica , Beslije, Bekrica,Zebe, pa i Selimovica ovaj ima mjesta :)
zazmiri na to da igra za njanjajevo i budi realan,momak je klasa za Selimovica,Smajica..a vala i vise na terenu uradi nego Zeba..
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 avg 2012, 22:04

lev77 je napisao/la: taj mali moze igrati samo ljeti kad nema vjetra i kise.hhahahhahh
al' zna i ljeti puhnut' :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 02 avg 2012, 22:10

old school je napisao/la:
nanek je napisao/la:Ovaj mali smetljar ne bi mogao kod Amara u drugoj ekipi igrat :) A i ti si lud ako mislis da pored Smajica , Beslije, Bekrica,Zebe, pa i Selimovica ovaj ima mjesta :)
zazmiri na to da igra za njanjajevo i budi realan,momak je klasa za Selimovica,Smajica..a vala i vise na terenu uradi nego Zeba..
Nemoj se više brukati ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 avg 2012, 22:13

Smjesno je uopce raspravljati o Suljicu.

Gdje je on bio i sta je pokazao proteklih sezona u Sarajevu pa da se mi kajemo sto nije u Zelji ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nanek

Post Postao/la nanek » 02 avg 2012, 22:13

E cuj ovog sta rece i osta ziv :) Dovoljno mi je odo na sehur vako rano :)

A sto je jos najgore frajer navija za zelju al hajd nebitno :)

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 02 avg 2012, 22:16

Momak je ove sezone u Evropi dao 4 gola više nego svi naši igrači zajedno za 3 sezone.Trenutno bi imao mjesta u prvih 11 kod nas.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Levin i 26 gostiju.