A liga je bila osvojena u decembruMinutes given to youth players in La Liga this season. Barcelona have the 3rd least minutes given to youth players with 5 minutes.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
A liga je bila osvojena u decembruMinutes given to youth players in La Liga this season. Barcelona have the 3rd least minutes given to youth players with 5 minutes.
O ovom sam ja i govorio. Alena je u najmanju ruku trebao dobiti bar pola minutaze Andre Gomesa. I sad je bolji igrac od njega. Ja ne znam kako razviti mladog veznjaka u top igraca ako mu nikako prilike ne dajes.Donnie Darko je napisao/la:A liga je bila osvojena u decembruMinutes given to youth players in La Liga this season. Barcelona have the 3rd least minutes given to youth players with 5 minutes.![]()
![]()
Ocekivano. Preambiciozno bi bilo da nije tako. Bar za ovu upravu.messilla je napisao/la:Ipak nije obavezna opcija otkupa Rafinhe. Do 30-og juna važi opcija.
Ko da nemaju boljih opcija na tržištu.messilla je napisao/la:Treba iskoristiti ovu katastrofu sa golmanima i uvaliti Cillessena za dobre pare.
Ovo ljeto ce Paulinho dobiti Iniestinu osmicu i biti postavljen full time u prvu postavu.BoixosNois1899 je napisao/la:Meni samo nije jasno koliko još trofeja Lige prvaka Real mora uzeti pa da bi ovi u upravi sjetili se da mrdnu malo qrcem? Real odbrani titulu prošle godine, oni kao odgovor na to dovedu yebenog Paulinha![]()
Šta su spremili za ovo ljeto? Možda Anela Hadžića?
Oni fkt nisu normalni vise sa ovim anonimcima. Yebem im mater pohlepnu svima i njihovo pranje novca.enobarca je napisao/la:Dobro je vise Romario, koji ti je ****, svaki dan isto pises.Ogorceni smo svi ovdje sto ih je Roma izbacila ali svaki dan ponavljati jedno te isto nema smisla.
The Spanish side have been linked with a number of signings this summer, including Santos youngster Rodrygo and Gremio midfielder Arthur Melo.
But reports in Spain suggest that Messi wants Barca to abandon those plans and bring in big names in order to compete in Europe.
Naletih jutros na ovo, iako znam da novinari uvijek lupaju svasta ne bi me zacudilo da je ovo istina iskreno, pa dosta je vise levata iz brazilske lige koji zavrse na tribinama.
Pa tako ti je to kad nam upravu zadnjih 5 godina vode dokazani kriminalci. Pocevsi od Sandra Rosella pa nadalje. Ko misli da su ovdje cista posla, u najmanju ruku je budala i slijep kod zdravih ociju.enobarca je napisao/la:Najjace je sto za te igrace niko ne cuje dok se Barcelona ne pocne raspitivati za njih.Neymar kad je dolazio htjelo ga je pola Evrope, svi su pisali o njemu, odmah vidis da nesto ima u njemu, ne trazi ga dzaba toliko klubova.ALi za ove levate niko nikad nije cuo i odjednom Barcelona ih dovodi, nidje veze.
Arda je bio igrač u padu i to je mogao svak' vidjet. Simeone izvadio život iz njega i nije tu bilo kruha više i fino ga uvalili ovim debilima.enobarca je napisao/la:Arda je zaista bio dobar igrac kad su ga dovodili, to sto je on propao u klubu nije njihova krivica, sam je kriv svojim nezalaganjem.ALi za ostale se manje vise slazem, za Dembelea cemo vidjeti, jos je rano suditi o njemu, ja imam velika ocekivanja od njega i trebaju mu pruziti sansu sigurno, treba i na buducnost misliti malo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.