PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ma jok neka me cekam Mirzu. Kakav ban ohani loma jarane zeleni. Dosta ovo mi je doslo ko teretana, hajde mir napolju I sarajv'o sampion prije kraja.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 08 dec 2015, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Beduin
- Kontakt:
Sloboda sampioni, Sarajvo u Ligu Evrope.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- PitarBordo
- Kontakt:
Ćirilica se isključivo piše kako čitaš. Baš me zanima kako bi ti napisao Rooney na ćirilici. Hahahah, drugi osnovne. Da ne spominjemo "s" i "š"... Kako uzeti za ozbiljno nekoga ko nije svario drugirazred osnovne škole.MuhamedTM je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Ovaj ćirlicom napisao "Ronaldinho".... Majko umrijeti ću....
Umri muski
Nego sve cirilicom samo Ronaldinho latinicom![]()
Da I ovo cujem pa makar.

Samo Saraj'vo.
Pa sto onda navijas za Podgrmec ?DoeTz je napisao/la:$joker90 je napisao/la:& " ? трофеја у " ????DoeTz je napisao/la:Не зна он то $ &. & ЈЕ "?????

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
أنا لا أفهم عليك
Ni ja isto ne razumijem cirilicuFliX je napisao/la:أنا لا أفهم عليك

jbg.,. preskacem postove kad vidim ruska slova.dell21 je napisao/la:Ni ja isto ne razumijem cirilicuFliX je napisao/la:أنا لا أفهم عليك
IsilFliX je napisao/la:أنا لا أفهم عليك
1,2,3,4... isilGator je napisao/la:IsilFliX je napisao/la:أنا لا أفهم عليك
i,ii,iii,iv... templari

@HELo ti zaboravljaš da ste sada i vi ,nekom, glavni grad T.Kantona.HElo je napisao/la:Kad vec spominjes istoriju ko je osnovan 1919 a ko 1946 ? Kad smo mi "ganjali" loptu vase glavne sportske discipline su bile drmoguz,trula kobila, kamena sa ramena... Eh da se vratim na titule, u bivsoj SFRJ titulu su mogle uzeti samo klubovi koji su dolazili iz glavnih gradova republika, izuzev Splita tj. Hajduka ali koji su treba bit realan i reci "izmislili" loptu za podrucije balkana tako da njih netreba ni uzimati u obzir. Da ne grijesim dusu bila je tu i Vojvodina ne bas glavni grad republike ali zato pokrajine jeste. Razlog uspjeha "glavnih gradova" je bila u tome sto su mali radili a veliki se gradili kako u infrastrukturi tako i u sportu . Sto se tice BiH prvenstva, ehhh, trebam li sta uopste pisati o tome titule su redom uzimali jednom "nasi" jednom "njihovi" pa jos jednom "njihovi" i tako u krug za "komunjare" tu nije bilo mjesta. Zadnjih sezona mozda to i ne ide toliko po nacionalnom kljucu nego po uticaju u savezu primjer Modrice i rahmetlije grofa modrickog Jelica, kako on izdahnu izdahnu i Modrica. Sloboda nikad nije imala koga da je gura u N/F S-u za razliku od "nekih". E sad naravno i nesposobni ljudi u i okolo Slobode su doprinjeli tome da nas nema nigdje, konacno dosao posten covjek i pomak se odma vidi, 80 % da ce Sloboda uzeti svoju prvu titulu (postotak bi bio veci da imamo onog "guraca" kao "neki") . Elem kako god da okrenes sa 0 osvojenih titula ili ne u skorijoj buducnosti vam valja gledat PETOKRAKU na celu PL !joker90 je napisao/la:& " ? трофеја у " ????DoeTz je napisao/la:Не зна он то $ &. & ЈЕ "?????

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
- Kontakt:
Pa Sloboda ima najmanji prihod od TK-a 

Mene isto zanima, da'l ti mislis da mene zanima sta ti mislis **** te Runi hahahaha.PitarBordo je napisao/la:Ćirilica se isključivo piše kako čitaš. Baš me zanima kako bi ti napisao Rooney na ćirilici. Hahahah, drugi osnovne. Da ne spominjemo "s" i "š"... Kako uzeti za ozbiljno nekoga ko nije svario drugirazred osnovne škole.MuhamedTM je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Ovaj ćirlicom napisao "Ronaldinho".... Majko umrijeti ću....
Umri muski
Nego sve cirilicom samo Ronaldinho latinicom![]()
Da I ovo cujem pa makar.
Kakav drugi pao u prvom 5 puta I onda izgubio volju za skolom.
Dobar je memo, ovaj nije los sigurno se bacio na tana.
Haj sad u skokovima, uz pjesmicu tasun tasun tanana.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PitarBordo
- Kontakt:
Nikad neću shvatiti zašto ljude toliko boli kad se ispostavi da ne znaju stvari koje se savladaju u drugom-trećem osnovne, još onda jeftini pokušaji ismijavanja. Nije ni čudo kako nam je ko sve, pa uključujući i ovaj sport, u kurcu kada vidimo ko ima pravo glasa u ovoj državi.MuhamedTM je napisao/la:Mene isto zanima, da'l ti mislis da mene zanima sta ti mislis **** te Runi hahahaha.
Kakav drugi pao u prvom 5 puta I onda izgubio volju za skolom.
Dobar je memo, ovaj nije los sigurno se bacio na tana.
Haj sad u skokovima, uz pjesmicu tasun tasun tanana.

Samo Saraj'vo.
Ne znam sta da ti kazem, odsvirao bi ti sta ali ne znam svirati, mozda onako da bacim koju sevdalinku pa kud puklo da puklo. Covjek zapeo za Ronaldinha ko **** za kuracc.
Jesam napisAO sam Ronaldinho cirilicom. Sta zelis?
Jarane trubis ko vuvuzelaz. Ebem ti kalosu ili opanak ne znam sta si nosio prije rata.
Jesam napisAO sam Ronaldinho cirilicom. Sta zelis?
Jarane trubis ko vuvuzelaz. Ebem ti kalosu ili opanak ne znam sta si nosio prije rata.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PitarBordo
- Kontakt:
Tooo, vrijeđanje, to ide najbolje ljudima koji nisu pazili u osnovnoj. Idi se sad raji hvali kako si nepismen, a onda lik došao da ti to kaže i ti njemu rekao "**** ti kalošu ili opanak ne znam šta si nosio prije rata"... Jer samo sa kalošama i opancima od prije rata si sada pismen.
Ala si šega majke mi, de mi još šta kaži?

Samo Saraj'vo.
Glup si decko al ozbiljno, kacis se ko za tramvaj. Fino ti kazem idi sisaj vesla. Sve sto zelis da procitas imas na predhodnim stranicama.PitarBordo je napisao/la:Tooo, vrijeđanje, to ide najbolje ljudima koji nisu pazili u osnovnoj. Idi se sad raji hvali kako si nepismen, a onda lik došao da ti to kaže i ti njemu rekao "**** ti kalošu ili opanak ne znam šta si nosio prije rata"... Jer samo sa kalošama i opancima od prije rata si sada pismen.
Napustam ovu temu. Pozdrav posebnima

Jos napisem sarajv'o sampion I on opet njuši ko mravojed.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PitarBordo
- Kontakt:
MuhamedTM je napisao/la:Glup si decko al ozbiljno, kacis se ko za tramvaj. Fino ti kazem idi sisaj vesla. Sve sto zelis da procitas imas na predhodnim stranicama.PitarBordo je napisao/la:Tooo, vrijeđanje, to ide najbolje ljudima koji nisu pazili u osnovnoj. Idi se sad raji hvali kako si nepismen, a onda lik došao da ti to kaže i ti njemu rekao "**** ti kalošu ili opanak ne znam šta si nosio prije rata"... Jer samo sa kalošama i opancima od prije rata si sada pismen.
Napustam ovu temu. Pozdrav posebnima![]()
Jos napisem sarajv'o sampion I on opet njuši ko mravojed.

Samo Saraj'vo.
Ispao si samo glup. ? $.Minjore je napisao/la:Pa sto onda navijas za Podgrmec ?DoeTz je napisao/la:$joker90 je napisao/la:
& " ? трофеја у " ????
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ordagić u Selju na polusezoni 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
А $ " $ у & &. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.