nego, hoce li se moci doci pred stadion i navijati, ili je i to zabranjeno?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Probajte, pa cete i vi biti muriranitm84 je napisao/la:po meni je kazna adekvatna... jest, malo ce biti tuzno gledati sarajevski derbi bez navijaca, ali kad skontate da sarajevo u tri utakmice bez publike gubi dosta novca zbog demoliranja tudjeg vlasnistva... onda je po meni ovo ok kazna...![]()
nego, hoce li se moci doci pred stadion i navijati, ili je i to zabranjeno?
MaliMemo je napisao/la:Steta radi derbija, ali ova kazna od 3000 KM je smjesna, Zelju su kaznili sa 10 000 radi jednog debila koji je usao na teren, a vama je masa usla na teren i jos demolirali stadion.
Nije u mostaru nitko usao na teren i razbijao vec onako pomalo gađali s vremena na vrijeme,huligani sa tribina,dok su vasi huligani u terenu!cena je napisao/la:Nije mi jasno sto Borac nije kaznjen,i
Zrinski pa veci je incindent bio u Mostru kad je protiv Zelje bila prekinuta utakmica sat vremena, a tukli sudije igrace koga su stigli.Sta je sa Celikom ni tu nema kazne .Ja mislim da ce se Sarajevo zaliti,ali ne da se ponisti kazna vec da se primjenjuju sankcije ravnomjerno i nije problem ,ovako je po mom misljenju ,samo kaznjeno Sarajevo!
Babilon je napisao/la:Nije u mostaru nitko usao na teren i razbijao vec onako pomalo gađali s vremena na vrijeme,huligani sa tribina,dok su vasi huligani u terenu!cena je napisao/la:Nije mi jasno sto Borac nije kaznjen,i
Zrinski pa veci je incindent bio u Mostru kad je protiv Zelje bila prekinuta utakmica sat vremena, a tukli sudije igrace koga su stigli.Sta je sa Celikom ni tu nema kazne .Ja mislim da ce se Sarajevo zaliti,ali ne da se ponisti kazna vec da se primjenjuju sankcije ravnomjerno i nije problem ,ovako je po mom misljenju ,samo kaznjeno Sarajevo!
Velika razlika!
Nitko ama bas nitko nije uhicen,niti je dobilo ikakvo sluzbeno lice letvom po glavi niti su redari pretuceni,stoga ne pisi gluposti,malo se informiraj!
Trebalo je davno kazniti FK Sarajevo zbog ucestalog huliganstva njihovih navijaca ,no eto bolje ikad nego nikad!
I ti se malo informisi i ne pricaj gluposti, jer i kod nas, na zalost, nisu uhvaceni oni koji su trebali biti uhapseni, vec vecinom raja koja se nasla na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme...i koji nit su ulijetali, nit su huligani...Babilon je napisao/la:Nije u mostaru nitko usao na teren i razbijao vec onako pomalo gađali s vremena na vrijeme,huligani sa tribina,dok su vasi huligani u terenu!cena je napisao/la:Nije mi jasno sto Borac nije kaznjen,i
Velika razlika!
Nitko ama bas nitko nije uhicen,niti je dobilo ikakvo sluzbeno lice letvom po glavi niti su redari pretuceni,stoga ne pisi gluposti,malo se informiraj!
Trebalo je davno kazniti FK Sarajevo zbog ucestalog huliganstva njihovih navijaca ,no eto bolje ikad nego nikad!
Ne kontam kakve veze to ima sa ovim sto sam ja napisao!Gigant je napisao/la:I ti se malo informisi i ne pricaj gluposti, jer i kod nas, na zalost, nisu uhvaceni oni koji su trebali biti uhapseni, vec vecinom raja koja se nasla na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme...i koji nit su ulijetali, nit su huligani...Babilon je napisao/la:Nije u mostaru nitko usao na teren i razbijao vec onako pomalo gađali s vremena na vrijeme,huligani sa tribina,dok su vasi huligani u terenu!cena je napisao/la:Nije mi jasno sto Borac nije kaznjen,i
Velika razlika!
...vi niste dobri,cuj gadjali s vremena na vrijeme,ovi uletili i slavilo go pa i kod nas se sve desilo nakon utakmice,utakmica regularna 100%,ali kad je nas kazniti tu su,sve im ****...Gigant je napisao/la:I ti se malo informisi i ne pricaj gluposti, jer i kod nas, na zalost, nisu uhvaceni oni koji su trebali biti uhapseni, vec vecinom raja koja se nasla na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme...i koji nit su ulijetali, nit su huligani...Babilon je napisao/la:Nije u mostaru nitko usao na teren i razbijao vec onako pomalo gađali s vremena na vrijeme,huligani sa tribina,dok su vasi huligani u terenu!cena je napisao/la:Nije mi jasno sto Borac nije kaznjen,i
Velika razlika!
u banjaluci, na utakmici borac-travnik su utrcala 3 "navijaca" samo da proslave gol sa svojim igracima...a tu je razlika...Gigant je napisao/la:I ti se malo informisi i ne pricaj gluposti, jer i kod nas, na zalost, nisu uhvaceni oni koji su trebali biti uhapseni, vec vecinom raja koja se nasla na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme...i koji nit su ulijetali, nit su huligani...Babilon je napisao/la:Nije u mostaru nitko usao na teren i razbijao vec onako pomalo gađali s vremena na vrijeme,huligani sa tribina,dok su vasi huligani u terenu!cena je napisao/la:Nije mi jasno sto Borac nije kaznjen,i
Velika razlika!
Bola nisi u Engleskoj. Od dvije nedozvoljene radnje ogromna je razlika u tome što je ušlo par ljudi da proslavi gol i kad uđe 100 ljudi u teren i počne mlatiti i razbijati sve po redu.harishp je napisao/la:Utrcali igraci.U Engleskoj glavu skidaju zbog pomisljaja o tome.
A ovi utrcali eto onako reda radi,da se raduju velis tribine im male jelde.
Nismo mi nista glumatali,jer sudija nije htio nastaviti a ne mi...bola mi smo nastavili nakon sat vremena....tako da ti prica oko glumatanja igraca Zelje pada u vodu,jelde bolaMarin je napisao/la:Bola nisi u Engleskoj. Od dvije nedozvoljene radnje ogromna je razlika u tome što je ušlo par ljudi da proslavi gol i kad uđe 100 ljudi u teren i počne mlatiti i razbijati sve po redu.harishp je napisao/la:Utrcali igraci.U Engleskoj glavu skidaju zbog pomisljaja o tome.
U Mostaru je također bilo sranja ali ni blizu kao na Koševu, niti je itko stradao. BIlo je tu i poprilično glumatanja igrača Želje jer ako je Figo mogao izvesti korner kad je pala svinjska glava pored njega, mogli su i ovi pored nekoliko upaljača. Naravno, ne opravdavam to ali ogroman je razlika.
Ako nisi u Engleskoj onda se nemojte praviti Englezi kao prije dok ih bas taj zakon nije udario po usima.Pa kako rekoh nepada im na pamet da i pomisle o tom.Marin je napisao/la:Bola nisi u Engleskoj. Od dvije nedozvoljene radnje ogromna je razlika u tome što je ušlo par ljudi da proslavi gol i kad uđe 100 ljudi u teren i počne mlatiti i razbijati sve po redu.harishp je napisao/la:Utrcali igraci.U Engleskoj glavu skidaju zbog pomisljaja o tome.
U Mostaru je također bilo sranja ali ni blizu kao na Koševu, niti je itko stradao. BIlo je tu i poprilično glumatanja igrača Želje jer ako je Figo mogao izvesti korner kad je pala svinjska glava pored njega, mogli su i ovi pored nekoliko upaljača. Naravno, ne opravdavam to ali ogroman je razlika.
ne ide to tako kriv si i za jednog mrtvog ili za 100.Znaći ako si izazvao prekid o9nda si ga izazvao i moraš snositi sankcije.Evo ovako ja vidim stvari Željo je u ovim svim frkama najmanje kriv jer je onaj golman folirao ali ćinjenica je da je navijać utrčao u teren i dobio je kaznu koju je dobio ćini mi se 10 000 KM,vi serete pravo i izazovete prekid od sat i po pogodite sudiju i igrače želje pa ćak je jedan kreten došao iza gola Šehiću i na očigled policije i zaštitara istom prijetio a vama 6000KM ovo zadnje znamo svi ali da ne gnjavim šta sam htjeo reči:Da su tad postupili u Sarajevu po pravilima ne bi bilo ni Mostara pa vjerujem ni Sarajeva a ni B.luke,nije problem koliko je težak prekršaj ali ako je isti ušao jedan ili 100 navijaća kazna mora biti ista.Meni je lićno drago što je Sarajevo kažnjeno a lud sam za bordo bojm od malih nogu ali mane zeve uvijek preko leđa Sarajeva,činjenica je ta da su to sve propusti saveza i to je bitno a najmanje je bitno što će Sarajevo igrati pred praznim stadionom jer koliko sam pročitao na forumu navijaći bi svakako bojkotovali ali mi je u ovom slučaju žao što nećemo imati derby nego neku revijalnu tekmu.Znaći pravila ista za sve a ne nekom majka a nekom maćeha nemogu se imati dvostruki ili trostruki aršini po pravilniku i svima isto ali kod nas to ne može biti jer isuviše su jaki lobiji ,pa na to sve politika ,pa te ugroženi pa ovo pa ono ali zakon za sve timove u savezu nije isti.Marin je napisao/la:Bola nisi u Engleskoj. Od dvije nedozvoljene radnje ogromna je razlika u tome što je ušlo par ljudi da proslavi gol i kad uđe 100 ljudi u teren i počne mlatiti i razbijati sve po redu.harishp je napisao/la:Utrcali igraci.U Engleskoj glavu skidaju zbog pomisljaja o tome.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, Proximic, svabonja i 47 gostiju.